Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλημέρα μανούλες!!!!!! Ψόφησα στις δουλειές όλο το ΣΚ, κι ακόμη ουσιαστικά δεν αρχίσαμε το project μετακόμιση... Το Σάββατο όλη μέρα τρέχαμε για αλουμίνια, κουζίνες, μπάνια και μηχανικούςνα μαζεύουμε τιμές και ιδέες και την Κυριακή κλασσικά ξεσαβούρωμα στην Ηλιούπολη.... Μα δεν πρέπει να έχει πετάξει κανείς τίποτα από εκεί μέσα τουλάχιστον 30 χρόνια μιλάμε τα έχουμε δει όλα με τη Ράνια!!!!! Να' ναι καλά δηλαδή κι εκείνη που με βοηθάει και είμαστε 2 με τις κοιλιές τούρλα να ξεκαθαρίζουμε:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Κατά τα άλλα πήρα και τις αιματολογικές μου όλα μια χαρά, θαύμασα για ακόμη μια φορά το ΙΚΑ μας εκεί στα Πετράλωνα γιατί φυσικά την ώρα που έφυγα από το γραφείο την Παρασκευή ο γιατρός είχε φύγει αλλά η προϊσταμένη τσακίστηκε να πάει στο γραφείο του να βρει τις εξετάσεις μου να με εξυπηρετήσει:P:p:p:p:p:p

Το γοργονίδιο μια χαρά το σέρναμε μαζί μας και κοίταγε κι αυτό και διάλεγε πράγματα και το Σάββατο το απόγευμα που με είχε πιάσει το ισχύο μου και δε μπορούσα ούτε πλευρό στο κρεβάτι να γυρίσω, η μαϊμού γέλαγε και φώναζε στο Βασίλη "μπαμπά έλα να γυρίσεις τη μαμά, δε βολεύεται:tongue::tongue::tongue::tongue:" Ο δε μπομπς το τι βόλτα έχει κόψει μέσα στην κοιλιά μου το ΣΚ δε λέγεται, όλο βουναλάκια έκανε η κοιλιά μου συνέχεια. Αφήστε που τούτος δω την Παρασκευή που τον είδαμε έχει φέρει μια χαρά τουμπίτσα και είναι τώρα με το κεφάλι κάτω.

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοριτσια!Καλη εβδομαδα!

Κι εμεις καλα περασαμε το σκ, το σαββατοβραδο ηρθε ενας θειος μου με τη γυναικα του και την ξαδερφη μου που εχει μεγαλη αδυναμια στην τετα, της εφερε κι ενα ψυγειο!Ε, κοκακολες και χυμους δεν ειχαμε να παταμε τις νυχτες...Αργοτερα ηρθαν και δυο φιλοι μας με το 6 μηνων μωρακι τους,αγορακι,ησυχος πολυ!Η Τετα φωτογραφηθηκε με το νινι και φυσικα με την καινουργια barbie που της εφεραν!

Χθες ειχαμε το γαμου ενος πολυ καλου ξαδερφου μου, στολιστηκαμε και πηγαμε!!Το τι τρεξιμο,χωρο,φαγητο εκανε με ολο το σοι δε λεγεται και βγαλαμε και φωτογραφιες (ο φωτογραφος δλδ οχι εμεις), κουκλα βγαινει η ατιμη!!!Αλλα και η μανα ηταν χθες....:lol:(ξεπαγιασα με το ξωπλατο ειναι η αληθεια...)Οταν πηγαιναμε εκανε εναν εμετο στο αμαξι αλλα ημουν ετοιμη με τη σακουλα στα χερια και δε λερωθηκαμε καθολου!Παντως δε χορεψαμε αρκετα,δεν το χαρηκαμε,στις 12:30 φυγαμε αφου μολις τοτε ειχαν αρχισει οι χοροι,περιμεναν να φαμε πρωτα:(ε ηταν και η νυφη...:(:(.στενοχωρηθηκαν ολοι για τον ξαδερφο μου κριμα...ειναι ωραιο παιδι, δεν μπορω να καταλαβω γιατι κατεληξε εκει..τες πα αφου τη θελει,να ζησουν!

Α!Σημερα ηρθε και η πεθερα μου απο τις 7...να δω πως θα τα πανε με τη μικρη..παντως απ οτι μου ειπε τη νυχτα δε θα μεινει σε μας ε κι εγω δεν επεμενα, βασικα δεν της απαντησα καθολου:rolleyes:...πειραζει λετε???

Καλημέρα,

Είχαμε ένα δύσκολο ΣΚ. Η Αντα μου από Παρασκευή είναι άρρωστη με πυρετό και είχαμε ξενύχτια. Σε λίγο θα φύγω να την πάω στην γιατρό. Μακάρι να είναι η ιωσούλα και όχι ο λαιμός της πάλι!

