Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Βατραχακι που εισαι 2 μερες τωρα????Ολα καλα???????

TZA!!!!!!!!!!!!!!

ολα μια χαρα!!!!!!!!!!

απλα εμεινα απο υπολογιστη και κινητο:mad::mad::mad:

Σαββατο πρωι 2 συσκευες βγηκαν off....

την Δευτερα πηγα και αγορασα καινουργιο κινητακι και μαλιστα μου το εκανε δωρο ο αδερφουλης μου!!!!

του ειπα να μου κανει μονο μια καλυτερη τιμη αλλα οχι οχι δεν ηθελα χρηματακια!!!:tongue::tongue::tongue:

πηρα ενα samsung αφης...και ειμαι λιγο στα χαμενα μεχρι να το μαθω!!! 2 χρονια μακρια απο το επαγγελμα και τωρα δυσκολευομαι λιγακη με την τεχνολογια αφης...

περασαμε ενα ομορφο σκ στο χωριο

γιορταζε η πεθ και πηγαμε για φαγητο κλπ

κουρεψαμε και τον μικρουλη μου και εγινε ενας ΚΟΥΚΛΟΣ!!!!!!

δεν χορταινω να τον κοιταω!!!!!!!!!!!!!!!!! μα να χω το πιο ομορφο παιδακι???:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: κουκουβααααααα!!!!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

μπραβο και στις εγκυουλες μας με τα καλα αποτελεσματα!!!!

παντα τετοια να ακουμε!!!!

εγω η καλη νοικοκυρα...ακομη να κατεβασω τα καλοκαιρινα:tongue::tongue::tongue:

ευτυχως εχω κατω λιγες κοντομανυκες κι ετσι την βγαζουμε

ομως αυριο το πηρα αποφαση οτι θα πιαστω

πουρνο πουρνο!!!

και του Νικολα που τα ξεχωρισα ακομη τα χω εξω απο την συρταριερα του πρεπει καπου να τα βολεψω:confused::confused::confused::confused:

αλλα χωρος μηδεν..

ατιμα διαμερισματα!!!!

θελω μια μονοκατοικια με πολλες ντουλαπες και αποθηκες να εχω ολα μας τα πραγματακια μαζι κι οχι λιγα στν μανα μου λιγα στην πεθερα μου

πολλα ζηταω ε!!!!:(:(:(:(

εχω να πλυνω κι ενα χαλι στο μπαλκονι

και να μαζεψω το μεγαλο απο το σαλονι

ουφ!!!!

να μαι πάλι κι'εγώ.Αννα πολύ καλά τα νέα με την αυχενική.Μπράβο!

Εμένα ήρθε η μαμά μου το μεσημέρι,ότι είχε έρθει και η μικρή απο το σχολείο και μου έκανε πρόταση να πάμε μαζί τους αύριο που θα κατέβουν στο χωριό για λίγες μέρες και να κάνουμε και κανένα μπανάκι.Αλλο που δεν ήθελα κι'εγώ είπα αμέσως ναι.Εχουν να πάνε κάτι μήνες και έχουν πολλές δουλειές αλλά θα πάρει η μαμά μου μια γυναίκα να καθαρίσει το σπίτι μιας κια θα κατέβουμε σε λίγο καιρό πάλι όλοι μαζί και την Πέμπτη έχουν κανονίσει να έρθουν να τους συνδέσουν και να βάλουν και internet.Οπότε μια χαρά θα περάσουμε.Θα αφήσουμε και τον άντρα μου να ξεκουραστεί μερικές μερούλες.Δευτέρα-Τρίτη θα γυρίσουμε.Πως μ'αρέσουν αυτά τα ξαφνικά ταξιδάκια!Ελπίζω να ρίξουμε και την πρώτη μας βουτιά.Εφυγα,πάω να ετοιμάσω τα πράγματα μας.

Δημητρουλα καλα να περασετε!!!!!!!!!!!!!!!!

και καλοφορετα τα καινουργια!!!!!!

να στειλω τον αντρα μου στον αντρα σου να του κανει κανα ιδιατερο μαθημα μπας και μου παρει κανα δωρακι....εστω το 1/3 απο αυτα που πηρες!!!!:tongue::tongue::tongue:

τζα....είπα να κάνω μια εμφάνιση κι εγώ.....

καλος την σταχυ μας!!!!!!!!!

Αννα μπραβο που ολα πηγαν καλα, οχι οτι δε θα πηγαιναν! Καλα αυτος ο αλλος ειναι οντως γκαντεμης η τους λεει βλακειες?Για φυλο κανα νεο?Αν και ειναι νωρις ακομα,εμεις την ειχαμε πατησει ετσι..

