Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα φιλενάδες!!! Λιζάκι άντε με το καλό και καλή ξεκούραση σιγά σιγά έ?!?!?!? Αλήθεια αδιαθέτησες τελικά?!?!?!?!?

Αχ, γραφείο σήμερα και δεν έχω και ιδιαίτερη όρεξη όπως καταλαβαίνετε, ακόμη είμαι στο πνεύμα των γιορτών. Ευτυχώς δεν έχει πολλή δουλειά λόγω ημερών οπότε εντάξει και το πιο βασικό..... δουλεύω κι αύριο και μετά άδεια μέχρι τις 08/01!!!! Το πρόγραμμα έχει 31/12 αναχώρηση για Τζιά, επιστροφή στις 03/01 και στο καπάκι αναχώρηση για Ραψάνη έως 06/01!!!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Καλημέρα φιλενάδες!!! Λιζάκι άντε με το καλό και καλή ξεκούραση σιγά σιγά έ?!?!?!? Αλήθεια αδιαθέτησες τελικά?!?!?!?!?

Αχ, γραφείο σήμερα και δεν έχω και ιδιαίτερη όρεξη όπως καταλαβαίνετε, ακόμη είμαι στο πνεύμα των γιορτών. Ευτυχώς δεν έχει πολλή δουλειά λόγω ημερών οπότε εντάξει και το πιο βασικό..... δουλεύω κι αύριο και μετά άδεια μέχρι τις 08/01!!!! Το πρόγραμμα έχει 31/12 αναχώρηση για Τζιά, επιστροφή στις 03/01 και στο καπάκι αναχώρηση για Ραψάνη έως 06/01!!!!!!

Μα μη μιλάς καλύτερα....πες τα μας όταν γυρίσεις!!!:mad: Εγώ δουλεύω κ την παραμονή κ γίνεται κ της τρελής εδώ μέσα αλλά θα αιτηθώ άδεια καθώς βλέπω να σερβίρω ωμή γαλοπούλα αν έρθω για δουλειά!!!

sjCrp3.pngUhiNp2.png

καλημερα κοριτσια!και του χρονου!!!να εχετε ολεσ σασ υγεια και ευτυχια μαζι με τισ οικογενειεσ σασ!!!!!

αν κ λιγο καθυστερημενα(επειδη δεν μπηκα αυτεσ τισ ημερεσ..)

αννουλα να χαιρεσαι την χρυσουλα σου , την γιαγια σου και για χτεσ τον αντρα σου!!!!!!!!!

ευδοκιτσα να χαιρεσαι την χρυσουλα!!!!!!!!!!!!!!!

χριστινακι πολυχρονη!!να χαιρεσαι τον μπραντυ!!!!!!!!!!!σε σκευτομουν αυτεσ τισ ημερεσ οτι γιορταζεσ αλλα ασ οψετε οι επισκεψεισ που ειχα και δεν μπορεσα να μπω...

οι επισκεψεισ μασ εφυγαν χτεσ.....ενα σασ λεω...ενω την πεμπτη (οταν ειχα ξαναμπει κ σασ ειπα οτι εκανα γενικη)δεν υπηρχε εστω μια τριχα χτεσ με το που εφυγαν ηταν σαν να μην ειχα κανει τιποτα!ετσι χτεσ ολο το βραδυ καθαριζα μπανια , πληντυρια ,να καθαρισω κρεβατοκαμαρα(κοιμηθηκαν στην δικη μασ..)και διαφορα αλλα......

τεσπα καλα ηταν!!!

η αγγελικουλα οπωσ ολα τα παιδακια εχει κλεψει την παρασταση αυτεσ τισ ημερεσ!!!!

μαριαννα βρεθηκε η βερα?εψαξεσ κατω απο κανενα χαλι,σε γλαστρεσ μεσα,σε κανενα συρταρι?θα την εχει βαλει σε απιθανα μερη που δεν τα σκευτεσαι ο φατσασ..

και ναι....σημερα η αγγελικουλα μου εγινε 7 μηνων!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ακριβωσ τωρα!!!!!!!!!!!!!!!!10,45!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα...Χρόνια πολλά και καλά!!!:D

Περάσατε καλά? Εμείς οικογενειακά. Στις 26 πήγαμε έξω για φαγητό με τη μπέμπα η οποία ήταν κυρία έχω να πω και μετά βολτίτσα στο Φλοίσβο - θάλασσαααααα!!!!!!Αυτό ευχαριστήθηκα πιο πολύ από όλα!Πολύ φαϊ όμως ρε παιδιά.Άντε να μαζευτώ εγώ μετά! 'Ολο να τρώω θέλω και τώρα που είμαι στη δουλειά πάλι κάτι θέλω κι ας μη πεινάω!:mad:

Lisa όλα καλά με τη μετακόμιση?Χαμός θα γίνεται ε?

