Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , kate82 είπε:

Εγώ μένω επαρχία και τα είχα πάρει από φαρμακείο εοπυυ στην Θεσσαλονίκη

ευχαριστώ πολύ! και εγώ έτσι σκεφτόμουν γιατί ο σύζυγος μου δεν θέλει να τα πάρουμε από την επαρχιακή πόλη που μένουμε 😌

πρίν από 27 λεπτά , dimi.tra είπε:

Νομίζω πως μπορείς να τα πάρεις από οποίο φαρμακείο ΕΟΠΠΥ σε εξυπηρετεί, χωρίς να είμαι 100% σίγουρη. Αλλά σίγουρα - ειδικά αν μένεις επαρχία- είναι καλό να πάρεις ένα τηλέφωνο στο φαρμακείο ΕΟΠΠΥ που θέλεις για να τα έχουν γιατί μπορεί να χρειαστεί να τα παραγγείλουν. Οπότε θα ρωτήσεις κιόλας αν μπορείς να τα πάρεις από εκεί. 

ευχαριστώ πολύ!🙂

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Kασσιανή για να σου φύγει και η ιδέα νομίζω καλό θα ήταν να κάνεις μια εξετασούλα.Αλλωστε δεν είναι και τίποτα.Κι'εμείς τώρα που θα γίνει 2 θα μας δώσει να κάνουμε κάποιες εξετάσεις.

εχεις δικιο, αλλα ο γιατρος μας ειναι ψιλο - κατα των εξετασεων χωρις να υπαρχει συγκεκριμενη αιτια στο παιδι και το ιδιο μου ειπε και μια αλλη παιδιατρος (υποτιθεται οτι ειναι πολυ καλη και αυτη) οτι σε παιδια που φαινονται μια χαρα δεν κανουμε ετσι για να μας φυγει εμας η ιδεα εξετασεις...:confused:

η αληθεια ειναι οτι για να μου φυγουν εμενα οι διαφορες ιδεες μου, πρεπει να μπουμε κατω απο εναν μαγνητικο και οι 4 οικογενειακως...

προχτες μου καρφωθηκε η ιδεα οτι η δεσποινα πρεπει να κανει την εξεταση για το γονιδιο του καρκινου μαστου γιατι η μαμα του αγγελου και αρα γιαγια της επαθε σε μικρη ηλικια τον συγκεκριμενο καρκινο.

δεν μπορω να σου περιγραψω πως εξελιχθηκε η συζητηση, απορω πως δεν με εχει πνιξει ακομη ο χριστιανος (μεγααααλη υπομονη εχει:tongue:)

παντως σκεφτομαι σε καθε περιπτωση να γραψω εξετασεις και στα δυο παιδια και να τις κανουμε, μπας και ηρεμησω.

εμενα οι εξετασεις μου στο θυρεοειδη βγηκαν καλες, με την εννοια οτι παλι δε βρεθηκαν οζιδια και το αιμα ειναι ρυθμισμενο με τα χαπια βεβαια.

αλλα ο σιδηρος μου ειναι στα πατωματα...

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Συμφωνω με το γιατρο σου Κασσιανη, οχι βεβαια οτι ειναι κακο να κανεις εξετασεις, ισα ισα απλα μην το παρακανουμε,ειδικα οταν βλεπουμε τα παιδια υγιη και ευδιαθετα!

ο,τι γυμναστικη θελεις μπορεις να κανεις, δεν υπαρχει προβλημα με το θηλασμο.

Ok, θενκς Κας μου!!

αλλα ομολογω οτι και οι επιμονες συζητησεις περι παιδιων με τις φιλες μαμαδες, ειδικα με αυτες που ανταγωνιζονται για το ποσο εξυπνα, ομορφα ειναι τα παιδια τους και ποσο αριστες μαμαδες ειναι εκεινες, με κουραζουν εξισου η και πολυ περισσοτερο.

προφανως χαιρεσαι με κατι που κανει το παιδι σου και θελεις να το πεις, αλλα πολλες το εχουν αναγαγει σε επιστημη.