Ειρηνη μεγαλωσαν λεει...εγω δε μπορω να το πιστεψω οτι κοντευουμε 2!:D:D:D

απο τη μια χαιρομαι που το παιδακι μου μεγαλωνει που καθε μερα με κανει και γελαω με τα κατορθωματα του

που παιζει με αλλα παιδακια που λεει οριστε και ευχαριστω με τον δικο του μοναδικο τροπο!!!

που τραγουδαει το κουπεπε με ολα τα λογακια!!

και που καθημερινα λεει και νεες λεξουλες

αλλα απο την αλλη μελαγχολω που περναει ο καιρος τοσο γρηγορα και ναι θα γινει 2 και θα κοψουμε την παπιλα μας και το μπιμπερο μας και θα μαθουμε να λεμε τα τσισα μας και θα παει και σχολειο και θα ειναι παιδακι και οχι μωρακι......αχ!!!!μεγαλωνουμε κι εμεις...

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια!!

Σιγα ρε βατραχάκι μεγαλώνουμε και τι έγινε??? Έρχονται τα καλύτερα!:D Καθόλου δεν με νοιάζει ίσα ίσα σκέφτομαι ότι μεγαλώνοντας δεν θα έχω τόσο άσκοπο τρέξιμο να τη κυνηγάω γύρω γύρω χωρίς λόγο...όσο να ναι θα συνεργαζόμαστε καλύτερα κ θα συννενοούμαστε καλύτερα! Ελπίζω....:rolleyes::tongue:

Ο κουνιάδος μου είπανε ότι παντρευτονται του χρόνου το Σεπτέμβρη ακόμα δεν ξέρουν βέβαια αν θα βρουν την ημερομηνία που θέλουν στον Αγιο Γεώργιο στο Καβούρι:rolleyes: αλλά θέλουν μέχρι τότε να παντρευτούν! Τα οικονομικά τους είναι δύσκολα το ίδιο κ όλων κ βλέπω ότι έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα ούτε να παντρευτεί ένα νέο ζευγάρι δεν μπορεί!:mad:

Χθες πήγα κ πήρα κ γυαλιά ηλίου της μικρής http://www.eye-net.gr/eye-shop/gr/products_sun_det.asp?intProdID=50220&b=Winx--632-Sunglasses και παρόλο που είναι για πιο μεγάλη ηλικία της κάτσανε μια χαρά....κόλησε μόλις της τα έδωσαν οπότε δεν μπορεσα να της αρνηθώ!:tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημερα!

Ρε συ Γιωτα πως μπορω να μεταδωσω το αγχος μου με τον υπνο στο παιδι?10:30 τη βαζω και 11-11:30 κοιμαμαι κι εγω. Συγκεκριμενα για χθες ειπα οτι μας ξυπνησαν απο το δημο στις 6 που ηρθαν να μαζεψουν σιδερα,πορτες κλπ απο τον απεναντι..Σημερα κοιμηθηκε 10:30-6:30...αφου τοσο θελει λοιπον,8ωρο, απο αποψε θα τη βαζω 11 μπας και ξυπνησουμε αυριο 7.

Αννα με γεια τα γυαλια σας!Πολυ ωραια και απαραιτητα πια, εγω της τα φοραω συνεχεια!

Βατραχακι ωρα για το 2ο αφου σ'αρεσουν τα μωρα!!!

Να πω και κατι αλλο,το προβλημα μου δεν ειναι που κοιμαται 7ωρο,8ωρο και δεν ξερω τι, απλα για να εχω το παιδι να κοιμαται κι εγω να ηρεμω, το προβλημα μου ειναι να ξυπναει τις νυχτες και να ξανακοιμαται μετα απο 2 ωρες (οκ,αυτο το εχουμε σπανια πια) και ακομα περισσοτερο να ξυπναει απο τα χαραματα, να μη θελει να ξανακοιμηθει και να κλαψουριζει ολο το πρωι!Εκει βλεπω οτι το παιδι μου παιδευεται!

Καλημέρα,

Βατραχάκι αν σκέφτεσαι έτσι...καιρός για το 2ο μπεμπε!!!:D

Δήμητρα καλό ταξίδι και καλά μπάνια!

Άννα με γεια τα γυαλάκια σας!

Εχθές με το που γύρισα σπίτι ήμουν κομμάτια παιδιά! Καιρό είχα να νιώσω τόσο χάλια. Περίμενα τον άντρα μου να γυρίσει από τη δουλειά, του άφησα τη μικρή να την προσέχει και βουρ στο κρεβάτι! Τι κοπωση ήταν αυτή, ούτε οικοδόμος!:tongue:

Αύριο πάω για β΄επιπέδου! μακάρι όλα να πάνε καλά.

