Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!! Επιτέλους, τα ετοίμασα όλα μου τα γκρουπ να φύγουν αύριο και ελπίζω να ηρεμήσω πάλι από άυριο:P:p:p

Την Παρασκευή έχω και ραντεβού στο ΙΚΑ να κάνω υπέρηχο να δω λίγο το μπόμπο μας γιατί από 10 Απριλίου που έχω να τον δω θα έχει γίνει ολόκληρος άντρας τώρα (κουκουβάου! κουκουβάου! κι ακόμη δεν τον είδαμε:tongue::tongue:). Θα πάρω και τα αποτελέσματα από τις αιματολογικές και 6 Ιουνίου ξανά γιατρό. Πάντως ρε κορίτσια με τη Λένα αυτή τη φορά ούτε που κατάλαβα πότε μπήκα στον 7ο.... Μόνο από την κούραση που με πιάνει στο τέλος της ημέρας κι αυτό επειδή πήζω στο γραφείο το καταλαβαίνω!!!!

Μαράκι άντε με το καλό η Β' επιπέδου αύριο να δείτε τη μπουμπού σας!!!

Άννα μπράβο για την καλή σας αυχενική,πάντα τέτοια ωραία αποτελέσματα να έχεις!!!!

Ρε Κατ Πάρο είπε η Γιώτα, Πόρο διάβασες εσύ? Χθες με τον Πύργο Αθηνών, σήμερα με τα νησιά..... Η αϋπνία τελικά σε τσακίζει ένα δίκιο το έχεις:P:p:p:p

Εμένα σήμερα η μαντάμ είναι από τις 6 στο πόδι (σημειωτέον κοιμάται 11 - 11:30) κι όταν της είπα "Γιατί καλέ ξύπνησες τόσο νωρίς" μου απάντησε θρασύτατα "Ξεκουράστηκα πολύ μαμά και ήθελα να ξυπνήσω!!!!"

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγω Μαριαλενα το πηρα αποφαση, 10:30-6:30...αντε απο αποψε θα πεφτει 11!

Παρο ειπε ε?Εχω παει κι εκει,αξιζει, η Μπετυ εχει κατι ωραια δωματια,μου τα εδειξε προχθες στο face!

Εγω Μαριαλενα το πηρα αποφαση, 10:30-6:30...αντε απο αποψε θα πεφτει 11!

Παρο ειπε ε?Εχω παει κι εκει,αξιζει, η Μπετυ εχει κατι ωραια δωματια,μου τα εδειξε προχθες στο face!

Στη δικιά μου περίπτωση το καλό είναι ότι κατά τις 22:00 εύχομαι στο Βασίλη "καλή τύχη με τη συναρμολόγηση" και τους αφήνω παρεΐτσα και τη βάζει εκείνος για ύπνο και το πρωί επειδή ο Βασίλης σηκώνεται 6:30 ακι φεύγει 7:30 αν σηκωθεί νωρίς κάθονται παρέα κι εγώ σηκώνομαι 7:30 - 8:00 ανάλογα με τα κέφια της:P

Όσο για διακοπές, εμείς φέτος δε θα πονοκεφαλιαστούμε πολύ, από το μαιευτήριο κατευθείαν Τζιά:tongue::tongue::tongue::tongue:

dWXVp3.png

YqUap3.png

Αυτό είναι το καλύτερο Μαριαλένα, να έχεις ένα δικό σου μέρος κοντά με θάλασσα. Κι εγώ αν είχα δεν θα σκεφτόμουν τίποτα άλλο για φέτος!

Τώρα που θα πάω, ιδέα δεν έχω!

Θέλω να είναι κοντά στην Αθήνα, μη συμβεί και τίποτα στην κατάστασή μου, να έχω τη θάλασσα από κάτω γιατί που να τρέχω με την κοιλούμπα...ότι ψάχνουν οι περισσότερες δηλ από εμάς!

Η Λένα κοιμάται στο κρεβάτι της πλέον?

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Αυτό είναι το καλύτερο Μαριαλένα, να έχεις ένα δικό σου μέρος κοντά με θάλασσα. Κι εγώ αν είχα δεν θα σκεφτόμουν τίποτα άλλο για φέτος! Η Λένα κοιμάται στο κρεβάτι της πλέον?

Κοίτα εγώ το είδα και με τη Λένα, που πήγαμε όταν ήταν 19 ημερών, τη βίωσα πολύ διαφορετικά τη λοχεία ακόμη και μέσα στη μαύρη νύχτα που ξυπνούσα είχα τη θάλασσα από κάτω, τη βεράντα μου, δε μου φάνηκε καθόλου..... Πόσο μάλλον τώρα που είναι και δεύτερο και που δε μου φταίει τίποτα το γοργονίδιο να το κλείσω στην Αθήνα.