Καμιά Χριστίνα είχαμε ?

Ειρήνη να ζήσετε!

n8m8p2.png

X9drp2.png

μαριαννα βρεθηκε η βερα?εψαξεσ κατω απο κανενα χαλι,σε γλαστρεσ μεσα,σε κανενα συρταρι?θα την εχει βαλει σε απιθανα μερη που δεν τα σκευτεσαι ο φατσασ..

Εγώ όταν ήμουν μικρή, έβγαζα τα σκουλαρίκια μου και τα έβαζα μέσα στις κλειδαρότρυπες... :rolleyes:

και ναι....σημερα η αγγελικουλα μου εγινε 7 μηνων!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ακριβωσ τωρα!!!!!!!!!!!!!!!!10,45!!!!!

Να σου ζήσει Ειρήνη μου!!!!!!!!!

eNortjK1UjKxNDQzVLIGXDASuwKh10.png

Θέλω ν'ακούγεται από παντού κιθάρα και τα ντράμς να προκαλούν αντάρα...

Καλημέρα μανουλες!!!! Χρειάζομαι τα φώτα σας. Η γοργονιτσα έχει βγάλει δυο σπιθουρακια στο πάνω χείλος της επειδή βάζει ό, τι βρει στο στόμα και το ένα μου φαίνεται ότι έχει κάνει ψιλομολυνσουλα μπορώ να της βάλω καμία κρεμουλα; Τι προτείνετε οι παλιές;;;;

μονο σουντοκρεμ τους βαζω καμμια φορα για ερεθισμους, ειναι συνηθισμενο με τοσα που βαζουν στο στομα.

Καλημέρα καλημέρα!!!! Κορίτσια χθες η γοργονίτσα έφαγε την πρώτη της τούμπα Εκεί που καθόμαστε οι δυό μας στον καναπέ (ακόμη δεν έχω καταλάβει καλά καλά πώς γιατί την κοιτούσα συνέχεια και ήμουν δίπλα της:?::?::?::?::?:) τσουπ κάνει 2 βαρελάκια και πάρτην κάτω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μου έφυγε η μισή μου ζωή μέχρι να συνειδητοποιήσω οτι δεν έπεσε με το κεφάλι, ότι είναι καλά και κλαίει μόνο επειδή τρόμαξε!!!!! Να κλαίει το παιδί, να κλαίω εγώ που είμαι άχρηστη μάνα και μου έπεσε μέσα από τα χέρια...... Ζάσαμε ένα πεντάλεπτο δράμα, την έβαλα στο στήθος για κανα 10λεπτο και μετά μου άρχισε τα γέλια και τα ζουζουνίσματα οπότε σιγουρεύτηκα ότι είναι καλά;););):Αλλά εγώ περιττό να σας πω ότι μέχρι το βράδυ ήμουν σε σοκ!!!!!! Ευτυχώς όλα καλα, ο καναπές ήταν πολύ χαμηλός και η μουσίτσα απ' ότι φάνηκε ξέρει να πέφτει μια και κράτησε το κεφάλι της ψηλά και έπεσε με τον πωπό και το μπουτάκι που όσο να το πεις είναι πιο μαλακά και τροφαντά:

Κατά τα άλλα μόλις την κοίμησα για λίγο, ο καλός μου κοιμάται ακόμη κι εγώ λέω να εκμεταλλευτώ την κατάσταση να κάνω καμιά δουλειά μια και χθες λείπαμε όλη μέρα και το σπίτι είναι μπάχαλο!!!!! Μετά λέμε μαζί με τον αδερφό του Βασίλη, τη συνυφάδα μου και τη μικρή μας ξαδέρφη να πάμε τις μικρές καμια βόλτα προς Ζάππειο στα Χριστουγεννιάτικα σπιτάκια:

Κι εμεις εκει ημασταν χτες. Στο καρουζελ ομως δεν ηθελε να ανεβει, φοβοταν γιατι πηγαινε γρηγορα. Κριμα γιατι ηθελα εγω:tongue:

Μη νιωθεις ασχημα παντως. Δεν ξερω μωρο που να μην εχει πεσει.