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

http://www.bestofferz.gr/index.php/frontend/campaigns/single/141/?utm_source=eggegramenoi&utm_campaign=05fa32fd87-newsletter_25_05_2011&utm_medium=email

Γιωτα αυτο δες το αν αποφασισεις για Πορο!

Εγω εχω παει αρκετες φορες,ειναι πολυ ομορφο νησι, θα ελεγα το ωραιοτερο απο τα γυρω του!

ΥΓ:Μμμμ μολις ειδα οτι η προσφορα ισχυει μονο για Ιουνη και Σεπτεμβρη...παντως ειναι οικονομικο νησι ο Πορος!

Ναι Κατερίνα είδες πως περνάει ο καιρός?

Ούτε και θυμαμαι από πότε έχω να πάω Πόρο. Είναι ωραία πάντως, αξίζει!

Εγώ θέλω χρόνια τώρα να πάω Σύρο, που είναι και κοντά και δεν μου δόθηκε ποτέ η ευκαιρία! Πιστεύω κάποια στιγμή να αξιωθώ να πάω!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Ναι Κατερίνα είδες πως περνάει ο καιρός?

Ούτε και θυμαμαι από πότε έχω να πάω Πόρο. Είναι ωραία πάντως, αξίζει!

Εγώ θέλω χρόνια τώρα να πάω Σύρο, που είναι και κοντά και δεν μου δόθηκε ποτέ η ευκαιρία! Πιστεύω κάποια στιγμή να αξιωθώ να πάω!

Ειναι η γυναικα του θειου μου απο κει,ειχα παει παλια ενα σκ αλλα δε ΄μ'αρεσε, βεβαια εμενα γενικα δε μου αρεσουν οι κυκλαδες..θελω πρασινο!

Εγώ πάντως δεν τρελάθηκα με τον Πόρο που είχα πάει πριν κάτι χρόνια...οι γονείς μου αντιθέτως που πήγαν μετά από μένα ξετρελάθηκαν...γούστα είναι αυτά! Η Σύρος είναι πολύ όμορφη,η Νάξος είχα πάει όταν ήμουν 12-13 κάπου εκεί αλλά μου χουν μει αξέχαστες κάποιες παραλίες! ;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημερα κοριτσια

Δεν μπορω να συγκεντρωθω και να δουλεψω με τιποτα ρε παιδι μου, τι πραγμα ειναι αυτο. Ολο με τις διακοπες ασχολουμαι, κανονιζω φιλικές συναντήσεις, μυαλο για δουλεια μηδεν.

Δήμητρα αυτο το τραμπολίνο που λες, θελουμε να της το παρουμε κι εμεις, και λεμε για τα γενεθλια της να της το κανουμε δωρο.

Χτες ο Νικος εφερε εναν αεροπερπατητη στο σπίτι, ξερετε απο αυτα τα ελλειπτικά μηχανήματα γυμναστικής. Εχει πολύ πλάκα, και ειναι πολυ ξεκουραστο και εύκολο. Λεω να ενταξω κανα 15-20λεπτο στο καθημερινο μου προγραμμα, σε συδνυασμο με το γυμναστηριο που 3η φορα μεσα στην εβδομαδα δεν προλαβαινω να παω ποτε.

Κανουμε και ποδηλατο, θα ξεκινησουμε και μπανια, ε κατι κανουμε για φυσική κατασταση. Η πλάκα ειναι που θελει και η Ιλιανα να ανέβει να κάνει.

Ειναι πολυ ωραια στο συγκροτημα που μενουμε, καθε απογευμα, βγαίνουμε όλες οι μαμαδες εξω (στον κοινόχρηστο χώρο που ειναι μεγάλος) και έχουμε όλες μικρά κοριτσακια και αυτά ξελυσσανε μεταξύ τους κι εμεις καθομαστε και πινουμε χαλαρα το καφεδακι μας και μιλαμε.

Υπαρχει λίγο η αίσθηση της γειτνίασης έτσι. Αλλωστε και η Ιλιανα αν και ολη τη μερα ειναι με παιδακια, το απόγευμα παλι θελει παρεα και στον κήπο οσα παιχνιδια κι αν εχει, ψιλοβαριεται και με θελει συνεχεια μαζι της (Κασσιανή σε σκεφτόμουν που το ελεγες αυτό παλιοτερα για το ένα παιδί).

Αυτά....

Σας φιλώ, θα τα πούμε μετά

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...