Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , kate82 είπε:

Εγώ μένω επαρχία και τα είχα πάρει από φαρμακείο εοπυυ στην Θεσσαλονίκη

ευχαριστώ πολύ! και εγώ έτσι σκεφτόμουν γιατί ο σύζυγος μου δεν θέλει να τα πάρουμε από την επαρχιακή πόλη που μένουμε 😌

πρίν από 27 λεπτά , dimi.tra είπε:

Νομίζω πως μπορείς να τα πάρεις από οποίο φαρμακείο ΕΟΠΠΥ σε εξυπηρετεί, χωρίς να είμαι 100% σίγουρη. Αλλά σίγουρα - ειδικά αν μένεις επαρχία- είναι καλό να πάρεις ένα τηλέφωνο στο φαρμακείο ΕΟΠΠΥ που θέλεις για να τα έχουν γιατί μπορεί να χρειαστεί να τα παραγγείλουν. Οπότε θα ρωτήσεις κιόλας αν μπορείς να τα πάρεις από εκεί. 

ευχαριστώ πολύ!🙂

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γραφω καπως αργα,απορω πως ειμαι ξυπνια ακομα...απλα εκατσα στο μπαλκονι και εχει γλεντι απο διπλα,καποια παντρευεται (θ'ανεβω καιιιιιιιιιιι θα τργουδηηηηηησωωωωωω) οπα!!!Ευχαριστω για τις ευχες σας για τον Κωστα, Μαριαλενα και Ελενη πολυχρονες!!!Με το καλο και ο μπομπς Μαριαλενα! Μαριαννα να χαιρεσαι μητερα και κορη!!!!

Τα υπολοιπα αυριο...καληνυχτα!

Και θα μ'ακουσειιι τοοοο βουνόοοοο...όπα!

Καλημέρα κοριτσάκια κ καλή εβδομάδα!!

Αυτό ήταν πολύ κουραστικό σουκου! Το Σάββατο ο στεφ είχε δουλείες κ εγώ ήθελα να καθαρίσω το σπίτι....έφυγε πρωί γύρισε μεσημέρι οπότε δεν μπόρεσα να κάνω τίποτα γιατί με είχε εξαντλήσει ήδη το ζουζούνι!Το μεσημερι κοιμήθηκα κ καθάρισα το απόγευμα...φύγαμε κατα τις 8 πήγαμε στη γιαγιά του που γιόρταζε γυρίσαμε 11 η ώρα κ ξεράθηκα! Χθες ήρθε ο μπαμπάς μου κ πήρε 2 ώρες τη μικρή κ όση ώρα έλειπε σιδέρωσα 3 πλυντήρια! Πάλι πτώμα κοιμήθηκα μια ώρα το μεσημέρι κ το απόγευμα είχε έρθει μια από τις κολητές μου κ ήπιαμε καφεδάκι...ε λοιπόν παρόλο που αυτή δεν έχει παιδάκι(έχει 2 ανηψιούς όμως) η Ζωή έκανε ότι της έλεγε....δεν έχει κάποιον ιδιαίτερο τρόπο αλλά μου έκανε τόσο εντύπωση που ερχόταν η μικρή κ μας τράβαγε να πάμε να παίξουμε μαζί της κ της λέει αααα τώρα εμείς θα πιούμε λίγο καφέ κ μετά θα έρθουμε να παίξουμε...κ απλά το δέχτηκε κ έκατσε κανα μισάωρο κ έπαιζε μόνη της στο δωμάτιο:rolleyes: Πήγε να της πάρει την τσάντα κλασικά να ψαχουλέψει της είπε όχι κ το δέχτηκε....τι να πω...ίσος επειδή δεν την βλέπει πολύ συχνά να μην έχει πάρει πολύ θάρρος ακόμα! :tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημέρα κορίτσια.Καλή εβδομάδα.Να σας γράψω κι'εγώ πως περάσαμε το σκ μιας κι'εχθές που έγραφα τα παράτησα γιατί κουράστηκα πολύ και δεν είχα άλλο κουράγιο να γράφω.Το Σάβατο αφήσαμε για πρώτη φορά την μικρή στην πεθερά μου απο το πρωί,μένει απο πάνω και ο ξάδερφος της και ήταν εκεί και η κουνιάδα μου και η ανιψιά του άντρα μου και την πήγαν στην παιδική χαρά και κοιμήθηκε εκεί το μεσημέρι.Ευτυχώς όλα καλά και ούτε έκλαιγε καθόλου μας είπαν.Τι να πω?Μάλλον έχει μεγαλώσει και καταλαβαίνει περισσότερο τώρα.Παλιότερα ούτε που θα τολμούσαμε να την αφήσουμε.

