Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, little miracle είπε:

δεν εχω σκοπο να τρομοκρατησω κανενα. παρεθεσα απλα τη νο1 παρενεργεια που ανεφερει συγκεκριμενα το φυλλο οδηγιων του σικλακουρ και ειπα τον προσωπικο μου φοβο διαβαζοντας το να αναγραφεται τοσο ξεκαθαρα. παντως πολλοι γιατροι αναφερουν οτι οι γυναικες που παιρνουν φαρμακα εξωσωματικης ερχονται σε σημειο 0 για καρκινο μαστου οφειλομενου σε αυτα, μετα τα 5 ετη. εμενα προσωπικα κι ο μαστολογος μου που ειναι καθηγητης στο Ελενα μου το εχει αναφερει. αρα σιγουρα κανεις δεν σου εγγυαται οτι ειναι ακινδυνα. απο εκει κι επειτα δεν ειπα ποτε να μην κανουμε εξετασεις . αν ειναι ποτε δυνατον. προφανως το κομματι της προληψης ειναι κατι αλλο κι εννοειται πως ολες οι γυναικες πρεπει να το φροντιζουν. 

εννοειται και γι αυτο κιολας τα σικλακουρ δεν τα δινουν ευκολα αν υπαρχει ιστορικο, κληρονομικοτητα η κατι υποπτο σε γυναικες με ελλειψη οιστρογονων. δυστυχως ομως σε οσες κανουμε ετ σε τεχνητο κυκλο μας τα δινουν για το πρωτο τριμηνο χωρις ιδιαιτερο ψαξιμο συνηθως. κ πολλες φορες δινουν κ τρελο αριθμο. οχι 1 την ημερα που λαμβανει απλα μια γυναικα για αλλους λογους , αλλα απο 3 ως και 12 εχω ακουσει. εμενα τουλ σε 4 ετ εκ των οποιων οι 3 ηταν εγκυμοσυνες, για τοσο μου τα εδιναν. διαφορετικοι γιατροι κιολας. και δεν ειμαι τοσο σιγουρη οτι ολοι πριν εχουν ξεψαχνισει το ενδεχομενο να εχει καποια γυναικα αυξημενο κινδυνο για καρκινο μαστου. συνηθως ως τα 35 ειδικα αντε να σου πουν να κανεις καναν υπερηχο πριν. και παλι δεν ειμαι σιγουρη οτι το κανουν ολοι. εμενα ενας μονο το ειχε ζητησει. 

ΚΑλημέρα, 

3 μήνες;;; 3 μήνες μέχρι να αναλάβει ο πλακούντας ενννοείς;

Τι να πω, εμένα με έστειλαν σε μαστολόγο, σε καρδιολόγο και μου έκαναν και εξετάσεις για την πήξη του αίματος τις βασικές και όλες τις ορμονικές. 

9 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

ναι και για την κορτιζόνη λένε ότι προκαλεί καθυστέρηση στο παιδί. Και όμως το παίρνουμε και κάποιες φορές είναι τρομερά

10 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Στην πρώτη μου προσπάθεια θυμάμαι είχα πάει σε καρδιολόγο γιατί μου ζήτησαν  εξετάσεις και όταν του είπα τον λόγο πουβθελω τις εξετάσεις ξεκίνησε να μου λέει ότι τα φάρμακα αυτά για την διέγερση προκαλούν καρκίνο!! Μιλάμε τα είδα όλα!! Λέω δεν είναι δυνατόν να μου λέει τέτοια πράγματα επιστημών άνθρωπος σε μια γυναίκα που προσπαθεί να αποκτήσει το πρώτο της παιδί!! Δεν ξαναπήγα εννοείται!

Σε 2 κλινικές έχω απευθυνθεί για εξωσωματική και ατις 2 μου ζήτησαν μαστογραφία και υπέρηχο για αυτό το λόγο

σοκ για τον γιατρό. 

