Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Katiamaxiking είπε:

Καλημέρα! 
      ειμαι 8η μέρα κύκλου και πήγα για υπέρηχο για να κάνουμε εμβρυομεταφορα αυτό το μήνα σε φυσικό κύκλο αλλά μου έχει γράψει και ovitrelle. Το ενδομήτριο είναι 7,5 και είδαμε 2 ωοθυλακια 12 και 14. 
      και μου μπήκαν σκέψεις, μήπως αν προχωρήσουν καλά αυτά τα 2, να τα πάρουμε.. δεν ξέρω αν γίνεται ή αν θέλει να είναι μόνο κύκλος για ετ ο γιατρός αλλά τα γλυκοκοιτάζω..χαχα 

Τα ωάρια φυσικού κύκλου θεωρώ ότι είναι και τα καλύτερα. Ρώτα τον γιατρό σου δεν χάνεις κάτι 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Πότε θα κανονίσουμε καφεδάκι;

Και εχει ειπωθει στο face αλλα δεν ειναι σιγουρο,για τελη ιουνιου γιατι ολο και καποια βαφτιση-γαμο κλπ εχουμε,ειναι και του αγιου πνευματος...δεν ξερω!

Η Μαρια ειχε β επιπεδου χθες, που ειναι??????

δεν κανονιζουμε κανενα ουζακι καποιο απο τα δυο τελευταια σαββατα του ιουνιου?

να φαμε και το μεζεδακι μας, να πιουμε και κατι γιατι μετα θα αρχισουν οι διακοπες και οι γεννες και θα χαθουμε για λιγο.

και στην πλακα μπορουμε, αλλα και στο ρακαδικο που ειχε προτεινει η ειρηνη.

ηταν πολλες οι συμμετοχες για ουζακι.

yey2p2.png BN4cp2.png

δεν κανονιζουμε κανενα ουζακι καποιο απο τα δυο τελευταια σαββατα του ιουνιου?

να φαμε και το μεζεδακι μας, να πιουμε και κατι γιατι μετα θα αρχισουν οι διακοπες και οι γεννες και θα χαθουμε για λιγο.

και στην πλακα μπορουμε, αλλα και στο ρακαδικο που ειχε προτεινει η ειρηνη.

ηταν πολλες οι συμμετοχες για ουζακι.

Εμενα μια χαρα μου ακουγεται!!!

ταν πολλες που θελανε

κασσιανη, ελενη, κατερινα, πωλινα, μαριαλενα, γιωτα, ειρηνη, εφη, μαρια ειναι ηδη 9 ατομα και μπορει να θελει και καποια αλλη.

μηπως να ανοιγε καποια διαχειριστρια συναντηση για ουζο και μεζε καποιο απο τα 2 τελευταια σαββατα του μηνα και να δουμε ποσες μαζευομαστε?

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

λοιπόν σας το λεω απο τωρα... 18/6 Σαββατο ειναι η γιορτή της Ιλιανας στο σχολείο το απόγευμα. Μην κανονισετε παλι μερα που δεν μπορω, θα σας μισησω. Κατα τα αλλα ειμαι ελευθερη

4Rnfp3.png

λοιπόν σας το λεω απο τωρα... 18/6 Σαββατο ειναι η γιορτή της Ιλιανας στο σχολείο το απόγευμα. Μην κανονισετε παλι μερα που δεν μπορω, θα σας μισησω. Κατα τα αλλα ειμαι ελευθερη

Εγω δε μπορω Κυριακη 5 του μηνος και φυσικα τριημερο Αγ.Πνευματος!Λεω να παω να δω τη γιαγιακα μου!

Καλημέρα κορίτσια!!! Μόλις γύρισα γραφείο από το ΙΚΑ που είχα πάει να κάνω υπέρηχο να δω το μπομπς:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: Είναι μια χαρά, φτάσαμε κιόλας 1.050 γρ. και επιτέλους για πρώτη φορά με κοιτούσε!!!!! Έχει γυρίσει και με το κεφάλι κάτω το μαϊμούδι και τον είδα καλά καλά :P:p:p

Επίσης θέλω να σας πω ότι είμαι κατενθουσιασμένη με τις υπηρεσίες του ΙΚΑ!!! Πήγα στην ώρα του ραντεβού μου, καθυστέρησαν μόνο 15 λεπτά να με πάρουν και μετά που μπήκα ήταν τέλεια!!!!!! Το μηχάνημα υπερσύγχρονο, απλά όχι 4D, η κοπέλα που μου έκανε την εξέταση αναλυτικότατη και η εξέταση κράτησε κάνα 20λεπτο:P:p:p:p Να πω δε εδώ ότι ήταν απλός υπέρηχος παρακολούθησης που στο ΙΑΣΩ το Μάρτιο τον είχα πληρώσει 60? και με είχαν ξεπετάξει σε 5 λεπτά χωρίς υπερβολή!!!!!!! Κατόπιν τούτου όπως καταλαβαίνετε για Doppler εγώ θα ξαναπάω στο ΙΚΑ :P:p:p:p:p

Στα υπόλοιπα τώρα, Χριστίνα μια χαρά θα είναι ο μπράντης στο σταθμό μην ανησυχείς καθόλου! Όσο για το σύνδρομο "Μάρθα Βούρτση" να τα φέρεις να κάνουνε παρέα με τη Λένα - Κυριάκο Μητσοτάκη που εκεί που την πιάνει η υστερία και χτυπιέται στο πάτωμα ξαφνικά κάτι θυμάται και στεγνώνει ως δια μαγείας το δάκρυ και γελάει μια χαρά!!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Εγω δε μπορω Κυριακη 5 του μηνος και φυσικα τριημερο Αγ.Πνευματος!Λεω να παω να δω τη γιαγιακα μου!

Ωραία να ανοίξουμε μια για 25/06 να δούμε πώς θα πάμε από συμμετοχές?

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

Μπραβο βρε Μαριαλενα, ειναι ωραιο να ακους τοσο καλα λογια για μια δημοσια υπηρεσια. ειναι τοσο σπανιο πια.

Στα υπόλοιπα τώρα, Χριστίνα μια χαρά θα είναι ο μπράντης στο σταθμό μην ανησυχείς καθόλου! Όσο για το σύνδρομο "Μάρθα Βούρτση" να τα φέρεις να κάνουνε παρέα με τη Λένα - Κυριάκο Μητσοτάκη που εκεί που την πιάνει η υστερία και χτυπιέται στο πάτωμα ξαφνικά κάτι θυμάται και στεγνώνει ως δια μαγείας το δάκρυ και γελάει μια χαρά!!!!!

αααα και η δικια μου. Drama Queen λεμε. Απλα δεν χτυπιεται στα πατωματα, αλλα απο σπαραγμό τι να σας λεω.

Ωραία να ανοίξουμε μια για 25/06 να δούμε πώς θα πάμε από συμμετοχές?

ναι ναι τοτε να ανοιξουμε και σας υποσχομαι οτι δεν θα κανονισω τιποτα αλλο

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...