Εγώ είχα γυναίκα για δουλειές και μου έβγαλε και όλες τις κουρτίνες,και ενω έλεγα να τις πλύνω μια-μια στο πλυντήριο ο άντρας μου τις πήρε και της πήγε όλες καθαριστήριο.Μου λέει εσύ δεν θα κάνεις τίποτα απο εδώ και πέρα.Μετά το γιατρό,του έκανε πλάκα η γραματέας και του έλεγε να πάρεις το κορίτσι να πας να της ψωνίσεις γιατί λέγαμε για κάτι παπούτσια που είχα δει στο Χαλάνδρι αλλά επειδή ξέρω οτι ο άντρας μου τα βαριέται τα μαγαζιά δεν του είπα να πάμε.Θα πηγαίναμε για καφεδάκι παραλιακά να δούμε και λίγο θάλασσα.Τελικά με πήρε και με πήγε και κάναμε shoping-therapy στο Χαλάνδρι,κάτι που είχαμε να κάνουμε πολύ-πολύ καιρό.Πήρα 2 ζευγάρια παπούτσια πεδιλάκια καλοκαιρινά,3 σουτιέν χωρίς ενίσχυση καθημερινά γιατί δεν είχα,είδα ενα μαγαζί που είχε προσφορές λόγω του οτι έκλεινε και ήταν με παιδικά και μπήκα μέσα και τελικά αντι να φύγω με ενα σετάκι ο μπαμπας μας της πήρε 7 σετάκια.Μόνο 150 τα ρούχα της μικρής.Αυτός ο άντρας μου δεν είναι να βγαίνει για ψώνια.Περάσαμε και απο τα elc και είδε ενα τραμπολίνο και ήθελε σώνει και ντε να της πάρει.70 ευρώ αυτό.Του έλεγα άσε να το πάρουμε για τα γενέθλεια της σε 2 βδομάδες,μου λέει θα της πάρουμε άλλο δώρο τότε.Πάρτο τώρα να χαρεί.Τι να του πεις?Εχει ξεφύγει τελείως.Της πήραμε ακόμα και κάτι βρακάκια με την Ντόρα απο ενα μαγαζί και τα τελευταία μας ψώνια ήταν κάτι γυαλιά ηλίου.Μπαίνουμε να πάρει ενα ζευγάρι αντρικό και στο τέλος μου λέει πάρε κι'εσύ ενα.Δεν θέλω καλέ μου του λέω.Οχι,θα πάρεις.Και λέει στην πωλήτρια να μου δείξει τι τελευταίο έχει έρθει.Μου έδειξε κάτι γυαλιά τα οποία εγώ έβλεπα οτι ήταν πανάκριβα αλλά τελικά κατέληξα να φύγω με ενα μπορντοκόκινο d&c.Πολύ ωραίο δεν λέω αλλά ρε κορίτσια δεν είχα ανάγκη απο γυαλιά αφού έχω 2 ζευγάρια αλλά ήθελε να πάρω οπωσδήποτε.

Σας τα λέω αυτά για να καταλήξω οτι έχω πολύ κατανόηση και συμπαράσταση απο τον άντρα μου,με βοηθάει όσο μπορεί και με την μικρή και με το σπίτι αλλά και απο τους γονείς μου.Με παίρνουν κάθε μέρα τηλέφωνο 5-6 φορές να δουν πως είμαι και έρχονται και απο εδώ για να βοήθησουν όσο μπορούν.

Εγώ το Σάβατο μετά τη βόλτα είχα κουραστεί αρκετά και γυρίσαμε και πήραμε φαγητό απ'έξω.Δεν είχα άλλο κουράγιο να πάμε να φάμε κάπου έξω όπως λέγαμε και παρατήρησα πως κουράζομαι πολύ εύκολα.Την Κυριακή βέβαια ήμουν όλη μέρα μια χαρά.Ούτε κούραση,ούτε τίποτα.Μόνο το βράδυ έπεσα πάλι και σήμερα είμαι κάπως περίεργα αλλά μάλλον επειδή δεν έχω φάει ακόμη.Πάω για μαμ και τα λέμε πάλι.Σεντόνι έγραψα πάλι αλλά βρήκα ευκαιρία που είμαι λίγο καλύτερα.

