Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Θα δω πως θα προχωρήσουν και θα ρωτήσω αν είναι..!! Άλλες φορές με φάρμακα και τα ψάχναμε..

Ρωτά εννοείται δεν έχεις κάτι να χάσεις! Θα είναι μια καβάτζα για όταν και αν αποφασίσεις να κάνεις και άλλο παιδάκι, γιατί ελπίζουμε αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά στην εμβρυομεταφορά σου 🤞🙏

πρίν από 35 λεπτά , Nima21 είπε:

Συμφωνώ απολυτα μαζι σου!!!   

Κι εμένα με πέρασε από κόσκινο ο γυναικολόγος, πήγα σε μαστολόγο, καρδιολόγο, αιματολόγο, ενδοκρινολόγο… δεν ξέρω αν έχουμε ξεχάσει καμία ειδικότητα 😂

Η αλήθεια όμως είναι κορίτσια μου πως δεν χρειάζεται κάποιος να μας πει να κάνουμε εξετάσεις προληπτικά. Μπορούμε να τις ζητήσουμε και να τις συζητήσουμε με τους γιατρούς μας και να μας καθοδηγήσουν πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να γίνουν. Για μας το κάνουμε, να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Θα ξαναπώ το κλισέ η πρόληψη σώζει ζωές. 

• Μου αρέσει 2

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Κοίτα εγώ το είδα και με τη Λένα, που πήγαμε όταν ήταν 19 ημερών, τη βίωσα πολύ διαφορετικά τη λοχεία ακόμη και μέσα στη μαύρη νύχτα που ξυπνούσα είχα τη θάλασσα από κάτω, τη βεράντα μου, δε μου φάνηκε καθόλου..... Πόσο μάλλον τώρα που είναι και δεύτερο και που δε μου φταίει τίποτα το γοργονίδιο να το κλείσω στην Αθήνα.

Για τον ύπνοπου λες, ναι από τότε που τη βάλαμε στο κρεβάτι και βγάλαμε το κάγκελο κοιμάται στο κρεβάτι της μια χαρά. Βέβαια για να την πάρει ο ύπνος μπορεί να χουζουρέψει στον καναπέ με το Βασίλη ή στο κρεβάτι μαζί μου αλλά μετά τη βάζουμε στο κρεβάτι της και ευτυχώς την ξανακούμε το πρωί μεταξύ 7 και 8:tongue::tongue::tongue::tongue: Ε, καμιά φορά βέβαια ξυπνάει και το βράυ για νερό και τέτοια αλλά τίποτα φοβερό, στη χειρότερη κανένα βράδυ να συνεχίσει τον ύπνο της στον καναπέ. Στο κρεβάτι μας πάντως δεν έρχεται. Η Άντα πώς πάει με αυτό το θέμα?

Μια χαρά μου ακούγεται ο σαραντισμός σε νησί! Κι εσύ καλύτερα θα είσαι και το μωρό. Αυτή η κλεισούρα στο διαμέρισμα μου σπάει τα νεύρα!

Εμείς πάντως εξακολουθούμε να κοιμόμαστε όλοι μαζί!:rolleyes: Η αλήθεια είναι, ότι τώρα αρχίζω και δυσκολεύομαι στον ύπνο!:-( Αυτές τις μέρες θα πάμε για κρεβατάκι κι εμείς, δεν παέι άλλο!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Δήμητρα καλα να περασετε.

Πόρο έχει πάει καμία; (Εχουμε γυρισει ολη την ελλαδα για να καταληξουμε για διακοπες)

εμενα ο Πορος παντως δεν μου αρεσε.

μου φανηκε πολυ μικρο το μερος για να μεινω πανω απο δυο μερες.

δεκα ολοκληρες μερεςστον Πορο απορω τι θα κανετε.

παντως τιμες καλες βρισκεις παντου πλεον.

χτες ξεκινησα να κανω μασαζ:tongue:

ανοιξε ενας φυσικοθεραπευτης στο κολωνακι κεντρο μονο για μασαζ και ειπα μηπως βοηθησω την κατασταση μου λιγο και χασω κανα κιλο.

τιμες αψογες, 35 ευρω τη φορα οταν οπου και να ειχα δει το λιγοτερο ηταν 60.

