Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , kate82 είπε:

Εγώ μένω επαρχία και τα είχα πάρει από φαρμακείο εοπυυ στην Θεσσαλονίκη

ευχαριστώ πολύ! και εγώ έτσι σκεφτόμουν γιατί ο σύζυγος μου δεν θέλει να τα πάρουμε από την επαρχιακή πόλη που μένουμε 😌

πρίν από 27 λεπτά , dimi.tra είπε:

Νομίζω πως μπορείς να τα πάρεις από οποίο φαρμακείο ΕΟΠΠΥ σε εξυπηρετεί, χωρίς να είμαι 100% σίγουρη. Αλλά σίγουρα - ειδικά αν μένεις επαρχία- είναι καλό να πάρεις ένα τηλέφωνο στο φαρμακείο ΕΟΠΠΥ που θέλεις για να τα έχουν γιατί μπορεί να χρειαστεί να τα παραγγείλουν. Οπότε θα ρωτήσεις κιόλας αν μπορείς να τα πάρεις από εκεί. 

ευχαριστώ πολύ!🙂

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Να σας πω κι εγω μια ανησυχια μου??? Το μωρο δεν πηρε πολυ βαρος την προηγουμενη εβδομαδα, εχει σταματησει να ξυπναει τη νυχτα και γενικα μεχρι το μεσημερι δεν τρωει πολυ...μετα βεβαια κανει συχνα γευματα και πριν κοιμηθει τρωει παρα πολυ. Ειναι φυσιολογικα ολα αυτα, ή πρεπει να τον ξυπναω για να φαει? (η παιδιατρος μου ειχε πει οχι)

Χωρίς να είμαι ειδική, πιστευω ότι χορταίνει και γι αυτό δεν ξυπνάει! Επίσης νομίζω ότι είναι λάθος να ξυπνάς ένα μωρό, θα ξυπνησει όταν εκείνο θελήσει να φάει!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Γραφω, γραφω τοση ωρα και χρονια πολλα δεν ειπα!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Κατ να χαιρεσαι τον αντρουλη σου!!

Χρονια πολλα και καλά στις: Ελενη, Μαριαλενες, Λενακι, Κωνσταντινα!! Σιγουρα καποια ξεχναω εεε???:tongue::tongue:

Μαρακι καλο φαινεται, εχει και πολυ καλες κριτικες στο booking.

Απογραφηκαμε κι εμεις χθες το απογευμα και μου εφυγε κι αυτο το αγχος.

Την παρασκευη το βραδυ βγηκαμε ολοι μαζι για την επετειο. Ειχα βγαλει γαλα με το θηλαστρο, το ειχα σε ισοθερμικο τσαντακι με παγοκυστες, βραστο νερο στο θερμος και μπρικι, μια χαρα το ζεστανα και το ηπιε το αγορακι μου...Σε γενικες γραμμες καλα ηταν, αλλα η προετοιμασια να βγεις με 3 παιδια διαρκει πιο πολυ απο την εξοδο καθαυτή!!!!:tongue::tongue:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

Ax Πολινα μου, δεν ξέρεις πόσο το σκέφτομαι που θα ξαναμπλέξω τώρα με αποστειρώσεις, θηλασμους και όλα αυτά! Έχεις δίκιο είναι ολόκληρη ιστορία, περάσατε καλά όμως?

Τελικα ο θηλασμος ειναι τοσο ευκολος...οσο σκεφτομαι οτι εβγαζα αποκλειστικα με θηλαστρο 8,5 μηνες, απορω πως αντεξα...Ναι, καλα περασαμε, δεν εχω παραπονο. Βεβαια μου λειπει και το να βγουμε μονοι μας, αλλα τι να κανω...απο το τιποτα, κατι ειναι κι αυτο!!

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Μόλις έφαγα ένα προφιτερολ, η χοντρή και το μπεμπεκι έχει τρελαθεί, δεν κάθεται σε ησυχία, όλο κουνιέται!:D

Γελάω μόνη μου , χαζομαμά...:oops::mrgreen::mrgreen:

Eσυ εισαι η χοντρη??? Χαχαχαχαχαχα, ας γελάσω!!!:tongue::tongue:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Κατερίνα, εγω και η Κέρκυρα ειμαστε τσακωμενες. Αν και φαν του Ιονίου Πελαγους, οταν με ρωτανε σε ποια νησια εχω παει, την Κερκυρα ξεχναω να την αναφερω.

Κι εγω αυτο εκανα τωρα, μου αρεσει που πηζω στη δουλειά.

Τι γνώμη εχετε για τα all inclusive ξενοδοχεία?

εχω τη γνωμη οτι βολευει πολυ οταν εχεις παιδια.

κι εμεις ειμαστε πολυ της βολτας στις διακοπες και πηγαινουμε για βραδινο σε διαφορα ταβερνακια, αλλα τα παιδια δεν πεινανε οταν θελεις εσυ.

σε ασχετες στιγμες σου ζηταει ενα τοστ, ενα αβγο, ενα χυμο κλπ και σου παει ο κουκος αηδονι.

πλεον με 2 παιδια ή σε τετοιο ξενοδοχειο ή σε δωματιο με κουζινα ωστε να μπορω να τους τα φτιαχνω εγω ολα αυτα.

Να σας πω κι εγω μια ανησυχια μου??? Το μωρο δεν πηρε πολυ βαρος την προηγουμενη εβδομαδα, εχει σταματησει να ξυπναει τη νυχτα και γενικα μεχρι το μεσημερι δεν τρωει πολυ...μετα βεβαια κανει συχνα γευματα και πριν κοιμηθει τρωει παρα πολυ. Ειναι φυσιολογικα ολα αυτα, ή πρεπει να τον ξυπναω για να φαει? (η παιδιατρος μου ειχε πει οχι)

δεν τα πιστευω μαρη αυτα που λες!!!

θα ξυπνησεις το παιδι????

βρε με τον υπνο μεγαλωνουν τα μωρα, ολες οι καλες ορμονες τοτε εκκρινονται!

μονο τα προωρα και τα πολυ μικρα μωρα ξυπνανε.

το βαρος του παιδιου το μετραμε 1 φορα το μηνα και συγκρινουμε και παλι δε λαμβανουμε υποψη μας μονο τον ενα μηνα.

γιατι αν ενα μηνα πηρε πχ 1,5 κιλο, τον επομενο ειναι φυσιολογικο να παρει μονο 1/5 κιλο.

για να καταλαβεις καθε τριμηνο κανονικα γινεται σουμα.

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

Είναι πάρα πολύ ωραία και γραφική πόλη, μικρή βέβαια, αλλά με τα μωρά μια χαρά δεν είμαστε και για μεγάλες βόλτες. Έχει ωραίες παραλίες, βέβαια γίνεται χαμός. Μπορείτε όμως με το αυτοκίνητο να πάτε και Σύβοτα που είναι τέλεια (περίπου 20 λεπτά). Δεν μπορώ να θυμηθώ αν είναι βαθιες οι θάλασσες ή ρηχές...

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...