Αχ ποσο σε καταλαβαινω...φρικτο δεν ειναι???:rolleyes::rolleyes:

Κοριτσια μου την εχει δωσει εδω και καιρο μηπως ο αγγελος εχει καποιο θεμα με παιδικο διαβητη και μετα την ιστορια του μπιζελιου, οπως καταλαβαινετε, εχω ξεφυγει τελειως...

στο σχολειο μου λενε οτι εχει πολλη ορεξη, στο σπιτι παντως δεν τρωει και πααααρα πολυ.

αυτο που με τρελαινει ειναι οτι ξυπναει τη νυχτα πολλες φορες και θηλαζει.

δεν ξερω βεβαια κατα ποσο πινει πραγματι πολυ γαλα ή απλα το θελει για μασουλημα, γιατι και τα παιδακια που δεν θηλαζουν ξυπνανε και θελουνε την πιπιλα τους.

η δεσποινα σχεδον μεχρι 3 χρονων εψαχνε την πιπιλα της τη νυχτα και αλλο κοριτσακι φιλης μου που ηταν ετσι γεροδεμενο σαν τον αγγελο ξπναγε μεχρι 18 μηνων και επινε 300 μλ γαλα (που ειναι και πιο πηχτο απο το μητρικο).

Τελος παντων αποφασισα για μια εβδομαδα να καταγραψουμε ακριβως τι πινει και τι τρωει και στον σταθμο και στο σπιτι και να τον παω και για ενα τσιμπηματακι για μια τυχαια εξεταση σακχαρου.

ειμαι πολυ τρελη ρε γμτ?

Μια χαρα θα ειναι το παιδι, αλλα απολυτα λογικη η ανησυχια σου...οπως λεει και το φατσακι ολες, λιγο η πολυ, το σκεφτομαστε για τα παιδια μας...κι' εγω επισης...η γνωμη μου ειναι να κανεις μια εξεταση, κι' ας λεει ο γιατρος το αντιθετο. Εξαλλου οπως εχουμε ξαναπει δεν τους ακουμε σε ολα!

Σας αφηνω προς το παρον, λυσσαει το μωρο για γαλα. Τα νεα μας οταν ηρεμησει!!:tongue::tongue:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Κατερίνα, εγω και η Κέρκυρα ειμαστε τσακωμενες. Αν και φαν του Ιονίου Πελαγους, οταν με ρωτανε σε ποια νησια εχω παει, την Κερκυρα ξεχναω να την αναφερω.

Κι εγω αυτο εκανα τωρα, μου αρεσει που πηζω στη δουλειά.

Τι γνώμη εχετε για τα all inclusive ξενοδοχεία?

4Rnfp3.png

Να σας πω κι εγω μια ανησυχια μου??? Το μωρο δεν πηρε πολυ βαρος την προηγουμενη εβδομαδα, εχει σταματησει να ξυπναει τη νυχτα και γενικα μεχρι το μεσημερι δεν τρωει πολυ...μετα βεβαια κανει συχνα γευματα και πριν κοιμηθει τρωει παρα πολυ. Ειναι φυσιολογικα ολα αυτα, ή πρεπει να τον ξυπναω για να φαει? (η παιδιατρος μου ειχε πει οχι)

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

Κατερίνα, εγω και η Κέρκυρα ειμαστε τσακωμενες. Αν και φαν του Ιονίου Πελαγους, οταν με ρωτανε σε ποια νησια εχω παει, την Κερκυρα ξεχναω να την αναφερω.

Θεωρω οτι ειναι μια καλη λυση αλλα προσωπικα δε θα εμενα ολη μερα στο ξενοδοχειο με την εννοια οτι δε θα ετρωγα συνεχεια εκει επειδη το εχω πληρωσει, μου αρεσει να κανω εκδρομες και να τρωω στην παραλια,αλλου καθε μερα κλπ...βεβαια τωρα με τα μικρα μας ισως ειναι προτιμοτερο αυτο αφου θα γυρισεις αναγκαστικα καποια στιγμη μεσα στη μερα στο ξενοδοχειο.

