Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλημέρα

Πέσαμε με τα μούτρα στη δουλεια σήμερα, άντε μπας και γίνει τίποτα!

Κατερίνα ετοιμάσου για Ευβοια, μαζί!:tongue: :tongue: :tongue:Άσε τα νησιά και τις Χαλκιδικές:tongue:

Καλά αποτελέσματα σε Άννα και Αntridim!

Καλέ την περιοχή εννοεί το κορίτσι, επάνω στην Κηφισίας και Φιδειππίδου, τον ουρανοξύστη (πύργο Αθηνών)

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλε μπερδευτηκα με τον Πυργο της Μεσογειων!

Αυπνη μανα πρωι πρωι ουτε τον καφε μου δεν εχω τελειωσει ακομα...

Ασχετο, σκεφτομαι σουτζουκακια!!!Τα συζηταμε στο τσατ με τη Μαρινα....ααααααχχχχχχ

Καλε μπερδευτηκα με τον Πυργο της Μεσογειων!

Αυπνη μανα πρωι πρωι ουτε τον καφε μου δεν εχω τελειωσει ακομα...

Ασχετο, σκεφτομαι σουτζουκακια!!!Τα συζηταμε στο τσατ με τη Μαρινα....ααααααχχχχχχ

Αντε που μου κάνεις κ την ξύπνια! :tongue::tongue::tongue::tongue:

Πάω πάω φευγω για να δω σποράκιιιιιιι :D:D:D

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Οχι, απ' οσο ξερω, τοσα χρονια που την ανεβωκατεβαίνω. Μηπως εννοεις τον Απόλλων που ειναι στην Πανόρμου?

ο πυργος των αθηνων ειναι μεσογειων 2-4..ε γι'αυτο μπερδευτηκα...το υψος της μεσογειων μπερδεψα, αμαν πια!!!

κι εγω δωματιο με κουζινα πανω στη θαλασσα θελω.

Γιωτα μπορω να σου προτεινω το sunset styra που πηγαμε περσι

περνας απεναντι απο το μαραθωνα με φεριμποουτ 10 λεπτα, πολυ μικρο κοστος και το ξενοδοχειο που σου λεω εχει πολυ ωραιο κηπο και κουνιες, πολλα παιδακια, θαλασσα, πληρως εξοπλισμενη κουζινα στα δωματια, αλλα και μπουφε πρωινο και καθημερινη καθαριοτητα στα δωματια.

επισης πολυ καλες τιμες.

θα δεις ολο νεα ζευγαρια με παιδακια.

θα ξαναπηγαινα και φετος, αλλα μ' αρεσει να βλεπω καινουργια μερη και στην παργα θα ειναι και φιλοι μας που εχουν σπιτι.

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

μπηκα στο σιτε και το ειδα. η θαλλασσα μπροστα ειναι καλή? ή πρεπει να ξεκουβαλιομαστε να πηγαινουμε αλλού? δεν εχω προβλημα να το κανω βεβαια, αλλα θελω και την εναλλακτική του μπροστα.

4Rnfp3.png

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αννα καλα αποτελεσματα στην αυχενικη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αντριανννα κι εσεισ καλα αποτελεσματα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ξερει καποια κοπελα που μπορω να βρω την σελιδα με τα δικαιολογητικα για τουσ παιδικουσ-βρεφικουσ σταθμουσ???????????????????????

πολινακι και φυσικα να μην ξυπνασ τον μπεμπουλη σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τα μωρακια τα ξυπναμε μεχρι να πανε 2.500-3 κιλακια!!(κ αυτο μου το ειπε ο γιατροσ ,επειδη και οι 2 μου ηταν πολυ μικρουλεσ!!!!!!!!!!)....αλλλα το βραδυ μου ελεγε να μην τισ ξυπναω!!!!!!!!....αν κ ξυπνουσαν μονεσ τουσ...:tongue:!!εσεισ ειστε πολυ παραπανω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μην ανησυχεισ κ μην ζυγιζεισ συνεχεια το μωρο!!!!!!!!!!!ο μπεμπουλησ σου ειναι χορτατοσ κ χαρουμενοσ ,!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εμεισ ετοιμαζουμε (δηλαδη προσ το παρον μονο στην σκεψη ειμαι...)τα γενεθλιακια του αγγελικακιου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!για σκευτειτε βρε κοριτσια....ποτε περασαν 2 ολοκληρα χρονια ε?????????????????????

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...