Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Βαζε του ορο, μπορει να εχει και μυξουλες, μπορει να ειναι και απο τα σαλια.

Βαζε τον να καθεται πιο ορθιος, οχι ξαπλωμενος συνεχεια.

μυξες δεν εχει ,ορο του βαζω 2-3 φορες την ημερα αλλα εχει πολλα σαλια τα παντα επανω του ειναι βρεγμενα ακομα και το καθισμα στο καροτσι , ανοιγει το στομα του και τρεχουν πολλα σαλια και ολο αυτο ξεκινησε πριν 3 ημερες δηλαδη οταν ξεμυτισαν τα δοντακια:rolleyes:

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα, κορίτσια, χρόνια πολλά γεμάτα υγεία και ευτυχία μαζί με τα μωράκια μας......!!

Χθες το μεσημέρι βαφτίσαμε το μπέμπη μας, πλέον Παναγιώτη, δυσκολεύομαι πολύ να τον φωνάξω με το όνομά του, μου φαίνεται πολύ μικρούλης για να έχει όνομα......!! :-P

Όλα πήγαν καλά, ο μπέμπης έκλαψε πολύ λίγο, κατούρησε ενώ ήταν μέσα στην κολυμπηθρα (ο φόβος μου ήταν μήπως τα κάνει εκτός ή τραβήξει τη γενιάδα του παπά κτλ.....:shock:), συνεργάστηκε, όσο γινόταν, με το φωτογράφο, ο οποίος γινόταν πολύυυ νούμερο προκειμένου να χαμογελάσει ο μικρός, σκέτος καραγκιόζης....!! :rolleyes:

Στη συνέχεια μαζευτήκαμε στο σπίτι γύρω στα 25 άτομα, ευτυχώς έχουμε τεράστιο σαλόνι, φάγαμε, ήπιαμε και περάσαμε πολύ όμορφα.......!! Η εξάντληση, βέβαια, είναι ακόμη ζωγραφισμένη στο πρόσωπό μου, αλλά το καταχάρηκα, ήταν πολύ ζεστή η ατμόσφαιρα......!!!

Τα παραλειπόμενα ήταν ότι η θερμοκρασία άγγιξε τους 25, με αποτέλεσμα να μη φορέσω το γουνάκι... :confused:, αλλά τη μαύρη πασμίνα, που είχα αγοράσει για μέσα στην εκκλησία.. Επίσης, όταν ήρθε η ώρα να πάμε στην εκκλησία, πιάνει μια ωραιότατη βροχή, ίσα για να γίνουμε χάλια και να μη μπορέσουμε να βγάλουμε τις φωτογραφίες στον προαύλιο χώρο......

Το κορυφαίο είναι ότι από τη βιασύνη μου πήγα στο μυστήριο με τα σκουλαρίκια που φοράω νυχθημερόν, για να μην κλείσουν οι τρύπες στα αφτιά...............!!!!!!!!!!!! :lol::cool::lol::cool::lol: Ναι, ναι, έγινα ρεζίλι και το κατάλαβα αφού είχα γυρίσει, τελείωσε το τραπέζι και πήγα να ξαπλώσω.........!!!!!!!!! Δε θα το ξεχάσω ποτέ.........!!!!!!

Ελπίζω τώρα να ηρεμήσει λίγο το μωράκι μου, μιας και πήρε την ευλογία της εκκλησίας.......!!!!

Δεν έχω διαβάσει καθόλου νέα σας, ελπίω να είστε όλες καλά, σας φιλώ.....!!!!! :D

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

γεια σας κοριτσακια!

ειρηνούλα να σας ζησει!!!

μαριλου μην στεναχωριεσε αφου ειναι γελαστουλα δεν επαθε τιποτα!!εμεις στεναχωριομαστε πιο πολυ!!εμενα ο αντρας μου ειναι πολυ υπερβολικος και μαλλον το εχει παρει απο την πεθερα μου!!!μια μερα χτυπησε πανω σε ενα πλαστικο παιχνιδι με το κεφαλακι(απλα κουνηθηκε και χτυπησε πανω του)και ολη μερα ηταν στεναχωρημενος γιατι φοβοταν μην επαθε τιποτα!ουτε καν εκλαψε για να καταλαβαιτε!!!ελεος!!!!