Για τον ύπνοπου λες, ναι από τότε που τη βάλαμε στο κρεβάτι και βγάλαμε το κάγκελο κοιμάται στο κρεβάτι της μια χαρά. Βέβαια για να την πάρει ο ύπνος μπορεί να χουζουρέψει στον καναπέ με το Βασίλη ή στο κρεβάτι μαζί μου αλλά μετά τη βάζουμε στο κρεβάτι της και ευτυχώς την ξανακούμε το πρωί μεταξύ 7 και 8:tongue::tongue::tongue::tongue: Ε, καμιά φορά βέβαια ξυπνάει και το βράυ για νερό και τέτοια αλλά τίποτα φοβερό, στη χειρότερη κανένα βράδυ να συνεχίσει τον ύπνο της στον καναπέ. Στο κρεβάτι μας πάντως δεν έρχεται. Η Άντα πώς πάει με αυτό το θέμα?

dWXVp3.png

YqUap3.png

Ρε Κατ Πάρο είπε η Γιώτα, Πόρο διάβασες εσύ? Χθες με τον Πύργο Αθηνών, σήμερα με τα νησιά..... Η αϋπνία τελικά σε τσακίζει ένα δίκιο το έχεις:P:p:p:p

Μην ξανοίγεσαι Μαριλού. Πόρο είπα...:tongue::tongue:

Γιωτα...κι εγω με τις διακοπες ασχολουμαι αλλα δεν μπορω να καταληξω ουτε στο μερος...

Γιατι, όλες αυτές τις μέρες εσύ έχεις καταλάβει ότι εγώ έχω καταλήξει?

4Rnfp3.png

Καλα, κι εμεις τις μισες μερες στο εξοχικό μας θα παμε στην Ανάβυσσο. Καμια 10αρια μερες θελουμε να παμε καπου.

3 εβδομαδες αδεια εχω, και ο παιδικος κλείνει 5 εβδομαδες. Τις 2 πρώτες θα ειναι στη Σαλαμίνα με τα πεθερικά μου και τις υπολοιπες 3 παρεουλα μας.

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Αχχ, οσο θυμάμαι πέρσυ.

Παρασκευή είχε γενέθλια, της κάναμε το πάρτυ της, Σάββατο την πήγαμε Σαλαμίνα (δεν περπατούσε ακόμα) και το επόμενο Σάββατο πήγαμε να τη δούμε και περπατούσε, και μας κρυβόταν πίσω από τον καναπέ και μας έκανε τζααααα.

Ειχα ενθουσιαστεί

4Rnfp3.png

To αστειο ειναι οτι δε γυρισα πισω το ζωον να το ξαναδιαβασω...λεω κι εγω αποκλειεται το σμουτσακι να μην εχει παει ποτε Παρο....

Αχ, είδες είναι να μη σου βγει το όνομα. Sorry!!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

3 φορές Κατερίνα και το σκεφτομουν και για φέτος, αλλα τελικά ειπα να μην παω καπου που θελουν ακτοπλοίκά

Κι εγω αυτο προσπαθω να αποφυγω...αλλα σεκφτομαι Κρητη που τα εισητηρια ειναι 22-30 το ατομο και το αμαξι πηγαινε ελα 60!Αν ειναι οπως περυσι!!

καλος την σταχυ μας!!!!!!!!!

καλώς σας βρήκα και πάλι....

απο τη μια χαιρομαι που το παιδακι μου μεγαλωνει που καθε μερα με κανει και γελαω με τα κατορθωματα του

που παιζει με αλλα παιδακια που λεει οριστε και ευχαριστω με τον δικο του μοναδικο τροπο!!!

που τραγουδαει το κουπεπε με ολα τα λογακια!!

και που καθημερινα λεει και νεες λεξουλες

αλλα απο την αλλη μελαγχολω που περναει ο καιρος τοσο γρηγορα και ναι θα γινει 2 και θα κοψουμε την παπιλα μας και το μπιμπερο μας και θα μαθουμε να λεμε τα τσισα μας και θα παει και σχολειο και θα ειναι παιδακι και οχι μωρακι......αχ!!!!μεγαλωνουμε κι εμεις...

Καλημέρα,

Βατραχάκι αν σκέφτεσαι έτσι...καιρός για το 2ο μπεμπε!!!:D

Δήμητρα καλό ταξίδι και καλά μπάνια!

Άννα με γεια τα γυαλάκια σας!

Εχθές με το που γύρισα σπίτι ήμουν κομμάτια παιδιά! Καιρό είχα να νιώσω τόσο χάλια. Περίμενα τον άντρα μου να γυρίσει από τη δουλειά, του άφησα τη μικρή να την προσέχει και βουρ στο κρεβάτι! Τι κοπωση ήταν αυτή, ούτε οικοδόμος!:tongue:

Αύριο πάω για β΄επιπέδου! μακάρι όλα να πάνε καλά.

είμαστε ίδιο ακριβώς....5/10 δεν έχεις ΠΗΤ;;;;

μόλις έφαγα για μεσημέρι γεμιστά μεγιαούρτι...ελαφριά..

διακοπούλες..τι ωραία τικαλά...Μαριαλένα πολύ καλή ησ κέψη σου να πας στη Τζια....θα περάσετε όλοι ωραία..εμείς εδώ στην μοναξιάμας άντε καμμιά Χαλκιδική και Θεσσαλονίκη όταν βάψω το σπίτι περίπου τον άλλο μήνα..μετά δεν θέλω να μετακινηθώ πουθενά...

nAcmp3.png

uZRep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...