Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Θα δω πως θα προχωρήσουν και θα ρωτήσω αν είναι..!! Άλλες φορές με φάρμακα και τα ψάχναμε..

Ρωτά εννοείται δεν έχεις κάτι να χάσεις! Θα είναι μια καβάτζα για όταν και αν αποφασίσεις να κάνεις και άλλο παιδάκι, γιατί ελπίζουμε αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά στην εμβρυομεταφορά σου 🤞🙏

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσούδια!!!

Ουφ μια εβδομάδα έμεινε σπρώχτε να περάσει να εξαφανιστώ!:tongue::tongue:

Γμτ όλα τα είχα έβγαλα κ από μια κοκκινίλα στο κάθε στήθος...το ένα είναι στο στήθος από τη κάτω πλευρά κ το άλλο στο δέρμα που ακουμπαει το στήθος(άντε να καταλάβετε τώρα από τη περιγραφή) :P κ είναι γυαλιστερό το δέρμα... Εχω κ λίγο φαγούρα...το έδειξα χθες στο γυναικολόγο του ίκα κ μου λέει για αλλεργία φαίνεται να πας σε δερματολόγο! :rolleyes: Πήρα τη μαία μου κ μου είπε να βάλω υγρή παιδική πούδρα 1-2 μέρες μήπως είναι από τον ιδρώτα κ αν δεν φύγει να πάω να με δουν!

Η Ζωη χθες που ήταν ο μπαμπάς μας από τις 5 στο σπίτι ήταν ένας άγγελος...νομίζω ότι τελικά της λείπει ο μπαμπάς της κ λυσάει τα απογευματα κ μου βγάζει η ψυχή! :rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια:P:p Κι εμείς χθες αν και έφυγα 7 από το γραφείο, περάσαμε πολύ ωραία. Ήρθαν ο αδερφός του Βασίλη με τη γυναίκα του και την ξαδερφούλα μας και πήγαμε στον πεζόδρομο για μια μπύρα και οι μικρές αφού έφαγαν από ένα τοστάκι μετά λύσσαξαν στην παιδική χαρά μέχρι τις 23:00!!!! Το τι το διασκέδασαν γιατί ήταν κι άδεια η παιδική χαρά και την είχαν όλη δική τους δε λέγεται!!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Μαριαλενα ηθελα να σε ρωτησω,πως και σκεφτεστε να μετακομισετε??

Κοίτα το σκεφτόμασταν έτσι κι αλλιώς για κάποια στιγμή σε 2-3 χρόνια γιατί: α)τώρα το σπίτι είναι 80 τετραγωνικά με 2 κρεβατοκάμαρες και εμείς λέμε να κάνουμε 3 παιδιά οπότε δε θα χωράμε ενώ το πατρικό του Βασίλη είναι 120 τετραγωνικά με 3κρεβατοκάμαρες & β) η Ηλιούπολη είναι πολύ καλύτερη σαν περιοχή από το Θησείο, ο Βασίλης θα σταματήσει να έχει πρόβλημα παρκαρίσματος κλπ. και επιπλέον τα παιδιά θα είναι μαζί με τα ξαδέρφια τους συνέχεια μιας και ο αδερφός του μένει κι αυτός εκεί πολύ κοντά στο δικό μας. Το ότι αποφασίσαμε να το κάνουμε τώρα, έχει να κάνει με το ότι δυστυχώς τα οικονομικά των γονιών μου πάνε κατά διαόλου και αναγκάστηκαν να πουλήσουν το δικό τους σπίτι (έκλεισε η συμφωνία την προηγούμενη εβδομάδα), οπότε θα μείνουν στο δικό μας, άρα εμείς θα πάμε Ηλιούπολη νωρίτερα.......

