Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, karlajo είπε:

καλησπέρα σας,

μήπως γνωρίζετε αν τα φάρμακα που παίρνεις από το φαρμακείο του εοπυυ μπορείς να τα πάρεις από φαρμακείο εοπυυ γειτονικής πόλης?

Νομίζω πως μπορείς να τα πάρεις από οποίο φαρμακείο ΕΟΠΠΥ σε εξυπηρετεί, χωρίς να είμαι 100% σίγουρη. Αλλά σίγουρα - ειδικά αν μένεις επαρχία- είναι καλό να πάρεις ένα τηλέφωνο στο φαρμακείο ΕΟΠΠΥ που θέλεις για να τα έχουν γιατί μπορεί να χρειαστεί να τα παραγγείλουν. Οπότε θα ρωτήσεις κιόλας αν μπορείς να τα πάρεις από εκεί. 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Και εγω εναν τσακωμο τον εχω...α πα πα, καθολου δε μου αρεσει!!!

Οσο για το all inclusive, ειναι αν σου παει...εμεις που ειμαστε της βολτας και της εκδρομης δεν εχουμε παει ποτε...σκεψου τωρα να εισαι στην κρητη πχ που εχει τοσα μερη να πας και τοσο ωραια φαγητα να φας σε ταβερνουλες και να εισαι κλεισμενος μεσα...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Α, κλεισαμε και εμεις για διακοπες. Ειναι απλό ξενοδοχειο, πανω στη θαλασσα!!

http://www.aktikamares.gr/

Κι εμείς τελικα συζητωντας, καταληξαμε οτι δεν ειναι για εμας το ξενοδοχειο. Τοσα χρονια σε ενοικιαζομενα πηγαινουμε, αλλα σκεφτηκαμε φετος μήπως το δοκιμαζαμε. Αλλα τελικά θα παραμεινουμε πιστοί στις επιλογές μας και φέτος.

Αλλα θελω κατι τετοιο σαν αυτό, ΠΑΝΩ στη θάλασσα, με κουζινακι μεσα. Ζηταω πολλά;

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια!!!

Πρωινή πρωινή σήμερα αφού σηκώθηκα να κάνω μπανάκι γιατί στις 12 έχουμε αυχενική!;) Είδα κ το χειρότερο όνειρο που θα μπορούσα να δω γμτ στον αγύριστο να πάει!:rolleyes:

Εντωμεταξύ δεν είχε πει κ η αντριανα ότι έχει αυχενική σήμερα?? είχε πει που??? πλάκα θα χει να συναντηθούμε ! :tongue::tongue::tongue:

Θα πάω να καταθέσω κ τα χαρτια για τον παιδικό για να μου φύγει κ αυτή η εκρεμμότητα! ;)

Ε θα πάω βέβαια κ στη δουλειά για λίγο για να μην αγχώνεται ο αφεντικούλης τώρα που χει μεγάλες φουρτούνες! Πως το πήρε απόφαση να ανοίξει μαγαζί με αυτες τις συνθηκες ούτε μπορώ να καταλάβω...βέβαια λέει έχει βρει το μαγαζί σε πολύ κεντρικό σημείο χωρίς ιδιαίτερο ανταγωνισμό γύρω αλλά μας κρατάει ακόμα μυστικό το που είναι μέχρι να ξεκινήσει μη το γρουσουζέψει!:rolleyes:

Σήμερα θα πάει κ η πεθερά μου να δει για ένα πρόβλημα που έχει με το πόδι της μπας κ μπορέσει να το χειρουργήσει να ησυχάσει γιατί στο ίκα της είχαν πει ότι λόγω ζάχαρου δεν μπορεί να κάνει τίποτα κ τώρα θα πάει στον χειρούργο που μου είχε κάνει τη χολή κ αυτός θα την πάει σε δικό του ορθοπεδικό χειρούργο!

Η μαμά μου καλώς εχόντων των πραγμάτων τέλος του μήνα βγάζει το οξυγόνο....τη προηγούμενη εβδομάδα που την είδε η γιατρός της της είπε ότι βγάλτο κ δεν χρειάζεται να σε ξαναδώ αφού τώρα που σε είδα είσαι περδίκι! Τη καλύτερη εποχή φεύγουμε θα ξεκουραστεί κ λίγο 2 βδομάδες που θα λείψουμε κ νομίζω ότι όταν γυρίσουμε θα είναι έτοιμη για καθημερινές βόλτες στο πάρκο που τόσο έχουν λείψει σε γιαγιά κ εγγονή!:D

Αυτα...όλα μας τα νεα σας τα έγραψα! :P

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Αχ καλέ κ αυτό με το ηφαίστειο της Ισλανδίας?? Δε μπορεί κάποιος μου κάνει πλάκα....κ πέρυσι πριν φύγουμε για Γερμανία είχε σκάσει κ είχαμε πάλι το άγχος αν θα πετάξουμε! Τώρα είναι κ πιο κοντά στον προορισμό μας αυτή τη φορά....φύσα αεράκι μου καλό να πάρεις μακυρά τον καπνό!:tongue::tongue::tongue::tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Να μαι παλι! :P

Καλέ να σας πω...η υπέυθυνη δήλωση αν δεν σφραγιστεί από την αστυνομία δεν έχει καμία αξία??? Θέλανε τώρα κ καλά στον παιδικό υπέυθυνη δήλωση ότι όλα τα δικαιολογητικά που κατέθεσα είναι αληθή κ μου έκανε τη δύσκολη αυτή δεν ήθελε να τα πάρει γιατί δεν είχα πάει στην αστυνομία την υπέυθυνη δήλωση βεβαια τελικά την κράτησε την αίτηση πράγμα που με κάνει να πιστεύω ότι τελικά δεν ήταν κ απαραίτητο αφού δεν το αναφέρανε κ πουθενά! :rolleyes: 68 ευρουλάκια θα μας πέρνουν κάθε μήνα τροφεία αν μπούμε...τα αποτελέσματα τέλος Ιουλίου! ;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημέρα κορίτσια.

