Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

κι εμενα ηρθε, χαζοεφαγε, την εκανα μπανιο, ξαναχαζοεφαγε και με το που την εβαλα στην κουνια ουτε γυρισε να με κοιταξει. αφου μου λεει ο νικος λυσσαξε στην παιδική χαρα. που τη βρίσκει τοση ενεργεια αυτο το παιδι, δεν εχω καταλαβει. και το κυριοτερο δεν εχω καταλαβει και απο που την πηρε καθως και ο νικος και εγω ειμαστε λιγο τα ζα μου αργα.

εγω κατερινα την βαζω πια με το πιτζαμακι μονο το χειμωνιατικο (παντελονι μακρύ και μπλουζακι μακρυμανικο, σαν αυτό που σχολιαζες στη φωτο) και μια πολυ ελαφρια κουβερτουλα απο πανω η οποια στα 10 λεπτα ειναι απο κατω της.

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Και η ερωτηση της ημερας:πως κοιμουνται τα δικα σας το βραδυ τωρα που επιασαν οι ζεστες???(Μαριαλεννα ασε εσυ ξερω...ο κυριακος μητσοτακης κοιμαται γυμνος και στον καναπε...):tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Ε όχι και γυμνός, αλλά δεν πέφτεις και πολύ έξω, με το φορμάκι της κοιμάται και ξεκάλτσωτη εννοείται:):):)

dWXVp3.png

YqUap3.png

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

σημερα ειμαι πολυ πολυ χαρουμενη....και συγκινημενη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!η αγγελικουλα μου εγινε 2 ετων!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αχ πωσ περασαν δυο πανεμορφα χρονακια?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Eιρήνη να χαίρεσαι την Αγγελικούλα, (Αγγελική στο όνομα, αγγελική στη χάρη!).

Σου στέλνω δυο ροζ τριαντάφυλλα και για τις δύο τριανταφυλλένιες!

880028rgjn6udi63.gif

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Διαφημίσεις

Και η ερωτηση της ημερας:πως κοιμουνται τα δικα σας το βραδυ τωρα που επιασαν οι ζεστες???(Μαριαλεννα ασε εσυ ξερω...ο κυριακος μητσοτακης κοιμαται γυμνος και στον καναπε...):tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Με κοντομάνικο μπλουζάκι και βερμούδα, τον σκεπάζω με πικέ κουβερτούλα την οποία πετάει. Σημειωτέον ότι μόλις σήμερα έβγαλα το πάπλωμά μας.

Άραγε χρειάζεται πλύσιμο αφού ήταν πάντα σε παπλωματοθήκη;

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Ειρηνουλα να χαιρεσαι την Αγγελικουλα σου!! Πολυχρονη και παντα τυχερη να ειναι στη ζωη της!!

H καρολ κοιμαται με αμανικο φορμακι και ξεσκεπαστη...επισης ετσι ειναι ολη τη μερα στο σπιτι!!

Μας εχει καλεσει μια φιλη το απογευμα για καφε...θα παμε οικογενειακως, πλην του βαγγου που θα παει σ' ενα φιλο του, γιατι με τα μικρα θα φριξει!!

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

σασ ευχαριστουμε παρα πολυ για τισ ευχεσ σασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να στε καλα!!!!!!!!!!!κ εσεισ να χαιρεστε τισ οικογενειεσ σασ και τα παιδακια σασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

χτεσ καναμε και το παρτακι μασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ηταν πολυ πολυ ωραια...τα μωρα ξεσαλωσαν...αλλλα κατα ενα περιεργο τροπο τα πιο μεγαλα(3-4 χρονων)ηταν πολυ ησυχα (σε σημειο να ανησυχησουμε....:rolleyes:)και ο λογοσ ηταν οτι ειχαν αποβλακωθει με τα ζουζουνια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:confused::rolleyes::cool:μαζευτηκαμε περιπου 50 ατομα!!!!!!!!(μαζι με τα μπεμπακια...)η αγγελικουλα χαρηκε παρα πολυ την γιορτουλα τησ ,αφου στο τελοσ περνουσε εναν εναν τουσ καλεσμενουσ και τουσ εκανε χειραψια και ελεγε <και του χρονου!!!!>:tongue::tongue::tongue:

Σημειωτέον ότι μόλις σήμερα έβγαλα το πάπλωμά μας.

ελενακι με προλαβεσ!!!κι εγω αυτο ηθελα να ρωτησω καποια στιγμη.....αραγε το πλενουμε?ειναι η πρωτη χρονια που χρησιμοποιησα παπλωματοθηκη,αλλλεσ χρονιεσ επλενα το παπλωμα,τωρα δεν ξερω!ευχαριστουμε για τα τριανταφυλλλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D
θα παμε οικογενειακως, πλην του βαγγου που θα παει σ' ενα φιλο του, γιατι με τα μικρα θα φριξει!!
ο βαγγσ με τοσα μωρα γυρω του κ ειδικα στο σπιτι θα εχει φρικαρει ε???????

