Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια καλή χρονιά σας εύχομαι και καλή επιτυχία στις προσπάθειες μας!!

Θα ήθελα να σας ρωτήσω το εξής αν σας έχει συμβεί.. Κάνω τις ενέσεις arvekap 1 κάθε μέρα μιας και θα κάνω το μακρύ πρωτόκολλο και σήμερα στις πρώτες ορμονικές που έκανα ήταν καλές εκτός το tsh μου που βγήκε 19 ....

(Έχω χασιμοτο ρυθμισμένο με τελευταία μέτρηση τέλη Οκτώβρη στο 1,26)

Εννοείται ότι θα μιλήσω αύριο με τον ενδοκρινολογο μου αλλά έλεγα μήπως σας έχει τύχει...

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Πριν από λίγο γυρίσαμε απο το παρτυ.

Περασαμε πολυ ωραια, ηταν απο τις λιγες φορες που εκατσα σαν ανθρωπος και ηπια εναν καφε οταν ειμαι μονη μου εξω με την Ιλιάνα. Η Ιλιανα οσο μεγαλωνει αρχιζει και παιζει καλυτερα. Σημερα ενθουσιαστηκε με τα φουσκωτα, ειχε και αλλα 2 παιδακια στην ηλικια της και δεν ξεκολαγε απο εκει. ¨Ολα τα υπόλοιπα παιδακια ηταν πολυ μικρα, αρα μια κοπελα ουσιαστικα προσεχε τα 3 πιο μεγαλα τα οποια παιζανε πολυ ωραια μεταξύ τους και προσεκτικά.

Επαιξε πολυ ωραια, ηταν πολυ χαρουμενη, αφου ουτε για φαγητο δεν ενδιαφερθηκε, μονο μιμο ήθελε (= χυμο) και τούτα.

Μίλαγε, τραγουδαγε, γέλαγε, δεν χτυπησε κανενα παιδακι, και όλοι μου λεγανε τι χαριτωμενη που ειναι. Και φουσκωνα εγω...

Ειχε και φωτογραφο που εβγαζε φωτο τα παιδια, και τυπωνε φωτο, έφτιαχνε μπρελοκακια, μαγνητακια κλπ, και πηραμε και μερικα χαζολοϊδια (τι μερικά, 30 ευρω εδωσα).

Μετα το παρτυ, βολταραμε στα μαγαζια για λιγο και γυρισαμε, κοίμηθηκε λιγο πριν φτασουμε, ξύπνησε οταν παρκαρα, την αλλαξαμε, ειπιε το γαλα της και μόλις ξαπλωσε κοιμηθηκε σε 10 δευτερολεπτα. Να δω τι ωρα θα ξυπνησει αυριο.

4Rnfp3.png

3051840nj5eyl9t3e.gif

Xρονια πολλα κι ευτυχισμενα σε οσους και οσες γιορταζουν σημερα... Να χαιρομαι την κορη μου και τη μαμα μου!

Χρονια πολλα στην Ελενη, στην Κωνσταντινα, στη Μαριαλενα, στη Λενα, στον Κωστα της Κατερινας, στον Κωνσταντινο της Ειρηνης...ειμαι σιγουρη οτι ξεχναω πολλους... Σε ολους τους συγγενεις και φιλους σας κοριτσια! Υγεια πανω απο ολα!

age.png age.png

Καλημέρα, Καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε.

Χρόνια πολλά σε οοοοολους όσους γιορτάζουν σήμερα.

Μαριάνα να κάνω ενα copy paste για να μην τους ξαναγράφω? Να χαίρεσαι κι εσυ τους δικούς σου.

Εύχομαι όλοι όσοι γιορτάζετε, να είστε παντα υγιείς και χαρούμενοι με ανθρωπους γύρω σας που σας αγαπουν και τους αγαπατε.

Κι εμεις εχουμε μπόλικους σημερα.

Προς το παρον έδιωξα Νίκο και Ιλιάνα και ετοιμαζομαι να κατεβασω καλοκαιρινα, και βαριεμαι (τι πρωτοτυπο).