Περισσότερες πιθανότητες έχουμε να πάθουμε καρκίνο από το κωλό άγχος που έχουμε αλλά τέλος πάντων. 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Εχθές η Αλεξάνδρα έβλεπε φωτο από ένα αλμπουμ που έχω με τον μπαμπά της από διακοπές. Ηταν και η πεθερά μου εκεί και τις έβλεπε κι αυτή. Η μικρή όπου με έβλεπε έλεγε "μαμά", σε κάποια φάση πετάγετε η πεθερά και μου λέει για μια φωτο που ήμουν με μαγιώ..."μαμά αποχαιρέτα τα κιλά σου" :shock:

Και της λέω "γιατί καλέ 2 κιλά πάνω από το κανονικό μου ήμουν,πριν ξαναμείνω έγκυος". Πωωωω ρε κορίτσια κακία δεν ήταν αυτο?

Άσε που δεν είμαι και άτομο που αφήνομαι γενικώς, αλλα με ψιλοενόχλησε η μπηχτή. Δηλαδή άμα κάνεις παιδιά μετά πρέπει να γίνεσαι φάλαινα? Τι νοοτροπία!!!:rolleyes:

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πλεον ελενακι εχει παθει αλτσχαιμερ!!!!!!χε χε!!!

ναι μωρε ,τα κουκλακια μου φτανει που κερδισα,και τα κιλα ενταξει....φτανει να ελλατωθουν λιγο(τα κιλα).

καλο μεσημερι κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!

Νωρίς είν' ακόμα, να συνέλθει από τα σοκ που πέρασε κι εσύ μαζί και θα πάρει πάλι προς η μηχανή. Δεν είσαι η μόνη που το έχει περάσει και ξεπεράσει αυτό το στάδιο. Υγεία όμως πριν απ' όλα.

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Η μικρή όπου με έβλεπε έλεγε "μαμά", σε κάποια φάση πετάγετε η πεθερά και μου λέει για μια φωτο που ήμουν με μαγιώ..."μαμά αποχαιρέτα τα κιλά σου" :shock:

Και της λέω "γιατί καλέ 2 κιλά πάνω από το κανονικό μου ήμουν,πριν ξαναμείνω έγκυος". Πωωωω ρε κορίτσια κακία δεν ήταν αυτο?

Άσε που δεν είμαι και άτομο που αφήνομαι γενικώς, αλλα με ψιλοενόχλησε η μπηχτή. Δηλαδή άμα κάνεις παιδιά μετά πρέπει να γίνεσαι φάλαινα? Τι νοοτροπία!!!:rolleyes:

Kαλέ δεν ντράπηκε να στο πει κι είσαι κι έγκυος κι ευσυγκίνητη; :shock:
Μαρια μπηχτη μονο????Εμενα η δικια μου μου ελεγε να μου δωσει λεφτα να παω γυμναστηριο:mad::x:x

Καλά, οι δικοί σου το έχουν οικογενειακώς με την εμφάνιση όπως έχεις δηλώσει, οπότε δεν δίνουμε καν σημασία στην πεθ σου

Σας ευχαριστώ πολύ πολύ για τις ευχές! Σήμερα όλο καινούργια πράγματα κάνει η μαϊμού, λες και θέλει να μας εντυπωσιάσει!

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Οκ Χριστίνα να τη χαίρεσαι κ να σας χαίρεται!:D:D:D

Έφτασε λοιπόν κ η μέρα που έφυγε το μηχάνημα οξυγονου από το σπίτι της μαμάς μου....μου χε γίνει συνήθεια που δεν πήγε καθόλου το μυαλό μου ότι σήμερα ήταν τελευταία μέρα κ μόλις μπήκα σπίτι μου λέει η Ζωή μηχάνημα οτσιγόνο έεεεφυγε!:lol::lol::lol: Μακάρι να μην χρειαστεί να ξαναμπεί ποτέ στο σπίτι το παλιομηχάνημα! ;)

