Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: με εχεις πεθανει σημερα...ειδικα με τον κυριακο μητσοτακη!

Έχω ρέντα σήμερα, είναι Παρασκευή, έχωρυθμίσει επιτέλους τη δουλειά στο γραφείο και είδα και το γιό μου, τι άλλο να θέλω η μέλλουσα αγορομάνα:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Όσο για το Λένα-Κυριάκος Μητσοτάκης, της το έχουμε κατοχυρώσει αφού είναι ίδια με εκείνο το βιντεάκι που έδειχνε ο Λαζόπουλος που γέλαγε και ξαφνικά μαρμάρωνε το χαμόγελο:tongue::tongue::tongue:

dWXVp3.png

YqUap3.png

έγραψα και με πέταξε..αμαν πια...

φατσάκι δύσκολο να βαφτίσουμε το παγωτό σαλάτα πάντως Κατερινάκι εσύ κάνεις δίαιτα..χαχα

ρε παιδιά η μικρή ζητάει γάλα και όταν γυρνάει από σχολείο και όταν ξυπνάει..τα φρούτα τα δίνω μετά την βόλτα μας

όσο για τα κιλά πήρα 8 αλλά θα πάω να ζυγιστώ και μετά να τσεκάρω,,,,

καλό σκ σε όλες

nAcmp3.png

uZRep2.png

Εγω τις λιρες πραγματικα δεν ξερω τι να τις κανω!Τις θες???Που μου τις κρεμασανε και στο νυφικο και δεν ηξερα τι να τις κανω στη φωτογραφιση???

Οπως κατάλαβες, το θέμα μου δεν είναι να λάβω λίρες, αφοδευμένες τις έχω. Απλά φάνηκε ξεκάθαρα η διάκριση που κάνουν στον πατέρα μου

Εμεις επειδη ειναι πολυ περιεργα και κακως στημενα τα εθιμα της μανας μου, σε οποιον παντρευει παιδι που δε μου εδωσε τιποτα στο γαμου μου στο χερι αλλα τα εδωσε στη μανα μου (ναι καλα ακουτε εκει τα παιρνουν οι γονεις και καλα για τα εξοδα του γαμου και αν θελουν δινουν στα παιδια τους..) απλα ουτε θα παω,ουτε το χερι στην τσεπη μου θα βαλω!(τα εχω παρμενα χρονια τωρα με αυτα τα θεματα..)

Εντάξει, αυτό είναι το θεϊκό!
:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: μη μου βαζεις ιδεες!!!Παντως θα ειναι τα πρωτα που θα σκοτωσω σε περιοδους πεινας, μακρια απο μας!
Μπα μωρέ, εγώ δεν τις δίνω. Θα ρίξω στην αδερφή μου άμα παντρευτεί και τις υπόλοιπες στο παιδί μου
Ναι είναι κορίτσιιιιιιιιι!!!
Πωπω μπάρμπι και ροζ που έχει να πέσει! Με το καλό η φατσίνα νάμπερ του!
Έχω ρέντα σήμερα, είναι Παρασκευή, έχωρυθμίσει επιτέλους τη δουλειά στο γραφείο και είδα και το γιό μου, τι άλλο να θέλω η μέλλουσα αγορομάνα:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:
Αμαν, την ψώνισε αυτή κι ακόμα δεν βγήκε καν ο γιος! :shock:

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα, κοιμηθηκαμε 11-6.την εχω παρατησει στο κρεβατι της μιλαει μονη της,δεν ξερω τι να κανω πια,την αλλαξα,της εδωσα νερο,δεν ξανακοιμαται,το βραδυ 10-11 προσπαθουσα να την κοιμισω...μαλλον αρχιζει παλι το ωραριο του περσινου καλοκαιριου!Τωρα κλαιω μονη μου στο σαλονι

Εχω σκοπο να μην την αφησω να κοιμηθει πανω απο μιση ωρα το μεσημερι

Καλημέρα κορίτσια!!!

Κατερίνα πιστεύω θα έχει γκρίνια αν δεν την αφήσεις να κοιμηθεί το μεσημέρι κ θα ναι χειρότερα! Πρέπει νομίζω να δεχτείς ότι αυτές είναι οι ώρες του ύπνου της...εξάλλου συνήθως ξανακοιμάται το πρωί κ μετά πάλι το μεσημέρι...αν τις αθροίσεις κοιμάται νορμάλ ώρες....καταλαβαίνω ότι είναι σκότωμα να σε ξυπνάει τόσο πρωί αλλά αν πάτε παιδικό τέτοια ώρα θα πρέπει να ξυπνάτε για να ετοιμαστείτε!:tongue:;)

