Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Γυρισαμεεεεεε!!! Όλα καλά αυχενική 1,6 ζωηρότατο το μωρακι μας το οποίο καταφέραμε με το ζόρι να ξυπνήσουμε γιατί κοιμόταν του καλού καιρού ;) Εντωμεταξύ μας την έκανε ο Τρούκης...γιατί κάτι μου θυμίζει αυτό το όνομα???Είναι κάποιος γνωστός καλό γιατρός??? Επίσης έχει πάει κ ο Παπαπαναγιώτου στο Ρέα κ ο άλλος ο άχρηστος που μας είχε πει διάφορα στον β επιπέδο για τριωμίες κτλ αν θυμάστε...και ακουσον άκουσον κ οι 2 κοπέλες που βγήκαν από αυτόν κλαίγανε ρε κορίτσια....είναι τόσο γκαντέμης τελικά που όλο κάτι βρίσκει κ το αναλύει κιόλας κ τις κάνεις χώμας τις δόλιες τις μανούλες??? :mad::x:x

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αννα μπραβο που ολα πηγαν καλα, οχι οτι δε θα πηγαιναν! Καλα αυτος ο αλλος ειναι οντως γκαντεμης η τους λεει βλακειες?Για φυλο κανα νεο?Αν και ειναι νωρις ακομα,εμεις την ειχαμε πατησει ετσι..

Ειρηνη μεγαλωσαν λεει...εγω δε μπορω να το πιστεψω οτι κοντευουμε 2!:D:D:D

Κασσιανή, ειναι πανω στη θαλασσα? καΙ απο τιμες τι παίζει?

περσι ειχαμε πληρωσει 50 ευρω τη βραδια με το πρωινο μεσα

μπηκα στο σιτε και το ειδα. η θαλλασσα μπροστα ειναι καλή? ή πρεπει να ξεκουβαλιομαστε να πηγαινουμε αλλού? δεν εχω προβλημα να το κανω βεβαια, αλλα θελω και την εναλλακτική του μπροστα.

μια χαρα ειναι η θαλασσα και πεντακαθαρη, υπαρχουν βεβαια και επιλογες κοντινες που ειναι παραλιες στην πλευρα του αιγαιου

Βορεια Ευβοια ποιο μερος αξιζει??:rolleyes:

αγια αννα φυσικα

yey2p2.png BN4cp2.png

περσι ειχαμε πληρωσει 50 ευρω τη βραδια με το πρωινο μεσα

μια χαρα ειναι η θαλασσα και πεντακαθαρη, υπαρχουν βεβαια και επιλογες κοντινες που ειναι παραλιες στην πλευρα του αιγαιου

χμμμμμ, πολύ ενδιαφέρον... για το θεμα της τιμής. Και κατι τελευταιο κας.

Υπαρχει εκει γύρω κατι να κανεις το βράδυ, μια βόλτα, κατι να φας κλπ?

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Aννα μπραβο!!! Πολυ καλα τα νεα σας!! Καλη συνεχεια!!!:):)

Σμουτς και η Λιμνη ειναι πολυ ωραια και γραφικη!! Ειναι το χωριο του δημητρη (αν δεν παινεψουμε το σπιτι μας, χαχαχα...:tongue::tongue::tongue:) Ευχαριστως να σου βρω ο,τι θελεις!

Ρε κοριτσια, η Ξανθη ειναι καλα?? Εχει απειρο καιρο να γραψει :?:

Καλα, ειμαι εντελως ηλιθια...ηθελα να κανω το παρτυ της καρολ και του βαγγς στις 11 ιουνιου και πριν λιγο συνειδητοποιησα οτι ειναι το 3ημερο του αγ.πνευματος και θα λειπουν ολοι.

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Αννα μπραβο που ολα πηγαν καλα, οχι οτι δε θα πηγαιναν! Καλα αυτος ο αλλος ειναι οντως γκαντεμης η τους λεει βλακειες?Για φυλο κανα νεο?Αν και ειναι νωρις ακομα,εμεις την ειχαμε πατησει ετσι..

