Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Cristina93 είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Με πέτυχες στην αναμονή του Έλενα αλλά είναι για κάτι χαρτιά, όχι για προσπάθεια! 

Καλημέρα καλή εβδομάδα κορίτσι μου κ εγώ αύριο θα πάω αλλά έχω ξεκινήσει . Ήθελα να δω αν έχεις ξεκινήσει και πως πάει ♥️

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοριτσια

Ναι, μου έπεσε βαρύ το πενθήμερο και πήρα και είπα ότι είμαι άρρωστη σήμερα και δεν πήγα.

Εσείς τι νέα? Γμτ, έχει κωλόκαιρο και έχουμε κανονίσει bbq στον κήπο το βράδυ με τους νονούς της Ιλιάνας. Μάλλον ο Νίκος και ο νονός θα ψήνουν έξω κι εμείς κυρίες μέσα θα περιμένουμε να φάμε. Είναι και στον 8ο η νονά, ε καταλαβαίνετε δεν μπορούμε να την ταλαιπωρήσουμε.

4Rnfp3.png

Κοπανα σμουτσακι ε???Καλα εκανες!Δε θα πεθανουμε κιολας!!!

Λοιπον σημερα δεν ξερω πως θα βγαλω τη ζακετουλα εδω στη δουλεια..Τι με επιασε και πηρα κατι τατουαζ απο τα δημητριακα της Παναγιωτας και εχω 3 στα χερια μου που απο το πρωι τα τριβω και δε φευγουν:rolleyes::rolleyes::confused::confused:

Δυσκολευομαι να βρω κατι που μου αρεσει και με καλυπτει ταυτοχρονα για τις διακοπες.

Βρισκω ενα οπως το θελω, δεν εχει διαθεσιμοτητα.

Βρισκω αλλο που μου αρεσει, πάνω στη θάλασσα, εχει διαθεσιμότητα και ειναι και στα μετρα μας οικονομικά, δεν έχει κουζινάκι.

Βρισκω αλλο που εχει κουζινακι και ειναι και διχωρο, ειναι πανω στη θάλασσα, στη συγκεκριμενη θαλασσα δεν κανεις μπανιο γιατι ειναι βραχωδες μερος.

ΑΜΑΝ.

Εντωμεταξυ σημερα μου περιεγραψε ο Νικος σε πόσο δυσκολη κατασταση βρισκομαστε σαν χώρα και με επιασε μια ανασφαλεια, και μετα λεω μηπως ειμαι γαιδουρι που ασχολουμαι με διακοπες.

Χαμπαρι δεν ειχα παρει τι γινεται, δεν βλεπω καθολου ειδήσεις πια.

Αν και τον Στρος Καν τον ηξερα κατερινα χιχιχι.

Εντωμεταξύ σκεφτηκα (ζηλευοντας την ειρηνη την πειραιωτισσα) να ξεκινησω μουσικοκινιτική την Ιλιανα και ψαχνομαι λιγο.

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Σήμερα έχει γενέθλια κ ο αδελφός μου κ η γιαγιά του στεφ κ να δω που θα πρωτοπάμε γιατί ο στεφ πριν τις 7 χλωμό να γυρίσει!
Να τους χαίρεστε. Εγώ στην αδερφή μου θα πήγαινα πάντως :D
Εμεις πινουμε το καφεδακι μας και σελιγο ξεκιναμε μιαδουλεια

δενσσς λεω τι γιατι θα μεγιουχαρετε....

Καθε μερα λεω το ιδο!!!!

Θα γυαλίσεις τα διακοπτάκια πάλι; :cool:
Λοιπον σημερα δεν ξερω πως θα βγαλω τη ζακετουλα εδω στη δουλεια..Τι με επιασε και πηρα κατι τατουαζ απο τα δημητριακα της Παναγιωτας και εχω 3 στα χερια μου που απο το πρωι τα τριβω και δε φευγουν:rolleyes::rolleyes::confused::confused:
Βγάλτη ρε, απελευθερώσου! Και χτύπα κι έναν δράκο στον σβέρκο :shock:

Καλημερούδια. Ο κυρ μπράντης γράφτηκε στον βρεφονηπιακό κι από Σεπτέμβρη θα λείπει τα πρωινά ο γατούλης μας. Πιστεύω όμως ότι θα βοηθηθεί στο να ξεκολλήσει λίγο από πάνω μου, να βλέπει άλλα παιδάκια και να διοχετεύει ενέργεια αλλά και να ακολουθεί πρόγραμμα. Εμείς πάλι θα μπορούμε λίγες ώρες να δουλεύουμε απερίσπαστοι. Ο παιδικός δεν είναι κάνα χάρμα οφθαλμών, φτωχούλη τον λες (είναι της εκκλησίας) αλλά με 150 ευρώ τον μήνα δεν περίμενα πολλά περισσότερα. Το σημαντικό είναι πως ήταν καθαρά, τα παιδάκια πολύ ήρεμα, οι δασκάλες γλυκομίλητες και καθησυχαστικές κι έτσι το αποφασίσαμε.

Δυο μέρες τώρα, με αποκορύφωμα τη χτεσινή, έκλαιγε συνέχεια και χωρίς προφανή λόγο. Τη μια έπεσε η μπαλίτσα του κάτω από τον καναπέ και δεν την έφτανε, νααααααα τα κλάμματα. Και δεν θέλει και να σταματήσει, λες και του αρέσει το δράμα ρε παιδί μου. Αφού τρόμαξα να τον συνεφέρω, μετά ξεκίνησε να κλαίει για άλλο άσχετο λόγο. Πέφτει μπρούμυτα ή ανάσκελα, όπως βολεύεται η μάρθα βούρτση, κι αρχίζει το κλάμα! Την πρώτη μέρα, ΚΑΙ στον ύπνο του! Σε σημείο να έχει κλειστά μάτια και να χτυπιέται για ώρα. Νόμιζα πως κάπου πονάει αφού δεν ησύχαζε με τίποτα! Τι είναι αυτά ρε παιδιά;;;

Α... να σας πω ότι παντρεύεται ο πρώτος μου ξάδερφος αύριο (μάνα του και πατέρας μου αδέρφια). Είμαστε πολύ κολλητά ξαδέρφια, κι οι οικογένειες μας έκαναν πολύ παρέα, η μάνα του είναι η αγαπημένη κουνιάδα της μάνας μου (είναι και πολλά τα αδέρφια). Και θα κάνει παραγαμπράκι τον μπραντ. Αλλά ρε παιδιά... στεναχωριέμαι. Θεωρώ ότι χτες έκαναν το κρεββάτι αλλά δεν μας κάλεσαν. Επίσης... στα άλλα πρώτα ξαδέρφια μου, οι θείοι (εκ των οποίων μια είναι και νονά μου) έριξαν χρυσές λίρες, ήμουν το μοναδικό παιδί που έγραψαν τόσο (κι είμαι και σίγουρη ότι και χτες το ίδιο έγινε). Πραγματικά δεν ξέρω πως να αντιδράσω...

WN6Op3.png

Χρίστινα, θα του κάνει πολυ καλό του μπραντυ που θα παει σταθμο. Εγω εχω γινει πολύ υπερμαχος του σταθμού, βλεποντας τα αποτελεσματα πανω στην Ιλιανα. Εγκρινω εγκρινω εγκρινω. Και σιγουρα θα τον βοηθησει να μπει σε προγραμμα. Κατερινα μηπως να το σκεφτεις κι εσυ? ειχα μια φιλη που το παιδι της δεν κοιμοταν ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. τον εγραψε παιδικο και κοιμηθηκε η γυναικα.

Οσο για το αλλο θέμα, ειναι λιγο λεπτό το ζήτημα. εγω θα σου ελεγα να μην πεις τιποτα και να εισαι πολυ χαρουμενη και κυρια. Αυτοι θα πρέπει να αισθανονται ασχημα, οχι εσυ

4Rnfp3.png

Επίσης... στα άλλα πρώτα ξαδέρφια μου, οι θείοι (εκ των οποίων μια είναι και νονά μου) έριξαν χρυσές λίρες, ήμουν το μοναδικό παιδί που έγραψαν τόσο (κι είμαι και σίγουρη ότι και χτες το ίδιο έγινε). Πραγματικά δεν ξέρω πως να αντιδράσω...