Εγώ χθες κλασική λαική μετά το σχόλασμα με τη μαμά μου κ τη Ζωή κ μετά γύρισα ερείπιο κλασικά! Κοίμησα τη Ζωή έκατσα σιδέρωσα καμια ώρα κ κατα τις 4:30 έπεσα κ ξαπλωσα λίγο....ε η Ζωή ξύπνησε δεν ξέρω τι ώρα ήρθε την έπεσε δίπλα μου κ σηκωθήκαμε 7 η ώρα!!! Τελικά δεν πήγαμε ούτε στον αδελφό μου ούτε στη γιαγιά γιατί ο στεφ γύρισε στις 10 οπότε σήμερα θα κάνουμε μια επίσκεψη κ στους 2!:rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημέρα:) Κατερινάκι μου δεν είναι λύση να μην την αφήσεις να κοιμηθεί το μεσημέρι γιατί το πιό πιθανό είναι να κάνει ότι έκανε κι ο αδερφός μου, να κόψει τελείως το μεσημεριανό ύπνο και να κοιμάται από τις 8 αλλά πάλι να ξυπνάει 6!!!!!! Σου βγήκε πρωινής τύπος η Τέτα, υπομονή:):):)

Εμάς το γοργονίδιο κατά τις 3 πήγε και την έπεσε στον καναπέ μετά από πολύ καιρό και συνέχισε εκεί τον ύπνο τις μέχρι τις 8:30. Τώρα περιμένουμε το μπαμπά μας να μας φτιάξει πρωινό και μετά έχουμε να πάμε να δούμε σκουλήκια, κουζίνες και μπάνια για το project ανακαίνιση Ηλιούπολης:)

dWXVp3.png

YqUap3.png

Καλημερααααα

Και καλά κουζίνες και μπάνια, τα σκουληκια τι είναι (σε σχέση με το project πάντα)

Εμας ηρθαν οι νονοί της χτες, περασαμε τελεια, κατα τις 2 το διαλύσαμε και φυσικά δεν μαζεψα τιποτα και παω τωρα.

Η δε Ιλιανα με το που ξύπνησε αντι να φωναζει μαμα, φωναζε νονεεεεε, νονάαααα, κοιλίτσα μωλακι (= έγκυος)

4Rnfp3.png

Καλημερααααα

Και καλά κουζίνες και μπάνια, τα σκουληκια τι είναι (σε σχέση με το project πάντα)

Εμας ηρθαν οι νονοί της χτες, περασαμε τελεια, κατα τις 2 το διαλύσαμε και φυσικά δεν μαζεψα τιποτα και παω τωρα.

Η δε Ιλιανα με το που ξύπνησε αντι να φωναζει μαμα, φωναζε νονεεεεε, νονάαααα, κοιλίτσα μωλακι (= έγκυος)

Αχ αλουμίνια έγραψα εγώ η καημένη αλλά το χαζό το κινητό μου διορθώνει μόνο του ό,τι θέλει:):):)

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

σημερα ειμαι πολυ πολυ χαρουμενη....και συγκινημενη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!η αγγελικουλα μου εγινε 2 ετων!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αχ πωσ περασαν δυο πανεμορφα χρονακια?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

παω.....καθωσ ετοιμαζω απο το πρωι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!θα τισ κανουμε παρτακι στην βεραντα με θειουσ,ξαδελφια,γιαγιαδοπαπουδεσ,φιλουσ δικουσ μασ και γενικα πολυ κοσμο!!!!!!!!!!!!!τρεχω............

DnfMp3.pngqTarp3.png

Ειρηνη πολυχρονη η Αγγελικουλα!Να χαιρεσαι και τις 2 κουκλες σου!!!

Εγω πηγα κομμωτηριο,εκανα ενα ψιλοχτενισμα για τον αυριανο γαμο,ελπιζω να κρατησει. Πηρα τα φουστανια μου απο το καθαριστηριο οπου μου εκανε εκπτωση 5 ευρω και πληρωσα 25......αν ξαναπαω σ'αυτον να με χ...για το φορεμα που μου χρεωσε 15 ειχα πληρωσει σε αλλο εδω γυρω 7 ευρω!Εννοειται οτι του το ειπα!!

Ηθελα να παω και για κανα μανικιουρ, ποιος καθεται να λημαρει αλλα...με πηραν τηλ και γυρισα.Το απογευμα θα ερθει μια ξαδερφη μου που εχει τρελη αδυναμια στη μικρη και η μητερα της.Αλλο προβλημα κι αυτο,εκει που ειναι συζει με καποιον χρονια τωρα, ουτε κουβεντα για γαμους κλπ και το χειροτερο δεν περναει καθολου καλα,εχει μεινει η μιση και δε γυριζει πισω οσο κι αν της μιλαμε...και την εχω σαν αδερφη μου γμτ..

Επισης το βραδυ θα ερθουν 2 φιλοι μας με το μωρο τους,3μηνων να δουμε μπαλα...

Α ξεχασα,αν και τη λυπηθηκα και δεν την εβγαλα φωτο...η τετα κοιμηθηκε στο καρεκλακι φαγητου τρωγοντας αγγουρι με το αγγουρι στο στομα..ειδα κι επαθα να της το βγαλω και να της δωσω λιγο νερακι..

Και η ερωτηση της ημερας:πως κοιμουνται τα δικα σας το βραδυ τωρα που επιασαν οι ζεστες???(Μαριαλεννα ασε εσυ ξερω...ο κυριακος μητσοτακης κοιμαται γυμνος και στον καναπε...):tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...