αχ πειναω και περιμενω το κοτοπουλακι που ετοιμαζετε στο φουρνο!!!

κοριτσια προσπαθω με νυχια και με δοντια να κανω διαιτα!!!εχω 11κιλα να χασω και θελω του χρονου τον ιουλιο που παντρευεται η μικρη μου θεια να τα εχω χασει!!!καποτε το εραβα και δεν το σκεφτομουνα καθολου τωρα μου φαινετε πολυ δυσκολο!!!

ikkrp2.png

line_line_typew6_beg_d_typew11_time_1234587600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

Καλημέρα, κορίτσια, χρόνια πολλά γεμάτα υγεία και ευτυχία μαζί με τα μωράκια μας......!!

Χθες το μεσημέρι βαφτίσαμε το μπέμπη μας, πλέον Παναγιώτη, δυσκολεύομαι πολύ να τον φωνάξω με το όνομά του, μου φαίνεται πολύ μικρούλης για να έχει όνομα......!! :-P

Όλα πήγαν καλά, ο μπέμπης έκλαψε πολύ λίγο, κατούρησε ενώ ήταν μέσα στην κολυμπηθρα (ο φόβος μου ήταν μήπως τα κάνει εκτός ή τραβήξει τη γενιάδα του παπά κτλ.....:shock:), συνεργάστηκε, όσο γινόταν, με το φωτογράφο, ο οποίος γινόταν πολύυυ νούμερο προκειμένου να χαμογελάσει ο μικρός, σκέτος καραγκιόζης....!! :rolleyes:

:D

να σας ζησει ,καλοφωτιστος να ειναι!!!!το παναγιωτης ειναι απο τα αγαπημενα μου ονοματα!!και μεισ ακομα μπεμπα την φωναζουμε!!!και την βαφτισαμε 22/11!!!ολο ξεχνιωμαστε!!!

ikkrp2.png

line_line_typew6_beg_d_typew11_time_1234587600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

Kαλησπέρα κορίτσια, Χρόνια Πολλά και Καλά!!!

Nadine να ζήσει ο Παναγιωτάκης!! Να είναι πάντα καλότυχος!!!

Mαριλού τέλειες οι φωτό. Να περάσετε υπέροχα στις εκδρομούλες σας!! Τελικά, το Σάββατο ήρθαμε στη γειτονιά σου, φάγαμε στο kuzina και περάσαμε μια χαρά!!

Πριν λίγη ώρα πήγα τουαλέτα και έχω τρομοκρατηθεί. Είχα αίμα στα κόπρανα (συγγνώμη εάν σας αηδιάζω) και εδώ και 2-3 ημέρες πονάει και η κοιλιά μου χαμηλά. Λόγω κολίτιδας, έχω κάνει 2 κολωνοσκοπήσεις (η μια πριν 7 χρόνια και η άλλη πρόπερσι) χωρίς να έχει φανεί κάτι...Τώρα όμως φοβήθηκα πάρα πολύ...Λέτε να είναι κάτι σοβαρό??? Τα φώτα σας pls....

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

μυξες δεν εχει ,ορο του βαζω 2-3 φορες την ημερα αλλα εχει πολλα σαλια τα παντα επανω του ειναι βρεγμενα ακομα και το καθισμα στο καροτσι , ανοιγει το στομα του και τρεχουν πολλα σαλια και ολο αυτο ξεκινησε πριν 3 ημερες δηλαδη οταν ξεμυτισαν τα δοντακια:rolleyes:

Ετσι μουσκεμα ειναι και ο δικος μου συνεχεια και απο δοντια τιποτα.

Και η δεσποινα ειχε σαλια πολυ καιρο και τελικα 8,5 μηνων εβγαλε το πρωτο.

Τον εχω καθιστο, δεν μπορει τελειως ξαπλωμενος καθολου.

Nadine να σας ζησει. Εσυ δεν μπορεις να τον φωναξεις με το ονομα, εγω δεν μπορω γιατι εχει το ιδιο ονομα με τον αντρα μου και μου φαινεται τελειως γελοιο το πραγμα.

Λεω "ο αγγελος εκανε κακα" και μου φαινεται εντελως αστειο...

