Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Θα δω πως θα προχωρήσουν και θα ρωτήσω αν είναι..!! Άλλες φορές με φάρμακα και τα ψάχναμε..

Ρωτά εννοείται δεν έχεις κάτι να χάσεις! Θα είναι μια καβάτζα για όταν και αν αποφασίσεις να κάνεις και άλλο παιδάκι, γιατί ελπίζουμε αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά στην εμβρυομεταφορά σου 🤞🙏

πρίν από 35 λεπτά , Nima21 είπε:

Συμφωνώ απολυτα μαζι σου!!!   

Κι εμένα με πέρασε από κόσκινο ο γυναικολόγος, πήγα σε μαστολόγο, καρδιολόγο, αιματολόγο, ενδοκρινολόγο… δεν ξέρω αν έχουμε ξεχάσει καμία ειδικότητα 😂

Η αλήθεια όμως είναι κορίτσια μου πως δεν χρειάζεται κάποιος να μας πει να κάνουμε εξετάσεις προληπτικά. Μπορούμε να τις ζητήσουμε και να τις συζητήσουμε με τους γιατρούς μας και να μας καθοδηγήσουν πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να γίνουν. Για μας το κάνουμε, να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Θα ξαναπώ το κλισέ η πρόληψη σώζει ζωές. 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια!!!

Λοιπον Κασσιανη, εχεις δικιο, και εγω θελω να κανω κατι για εμενα, και αφου ειμαι των ταξιδιων, κοιταω για τοσκανη κατα σεπτεμβριο/οκτωβριο. Ε μα πια!!!

Μαριλου πολυ στεναχωρηθηκα για το σπιτι (ειναι και πανεμορφο)...βεβαια πανω απ' ολα ειναι η ψυχικη και σωματικη υγεια και ειμαι σιγουρη οτι για να παρθει αυτη η αποφαση τα πραγματα ηταν πολυ δυσκολα...

Μαρακι καλα αποτελεσματα (σιγουρα θα ειναι!)...μα πως περασε ετσι ο καιρος!!!

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαριλου πολυ στεναχωρηθηκα για το σπιτι (ειναι και πανεμορφο)...βεβαια πανω απ' ολα ειναι η ψυχικη και σωματικη υγεια και ειμαι σιγουρη οτι για να παρθει αυτη η αποφαση τα πραγματα ηταν πολυ δυσκολα...

Κοίτα έπρεπε να αποφασίσουν ή το σπίτι της Αθήνας ή το σπίτι στη Τζιά και είπαν ότι χίλιες φορές να κρατήσουν το σπίτι της Τζιάς και το μικρότερο της Αθήνας. Κι εγώ στεναχωρήθηκα στην αρχή (είναι το σπίτι που μεγάλωσα όπως και να το κάνουμε) αλλά μετά είπα ότι το βασικό είναι να είμαστε εμείς καλά, να έχουν οι γονείς μου την υγεία τους και πάλι καλά που υπήρχε κι αυτή η δυνατότητα και αποφύγαμε χειρότερες καταστάσεις:P:p:p:p:p

dWXVp3.png

YqUap3.png

Εννοειται Μαριλου οτι αυτό ειναι το βασικό σε αυτές τις περιπτώσεις. Και αφου υπηρχαν εναλλακτικές, δοξα το θεο να λετε (πολυ το λεω αυτο τωρα τελευταια).

Και αν θελετε και τη δική μου ταπεινή άποψη, καλα κανατε που κρατησατε το σπιτι στη Τζια, αυτό δεν αλλαζεται με τίποτα

4Rnfp3.png

Ε ναι το σπιτι στη Τζια δε συγκρινεται με το διαμερισμα οπως και να το κανουμε...αφου κι εμεις πολλες φορες σκεφτομαστε να πουλησουμε το σπιτι που μενουμε γιατι ειναι μεγαλο και πολυεξοδο και να παρουμε κατι αλλο με αυτα τα χρηματα, αλλα μετα λεμε οτι ειναι αμαρτια γιατι ενα τετοιο σπιτι δεν θα μπορεσουμε ποτε να ξαναφτιαξουμε...μακαρι να μπορεσουμε να το αφησουμε στα παιδια μας...

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

Πωλα, ειστε πενταμελης οικογενεια, αν δεν εχετε εσεις μεγαλο σπιτι ποιος θα εχει.

Και μην κοιτας τωρα που τα παιδια ειναι μικρα, αργοτερα οταν μεγαλωνουν, ο καθενας θα θελει το χωρο του. Και αμα το εχετε χτίσει κιολας εσεις, ενας λογος ακομα παραπανω, γιατι λογικα το εχετε κανει οπως το θελετε. Και οντως τετοια σπιτια δεν τα ξαναφτιάχνεις εύκολα.

4Rnfp3.png

Δεν ξερω τι γινεται στις περιοχές σας, εδω παντως ρίχνει καρεκλες και εχει πολλα και δυνατα μπουμπουνητα, τόσο που τρίζουν τα τζάμια μας

Αυτο ηθελα να γραψω τωρα...εμας τριζει ολοκληρο το κτιριο..μου ρχεται να σηκωθω να φυγω, αλλα ουτε ομπρελα εχω,ουτε μια ζακετα,με πεδιλα ειμαι...πως θα γυρισω σπιτι μου?????

Εν τω μεταξυ η μικρη ετοιμζεται για υπνο αλλα εχει χ... απο το φοβο της.

Διαφημίσεις

Εσύ μαζέψου, όλο ψώνια είσαι:rolleyes:

Μ αρεσει που το ΜΕΤΕΟ εδειχνε ασθενείς βροχες το μεσημερι και η μεσογειων (ναι, αυτή που ειναι και ο πύργος ντε:tongue::tongue::tongue:) εχει γινει ποτάμι

:lol::lol::lol::lol:

Ξαναρχισε γμτ, οσο για τα ψωνια....μου θελες κι ελλειπτικο!Που ειναι η περιοδος λιτοτητας που ελεγες?????

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...