Αυτά δεν έχω άλλα νέα, είμαι κουρασμένη ψυχολογικά κυρίως, γιατί αμα βλέπεις το μωρό σου να υποφέρει...άστα!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ,

Χαίρομαι που περάσατε καλα οι υπόλοιπες! Ο καιρός πλέον είναι για έξω και όχι για κλεισούρα όπως εμείς.

Μακάρι να είναι ένα κρυωματάκι...εν τω μεταξλυ πέρνω τηλ. τη γιατρό και δεν απαντάει...γκρρρ!:mad: Τα πρωινά είναι στο ΙΚΑ και το απόγευμα ιατρείο.

n8m8p2.png

X9drp2.png

Μαρια κοιτα να συνηθισεις!Η μανα μου μου το ειπε οταν γεννησα!Να ξερεις οτι απο δω και στι εξης εχεις παντρευτει γιατρους και νοσοκομειο!Μακαρι να περνανε μονο ιωσεις και οχι τιποτα σοβαρο!

Τώρα μίλησα με τη γιατρό και μου είπε να μην την πάω ΙΚΑ, γιατί χωρίς ραντεβού δεν μπορεί λέει να γράψει φάρμακα. Και ποιος χέ%^$κε για τα φάρμακα? Εγώ ήθελα τη διαγνωση να μου κάνει. Έτσι κι αλλιώς πάντα τα πληρώνω, μόνο τα εμβόλια γράφω! Εχω εκνευριστεί! Μου είπε να κλείσω ραντεβού στο ιατρείο φυσικα και γρήγορα γιατί έχει πολύ κόσμο! Επίσης ότι άργησα να την πάω. Άλλες φορές μου λέει ότι πρέπει να περάσουν 3 24ωρα και μετά, τώρα ότι άργησα! Ντοιγκ!:shock: Η αλήθεια είναι ότι τώρα με φόβησε, αλλά εγώ βλέπω ότι υποχωρεί ο πυρετός πλέον...δηλαδή ξεκινήσαμε με 39,7 ανά 4ωρο και τώρα 38,1 ανά 8ωρο περίπου!

Ευτυχώς έχω καβάτζα έναν καλό γιατρό μέσω της ιδιωτικής μας ασφάλειας και θα την πάω εκεί το απόγευμα. Περιμένω να μου πουν την ώρα!

Άρε φούστη μου αν δεν πληρώσεις τίποτα δε γίνεται!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Με κοντομάνικο μπλουζάκι και βερμούδα, τον σκεπάζω με πικέ κουβερτούλα την οποία πετάει. Σημειωτέον ότι μόλις σήμερα έβγαλα το πάπλωμά μας.

Άραγε χρειάζεται πλύσιμο αφού ήταν πάντα σε παπλωματοθήκη;

κι εμενα ετσι κοιμουνται με κοντομανικα και βερμουδες, αλλα ο μικρος ειναι συνεχεια ξεσκεπαστος.

το παπλωμα κι εγω σε θηκη το εχω, αλλα το δινω για πλυσιμο καθε χρονο.

το δινω ομως το χειμωνα λιγο πριν το βαλουμε για να ειναι πιο φρεσκο.

τωρα θα μπει ουτως η αλλως στο παταρι, κριμα να το πλυνω τωρα.

χτες τα πηγα πρωι απογευμα στις κουνιες.

χαρηκανε κι αυτα, κανω κι εγω γυμναστικη.

περσι το καλοκαιρι ετσι καταφερα κι εχασα πολλα κιλα.

προσεχα μεν τη διατροφη μου, αλλα ειχα μουρλαθει και στο περπατημα.

ο μικρος εντελως ταλιμπαν. ανεβηκε μονος του απο τα σκοινια που ανεβαινουν τα μεγαλα στην τσουληθρα.

παντως εχει αρχισει να ειναι λιγο πιο ευκολο να παω μονη με τα δυο γιατι και η παιδικη χαρα της δεξαμενης και του γαλ. ινστιτουτου ειναι μικρες και μπορω και τα κοντρολαρω.

απ' ο,τι φαινεται εχασα 2 κιλα και πηγα 68. για να δουμε τι θα γινει.

και στα 65 θα ειμαι πολυ ευχαριστημενη, τα 63 θα ηταν ιδανικα.

yey2p2.png BN4cp2.png

α μια που το ανεφερε και η κασσιανη.......

οσεσ τα πλενετε σπιτι και οχι καθαρηστηριο,τα βαζετε πληντυριο ή στην μπανιερα?θυμαμαι μια φορα που κατι εβαλα πληντυριο αλλλα δεν θυμαμαι αν ηταν παπλωμα ή κουβερτα και με τα χιλια ζορια το χωρεσε αλλα πλυθηκε μια χαρα......απο τοτε ομωσ ολα στην μπανιερα(δεν ξανα-χωρεσε πληντυριο!!!!!!!!!).ριχνω μεσα και σκονη για πλυσιμο στο χερι ,τουσ βαζω και το υδρομασαζ(να και καπου που χρησιμευσε)και αρχιζω την παλη με τα χερια μου ...

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...