SI5Yp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!! Ευχαριστούμε πολύ και πάλι για τις ευχές σας:P:p:p:p:p:p

Αχ, περάσαμε τόσο ωραία το Σάββατο... Παρόλο που οι μικρές ήταν μόνο τρεις, ξεσάλωσαν απίστευτα, παίζανε παρέα και γενικώς το ευχαριστήθηκαν πολύ!!! Όταν δε τις τσιτσιδώσαμε και τις βάλαμεστη φουσκωτή πισινούλα έγινε χαμός!!!! Πιτσιλάγανε, γελάγανε κάνανε και οι τρεις μαζί βγαίνει η βαρκούλα, πολύ πλάκα...... Η Λένα ήταν πολύ χαρούμενη και ρωτούσε συνέχεια τις άλλες δύο "περνάς ωραία στο πάτυ μου?!?!!?:tongue::tongue::tongue:" Το αποκορύφωμα ήταν όταν τους έδωσα τα δωράκια τους. Είχαμε φτιάξει με τη μαμά μου 3 νεσεσεράκια με καλοκαιρινά υφάσματα και τους είχα βάλει μέσα από 1 μπαντάνα, αντηλιακό και κάτι κοκαλάκια (αφού ήταν pool party με καλοκαιρινό θέμα τι άλλο μπορούσα να τους δώσω!?!?!) και φόρεσαν και οι τρεις τις μπαντάνες και πήραν και τα νεσεσεράκια αγκαλιά και κάτσανε στο πεζουλάκι στο μπαλκόνι όλο χαρά!!!!

Καταλαβαίνετε βέβαια ότι μετά από όλα αυτά το μεσημέρι έπεσε ξερή για ύπνο κι έτσι το βράδυ μπορέσαμε να βγούμε και για φαγητό με κάτι φίλους για τη δική μου τη γιορτή, όπου ήταν κυρία και περάσαμε τέλεια!!!!!!:P:p:p:p

Εχθές, το πρωί πήγαμε σε μια φίλη μου που έχει ένα κοριτσάκι 3 και μας είχε μαζέψει ρούχα να μας δώσει και έπαιξε κι εκεί μια χαρά και όλο το απόγευμα το βγάλαμε μετά στην Ηλιούπολη να ξεσαβουρώσουμε. Ευτυχώς με βοηθάει πάρα πολύ και η συνυφάδα μου γιατί κορίτσια μ' έχει πιάσει απελπισία πώς θα αδειάσει αυτό το σπίτι για να μπούνε μάστορες να φτιαχτεί......

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα! Καλη βδομαδα!Περασα βαρετα και κουρατσικα αυτο το σκ.Το σαββατο πηγαμε να κοινωνησει η μικρη,με λιγο κλαμα παλι, μετα κατσαμε οι τρεις μας για εναν καφε και μετα ολη μερα σπιτι...δεν ηρθε κανεις για τη γιορτη του Κωστα, λεγαμε να βγουμε οι δυο μας (εγω η αληθεια ειναι καπου να βλεπω θαλασσα ηθελα...) αλλα δεν αποφασιζε και μειναμε μεσα να απανταμε τηλεφωνα.

Χθες ηρθαν οι κουμπαροι μας με τον μικρο,επαιξαν,ξεσαλωσαν,φαγαμε και εφυγαν.Το απογευμα πηγαμε μια επισκεψη με τη μικρη και τη μανα μου σε εναν ξαδερφο μου που παντρευεται.Περιττο να σας πω οτι μπηκα στο μετρο αγκαλια και δεν σηκωθηκε κανεις,μα κανεις...:mad:

Καλημερα κοριτσια και καλή εβδομάδα.

Μαριλού και παλι χρονια πολλα κοριτσι μου, να χαίρεσαι το κοριτσακι σας και οτι, οτι επιθυμείτε.