Ειρηνη μεγαλωσαν λεει...εγω δε μπορω να το πιστεψω οτι κοντευουμε 2!:D:D:D

Για το φύλο όχι είναι πολύ μικρό μας είπε για να ξέρουμε....πφφφ τώρα αν φαίνεται τέλος του Ιούνη που θα πάω στο γιατρό μου!Για τον άλλο σίγουρα πρέπει να ναι κ λίγο γκαντέμης δεν μπορεί όλο κάτι να βρίσκει ρε παιδί μου αλλά σε μας πχ που είχε βρει τις κύστες στο κεφάλι της μικρής άρχισε να μας κάνει ολόκληρη ανάλυση για το ότι έχει πιθανότητες να βγει με μια συγκεκριμένη τρισωμία κ ότι το παιδί δύσκολα θα ζούσε μετα το πρώτο χρόνο που θα γεννιόταν κ άλλα διάφορα τέτοια κ μιλάμε για πολύ ανάλυση σε σημείο ο γιατρός μου που είχε βγει έξω να μιλήσει στο τηλέφωνο μόλις μπήκε μέσα κ άκουσε κάποια από όσα μου είπε διέκοψε άρων άρων τον υπέρυχο του λέει εντάξει αρκετά ευχαριστούμε τελειώσαμε εδώ!:shock: Τώρα προφανώς πιστεύω κάτι μπορεί να βρήκε κ στις κοπελιές κ τους έκανε παρόμοια ανάλυση!Την μία δε τη λυπήθηκα πολύ γιατί ήταν κ χωρίς το γιατρό της κ είχε πλαντάξει είπα να τη πιάσω σε κάποια φάση να της μιλήσω αλλά έμπαινα εκείνη την ώρα :rolleyes: Κ στο μεταξύ πριν λίγο καιρό έπεσα σε ένα θέμα στο parents που έλεγε αλλη μία κοπέλα ότι αν τον ξαναβλεπε αυτόν θα ήταν για να τον δείρει αλλά δεν μου απάντησε τι είχε συμβεί....βέβαια βρέθηκαν κ κάποιες που τον υποστήριξαν ότι τις 'εσωσε' αλλα μετά κ το σημερινό ο τελευταίος γιατρος να ήταν που θα μπορούσε να μου κάνει υπέρυχο δεν θα πήγαινα!:shock::tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

χμμμμμ, πολύ ενδιαφέρον... για το θεμα της τιμής. Και κατι τελευταιο κας.

Υπαρχει εκει γύρω κατι να κανεις το βράδυ, μια βόλτα, κατι να φας κλπ?

απειρα μαγαζια, ειναι ολοκληρο παραθαλασσιο χωριο με εστιατορια καθε ειδους, καφετεριες κλπ

ειναι αρκετα κοσμικο το μερος, οχι χαι τυπου πορτο χελι, αλλα κοσμικο.

Πραγματι η Λιμνη ευβοιας ειναι επισης πολυ ωραια.

Βρε Αννα μπορεις σε παρακαλω να μου πεις με πμ ποιος γιατρος ειναι ο γκαντεμης?

η οποια αλλη ξερει ...

μ' εχει φαει η περιεργεια

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

να μαι πάλι κι'εγώ.Αννα πολύ καλά τα νέα με την αυχενική.Μπράβο!

Εμένα ήρθε η μαμά μου το μεσημέρι,ότι είχε έρθει και η μικρή απο το σχολείο και μου έκανε πρόταση να πάμε μαζί τους αύριο που θα κατέβουν στο χωριό για λίγες μέρες και να κάνουμε και κανένα μπανάκι.Αλλο που δεν ήθελα κι'εγώ είπα αμέσως ναι.Εχουν να πάνε κάτι μήνες και έχουν πολλές δουλειές αλλά θα πάρει η μαμά μου μια γυναίκα να καθαρίσει το σπίτι μιας κια θα κατέβουμε σε λίγο καιρό πάλι όλοι μαζί και την Πέμπτη έχουν κανονίσει να έρθουν να τους συνδέσουν και να βάλουν και internet.Οπότε μια χαρά θα περάσουμε.Θα αφήσουμε και τον άντρα μου να ξεκουραστεί μερικές μερούλες.Δευτέρα-Τρίτη θα γυρίσουμε.Πως μ'αρέσουν αυτά τα ξαφνικά ταξιδάκια!Ελπίζω να ρίξουμε και την πρώτη μας βουτιά.Εφυγα,πάω να ετοιμάσω τα πράγματα μας.

SI5Yp3.png

Μπραβο Δημητρα καλα να περασετε!

Ειμαι μονη με τη μικρη αποψε,την εβαλα πριν κανα μισαωρο για υπνο και τωρα την ακουω να ξυπναει...τι νυχτα θα περασω παλι αποψε Θεε μου???:-(:sad::-(

γεια σου κατερινακι

ξερεις τι σκεφτομουν σχετικά με τον ύπνο της τότας; μήπως έχεις πολύ άγχος για το πως θα κοιμηθεί, πόσες ωρες κλπ. και της το μεταδίδεις, και εκνευρίζεται και κοιμαται λίγο; Ξέρεις, ένας φάυλος κύκλος.

4Rnfp3.png

Δήμητρα καλα να περασετε.

Πόρο έχει πάει καμία; (Εχουμε γυρισει ολη την ελλαδα για να καταληξουμε για διακοπες)

Πριν εκατομμυρια χρονια με ιστιοπολοικο, οποτε δεν μπορω να σε βοηθησω!!! Εκει καταληξατε??:):)

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...