Εντωμεταξύ τι γίνεται μωρέ με τα ελτά??? από τη προηγούμενη εβδομάδα η ουρά είναι έξω από το κατάστημα χαμός...κ δεν έχει κάπου να πάω να ρωτήσω για ένα δέμα που περιμένω...το οποίο δέμα το περίμενα από το πάσχα δεν ήρθε ειδοποίηση επιστραφηκε αγγλία,μου τα ξαναστείλαν από 20/5 κ πάλι δεν έχει έρθει ακόμα ειδοποίηση! Θέλω να πάω κ να γίνει χαμός αλλά κ να περιμένω 30 άτομα ουρά???? Μήπως να τουρλώσω κοιλιά κ να μπω η γκαστρωμένη???? :lol::lol::lol::tongue::tongue::tongue: Αυριο πάντως θα πάω πρωί πρωί μπας κ κάνω δουλειά !:rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλησπέρα κορίτσια.Γυρίσαμε κι'εμείς.Βουτιά δεν κάναμε βέβαια γιατί μας τα χάλασε ο καιρός αλλά περάσαμε πολύ ωραία.Αν εξαιρέσουμε το πρώτο βράδυ που ταρακουνηθήκαμε αρκετά απο τον σεισμό.Οταν φτάσαμε νώρίς το μεσημέρι της Τετάρτης άρχισαν οι γικοοί μου να κάνουν δουλειές και να ετοιμάζουν κάτι κρεβάτια που ήθελε να κάνει αλαγή η μαμά μου στα δωμάτια.Εγώ προσπάθησα να μαζέψω τα γενικά στην κουζίνα γιατί το σπίτι ήταν τόσους μήνες ακατίκοιτο οπότε καταλαβένετε.Ενας πανικός.Δεν με άφηναν να κάνω και τίποτα και μου έλεγαν να αχολούμε μόνο με την μικρή.Αλλά δεν μπορούσα να τους αφήσω και αβοήθητους.Το βράδυ πέσαμε όλοι ξεροί για ύπνο και κατά τις 3 παρά κάνει τον σεισμό.Πετάγομαι εγώ,βλέπω το παιδί δίπλα μου,κοιμόταν.Πηγαίνω μέσα να δω τους γονείς μου λέω πως και δεν πετάχτηκαν?Αλλά έλα ντε που δεν ήταν στο δωμάτιο.Τώρα τι κάνω?Πάω να ανοίξω την πόρτα,κλειδωμένη,θυμάμαι που βάζουν οι γονείς μου πάντα ενα ζευγάρι κλειδιά στο συρτάρι και τα βρίσκω και ανοίγω την πόρτα.Το αυτοκίνητο έλειπε.Μέσα σ'ενα λεπτό το βλέπω να έρχεται.Βγαίνει ο πατέρας μου και του λέω που είναι η μαμά?Στο νοσοκομείο μου λέει,την πήγα πάλι γιατί την έπιασε αυτό που την πιάνει με το κεφάλι της και της είχε ανέβει η πίεση και του λέει η μητέρα μου τρέξε στο παιδί μην φοβηθεί και η μικρή και κλαίει και δεν ξέρει πως να ανοίξει την πόρτα η Δήμητρα.Κι'έτσι ήρθε.Αφού είδε οτι είμασταν καλά ξαναπήγε στο νοσοκομείο να την πάρει την μαμά μου και γυρίσανε.Αλλά τα είχα δεί ολά εκείνη την ώρα.Ευτυχώς που η μικρή δεν είχε ξυπνήσει.Τελικά η μαμά μου όπως της είχε πει και ο νευρολόγος της έχουν πειράχτεί τα νεύρα της και με το παραμικρό που θα αγχωθεί της ξεσπάει εκεί.Είχε ξεχάσει να πάρει και τα χάπια της απο Αθήνα και ευτυχώς με κάτι γνωστούς της γράψανε άλλα γιατί θα φεύγαμε την επόμενη μέρα.Την έπιασε το άγχος την μαμά μου να φτιάξει την κούνια της μικρής λες και δεν θα έφτιαχνε ο πατέρας μου το κρεβάτι.Τι να πεις?