αληθεια πωσ τα παει με τα μωρα(καρολι κ μπεμπη)?

DnfMp3.pngqTarp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Ο στεφ μόλις έφυγε για Αυλίδα με τη Ζωή κ εγώ θα ξεκινήσω με τις βαλίτσες!!! Βουνό μου φαίνεται κ ακόμα δεν ξεκίνησα!:rolleyes:

Για πείτε τι προτείνεται να πάρω για δωράκια να πάω στους θείους στο Βέλγιο??? Η θεία είναι περίπου 45 κ ο θείος 50 πολύ κουλ άτομα κ οι 2...;)

Η Ζωή κοιμάται μόνο με κοντομάνικο φορμάκι κ ξεσκέπαστη κ πάλι μούσκεμα στον ιδρώτα γίνεται!:shock:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Α ξεχασα,αν και τη λυπηθηκα και δεν την εβγαλα φωτο...η τετα κοιμηθηκε στο καρεκλακι φαγητου τρωγοντας αγγουρι με το αγγουρι στο στομα..ειδα κι επαθα να της το βγαλω και να της δωσω λιγο νερακι..

Χαχαχα με το αγγούρι στο στόμα; Πόσο κομμάτια ήταν το παιδί;

Ο δικός μου με κοντομάνικο φορμάκι και σορτσάκι και μια πικέ που την κουβαριάζει

Αχ αλουμίνια έγραψα εγώ η καημένη αλλά το χαζό το κινητό μου διορθώνει μόνο του ό,τι θέλει:):):)
Είναι απ'αυτά τα έξυπνα κινητά; Γάτα το κουνητό! Σκουλήκια κι αλουμίνια ταιριάζουν, βέβαια!
Εγώ το έβαλα, ένα φρεσκάρισμα το θέλει όσο να πεις
Καλές τσούλες δεν νομίζω να υπάρχουν :tongue::tongue::tongue::tongue:
Τς τς τς τς :cool:

Εχτές ξεπατώθηκα. Σηκώθηκα πρωί, άρχισα να ετοιμάζω πράγματα μικρού (ρούχα για γάμο, εφεδρικά ρούχα, ρούχα για σήμερα να έχει η μάνα μου, κλπ), σακ βουαγιάζ δικό μου με 2 φορέματα, 3 ζεύγη παπά, μακιγιάζ κλπ για να πάω κομμωτήριο, καπάκια στο σπίτι του γαμπρού να μακιγιάρω τη θεία, να ετοιμαστώ κι εγώ με τους υπόλοιπους και επιτέλους να πάμε στον γάμο. Το τι γέλιο έριξα όταν έφτασαν οι γονείς μου με τον γιο μου και φόραγε να νέα παπά που του πήρα... Παιδιά κάνανε σκουίκ σκουίκ, λες κι είχε βατράχια στα πόδια! Ευτυχώς είχα κι εφεδρικά παπούτσια, αλλά είδα κι έπαθα για να τα βγάλει, του άρεσαν τα σκούικ! Στο μεταξύ, σκατά παραγαμπράκι, δεν πλησίαζε μπροστά με το ζευγάρι, όλο φώναζε κι είχε νεύρα. Την περισσότερη ώρα την βγάλαμε κοντά στην είσοδο. Πάντως ήταν ομορφούλης, όλος στα άσπρα, με λαδί κορδελάκι στο λαιμό και λαδί τιράντες. Στο δε τραπέζι; Εριξα τον μαραθώνιο της ζωής μου! Πολύ τρέξιμο, λες κι είχε πάρει lsd κι έτρεχε σαν τρελός πέρα δώθε, ήθελε να τρώει κουφέτα, ζούληξε ένα τοματάκι και έγινε όλο το ρούχο κόκκινο, πήγαινε μπροστά στο νυφικό τραπέζι και χόρευε λες κι ήταν κουρδισμένο αρκούδι... Ο εφιάλτης των σερβιτόρων ήταν! Ευτυχώς μόλις έφαγαν οι δικοί μου τον πήραν και φύγανε. Ετσι κατάφερα και να φάω λίγο (τι λίγο, παιδιά ήταν φανταστικό το μπουφέ, αφήστε τα γλυκά μετά!!!). Χορέψαμε, κουτσομπολέψαμε, κόψαμε βόλτες στον κήπο, βγάλαμε ηλίθιες φωτογραφίες και κατά τις δύο το πρωί την κάναμε. Τα πόδια μου είναι λες κι έχω ελεφαντίαση από το πρήξιμο. Σήμερα είμαι κομμάτια, πονάω παντού. Ευτυχώς ο μπράντης έμεινε στους δικούς μου και τώρα έφυγαν να πάνε σε μια εκδήλωση των χωριών sos και υποτίθεται θα πάμε για φαί έξω εγώ κι ο άντρας (έχουμε επέτειο). Αντε να δω τι ώρα θα ξυπνήσει όμως, στις 5 έχει σεμινάριο :rolleyes:

Στέλλα να ζήσετε κι εσείς (επετειούχα επίσης!). Χιώτισσα κι από δω να πω πολύχρονη η Αγγελική σου!