Μπροστα στα ματια μου επεφτε η δεσποινα και εγω εκλαιγα:-P

Χρονια πολλα σε ολες!!!

yey2p2.png BN4cp2.png

Εμείς τελικά δεν πήγαμε χθες γιατί άργησε ο καλός μου να σηκωθεί, οπότε μείναμε σπίτι και μόνο το απόγευμα πήγαμε μια βόλτα σε κάτι φίλους. Είπαμε να πάμε την Τετάρτη το πρωί που έχουμε και άδεια και ίσως να είναι και πιο χαλαρά από κόσμο.

Ναι μωρέ το ξέρω ότι και οι τούμπες είναι στο πρόγραμμα αλλά καταλαβαίνεις ήταν η πρώτη και όπως λες το παιδί είχε ηρεμήσει κι εγώ ακόμη έκλαιγα!!!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Χτες το βράδυ ο αλητάκος είχε πολύ γκρίνια... Έκλαιγε ασταμάτητα, χειρότερα και από τους κολικούς!!!! Ούτε να φάει δεν ήθελε! Είχε κοκκινήσει, τον έπιασε και βήχας από το κλάμα, με πιάσανε κι εμένα τα κλάματα που τον έβλεπα έτσι. Και στη μέση ο Γιάννης να προσπαθεί να ηρεμήσει και τον μπέμπη και εμένα... Τελικά μετά από καμιά ωρίτσα ηρέμησε, ήπιε λίγο γάλα, γύρω στα 130ml και κοιμήθηκε αμέσως. Το πρωί ξύπνησε στις 8:30, περίεργο, γιατί νόμιζα πως θα ξυπνούσε νωρίτερα, αφού δεν είχε φάει και καλά. Τώρα τι ήταν αυτό που τον έπιασε δεν ξέρω... Αν ήταν δόντια θα έκλαιγε τόσο πολύ?

Επίσης χτες μετά το αχλάδι, είχε κάτι μαύρα στίγματα στα κακά του και θέλω να πάρω τον γιατρό τηλ...

eNortjK1UjKxNDQzVLIGXDASuwKh10.png

Θέλω ν'ακούγεται από παντού κιθάρα και τα ντράμς να προκαλούν αντάρα...

Διαφημίσεις

Ναι μωρέ το ξέρω ότι και οι τούμπες είναι στο πρόγραμμα αλλά καταλαβαίνεις ήταν η πρώτη και όπως λες το παιδί είχε ηρεμήσει κι εγώ ακόμη έκλαιγα!!!!!!

Μη δικαιολογεισαι, εγω κλαιω ακομα και εχει φτασει 3 :rolleyes:

yey2p2.png BN4cp2.png

Καλημέρα!!Τι κάνετε??

Εγώ έχω νεύρα...πολλά νεύρα...βγήκαμε χτες βόλτα οικογενειακώς και εκεί που περπατούσαμε την πήρε ο ύπνος την μικρή...λέω κι εγώ στον άντρα μου "δεν καθόμαστε να πιούμε ένα καφεδάκι τώρα που κοιμάται?" και μου λέει "τέτοια ώρα θα καθήσουμε να πιούμς καφέ??όταν σου έλεγα να βγούμε πιο νωρίς το απόγευμα δεν ήθελες.."η ώρα ήταν μόλις 8,30....και τελικά δεν ήπια καφέ έξω σαν άνθρωπος που έχω να βγω 4 μήνες (μην είναι και παραπάνω!)...εγώ δηλαδή δεν δικαιούμαι να βγω??Πρέπει να είμαι συνέχεια στο απίτι να μαγειρεύω,να καθαρίζω,να σιδερώνω,να μεγαλώνω την μικρή..κοινώς να τους φροντίζω όλους και για'μένα τίποτα????Αντί να σκεφτεί ότι θέλω λίγο να ξεσκάσω κοιτούσε την ώρα??Από χτες δεν του μιλάω (ΠΑΛΙ)..έχουμε φτάσει πια από τις 7 μέρες της βδομάδας να μην μιλιόμαστε τις 5!!!Είναι λογικό τώρα αυτό???

Σας πρήζω κι εσάς αλλά πού να τα πω??

MRIip3.png

xnmwp3.png

καλημερα κοριτσακια

Συμπεθερα τη βρηκες τη βερα?