Κατα τ'άλλα οι μέρες μας κύλησαν πολύ ωραία.Η μικρή κάθε μέρα ήταν άλλο παιδί στο χωριό.Πολύ ήρεμη.ολο στα συλάκαι και τις κοτούλες ήθελε να πηγαίνουμε.Το μόνο που δεν είχε παρέα και με έτρεχε συνέχεια.Αλλά δεν γκρίνιαζε καθόλου.Κοιμόταν 3ωρα τα μεσημέρια και απο τις 9 το βράδυ μέχρι τις 8 το πρωί.Το κλίμα?Ποιος ξέρει.

Εμένα το μόνο που μου έτυχε ήταν που κρύωσα ενώ δεν κάνει αλλά αυτή η υγρασία και μετά η ζεστή και μετά βροχή ήρθε κι'έδεσε.Εχω ακόμα καταροή,και απο χθες με έχει πιάσει και βήχας.Πίνψ ζεστά αλλά δεν βλέπω να κάνουν και τίποτα.Μάλλον πρέπει να πάρω το γιατρό να του το πω.Εκανα και την πρώτη γενική αίματος και σταμάτησα και τις ενέσεις για τα λευκά και βγήκαν πολύ καλές.Και τα λευκά ανεβασμένα και ο αιματοκρίτης.Ο γιατρός μου είπε πως πάμε πολύ καλά.

Και τελευταίο για να μην σας ζαλίζω με το κατεβατό μου,η μικρή όταν είμαι πίσω στο αυτοκίνητο δεν κάθεται με τίποτα στο καθισματάκι της.Στον γυρισμό την είχα όλο αγκαλιά και καθόταν και δίπλα μου.Με κούρασε πολύ.Μου αρέσει που είπα στους γονείς μου να φύγουμε μεσημέρι για να είναι η ώρα της να κοιμηθεί αλλά μας κοιμήθηκε μ΄΄ονο ενα τέταρτο γιατί είχε ζεσταθεί στο κάθισμα και την είχε πιάσει και βήχας.Μετά ξαγρύπνησε και μέχρι να φτάσουμε δεν είχε κλείσει μάτι.Μου κοιμήθηκε απο τις 5 το απόγευμα αλλά μας ξύπνησε στις 3:30 το βράδυ.Σήμερα τουλάχιστον ξαναπήγε με το πρόγραμα του σχολείου.Το θέμα είναι πως πρέπει να βρω ενα τρόπο να κάθεται στο κάθισμα της γιατί είναι πολύ επικίνδυνο αυτό.

SI5Yp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Αχ έχουν αρχίσει κ σπάνε τα νέυρα μου αφού ο καθένας θέλει το μακρύ του κ το κοντό του επειδή θα φύγω κ αγχώνουν κ εμένα! :rolleyes:

Μαρία μην ακούς τη πεθερά μια χαρά θα μπορέσεις να είσαι στα κιλά που ήσουν κ παλιότερα έχεις καλό σκαρί φαίνεσαι! ;)

Η δικιά μου αφού έχασα τα 20 κιλά μου έλεγε εεε καλή είσαι μην χάσεις κ άλλα δεν θα είναι ωραίο το πρόσωπό σου!Κ οι άντρες τις θέλουν με πιασίματα τις γυναίκες....επειδή αυτή είναι 100 φευγα κιλά κάπως πρέπει να παρηγοριέται! :tongue::tongue::tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερααα.

Καλα δεν κρύωνε η Λένα ? Εμεις χτες βγαλαμε το παπλωμα πρωτη νυχτα και κοιμηθηκαμε με το πολυ λεπτο παπλωματακι-κουβερλι. Της Ιλιάνας της εβαλα καλοκαιρινό πιτζαμακι πλεον, με φανελακι απο μεσα και καλτσουλες και την σκεπασα με ενα κουβερτακι και το πρωι που την επιασα ηταν λίγο παγωμενα τα χερακια της.