Εγω τις λιρες πραγματικα δεν ξερω τι να τις κανω!Τις θες???Που μου τις κρεμασανε και στο νυφικο και δεν ηξερα τι να τις κανω στη φωτογραφιση???

Ειλικρινα τωρα,αυτα ειναι δανεικα, οσο για το κρεβατι εγω χαιρομαι που ο 2ος ξαδερφος μου που παντρευεται την Κυριακη, που τον εχω καλυτερα κι απο αδερφο μου δεν εκανε γιατι γλυτωσα κι ενα 50ρικο τουλαχιστον!Το 200αρι θα φυγει στο δωρο μεθαυριο,ζεστα και μετρητα!Αλλα ειπαμε,αυτα ειναι δανεικα!Στα παιδια των θειων σου αν τελος παντων δεν εχουν παντρευτει ακομα, απλα θα δωσεις κι εσυ τα αντιστοιχα!!!

Εμεις επειδη ειναι πολυ περιεργα και κακως στημενα τα εθιμα της μανας μου, σε οποιον παντρευει παιδι που δε μου εδωσε τιποτα στο γαμου μου στο χερι αλλα τα εδωσε στη μανα μου (ναι καλα ακουτε εκει τα παιρνουν οι γονεις και καλα για τα εξοδα του γαμου και αν θελουν δινουν στα παιδια τους..) απλα ουτε θα παω,ουτε το χερι στην τσεπη μου θα βαλω!(τα εχω παρμενα χρονια τωρα με αυτα τα θεματα..)

Χρίστινα, θα του κάνει πολυ καλό του μπραντυ που θα παει σταθμο. Εγω εχω γινει πολύ υπερμαχος του σταθμού, βλεποντας τα αποτελεσματα πανω στην Ιλιανα. Εγκρινω εγκρινω εγκρινω. Και σιγουρα θα τον βοηθησει να μπει σε προγραμμα. Κατερινα μηπως να το σκεφτεις κι εσυ? ειχα μια φιλη που το παιδι της δεν κοιμοταν ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. τον εγραψε παιδικο και κοιμηθηκε η γυναικα.

Το σκεφτομαι Γιωτα αλλα οχι για το θεμα του υπνου,για θεματα μαμαδων-πεθερων κλπ

Διαφημίσεις

Εγω τις λιρες πραγματικα δεν ξερω τι να τις κανω!Τις θες???Που μου τις κρεμασανε και στο νυφικο και δεν ηξερα τι να τις κανω στη φωτογραφιση???

Ειλικρινα τωρα,αυτα ειναι δανεικα, οσο για το κρεβατι εγω χαιρομαι που ο 2ος ξαδερφος μου που παντρευεται την Κυριακη, που τον εχω καλυτερα κι απο αδερφο μου δεν εκανε γιατι γλυτωσα κι ενα 50ρικο τουλαχιστον!Το 200αρι θα φυγει στο δωρο μεθαυριο,ζεστα και μετρητα!Αλλα ειπαμε,αυτα ειναι δανεικα!Στα παιδια των θειων σου αν τελος παντων δεν εχουν παντρευτει ακομα, απλα θα δωσεις κι εσυ τα αντιστοιχα!!!

Εμεις επειδη ειναι πολυ περιεργα και κακως στημενα τα εθιμα της μανας μου, σε οποιον παντρευει παιδι που δε μου εδωσε τιποτα στο γαμου μου στο χερι αλλα τα εδωσε στη μανα μου (ναι καλα ακουτε εκει τα παιρνουν οι γονεις και καλα για τα εξοδα του γαμου και αν θελουν δινουν στα παιδια τους..) απλα ουτε θα παω,ουτε το χερι στην τσεπη μου θα βαλω!(τα εχω παρμενα χρονια τωρα με αυτα τα θεματα..)

Γιατί δεν τις εξαργυρώνεις;

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Είναι πάνω από 200, μάλιστα πριν μερικούς μήνες ήταν 280. Εγώ τις είχα εξαργυρώσει.

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: μη μου βαζεις ιδεες!!!Παντως θα ειναι τα πρωτα που θα σκοτωσω σε περιοδους πεινας, μακρια απο μας!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...