Το μόνο που σκέφτομαι είναι το πακέτο που θα φάω που η μανούλα μου θα είανι μακρυά αλλά νομίζω θα βρούμε λύση και γι' αυτό. Μου αρκεί που μετά από μεγάλο ζόρι που περάσαμε και άγχος μη μου πάθουν τίποτα οι δικοί μου από τη στεναχώρια, βρήκαν λύση αφού τα έβαλαν όλα κάτω και τώρα θα μπει πάλι η ζωή τους σε ένα κανονικό ρυθμό:P:p:p:p

dWXVp3.png

YqUap3.png

3046379xdezz7hy20.gif

Εμεις περναμε ιωση οικογενειακως. Μονο εγω δεν εχω συμπτωματα. Ο Αντωνης απο την Κυριακη ως προχθες ειχε πυρετο, τωρα κολλησε και η μικρη. Εχουμε και μυξες επισης.

Εμεινα 3 μερες μονη με τα παιδια (ελειπε σε επαγγελματικο ταξιδι ο αντρας μου) και τον Αντωνη αρρωστο, και σκεφτομουν συνεχως το ζορι που τραβανε οι γυναικες των ναυτικων. Ακομη και αν επιστρεφει αργα το βραδυ απο τη δουλεια, ειναι τελειως διαφορετικο απο το να ξερεις οτι θα εισαι μονη ολο το 24ωρο.

Στον Πορο δεν εχω παει, αλλα τα Στυρα μου αρεσαν κι εμενα. Κι εγω δε μπορω γενικα τα μικρα νησια, και επισης δε μου αρεσουν οι Κυκλαδες. Προτιμω Σποραδες και Ιονιο. Βεβαια με τα παιδια εχω συμβιβαστει τα τελευταια χρονια. Ανυπομονω να μεγαλωσουν λιγο να αρχισουμε και παλι τις γυρες!!!

age.png age.png

Διαφημίσεις

Xaxaxa Μαριαννα επρεπε να εισαι στη θεση μου, κανα δυο φορες τη βδομαδα εχει υπηρεσια οΚωστας και φυσικα κοιμομαστε μονες οι γυναικες του σπιτιου...επισης με ανησυχει το γεγονος οτι πλεον ξυπναει η μικρη και την ακουω μετα απο κανα μισαωρο...τοσο πτωμα ειμαι??

Αυτο αναρωτιομασταν κι εμεις, μηπως ειναι πολύ μικρός και βαρεθούμε, γι αυτον ακριβώς το λόγο ρωτησα να σου πω την αλήθεια

Κας, μια ερωτηση, μασαζ φυσιοθεραπειας κανει αυτός, ή για χάσιμο πόντων? γιατι δεν καταλαβα ετσι οπως το εγραψες

κανει πολλα ειδη μασαζ, ρεικι, σιατσου, θεραπευτικο αθλητικο, χασιμο ποντων, αποσυμφορηση λεμφου.

Ουφφφφ, φούσκωσα.

Ρε γμτ, με εχει πουντιασει ο χριστιανος εδω μεσα. Ολο ζεστενεται και χαμηλωνει τη θερμοκρασια κι εγω θα φοραω παλτο σε λιγο.

Εντωμεταξύ ειναι τελειως διαφορετική η θερμοκρασια στο γραφειο του και τελειως διαφορετική στο δικό μου.

ΚΡΥΩΝΝΝΝΝΩΩΩΩΩΩ.

Στο νησι τι εγινε προχτες ρε παιδια, ειδε καμια? Πάλι με πήρε ο ύπνος. Δεν παλεύεται η καταστασή μου ωρες ωρες

δες το ον λαιν καλε

Κας ωραιο το μασαζ εεεε??? Εγω ειμαι πολυ στριμωγμενη οικονομικα, και για τις διακοπες θα δειξει...αποφασισαμε να συνεχισει και ο βαγγελης στο ιδιωτικο και προβλεπεται πολυ δυσκολη χρονια :(:(

ολοι στριμωγμενοι ειμαστε πωλινα μην ανησυχεις.

αλλα καπου μου τη δινει κιολας να μη διαθετω και κατι αποκλειστικα για εμενα.

εν τω μεταξυ εδω και 9 μηνες ειμαι στα ιδια κιλα και δε λεω να χασω ουτε γραμμαριο.