Ποια κοπελα ελεγε προχτες οτι της αρεσει να διαβαζει πως περασατε. Και εγω απολαμβάνω παντα τις περιγραφές σου. Παντα ετσι να περνατε.

Εγω σας ειπα πως περασαμε σε γενικες γραμμες, χτες το απόγευμα παίζαμε μπάλα στον ΠΗΠΟ με την Ιλιανα, η οποια μπορω να πω πως εχει πολυ καλή αίσθηση της κλωτσιας και του να πεταει τη μπαλα γενικοτερα. Την έμαθα και να πηδαει απο ενα πεζούλι και το μισο απόγευμα το περασαμε ακούγωντας "Ενα, ζιο, τια, παμε, οοοπ" και ξανα μανά "Ενα, ζιο, τια, παμε, οοοπ".

Ωραια ηταν παντως, αλλα λίγο. Σημερα φοραω καλοκαιρινα και χαιρομαι πολύ.

4Rnfp3.png

Βρε κοριτσια ειδα τον εαυτο μου στον ολοσωμο καθρεφτη κι επαθα σοκ!! Τι μπουτια, τι κοιλια, χαλια μαυρα!!!:(:( Θελω ν' αρχισω λιγη γυμναστικη απο τον επομενο μηνα, λετε να υπαρχει προβλημα με το θηλασμο???

[/font][/size][/color]

ο,τι γυμναστικη θελεις μπορεις να κανεις, δεν υπαρχει προβλημα με το θηλασμο.

εγτω καλοκαιρινα εχω κατεβασει απο το πασχα, δεν ξερω αλλα μολις ερθει το πασχα δεν μπορω αλλο να φοραω χειμερινα.

απλα τα φοραω με κατι απο πανω.

πραγματι με τις φιλες που ειναι σε αλλη φαση ειναι πια δυσκολο να κανεις πολλη παρεα.

αλλα ομολογω οτι και οι επιμονες συζητησεις περι παιδιων με τις φιλες μαμαδες, ειδικα με αυτες που ανταγωνιζονται για το ποσο εξυπνα, ομορφα ειναι τα παιδια τους και ποσο αριστες μαμαδες ειναι εκεινες, με κουραζουν εξισου η και πολυ περισσοτερο.

προφανως χαιρεσαι με κατι που κανει το παιδι σου και θελεις να το πεις, αλλα πολλες το εχουν αναγαγει σε επιστημη.

Κοριτσια μου την εχει δωσει εδω και καιρο μηπως ο αγγελος εχει καποιο θεμα με παιδικο διαβητη και μετα την ιστορια του μπιζελιου, οπως καταλαβαινετε, εχω ξεφυγει τελειως...

στο σχολειο μου λενε οτι εχει πολλη ορεξη, στο σπιτι παντως δεν τρωει και πααααρα πολυ.

αυτο που με τρελαινει ειναι οτι ξυπναει τη νυχτα πολλες φορες και θηλαζει.

δεν ξερω βεβαια κατα ποσο πινει πραγματι πολυ γαλα ή απλα το θελει για μασουλημα, γιατι και τα παιδακια που δεν θηλαζουν ξυπνανε και θελουνε την πιπιλα τους.

η δεσποινα σχεδον μεχρι 3 χρονων εψαχνε την πιπιλα της τη νυχτα και αλλο κοριτσακι φιλης μου που ηταν ετσι γεροδεμενο σαν τον αγγελο ξπναγε μεχρι 18 μηνων και επινε 300 μλ γαλα (που ειναι και πιο πηχτο απο το μητρικο).

Τελος παντων αποφασισα για μια εβδομαδα να καταγραψουμε ακριβως τι πινει και τι τρωει και στον σταθμο και στο σπιτι και να τον παω και για ενα τσιμπηματακι για μια τυχαια εξεταση σακχαρου.

ειμαι πολυ τρελη ρε γμτ?

yey2p2.png BN4cp2.png

Καλημέρα και να ευχηθώ κι εγώ χρόνια πολλά σε όλους όσους γορτάζατε!:D

Εμεις την Παρασκευή πήγαμε τελικά στην επίδειξη με τα κοσμήματα που σας έλεγα. ήπιαμε καφεδάκι και η μικρή έπαιξε με κάποια κοριτσακια που είχαν έρθει με τη μαμά τους. Το μόνο που πήρα κι αυτό για να πάρω κάτι, ήταν ένα βραχιόλι με δεσίματα από κλωστές. Οκ καλό!