Βεβαια εμεις εχουμε αλλο κλίμα εκεί πάνω. Εχουμε και τον κήπο μας, αλλα και γυρω γυρω κήπους και ειναι λίγο πιο ψυχρό το περιβάλλον. Εσείς Πωλίνα δεν αντιμετωπίζετε τέτοιο θέμα που είστε και πιο ψηλά?

Σημερα είμαι η μοναδική γραμματέας σε όλο το κτίριο, καθώς έχουμε ενα συνέδριο διπλό και όλες οι γραμματείς έχουν πάει στο ξενοδοχείο να βοηθήσουν. Ελπιζω να μην με πεθάνουν στη δουλειά. Μιλάμε για 170 άτομα και 4 ορόφους. Βέβαια αρκετοί από αυτούς (κυρίως απο τους υψηλά ιστάμενους) θα είναι στο συνέδριο και ελπιζω να ειναι μια τουλαχιστον νορμάλ μερα.

Χτες πηγαμε και στην ομοιοπαθητικό για δεύτερη επισκεψη και να δουμε πως πηγε μεχρι στιγμης η Ιλιανα, ετσι οπως της τα περιεγραψα, φανηκε ευχαριστημενη και συνεχιζουμε την ηπια αγωγή μας. Σημερα θα την παω και στον ορθοπεδικό για το δαχτυλάκι της κι ελπιζω εκει να ακουσουμε ευχαριστα νεα (οτι δηλαδη δεν θα χρειαστεί εγχείρηση). Και μεσα στην τουρλα της δουλειάς που θα ειμαι μονη μου, θα πρεπει να μου φέρουν την Ιλιανα 16:30 γιατι 16:45 το αργοτερο πρεπει να φύγω για να παμε στο Ιασω παιδων που εχουμε το ραντεβου στις 17:15.

4Rnfp3.png

Καλημερα!!!

Μαριαλενα ειδες?Βλεπω μπροστα τελικα:tongue::tongue:

Εμεις χθες βγηκαμε βολτιτσα στη Βεικου με τη μητερα μου και την πεθερα μου, η Παναγιωτα ψοφησε και γυρισε και κατουρημενη μεχρι το λαιμο σπιτι...πως τα καταφερνει να πηγαινουν προς τα πανω δεν ξερω..:rolleyes:πηγα να της παρω γιογιο και τελικα πηραμε ενα τραπεζακι με καρεκλακι πλαστικο:rolleyes: και σαγιοναρες με δεσιμο πισω τις οποιες δε θελει ουτε να τις βλεπει...γενικα μονο τα αθλητικα της θελει αλλα μεσα στο σπιτι τι θα κανουμε ολο το καλοκαιρι?Να συνηθισει!!Την ακουμπησα στο κρεβατι της 10:30 και μεχρι να παω να ξεντυθω ειχε κοιμηθει...πτωμα το παιδι.

Μαριαλενα εγω τελικα βρηκα πως κοιμαται καλα η μικρη τις νυχτες,ουτε να σκαει ουτε να κρυωνει!Χειμωνιατικες πυτζαμουλες και λεπτα καλτσακια ξεσκεπαστη φυσικα!

Το ενα της δαχτυλακι στο ποδι (το προτελευταιο), ενω ξεκιναει ισιο, στη φάλαγκα στραβωνει και καταληγει κατω απο το μεσαιο δάχτυλο με αποτελεσμα να σηκωνεται το μεσαιο δαχτυλο. Δεν δειχνει να την επηρεαζει στο περπατημα ουτε να την ποναει (αν και καποιες φορες μου εχει παραπονεθει για το δαχτυλακι της), ειναι περισσοτερο οπτικό το θέμα και επειδη ειναι και κοριτσι, οταν μεγαλωσει και θα θελει να φορεσει ενα πεδιλο σκεφτηκα να δουμε τι εναλλακτικες εχουμε.

Εγω στο ιασω παιδων παω γιατι μου συστησανε εναν κορυφαιο παιδορθοπεδικο δύο μαμαδες ασχετες μεταξυ τους οποτε ειπα να παω.

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...