Μπιζελακι πανω κατω το ιδιο νιωθω και εγω ,εγκλωβισμενη μονο δουλειες του σπιτιου και πλεον δεν ξεχωριζω τις ημερες ειναι ολες το ιδιο για μενα, αρχισα να αναπολω το καιρο που δουλευα και επινα ενα καφε με παρεα και ελεγα και 5 μαμακιες ενω τωρα κουβεντιαζω με τη σιδερωστρα:confused:

ασχετο ο μπεμπης εχει πολυ εδω και 3 ημερες βηχα αλλα οχι οπως οταν ειναι αρρωστος αλλα σαν να πνιγεται , δεν ξερω αν οφειλεται στο γεγονος οτι εβγαλε 2 δοντακια και το στομα του ειναι γεματο σαλια, πηρα τον παιδιατρο αλλα λειπει με αδεια στο εξωτερικο και επιστρεφει σε μια εβδομαδα, ο καημενος βηχει πολυ αφου τον βαζω να καθεται και τον χτυπαω στη πλατη:(

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Καλημέρα!!Τι κάνετε??

Εγώ έχω νεύρα...πολλά νεύρα...βγήκαμε χτες βόλτα οικογενειακώς και εκεί που περπατούσαμε την πήρε ο ύπνος την μικρή...λέω κι εγώ στον άντρα μου "δεν καθόμαστε να πιούμε ένα καφεδάκι τώρα που κοιμάται?" και μου λέει "τέτοια ώρα θα καθήσουμε να πιούμς καφέ??όταν σου έλεγα να βγούμε πιο νωρίς το απόγευμα δεν ήθελες.."η ώρα ήταν μόλις 8,30....και τελικά δεν ήπια καφέ έξω σαν άνθρωπος που έχω να βγω 4 μήνες (μην είναι και παραπάνω!)...εγώ δηλαδή δεν δικαιούμαι να βγω??Πρέπει να είμαι συνέχεια στο απίτι να μαγειρεύω,να καθαρίζω,να σιδερώνω,να μεγαλώνω την μικρή..κοινώς να τους φροντίζω όλους και για'μένα τίποτα????Αντί να σκεφτεί ότι θέλω λίγο να ξεσκάσω κοιτούσε την ώρα??Από χτες δεν του μιλάω (ΠΑΛΙ)..έχουμε φτάσει πια από τις 7 μέρες της βδομάδας να μην μιλιόμαστε τις 5!!!Είναι λογικό τώρα αυτό???

Σας πρήζω κι εσάς αλλά πού να τα πω??

Εγω την ψυχικη μου υγεια με τους καφεδες τη διεσωσα παντως:P

Ολο το διαστημα που ημουν σπιτι με το μωρο, καθιερωσαμε με τον αντρα μου 1 ωρα την ημερα να βγαινω για καφε. 9-10 το πρωι πινει καφε η κουμπαρα μου στη γειτονια μας και πηγαινα κι εγω.

Αλλος ανθρωπος γυρνουσα.

Στην αρχη ενας γειτονας φυσικα κοροιδευε, μετα ομως μου ειπε οτι κι εμενα η γυναικα μου αν εβγαινε θα ειχε λιγοτερα νευρα και δε θα με επρηζε κι εμενα τοσο.

Τωρα δε με νοιαζει τοσο, γιατι ειμαι στο γραφειο κι ετσι αλλαζω παραστασεις, αλλα αν ερθει καμμια φιλη κολωνακι για καφε, του αφηνω τα παιδακια του και παω...

Εξηγησε του οτι πρεπει κι εσυ να βγεις λιγο εξω γιατι αλλιως σας βλεπω να μη μιλατε καμμια μερα της εβδομαδας:tongue:(αστειευομαι)

yey2p2.png BN4cp2.png

καλημερα κοριτσακια

Συμπεθερα τη βρηκες τη βερα?

Μπιζελακι πανω κατω το ιδιο νιωθω και εγω ,εγκλωβισμενη μονο δουλειες του σπιτιου και πλεον δεν ξεχωριζω τις ημερες ειναι ολες το ιδιο για μενα, αρχισα να αναπολω το καιρο που δουλευα και επινα ενα καφε με παρεα και ελεγα και 5 μαμακιες ενω τωρα κουβεντιαζω με τη σιδερωστρα:confused:

ασχετο ο μπεμπης εχει πολυ εδω και 3 ημερες βηχα αλλα οχι οπως οταν ειναι αρρωστος αλλα σαν να πνιγεται , δεν ξερω αν οφειλεται στο γεγονος οτι εβγαλε 2 δοντακια και το στομα του ειναι γεματο σαλια, πηρα τον παιδιατρο αλλα λειπει με αδεια στο εξωτερικο και επιστρεφει σε μια εβδομαδα, ο καημενος βηχει πολυ αφου τον βαζω να καθεται και τον χτυπαω στη πλατη:(

Βαζε του ορο, μπορει να εχει και μυξουλες, μπορει να ειναι και απο τα σαλια.

Βαζε τον να καθεται πιο ορθιος, οχι ξαπλωμενος συνεχεια.

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...