Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Θα δω πως θα προχωρήσουν και θα ρωτήσω αν είναι..!! Άλλες φορές με φάρμακα και τα ψάχναμε..

Ρωτά εννοείται δεν έχεις κάτι να χάσεις! Θα είναι μια καβάτζα για όταν και αν αποφασίσεις να κάνεις και άλλο παιδάκι, γιατί ελπίζουμε αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά στην εμβρυομεταφορά σου 🤞🙏

πρίν από 35 λεπτά , Nima21 είπε:

Συμφωνώ απολυτα μαζι σου!!!   

Κι εμένα με πέρασε από κόσκινο ο γυναικολόγος, πήγα σε μαστολόγο, καρδιολόγο, αιματολόγο, ενδοκρινολόγο… δεν ξέρω αν έχουμε ξεχάσει καμία ειδικότητα 😂

Η αλήθεια όμως είναι κορίτσια μου πως δεν χρειάζεται κάποιος να μας πει να κάνουμε εξετάσεις προληπτικά. Μπορούμε να τις ζητήσουμε και να τις συζητήσουμε με τους γιατρούς μας και να μας καθοδηγήσουν πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να γίνουν. Για μας το κάνουμε, να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Θα ξαναπώ το κλισέ η πρόληψη σώζει ζωές. 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ελπιζω να σταματησει κι εδω γιατι ο κωστας λεει μονο με μηχανακι μπορει να ερθει να με παρει, αν βρεχει δε μπορει!(δεν παιρνει αμαξι δλδ)...ετσι του πεταματού με είχαν και στην εγκυμοσυνη!!!τραβουσα ταλαιπωρια καθημερινα με λκεωφορεια κλπ!!!εεεετσι,εεετσι!

Οσο θυμαμαι μια φορα που ειχα οδοντιατρο 4 μηνων εγκυος και ετρεχα μεσα στη βροχη χωρις ομπρελα,εφτασα μουσκεμα,η κοπελα με λυηθηκε και μου εδωσε πιστολακι να στεγνωσω τα μαλλια μου...γινομαι πολυυυυ κακια!!

Τωρα που ειπα οδοντιατρο...με ποναει κι ενα δοντι απο προχθες..να δω πως θα τα καταφερω να παρω αδεια να παω να το φτιαξω και να πεταξω κι ενα φρονιμιτη χαλασμενο απο τα χριστουγεννα....

Ριχνει και χαλαζι....

Γιωτακι δεν το εχουμε κανει οπως ακριβως θα θελαμε το σπιτι...μπλεξαμε με πολυ μακακα αρχιτεκτονα...

πολινακι τωρα μου θημησεσ ,αυτο που λενε (οι αμερικανοι???-δεν θυμαμαι ποιοι τελοσ παντων...)οτι το πρωτο σπιτι τουσ το χτιζουν και το πουλανε,το δευτερο μενουν για λιγο και επειτα το πουλανε και κατοικουν πια στο τριτο που θα χτισουν!!!!!

δεν θυμαμαι ομωσ ποιοι το λενε και το κανουν!!!!!!!!!!!!!!!!!....αν το κανουν βεβαια!!!!χι χι!!!

παντωσ κι εμεισ παρολο που χτισαμε οι ιδιοι το σπιτι μασ και παρολο που εκανα πολλεσ μετατροπεσ απο το αρχικο σχεδιο και παλι βλεπω πραγματα που αν γινοταν αλλιωσ θα ηταν πιο εξυπηρετικο...

π.χ αν και εχω αρκετεσ ντουλαπεσ και εξωτερικα φαινονται μεγαλεσ ,εσωτερικα τιποτα !!!!!!!και αλλα πολλα που δεν εχουν νοημα να σασ εξιστορω..

DnfMp3.pngqTarp3.png

ξερω 2 εκδοχές

η πρώτη: το πρώτο σπίτι που θα χτίσεις να το χαρίσεις, το δεύτερο να το νοικιάσεις και το τρίτο να κρατήσεις.

και η δεύτερη: το πρώτο το πουλάς, το δεύτερο νοικιάζεις, το τρίτο αγοράζεις

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

μια χαρα ειναι γιωτιτσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ετοιμαζουμε το παρτυ τησ αγγελικησ!!!!!!

δεν σασ ειπα......η μικρουλα κανει κουπε πε ,παλαμακια και λεμε μπαμπα κ μαμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!κουκου βα κουκου βα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(αυτο το λεω εγω)χα χα!!!!