Αυτο οτι τωρα που πηρε την ευχη της εκκλησιας θα ηρεμησει, στο ειπε ο παπας?

Δηλαδη πριν εχουν τον διαολο μεσα τους, γι αυτο κλαινε?:tongue:

Μου το ελεγε ο παπας την ωρα που βαφτιζε τη δεσποινα και ηθελα να τον πνιξω...

Η κορη μου φοβοταν (και μαλλον ακομα λιγο) τα πολλα μουσια.

Κι αυτος εκει, να μου λεει, οτι τωρα θα ηρεμησει το παιδι που το ευλογησα.

yey2p2.png BN4cp2.png

Mαριλού τέλειες οι φωτό. Να περάσετε υπέροχα στις εκδρομούλες σας!! Τελικά, το Σάββατο ήρθαμε στη γειτονιά σου, φάγαμε στο kuzina και περάσαμε μια χαρά!!

Πριν λίγη ώρα πήγα τουαλέτα και έχω τρομοκρατηθεί. Είχα αίμα στα κόπρανα (συγγνώμη εάν σας αηδιάζω) και εδώ και 2-3 ημέρες πονάει και η κοιλιά μου χαμηλά. Λόγω κολίτιδας, έχω κάνει 2 κολωνοσκοπήσεις (η μια πριν 7 χρόνια και η άλλη πρόπερσι) χωρίς να έχει φανεί κάτι...Τώρα όμως φοβήθηκα πάρα πολύ...Λέτε να είναι κάτι σοβαρό??? Τα φώτα σας pls....

Μπορει να ειναι απο πολυ σοβαρο μεχρι πολυ αστειο.

Ο γενικος κανονας ειναι οτι αν δεις αιμα στα κοπρανα, πρεπει να το εξετασεις με κολονοσκοπηση.

Μπορει να ειναι καποια αιμορροιδα, καποια ραγαδα κλπ που ερεθιστηκαν για καποιο λογο.

Εγω εχω αιμορροιδα η οποια με θυμαται στην εγκυμοσυνη, μετα τον τοκετο και οταν τρωω κατι πολυ ερεθιστικο, οπως κοκκινο κρασι, μαγειρεμενη ντοματα κλπ.

yey2p2.png BN4cp2.png

Συγγνωμη για την ερωτηση, το αιμα ηταν ανακατεμενο στα κοπρανα ή βγηκε στο τελος, στη λεκανη ή στο χαρτι?

Ολο σκατοσυζητηση εχουμε εδω μεσα, που λεει και το ρουλακι:tongue:

yey2p2.png BN4cp2.png

Μήπως έχεις αιμοροίδες???Αν όχι σημαίνει ότι από κάπου χάνεις αίμα...τώρα τι να σου πω...έχει το ίδιο πρόβλημα ο πεθερός μου κάθε τόσο (με την αιμοραγία) έχει κάνει κ 5 μη σου πω κολωνοσκοπήσεις κ δεν έχουν βρει τίποτα....αλλά καλό είναι να πας να το κοιτάξεις στο νοσοκομείο!

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Α nadine εσύ λες τα σκουλαρίκια...εγώ που καμάρωνα για το φόρεμά μου κ είμαι σε όοοολη τη βάπτιση με το σακάκι????Ευτυχώς ανοιχτο κάτι φαίνεται κ από το φόρεμα δεν μπορώ να πω!:-P

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Συγγνωμη για την ερωτηση, το αιμα ηταν ανακατεμενο στα κοπρανα ή βγηκε στο τελος, στη λεκανη ή στο χαρτι?

Ολο σκατοσυζητηση εχουμε εδω μεσα, που λεει και το ρουλακι:tongue:

To αίμα ήταν ανακατεμένο...βγήκε όμως και στο χαρτί. Εχω και εγώ αιμορροίδες, αλλά δεν ήταν κάτι τέτοιο. Με προβληματίζει και ο πόνος που έχω...Βέβαια, η γιατρός μου είχε πει στη 2η κολωνοσκόπηση, ότι εφόσον είχα κάνει και άλλη σε διάστημα 5 χρόνων, δεν ήταν απαραίτητη..Τί να πω?? Θα το παρακολουθήσω και θα δω...

ΣΚΑΤΟΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΕΛΟΣ!!!

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Γεια σας κοριτσια!

Nadine, να σας ζησει ο Παναγιωτης!

Pola μου οντως η κολωνοσκοπηση δεν ειναι απο τις εξετασεις που γινονται συχνα, μπορει να ειναι κατι απο αυτα που εγραψε η Κασσιανη, ισως καποιο πολυποδακι... Περαστικα ευχομαι!

Η βερα δε βρεθηκε ακομη... Κοιταξα 2 φορες τα σκουπιδια, την ανακυκλωση, τις πανες του...τιποτα. Μεθαυριο θα ερθει η κοπελα που βοηθαει στο σπιτι, και εχω μια ελπιδα μηπως βρεθει σε καποιο απιθανο σημειο...

Κι εμεις χθες πηγαμε Συνταγμα, στον κηπο και στο Ζαππειο. Κατεβηκαμε με το αυτοκινητο στο Μοναστηρακι, πηγαμε με το μετρο Συνταγμα, και στην επιστροφη το καναμε ποδαρατο. Χωρις καροτσι παρακαλω, ο Αντωνης περπατησε παρα πολυ, και καποιες στιγμες ξεκουραζοταν στον ωμο του μπαμπα!!! Μετα πηγαμε για φαγητο στο Χαλανδρι. Ηταν πολυ ομορφα!

Για καλη μου τυχη Κασσιανη, ο Αντωνης δεν το θελει το καρουσελ, γιατι κι εγω ζαλιζομαι! Δεν θελει τους Αγιοβασιληδες επισης, και καταχαρηκε στην παιδικη χαρα του Ζαππειου. Αυριο θα τον παω στο Mall, να του παρω παπουτσια και να διασκεδασουμε κιολας. Επειδη εχω παει μονο μια φορα, φανταζομαι θα βρω αρκετα καταστηματα παιδικων παπουτσιων ε?

age.png age.png

Γεια σας κοριτσια!

Nadine, να σας ζησει ο Παναγιωτης!

Pola μου οντως η κολωνοσκοπηση δεν ειναι απο τις εξετασεις που γινονται συχνα, μπορει να ειναι κατι απο αυτα που εγραψε η Κασσιανη, ισως καποιο πολυποδακι... Περαστικα ευχομαι!

Σ' ευχαριστώ πολύ πολύ!!

Αυριο θα τον παω στο Mall, να του παρω παπουτσια και να διασκεδασουμε κιολας. Επειδη εχω παει μονο μια φορα, φανταζομαι θα βρω αρκετα καταστηματα παιδικων παπουτσιων ε?

Έχει Μούγερ, Geox και πολλά άλλα καταστήματα που μπορείς να βρεις παιδικά παπούτσια (Lapin, Alouette, Timberland, Intersport κλπ κλπ)

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Kαλησπέρα κορίτσια!!Πωλινάκι εύχομαι να μην είναι τίποτα!!Ακριβώς τα ίδια είχα πριν λίγες μέρες αλλά ήταν οι αιμοροίδες μου λόγω του οτι ήταν πολύ επιδεινωμένη η κατάσταση στην εγκυμοσύνη "έσκασαν" και τρόμαξα αλλά ευτυχώς!!

Τα νέα μας λοιπόν όπως είχα πει παραμονή Χριστουγέννων βγάλαμε το 1ο μας δόντι ε στις 26 του μήνα βγάλαμε και το 2ο!!:rolleyes:

Αρχίσαμε και χορτόσουπα αλλά δεν την τρώει με τίποτα,αποφάσισα να τον αφήσω κανα 2 μέρες να μην τον πιέσω και τα σιχαθεί είδωμεν λοιπόν τι θα γίνει!!Την Πρωτοχρονιά θα έχω τραπέζι στα πεθερικά και προσπαθώ να οργανωθώ μόλις τελειώσει αυτό έχω τη γιορτή του Γιάννη και φτου κι από την αρχή τέλος πάντων όλα θα γίνουν φιλάκια σε όλες και στα μωρουλίνια σας!!!:P

yrOKp2.png

QRMEp2.pngA3Tbp2.png?ufZzb0Ne

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...