Να σας πω κι εγω μια ανησυχια μου??? Το μωρο δεν πηρε πολυ βαρος την προηγουμενη εβδομαδα, εχει σταματησει να ξυπναει τη νυχτα και γενικα μεχρι το μεσημερι δεν τρωει πολυ...μετα βεβαια κανει συχνα γευματα και πριν κοιμηθει τρωει παρα πολυ. Ειναι φυσιολογικα ολα αυτα, ή πρεπει να τον ξυπναω για να φαει? (η παιδιατρος μου ειχε πει οχι)

ΟΧΙ!Αν χρειαστει θα στο πει η παιδιατρος!Εμενα ο δικος μου με εβαλε να την σηκωνω νυχτα να θηλαζει μονο οταν ειχε παρει 200 γραμμαρια το μηνα, απο 500 και πανω το μηνα ειναι μια χαρα με το θηλασμο!

Και σταματα να τον ζυγιζεις συνεχεια!!!!

Και εγω εναν τσακωμο τον εχω...α πα πα, καθολου δε μου αρεσει!!!

Οσο για το all inclusive, ειναι αν σου παει...εμεις που ειμαστε της βολτας και της εκδρομης δεν εχουμε παει ποτε...σκεψου τωρα να εισαι στην κρητη πχ που εχει τοσα μερη να πας και τοσο ωραια φαγητα να φας σε ταβερνουλες και να εισαι κλεισμενος μεσα...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Α, κλεισαμε και εμεις για διακοπες. Ειναι απλό ξενοδοχειο, πανω στη θαλασσα!!

http://www.aktikamares.gr/

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

ΟΧΙ!Αν χρειαστει θα στο πει η παιδιατρος!Εμενα ο δικος μου με εβαλε να την σηκωνω νυχτα να θηλαζει μονο οταν ειχε παρει 200 γραμμαρια το μηνα, απο 500 και πανω το μηνα ειναι μια χαρα με το θηλασμο!

Και σταματα να τον ζυγιζεις συνεχεια!!!!

Kαθε Πεμπτη τον ζυγιζω...:rolleyes::rolleyes: Την προπροηγουμενη πεμπτη ειχε παρει 340 γρ σε μια εβδομαδα, την πρηγουμενη 60 γρ.

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

Eπειδή έχω πρόσφατη και την εμπειρία απο το all-inclusive μπορώ να πω πως λόγω παιδιού και μόνο μας βόλεψε πάρα πολύ καθώς είχαμε ανα πάσα ώρα και στιγμή κάτι πρόχειρο να φάει η μικρή.Εμείς στην Κέρκυρα περάσαμε ωραία το Πάσχα.Δεν ξέρω γιατί δεν σας αρέσει το μέρος.Ισως έχετε πάει καλοκαίρι αλλά εκεί δεν μπορώ να φέρω γνώμη καθώς δεν έχω πάει.Τώρα βέβαια για το φαγητό είναι απόλυτα λογικό όταν είσαι διακοπές να θέλεις να φας και κάπου αλλού εκτος ξενοδοχείου.Εμείς ας πούμε δεν φάγαμε ούτε μια μέρα αλλού αλλά μου φάνηκε πολύ πρακτικό για το παιδί και μας βγήκε και εμας πολύ οικονομικό.

SI5Yp3.png

Ναι, Δημητρα η Κερκυρα το Πασχα δε συγκρινεται με την Κερκυρα το καλοκαιρι!!

Κοριτσια ειδησεις βλεπετε??? Απο χθες μ' εχει πιασει ενα ψυχοπλακωμα ααλλο πραγμα...απο το κακο στο χειροτερο παμε...οπως λεει κι ο αντρας μου μηπως να σηκωθουμε να φυγουμε οσο ειναι καιρος????

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Ναι, Δημητρα η Κερκυρα το Πασχα δε συγκρινεται με την Κερκυρα το καλοκαιρι!!

Κοριτσια ειδησεις βλεπετε??? Απο χθες μ' εχει πιασει ενα ψυχοπλακωμα ααλλο πραγμα...απο το κακο στο χειροτερο παμε...οπως λεει κι ο αντρας μου μηπως να σηκωθουμε να φυγουμε οσο ειναι καιρος????

Εγω έχω σταματήσει εδώ και λίγους μήνες να βλέπω.Αμα έβλεπα και ειδήσεις θα ήμουν στο Δαφνί τώρα.Δεν μας φτάνουν αυτά που περνάμε καθημερινά?

SI5Yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...