ελπιζω μηπως κατι γινει και χασω αλλα 5 που θελω

Koριτσια μου φοραει καποια κουκλιτσα σας 20 νουμερο παπουτσι??? Εχω κατι ωραια φουξια πεδιλακια benetton, αφορετα, δωρο απο τη βαπτιση, αλλα η καρολ φοραει 21 και δεν της κανουν...ειναι κριμα να πανε χαμενα!

Α, και για οποια ενδιαφερεται το jade στη γλυφαδα εχει bazaar ρουχων (το βλεπω τωρα στην tv)

και ο ρακας εχει μπαζαρ σε ολες του τις μαρκες (dvf, marc jacobs, pinco κλπ) στις αποθηκες του στο μαρουσι, κηφισιας 22 διπλα στον αντενα.

το να παρεις 80 ευρω ενα φορεμα που κανει 400 οσο να πεις συμφερει, αλλα μαλλον δε θελω να δωσω ουτε 80 τωρα.

yey2p2.png BN4cp2.png

εν τω μεταξυ εδω και 9 μηνες ειμαι στα ιδια κιλα και δε λεω να χασω ουτε γραμμαριο.

ελπιζω μηπως κατι γινει και χασω αλλα 5 που θελω

Κασσιανη θες κι εσυ τη διαιτα μου??Αν και θα σου ελεγα μιας και θηλαζεις ακομα να αποφυγεις τις διαιτες...:rolleyes:

Βρε κοριτσια, πηρα σε ενα ξενοδοχειο στη Γιάλοβα στην Πύλο (ναι, έφτασε εκεί η χάρη μας) για να δω διαθεσιμότητα για τον Αυγουστο μετα το 15αυγουστο και δεν υπαρχει ουτε δωμάτιο για δειγμα λεει. Και είμαστε Μάιο ακόμα. Οικονομική κρίση κατα τ' αλλα.

4Rnfp3.png

Βρε κοριτσια, πηρα σε ενα ξενοδοχειο στη Γιάλοβα στην Πύλο (ναι, έφτασε εκεί η χάρη μας) για να δω διαθεσιμότητα για τον Αυγουστο μετα το 15αυγουστο και δεν υπαρχει ουτε δωμάτιο για δειγμα λεει. Και είμαστε Μάιο ακόμα. Οικονομική κρίση κατα τ' αλλα.

Το παθα κι εγω με τη Χαλκιδικη αυτο σημερα...:-(

Διαφημίσεις

Μα φαινοταν και λιγο ακριβο το ξενοδοχείο, να πω οτι ηταν και τιποτα πολύ οικονομικό να πω παει στα κομματια.

Μαρακι αντε ωραια, καλα αποτελεσματα σημερα.

οσο για τη δουλεια, δοξα το θεο να λεμε παιδια

4Rnfp3.png

Κρίμα και είναι πολύ ωραία κι εκεί! Δεν θα ξεχάσω μια παραλία εκεί δίπλα, το Διβάρι. Μιλάμε για εξωτική ομορφιά!

n8m8p2.png

X9drp2.png

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

απο χτεσ θελω να σασ το γραψω αλλλα το ξεχασα....

τωρα καταλαβα τι ακριβωσ εννοειτε <max pery> και συγκεκριμενα τσουρεκακι απο το max pery..

ηταν η αδελφη μου αθηνα και μου εφερε!!!!!!!!

(γκαστρουλιτσεσ μην διαβαζετε....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

DnfMp3.pngqTarp3.png

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

απο χτεσ θελω να σασ το γραψω αλλλα το ξεχασα....

τωρα καταλαβα τι ακριβωσ εννοειτε <max pery> και συγκεκριμενα τσουρεκακι απο το max pery..

ηταν η αδελφη μου αθηνα και μου εφερε!!!!!!!!

(γκαστρουλιτσεσ μην διαβαζετε....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

Ειδες βρε Ειρηνη???Εγω το εχω στη γειτονια μου,προσπαθω να μην περναω ουτε απ'εξω....:-(

Ασχετο:συννεφιασε και μου ειπε κι η μανα μου οτι θα βρεξει το απογευμα...:-(:sad::-(:sad::-(

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...