τελικα οποιος ειναι εργατικος και φιλοτιμος και θελει να δουλεψει τη βρισκει την ακρη ακομα και στην κριση.

Νεο παιδι, τελειωσε τη σχολη του και ειδικευτηκε σε κατι πιο ιδιαιτερο για να κανει τη διαφορα και κανει και καλες τιμες και οχι να πουλαει μουρη.

σε καιρο κρισης το πρωτο που εχουν κοψει σου λεει οι γυναικες ειναι τα κομμωτηρια, νυχια, μασαζ κλπ.

παντως δεν ξαναπροτεινω ανθρωπο για δουλεια κοριτσια πουθενα. δεν μπαινω σε λεπτομερειες, αλλα τα χω παρει κρανιο εντελως:rolleyes:

εγω οταν ερχεται καποιος στο γραφειο μου σκοτωνομαι να του κανω τη δουλεια, για να μεινει ευχαριστημενος και να με προτεινει και σε δυο ανθρωπους και ειδικα οταν ερχεται ανθρωπος απο συσταση.

νιωθω μεγαλη ευθυνη απεναντι σε αυτον που με συνεστησε να τον βγαλω ασπροπροσωπο βρε αδελφε.

yey2p2.png BN4cp2.png

Αυτο αναρωτιομασταν κι εμεις, μηπως ειναι πολύ μικρός και βαρεθούμε, γι αυτον ακριβώς το λόγο ρωτησα να σου πω την αλήθεια

Κας, μια ερωτηση, μασαζ φυσιοθεραπειας κανει αυτός, ή για χάσιμο πόντων? γιατι δεν καταλαβα ετσι οπως το εγραψες

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Ουφφφφ, φούσκωσα.

Ρε γμτ, με εχει πουντιασει ο χριστιανος εδω μεσα. Ολο ζεστενεται και χαμηλωνει τη θερμοκρασια κι εγω θα φοραω παλτο σε λιγο.

Εντωμεταξύ ειναι τελειως διαφορετική η θερμοκρασια στο γραφειο του και τελειως διαφορετική στο δικό μου.

ΚΡΥΩΝΝΝΝΝΩΩΩΩΩΩ.

Στο νησι τι εγινε προχτες ρε παιδια, ειδε καμια? Πάλι με πήρε ο ύπνος. Δεν παλεύεται η καταστασή μου ωρες ωρες

4Rnfp3.png

Γιωτακι πολυ μ' αρεσε αυτο που εγραψες για τη συγκεντρωση στο συγκροτημα. Ειναι ο καημος μου γιατι εμεις δεν γνωριζουμε κανενα γειτονα...διπλα ειναι γραφεια, το σπιτι της αδερφης μου που δε μενει κανεις και απεναντι ενας φαντασμενος φαρμακοβιομηχανος που εχει κανει το σπιτι φρουριο!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ρε κοριτσια μ' εχει πρηξει η καρολινα. Εκτος του το ειναι απαιτητικη πολλες φορες, το πρωι την ειδα οτι ηθελε κακα (καθεται). Τη βαζω λοιπον στην τουαλετα κρατωντας την (δεν εχω παρει ακομη καθισματακι), τιποτα...της βαζω την πανα και σε 1 λεπτο ειχε κανει!!! Τι να πω τωρα??:rolleyes::rolleyes:

Κας ωραιο το μασαζ εεεε??? Εγω ειμαι πολυ στριμωγμενη οικονομικα, και για τις διακοπες θα δειξει...αποφασισαμε να συνεχισει και ο βαγγελης στο ιδιωτικο και προβλεπεται πολυ δυσκολη χρονια :(:(

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Προσπαθω να φαω εδω και μιση ωρα,ετρεμα απο την πεινα, το κοτοπουλο παγωσε, το μισο αγγουρι μου επεσε κατω, με διακοπτει συνεχεια! Αν τον βρισω καταμουτρα θα ειναι ντροπη????

Koριτσια μου φοραει καποια κουκλιτσα σας 20 νουμερο παπουτσι??? Εχω κατι ωραια φουξια πεδιλακια benetton, αφορετα, δωρο απο τη βαπτιση, αλλα η καρολ φοραει 21 και δεν της κανουν...ειναι κριμα να πανε χαμενα!