Το Σάββατο πήγαμε σε μια θεια μου που γιόρταζε και η μικρή είχε ξετρελαθεί με τα σκυλάκια της αυλής!

Εχθές είχαμε γενέθλια το μεσημεράκι σε bowling. Περάσαμε πολύ καλα, φάγαμε δίπλα από τα goodys, ήπιαμε καφεδάκι. Την Άντα την είχαν πάρει κάποια κοριτσάκια ηλικίας 8 ετών και την είχαν για κούκλα :shock: Από αγκαλιά σε αγκαλιά και αυτή χαιρόταν και τα φιλούσε και τα αγκάλιαζε!

Αυτά σε περίληψη για να μη σας κουράζω :P

Σήμερα πάλι δουλειά. Όντως μπήκε το καλοκαιράκι, έχει ζέστη! Πρέπει να κανονίσω πεντικιούρ :tongue:

Όσο για τα χαλιά, θα τα στείλω έξω τελικά. Το Σάββατο θα έρθουν να τα πάρουν, δεν είμαστε για κούραση φέτος!

Άντε να κάνω και τίποτα...

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Τελος παντων αποφασισα για μια εβδομαδα να καταγραψουμε ακριβως τι πινει και τι τρωει και στον σταθμο και στο σπιτι και να τον παω και για ενα τσιμπηματακι για μια τυχαια εξεταση σακχαρου.

ειμαι πολυ τρελη ρε γμτ?

Εγω σταματησα να το σκεφτομαι οταν αρχισε να με κοροιδευει ο κωστας και η μανα μου, που ελεγα οτι τρωει αρκετα, πινει συνεχεια νερο, αλλαζω παμπερς και τη νυχτα...:rolleyes:αλλα θα το αφησω να παμε σε 2 μηνες στο γιατρο και να κανω οτι εξετασεις προβλεπονται ετσι κι αλλιως!εξαλλου , εχει ατονια ο αγγελος?πινει 1,5 λιτρο νερο τη μερα?

Κορίτσια να πω κάτι πρωτότυπο???

Δεν μπορώ να δουλέψω σήμερα...με ΤΙΠΟΤΑ :cool:

Δεν ξέρ τι έπαθα, σκέφτομαι άλλα πράγματα δικά μου. Πέρνουν πελάτες και τους μιλάω με πολύυυυυυ δυσκολία.

Αχ πως θα βγει κι αυτή η μέρα?

Κασσιανή σε όλες μας έχει μπει η ιδέα του διαβήτη, μη νομίζεις. Μέσα στο μήνα κι εμείς θα κάνουμε εξετάσεις!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Εγω σταματησα να το σκεφτομαι οταν αρχισε να με κοροιδευει ο κωστας και η μανα μου, που ελεγα οτι τρωει αρκετα, πινει συνεχεια νερο, αλλαζω παμπερς και τη νυχτα...:rolleyes:αλλα θα το αφησω να παμε σε 2 μηνες στο γιατρο και να κανω οτι εξετασεις προβλεπονται ετσι κι αλλιως!εξαλλου , εχει ατονια ο αγγελος?πινει 1,5 λιτρο νερο τη μερα?

ατονια δεν εχει καθολου, μαλλον το αντιθετο:tongue:

αλλα πως να υπολογισω τι νερο πινει οταν θηλαζει?

και θηλαζει πολυ μου φαινεται.

νερο πινει στο σταθμο και ειμαι περιεργη να δω ποσο, τους ειπα να το μετρησουνε με το ποτηρακι του.

yey2p2.png BN4cp2.png

Kασσιανή για να σου φύγει και η ιδέα νομίζω καλό θα ήταν να κάνεις μια εξετασούλα.Αλλωστε δεν είναι και τίποτα.Κι'εμείς τώρα που θα γίνει 2 θα μας δώσει να κάνουμε κάποιες εξετάσεις.

SI5Yp3.png

Ψαχνομαι για διακοπες!!!Ηταν να μη βγει ο ηλιος!!!Κοιταω για Κερκυρα!Οποια εχει παει ακουω προσφορες!!!Που να μεινω δλδ και κανα ξενοδοχειο αν εχετε να προτεινετε...:D:D:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...