Αννούλα καλά αποτελέσματα.Είδες που όλα φτιάχνουν σιγά-σιγά?Και με τη μαμά σου που πάει καλύτερα,και σου εύχομαι και με τον παιδικό να ξεμπερδέξεις και να την πάρουν την μικρούλα σας.

Εχθές ήρθε ο μπαμπάς μου το απογευματάκι για να φτιάξει το τραμπολίνο της μικρής.Τον περίμενε στο μπαλκόνι η μπουμπού και έκανε τέτοια χαρά μόλις τον είδε.Ολο φώναζε ντόιγκ-ντόιγκ.Με το που το έφτιαξε ανέβηκε πάνω και το πήγαινε μια χαρά.Εμείς είχαμε χαζέψει βέβαια και γελάγαμε με τα κόλπα της.Τώρα βέβαια μου πιάνει πολύ χώρο στο σαλόνι αλλά χαλάλι της.Αφού το ευχαριστιέται,χαίρομαι κι'εγώ.

SI5Yp3.png

Καλημερα!

Αννα συνηθως θελουν υπευθυνη δηλωση επικυρωμενη απο ΚΕΠ η αστυνομια...Βεβαια αν πας στο αστ.τμημα θα σου την πουν γιατι δεν πηγες στο ΚΕΠ κλπ...:mad:πηγαινε οπου σε βολευει ομως!Αλλα να ξερεις υπογραφεις μπροστα τους, μην την πας υπογεγραμμενη!

Κασσιανη κατ'αρχην αφου το δικο μου παιδι δεν κοιμαται...δε θα μεγαλωσει αραγε???(πλακα κανω,ειμαι ψιλοαϋπνη) και 2ον η Παργα ειναι υπεροχη! Εγω παλι το συζητησα λιγακι χθες με τον Κωστα ειναι υπερ Ευβοιας και Χαλκιδικης βεβαια..αλλα δεν παω!

Κοριτσια, να κανω μηνυση στο δημο???? 6 το πρωι ξυπνησαμε απο τη νταλικα που ηρθε να παρει τις πορτες και τα σιδερα που ειχε πεταξει ο απεναντι ο οποιος κανει ανακαινιση..................

Ναι ρε Κατ αλλά το αναφέρει ο κόσμος ότι θέλουμε υπέυθυνη δήλωση επικυρωμένη...αλλά ότι δεν έχει ισχύ αν δεν είναι επικυρωμένη δεν το ήξερα....κ σιγά στο κάτω κάτω δεν τους πήγα κάτι φωτοτυπία όλα ήταν με πρωτότυπες σφραγίδες κ υπογραφές πως θα τα παραποιούσα??? Τέσπα δημόσιο μπορντελο αφού τη δέχτηκε κ έτσι την υπέυθυνη δήλωση προφανώς δεν ήταν κ τόσο απαραίτητη η επικύρωση απλά κάτι να χουν να πουν! :rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Ναι ρε Κατ αλλά το αναφέρει ο κόσμος ότι θέλουμε υπέυθυνη δήλωση επικυρωμένη...αλλά ότι δεν έχει ισχύ αν δεν είναι επικυρωμένη δεν το ήξερα....κ σιγά στο κάτω κάτω δεν τους πήγα κάτι φωτοτυπία όλα ήταν με πρωτότυπες σφραγίδες κ υπογραφές πως θα τα παραποιούσα??? Τέσπα δημόσιο μπορντελο αφού τη δέχτηκε κ έτσι την υπέυθυνη δήλωση προφανώς δεν ήταν κ τόσο απαραίτητη η επικύρωση απλά κάτι να χουν να πουν! :rolleyes:

Κοιτα, η αληθεια ειναι οτι απο τοτε που ιδρυθηκαν τα ΚΕΠ, η μη επικυρωμενη υπευθυνη δηλωση δεν εχει ισχυ!Ε, να εχουν κι αυτοι κατι να κανουν...

Καλημερα κοριτσια

Αννα,σημερα εχω και γω αυχενικη στις 3.30.στον

πυργο αθηνων πα

ω.και μετα στο ντοκτορι.

Κατερινα,σεεφαγα σημερα,ξυονησα απο τις 5 και

κανω δουλειες...απο την αγωνια μου μαλλον

.Η μικρη κοιμαται ακομα.

Παργα τελεια.

an1cEY00g410000MTA3NzdkfDU2NjU2NmhkYXxteSBhbmdlbCBpcw.gif

as1cJYi0aTD0000Nzc3MTEzZHwzMjg5NzhkbHxteSAybmQgYW5nZWwgaXM.gif

7760p2.png

Καλημερα κοριτσια

Αννα,σημερα εχω και γω αυχενικη στις 3.30.στον

πυργο αθηνων πα

ω.και μετα στο ντοκτορι.

Κατερινα,σεεφαγα σημερα,ξυονησα απο τις 5 και

κανω δουλειες...απο την αγωνια μου μαλλον

.Η μικρη κοιμαται ακομα.

Παργα τελεια.

Τι είναι καλέ ο Πύργος Αθηνών??? Εγώ στο Ρέα θα πάω τώρα στις 12...να μπεις να μας πεις νέα!!!;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...