Α, και για οποια ενδιαφερεται το jade στη γλυφαδα εχει bazaar ρουχων (το βλεπω τωρα στην tv)

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μαριλου ,μπηκεσ 7ο,ε????αχ βρε κοριτσια για ποτε περναει ο καιροσ οταν εχεισ και αλλο παιδακι ε????με το καλο!!!!!!κοντευεισ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

φατσακι κι εσυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!κοντευει και το β επιπεδου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

παντωσ αν συνδιαζετε η λοχεια με τισ διακοπεσ ,ειναι οτι καλυτερο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ειδικα αν παει να σε ψιλοπιασει καμια καταθλιψουλα!!!!!ουτε να την θυμαμαι δεν θελω!!!!....καλα ,που ειχα κι εσασ και ηταν καπωσ καλυτερα να τα λεω καπου!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Καλησπέρα κορίτσια

Γιώτα το νησί το παρακολουθούσα μου αρεσε πολύ σαν σειρά το τέλος το περίμενα διαφορετικό βέβαια,έδειξε για την κόρη της Άννας την Σοφία που μεγάλωσε και έμαθε την αλήθεια εφυγε για σπουδες Αθήνα και έψαχνε τον Μανώλη δεν τον συνάντησε ποτέ.

Πήραμε αυτοκινητακι με μπαταρία για τον Θανασάκη και το έχουμε στο μπαλκόνι τα περισσοτερα απογευματα τωρα που εφτιαξε ο καιρος παιζει στο μπαλκόνι κανει κουνια και ασχολειται με το αυτοκίνητο και πίνουμε καφεδάκι είναι πολυ ωραια τωρα που ανοιγει ο καιρος κανονίζουμε και εκδρομή σε φάρμα με ζωα.

Όσο για τον κλειματισμο στα γραφεία η πλάτη μου καθε καλοκαίρι είναι πιασμένη είμαστε στο χωρο 10 άτομα και δεν μπορούμε να συνενοηθούμε για την θερμοκρασία.

καλό απόγευμα σε όλες

line_m121_beg_17_time_1246593600_text_cf20e3e9fcf220eceff520e5dfede1e9.gif

Κορίτσια, έκανα μισή ωρα με τον αεροπερπατητή, έχει πολύ πλάκα, όταν κατέβηκα δεν μπορουσα να περπατησω καλα, νομιζα οτι θα πεσω. Παντως, πονεσανε και ποδαρακια και χερακια

4Rnfp3.png

Καλημερα!!!!

Τι μουκανετε?

εμεις βλεπουμε παιδικα στο αλτερ κπινουμε γαλατακι

ΓΙωτα? τι ειναι ο αεοπατης? κσλα το εγραψα???

Κατ

μου!!!!!!!!!! -2!!!!!!!!!! Σε μια βδομαδα!!!

Σας αφηνω προς το πσρον

εχω μαγειρεμα κ τα ρουχα που δεν εκανα χθες... Χι!!! Χι!!!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Καλημερα!!!

Χθες ηρθε ο ενας αδεφος της μητερας μου με τη γυναικα του για τη γιορτη του Κωστα, ωραια περασαμα,κατσαμε στο μπαλκονι,οι αντρες εβλεπαν μπαλα κι εμεις ασχολουμασταν με την Τετα της οποιας της εφεραν κατι σαγιοναρες,μα κατι σαγιοναρες....καφε δερματινες,λιγο υπερυψωμενες πισω να μη φευγει το ποδαρακι, φαρδιες στα πλαινα να το κρατανε καλα, διχαλα μπροστα βεβαια αλλα δε μπορεσαμε να τα δοκιμασουμε καλα,ισως επειδη ηταν ιδρωμενο το ποδι της και δεν εμπαινε καλα μεσα,παντως ειναι μουρλια!!!Ασπροκοκκινες με φιογκακι και πασχαλιτσες!!!Η Παναγιωτα βεβαια κολλημενη στα crocs με καλτσα...ουτε να τις δει δεν ηθελε..

Βατραχακι συνεχισε αλλη μια βδομαδα και μετα αν θες σου δινω την καινουργια που κανω τωρα. Γρηγορα τα εχασες παντως μπραβο!Εγω σε ενα μηνα ακριβως ειμαι στα -4...-5.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...