4Rnfp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!! Να μας χαίρεστε όλες τις εορτάζουσες μανούλες και να χαιρόμαστε και τα μπεμπάκια και τους μπαμπάδες που γιορτάζουν. Εμείς ηκωθήκαμε πρωί πρωί φτιάξαμε καλάμια πεταλούδες και αρκουδάκια, πήραμε χυμούς, κάναμε και μακαρόνια φούρνου για το μεσημέρι και ετοιμάσαμε την πισινούλα στο μπαλκόνι και τώρα περιμένουμε την ξεδέρφη μας και τη φιλενάδα μας την Αλεξία για το μπαλκόνι-πάρτυ!!!!!! Καλά να περάσετε ότι κάνετε:):):)

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοπελιες.χρόνια πολλά σε όσες γιορτάζουν και να χαίρεστε όποιον έχετε οι υπόλοιπες.εμένα γιορτάζει η μαμα μου και,θα παμε το βραδακι.λοιπόν.χάθηκα λιγάκι γιατί τελικά πήρα αδεια κ στο σπίτι δεν εχω ίντερνετ.τώρα γράφω από το κιν και μου χουν βγει τα μάτια.την τρίτη παμε για αυχενικη και εχω μια αγωνία...ελπίζω να είστε όλες καλά και τα παιδάκια το ίδιο.

an1cEY00g410000MTA3NzdkfDU2NjU2NmhkYXxteSBhbmdlbCBpcw.gif

as1cJYi0aTD0000Nzc3MTEzZHwzMjg5NzhkbHxteSAybmQgYW5nZWwgaXM.gif

7760p2.png

Γεια σας κ από μένα!!

Κ εγώ copy paste από Μαριάννα είπα να κάνω :tongue: Χρόνια πολλά σε μαμάδες,μπαμπάδες,παιδάκια,γιαγιάδες κτλ....χρόνια πολλά σε όσους έχετε που γιορτάζουν πάντα με υγεία!!!

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλησπέρα κορίτσια

Χρόνια πολλά σε όσους γιορταζουν

Γιώτα και μεις την πέμπτη είχαμε παιδικό πάρτι σε παιδότοπο και όταν μπήκε η κοπέλα και εβαγαζε φωτογραφίες τα παιδιά νόμιζα πως την είχαν καλέσει οι γονείς του παιδιού αλλα πριν φύγουμε εβγαλαν σε ενα τραπέζι μπρελοκ μαγνητάκια με φωτογραφίες των παιδίων και κατάλαβα πως είναι νεα μόδα

πήραμε και μεις ενα μπρελόκ καλή ιδέα αλλα ρε κορίτσια δεν έπρεπε να μας ρωτήσουν αν θέλουμε?την ρώτησα τι γινονται οι φωτο που δεν πέρνουμε και μου απαντησε οτι τις πετάνε δεν ξερω αν είμαι περιεργη αλλα δεν μου πολυαρεσε.

Ο Θανασάκης δεν κατέβηκε απο την τσουλήθρα παρα μόνο για να φάει τούρτα.

καλό απόγευμα σε όλες

line_m121_beg_17_time_1246593600_text_cf20e3e9fcf220eceff520e5dfede1e9.gif

Ουφ, τα τελειωσα τα ρουχα. Τι μπελας κι αυτός. Δεν καταλαβα πως εφυγε το Σαββατο.

Ο Νικος με το που γύρισε μου την αφησε κι εφυγε τρεχοντας για ποδήλατο. Τωρα τον περιμενω να γυρισει να παμε στην αδελφη του που γιορταζει το παιδακι τους.

Ιουλία χάθηκες. Για τις φωτο που λες, δεν ειναι νεα μόδα, ειναι παλιά, απλα εμεις δεν ειχαμε παιδια τοτε. Οσο για τις περισσευούμενες που λες, στα μπουζουκια οταν σε βγαζουν και δεν τις παιρνεις τι τις κάνουν? Τις πετανε. Δεν βρισκω το λογο να μην συμβαινει το ιδιο κι εδω.

4Rnfp3.png

Καλημέρα κοριτσια. Πως περασατε οι εορτάζοντες; Εμεις τελικα δεν πηγαμε χτες στην αδελφη του νικου, γιατι ο νίκος αργησε να γυρίσει απο το ποδήλατο, και επειδη το ειχαμε κανονισει η αδελφη του κι εγω τελευταια στιγμη, βαριοταν να παμε, ειχε παει και αργα οποτε δεν βγηκε το πρόγραμμα.