Δεν έγραψα για μέρες κι άπλωσα σεντονάκι ε;

WN6Op3.png

χριστινακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να ζησετε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να ειστε για παντα μαζι ,αγαπημενοι και ευτυχισμενοι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να χαιρεστε τον μπραντυ σασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

καλησπέρες......

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ

ΕΙΡΗΝΗ ΜΟΥ ΝΑ ΣΕ ΖΗΣΕΙ Η ΑΓΓΕΛΙΚΟΥΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΚΑΙ ΤΙΣ 2 ΚΟΡΟΥΛΕς ΣΟΥ...το προσκλητήριο και τις μπομπό τις είδα σήμερα..πολύ ωραίες..

Κατ τι χτένισμα έκανες;;;;;καλά να περάσετε στον γάμο

σήμερα δεν πήγαμε πουθενά.το πρωί πήγε Κομοτηνή ο άντρας μου κι εγώ μαγείρεψα

με την πάνα και το γιογιό κάλα τα πάμε,αν και της φύγανε τσίσα μάλλον εγώ αμέλησα να την βάλω να κάτσει και το καυμένο δεν ......πάντως το μεσημέρι δεν κατούρησε καθόλου,,,σηκώθηκε στεγνή,για να δούμε το βράδυ..θα της βάλω πάνα εννοείται

χτες ήθελε κακά και ο μακάκας ο άντρας μου του λέω κοιτα την αλλά αυτός έφυγε,ε,σηκώθηκε και πήγε να πάρει πάνα η μικρή και έχεσε στο χαλί....είχε μια ένοχη φάτσα...αλλά δεν πτοούμαι....είμαστε σε καλό δρόμο...χαχαχαχα

Γιώτα μάλλον δεν μπορείς να μιλήσεις πολύ από την δουλειά..

πάω να μαζέψω πιάτα από το μεσημέρι..ψαρίλα..ουφ

nAcmp3.png

uZRep2.png

πω πω, ηταν ενα πολυ γεματο ΠΣΚ.

Παρασκευή βράδυ τραπέζι, ολο το σαββατο το πρωι μαζευα, το απόγευμα υποδεχτήκαμε κάποιους φίλους στο σπίτι, σημερα φαγητό στο ενα ζευγάρι παππουδων και μετα baby parking στο άλλο ζευγάρι παππούδων (θα κοιμηθεί εκεί απόψε η Ιλιάνα).

Και φυσικά με το που την αφησαμε, πηγαμε αγορασαμε περιοδικά, και κατευθειαν για καφε στην πλατεια των Βριλησίων, χωρίς να χρειαζεται να κυνηγάμε κανεναν. Αραλιίιιιιικι κι άγιος ο θεος.

Την Ιλιάνα θα την παραλαβω αυριο το απόγευμα.

Και πηρα και ενα ταπερ γεματο φανταστικο μουσακα από την πεθερούλα μου. Σλουρπ.

Το σαββατο το μεσημερι δε, μετα που γυρισαν η Ιλιάνα με το Νικο απο την παιδική χαρα (2,5 ώρες έπαιζε), έφαγε, την εκανα μπανιο, και την έβαλα για ύπνο στις 2. Ξύπνησε στις 6!!!!! για ένα νέο γύρο ξεφαντώματος με τα παιδιά των φιλων μας και στις 10 ξανακατέρευσε.

Φυσικά σημερα δεν κοιμηθηκε καθολου για μεσημερι.

Χριστινάκι να ζήσετε, παντα ευτυχισμένοι, να χαιρεστε τον κούκλο σας.

4Rnfp3.png

Καλημέρα όμορφες!!!

Χθες κουτσοετοίμασα βαλίτσες,μαγείρεψα,έκανα μπανιο,έκανα αποτρίχωση,έβγαλα φρύδι μέσα σε 4 ώρες! Δεν θα πάρω πολλά ρούχα μαζί καθώς έχουμε σκοπό να ψωνίσουμε κ από κει οπότε τι να κουβαλάω τζάμπα από δω?! Μία βαλίτσα ρούχα κ στην άλλη θα βάλω τα παππούτσια κ μερικά παιχνίδια της Ζωής για να έχει κ εκει κάτι να ασχολείται!;)

Εντωμεταξύ οι αναγούλες μου καλά κρατούν ρε γμτ κ μην πω ότι χειροτερευουν κιόλας,χθες δε που δοκίμασα πάλι να πιω γάλα μετά από πολύ καιρό με τσάκισε....ευτυχώς που έχω ξεκινήσει από το προηγούμενο μήνα το ασβέστιο!:rolleyes:

Ξαναλέω πείτε καμιά ιδέα τι δώρο να πάρω στους θείους...:confused:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...