κι εδω χαλια ο καιροσ...να δω που θα κανουμε τα γενεθλια αν συνεχισει η βροχη.....σχεδιαζα κατω στην αυλη που ειναι μεγαλυτερη απο την βεραντα και θα ειναι και πιο ανετα και τα πιτσιρικια θα ευχαρηστηθουν και περισσοτερο...για να δουμε!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Καλήμέρα κοριτσάκια!!

Κωλόκαιρος!:mad:

Χθες ξεμείναμε στη μάνα μου αφού με το που σχόλασε έπιασε η βροχή κ φύγαμε 6 η ώρα που ήρθε ο στεφ...σήμερα δεν την ξαναπατάω θα αφήσω τη μικρή στη μάνα μου αφού έτσι κ αλλιώς κοιμάται το μεσημέρι κ θα πάω σπίτι να κάνω καμιά δουλειά γιατί πρέπει κ να πλύνω όλα τα ρούχα( κ να δω πότε θα στεγνώσουν) να τα σιδερώσω κ Κυριακή να ψιλοετοιμάσω βαλίτσες γιατί καθημερινή είναι αδύνατον!:rolleyes:

Σήμερα έχει γενέθλια κ ο αδελφός μου κ η γιαγιά του στεφ κ να δω που θα πρωτοπάμε γιατί ο στεφ πριν τις 7 χλωμό να γυρίσει!

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Γενικά όλα τα θυμάμαι αλλά τώρα η γιαγιά του στεφ που είναι ίδια μέρα με τον αδελφό μου αδύνατον να το ξεχάσω! Κ η δικιά μου γιαγια είναι 28η Οκτωβρίου επίσης δύσκολα ξεχνιέται! :tongue::tongue::tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημερα!!"

Τι μου κανετεκοριτσακια!!!

Εμεις πινουμε το καφεδακι μας και σελιγο ξεκιναμε μιαδουλεια

δενσσς λεω τι γιατι θα μεγιουχαρετε....

Καθε μερα λεω το ιδο!!!!

Αννα νσ τους χαιρεστε και τους δυο!!!!!

Φερτε τα ρουχα σσς να τα στεγνωσω εγω!!!! εχει πολυ καλο καιρο εδω.

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Καλημερα!!"

Τι μου κανετεκοριτσακια!!!

Εμεις πινουμε το καφεδακι μας και σελιγο ξεκιναμε μιαδουλεια

δενσσς λεω τι γιατι θα μεγιουχαρετε....

Καθε μερα λεω το ιδο!!!!

Αννα νσ τους χαιρεστε και τους δυο!!!!!

Φερτε τα ρουχα σσς να τα στεγνωσω εγω!!!! εχει πολυ καλο καιρο εδω.

Μμμμμ λαικη, παπουτσια νικολα...τι αλλο???

Καλημερα κοριτσια.ολες καλα;

Εμεις μια χαρα.καναμε και την αυχενικη μας,1.9,ολα καλα,μαλλον κοριτσακι εχουμε παλι.

Η Κατερινα εχει αρχισει και παπαγαλιζει οτι ακουει

Και με φωναζει μαμακα.αχ,το λουκουμακι μου.

Εντωμεταξυ,οοολη την τεταρτη,κραταγε τον υπερηχο στα χεριατης,τον φιλαγε,ελεγε συνεχεια νινινινι και χαμογελαγε.θα με τρελανει αυτο το παιδι.

Εγω δεν την πολυπαλευω,νοιωθω συνεχεια κουρασμενη.μου εγραψεσ σιδηρο,αλλα ακομα δεν το πηρα.

Ψαρακι λαδοριγανη,και βληττα για σημερα.

Αχ,και γω θελω διακοπες,αλλα ακομα δεν ξερουμε αν μπορουμε.

Εκλεισα και μανικιουρ πεντικιουρ για αυριο,να σουλουπωθω λιγακι.

Πωπω,δεν υπαρχει πιο σπαστικο,απο το να γραφεις απο το κινητο.τα νςυρα μου.

an1cEY00g410000MTA3NzdkfDU2NjU2NmhkYXxteSBhbmdlbCBpcw.gif

as1cJYi0aTD0000Nzc3MTEzZHwzMjg5NzhkbHxteSAybmQgYW5nZWwgaXM.gif

7760p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...