Χριστινα, χτες ενω γραφαμε, με πηρε ο ύπνος (ναι, ήταν τοσο ενδιαφεροντα αυτά που μου έγραφες:tongue::tongue::tongue:) καθιστή στο κρεβάτι με το λαπτοπ στα πόδια. Φαντάσου κουραση που είχα. Αφου κάποια στιγμή αισθανθηκα το νικο να μου βγαζει τα γυαλια και να μου παιρνει το λαπτοπ απο τα ποδια και μεσα στον υπνο μου του λεω, ʽʽοχι, μη, μιλαω με κάποιονʽʽ. Αυτο βεβαια δεν ξερω ποσή ώρα μετά από την ώρα που κοιμήθηκα εγινε. Τέλος παντων.

Τωρα ετοιμαζόμαστε για βολτίτσα και δεν ξέρουμε που να παμε...

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μαριαλενακι πολυχρονη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να χαιρεσαι την ομορφη οικογενεια σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!καλη λευτερια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!επισησ χρονια πολλα πολλα στην ομορφη λενα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να την χαιρεστε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μαριανννα να χαιρεσαι την μαριαλενα σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!πολυχρονη κ ευτυχισμενη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κατερινακι να χαιρεσαι τον συζηγο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ελενακι πολυχρονη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να χαιρεσαι την οικογενεια σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(αν ξεχασα κανεναν ,σορυ!!!!!!!!!!!!!)κοριτσια να χαιρεστε οσουσ-οσεσ γιορταζαν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κι εγω να χαιρομαι την ελενιτσα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!γεωργια -ελενη!!!!!χτεσ ειχαμε μιση γιορτουλα και μηνογενεθλιακια....8 μηνεσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

παω να σασ διαβασω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

:tongue::tongue::tongue:ουιιιιιι ξεχασα!!!!!!!!!!!!!!!!!!την κωνσταντινα μασ την γκαστρουλιτσα μασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κωνσταντινα πολυχρονη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να χαιρεσαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!καλη λευτερια!!!!!!!!!!!!!!!!!

επισησ πολυχρονη και η ναντινα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κ επισησ πολυχρονοσ ο κωνσταντινοσ τησ πειραιωτισσασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να τον χαιρεσαι ειρηνακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

ουφφφφ, ήταν πολύ μικρο αυτο το Σ-Κ. Ετσι που εκανα δουλειες το σαββατο κι εφυγε ολη η μερα, και ηταν και μονο 2 μερες που καθομουν, μου φανηκε πολυ λίγο.

Πρεπει να προσαρμοστω γρηγορα στα νεα δεδομενα και να μην αφηνω το χρονο να πηγαινει χαμενος.

Σημερα πηγαμε τελικά σε ενα μεγάλο παρκο κοντά στο σπίτι μας (σε αυτό που λεει η Μαριάννα με το στίβο γύρω γύρω), και η Ιλιάνα, αφου την ακουσε ολη η παιδικη χαρα όταν την κατεβασαμε μετα απο μιση ωρα απο την κουνια, άρχισε να παίζει με τα κουβαδάκια της και τα φτιαρακια της για πρωτη φορά καταλαβαινωντας τι πρέπει να κάνει. Φτιαριζε πετρουλες και τις εριχνε στο κουβαδάκι, το γεμιζε, το ξανααδειαζε και το ξαναγέμιζε. Βεβαια δεν χρειαζεται να σας πω οτι με το που γυρισε τη χωσαμε στη μπανιερα κατευθειαν.

Βρε κοριτσια δεν θελω ουτε να περιαυτολογω ουτε να υπερβαλω, αλλα η Ιλιανα με εχει εκπλήξει πολύ θετικά τον τελευταίο καιρό. Γενικώς ήταν πάντα ενα παιδί χωρις προβλήματα στη συμπεριφορά του και καθόλου κουραστικό από μωρακι, περα απο κάποιες φάσεις λίγο πιο δύσκολες, αλλα τον τελευταίο καιρό εχει γίνει πραγματικά άλλο ΠΑΙΔΙ.

Ειναι τόσο συνεργάσιμη, τόσο συνεννοήσιμη, μιλάει τοσο καλύτερα, και καθαρότερα, παίζει καλύτερα, αυτονομείται παρα πολύ. Πόσο πολύ μου αρέσει...

4Rnfp3.png

Τρίβω τα μάτια μου όταν σε διαβάζω, μου έχει κάνει εντύπωση η σοβαρότητα σε συνδυασμό με την ηρεμία που αντιμετωπίζεις το θέμα. ΕΥΓΕ και πάλι εύγε, φέρνεις το θέμα στην πραγματική του διάσταση και θα το αντιμετωπίσεις όπως του πρέπει. Είσαι η ασθενής-μοντέλο στα μάτια μου, πρότυπο θα σ'έχω από δω και στο εξής!

Ερώτηση α) υπάρχει τελικά ιστορικό καρκίνου στην οικογένεια; Ασχετα με το που θα κάνεις την γονιδιακή και θα πάρεις την απάντηση, έτσι από περιέργεια. Ερώτηση β) Τα νοσήλεια-φάρμακα κλπ μέσω ασφαλιστικού φορέα τα καλύπτεις ή με ιδιωτική ασφάλεια;

Α και ξέχασα να πω ότι όταν φύγατε όλες απ'τον παιδότοπο, διαπίστωσε ο φαγάνας ότι είχε ξεμείνει το κουτί με τα τσουρεκάκια, τα οποία δεν άφηνε, καθώς επίσης ανακάλυψε κι ένα σακουλάκι με τυροπιτάκια! Η κόρη σου θα γίνει κομψή Δήμητρα αφού της λείψανε, εμένα θα γίνει μπόμπος γιατί μέχρι την άλλη μέρα το βράδυ τα είχε καθαρίσει όλα!

:rolleyes:

Χριστίνα,έτσι όπως έχουν τα πράγματα είναι ενας μονόδρομος που δεν μπορώ να κάνω αλλιώς.Εχω συνηδητοποιήσει και τι με περιμένει,και πως θα είναι η ζωή μου απο εδώ και πέρα για λίγους μήνες τουλάχιστον μέχρι να τελειώσουμε με τις θεραπείες.

Οσον αφορά την κληρονομικότητα η πρόγιαγια μου της είχαν αφαιρέσει το στήθος αλλά μιλάμε πριν χρόνια τώρα και έζησε μέχρι τα 87 της.Αυτή μας μεγάλωσε.Τώρα δεν ξέρω για άλλα περιστάτικα αλλά θα φανεί αν υπάρχει το γονίδιο σε μένα.

Για τα τυροπιτάκια μην ανυσηχείς και δεν της λείψανε καθόλου.Πάντα έστι μου κάνει,ζητάει αλλά τρώει μόνο ένα.Ηθελα να σας φέρω και τα ίδια τσουρεκάκια με μερέντα μέσα που είναι πολύ ωραία αλλά δεν βρήκα εκείνη την μέρα.Την άλλη φορά θα σας φέρω να τα δοκιμάσετε.

SI5Yp3.png

Να ευχηθώ έστω και καθυστερημένα χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες που γιόρταζαν στα παιδάκια στους δικούς σας ανθρώπους γενικότερα.Ευχομαι να περάσατε καλά με την γιορτούλα σας.Εμείς δεν είχαμε κανένα,ούτε Κώστα,ούτε Ελένη.

Το Σάβατο είχα ραντεβού με τον γιατρό τον πανεπιστημιακό απο την Κρήτη,αυτόν που δίνει οδηγίες για τα πάντα για το πως θα ακολουθηθεί η θεραπεία.Δεν μου άρεσε και πολύ αλλά τι να κάνω.Μεγάλος άνθρωπος,λιγομίλητος,δεν μας είπε πολλά μόνο οτι απορούσε γιατί κάνει εκπτώσεις ο συνεταίρος του,ο γιατρός που με έχει αναλάβει όσον αφορά το θέμα της περιόδου.Αυτός μου είπε οτι για 5 χρόνια δεν θα πρέπει να έχω περίοδο για να μην είναι σε λειτουργια οι ορμόνες όσο δηλαδή θα πέρνω και το χάπι,ενω εμένα μου έχει πει ο συνεταίρος του για 3 χρόνια οτι θα γίνει αυτό.Κι'εγώ λέω σίγα τα μπρόκολα και τα κουνουπίδια.Τι 3,τι 5?Το αποτέλεσμα μετράει.

SI5Yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...