Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Ωχ Γιώτα η 1η εβδομαδα θα σου φαίνεται κάπως ε? Όλα όμως είναι μια συνήθεια!

Κατερίνα δεν έχει κανένα τσαντάδικο στη Βεϊκου?

Εγώ παπούτσια θέλω να πάρω και δεν έχω χρόνο να βγω ρε γμτ.

Αυριο θα έρθει η μάνα μου να σηκώσει τα χαλιά του σαλονιού, το θέμα είναι, πως? Είναι θεόβαρα! Αχ τι τραβάει κι αυτή η καημένη, ειλικρινά αρχίζω να τη λυπάμαι ρε παιδιά! Είναι όλη μέρα σπίτι μαζί με τον πατέρα μου που δεν την αφήνει να κάνει βήμα, γιατί φοβάται μόνος του να κάτσει σπίτι! Δεν την αφήνει να πάει πουθενά, από τον Δεκέμβριο ως τώρα, μόνο super market & λαϊκη, έχει βγει! Καλά που έχει και την Άντα και απασχολείτε με κάτι άλλο, γιατί αλλιώς θα είχε πάθει κατάθλιψη!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαρια εμενα τα χαλια τα σηκωνει ο Κωστας με τον αδερφο του...γιατι δε βοηθαει ο αντρας σου?

Εγω να δω ποτε θα τα βγαλω...ειναι και χαλια, θα ρθει κανενας αυριο και θα γινω ρεζιλι!:cool:

Τσανταδικο ενα εχει αλλα μονο μαρκες ακι ειδικα στα αντρικα πανακριβες!Αλλα δεν εχει και τσαντακι ανδρικα,μονο επαγγελματικες! Ισως πεταχτω Αιολου μετα τη δουλεια,εχει ενα εκει στην αρχη!

Διαφημίσεις

ουφφφ, εχει πηξει ο απ' αυτός μου. Ολη την εβδομαδα. Παντως σημερα ασχετως αν μπορουσα ή οχι να το παρω το μειωμενο, θα επρεπε να εχω ερθει. Παρα πολύ δουλειά....

Με φωναξε πριν απο λιγο μεσα ο διευθυντής μου, ολο σοβαρότητα, και παω κι εγω να δω τι με θελει, και τι με ρωτησε?

Ποια γραβάτα να βάλω? Ντοινγκκκκκ!!!!!!!

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

ουφφφ, εχει πηξει ο απ' αυτός μου. Ολη την εβδομαδα. Παντως σημερα ασχετως αν μπορουσα ή οχι να το παρω το μειωμενο, θα επρεπε να εχω ερθει. Παρα πολύ δουλειά....

Με φωναξε πριν απο λιγο μεσα ο διευθυντής μου, ολο σοβαρότητα, και παω κι εγω να δω τι με θελει, και τι με ρωτησε?

Ποια γραβάτα να βάλω? Ντοινγκκκκκ!!!!!!!

Καλο αυτο,σημαινει οτι εκτιμαει τη γνωμη σου και πιστευει οτι εχεις γουστο! Κι ο δικος μου με ρωτσει συνεχεια για πολλα τη γνωμη μου και μετα κανει αυτο που θελει,δλδ το αντιθετο....:confused:

Που ειστε βρε κοριτσια σημερα? Τοση δουλεια εχει πεσει???

Αν ρωτάς εμένα, το μόνο που θέλω είναι να ανοίξω την πόρτα του γραφείου και να φύγω, είναι τραγική μέρα από δουλειά σήμερα έχω πήξει απίστευτα!!!!!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

,1 μηνάκι ακόμα και θα τελειώσει κι'αυτό.

Η ζωή μου θα είναι απόλυτα φυσιολογική δηλαδή δεν μου έχει απαγορέψει τίποτα ούτε απο διατροδή,ούτε απο τίποτα.Ακόμα και να δούλευα θα μπορούσα να πηγαίνω στη δουλειά μου είπε,εκτός απο τις μέρες που δεν θα νιώθω εγώ καλά και θα είμαι πεσμένη αλλά τότε θα πρέπει να του το λέω και οποιοδήποτε σύμτωμα παρουσιάσω να τον πέρνω τηλέφωνο.

Τρίβω τα μάτια μου όταν σε διαβάζω, μου έχει κάνει εντύπωση η σοβαρότητα σε συνδυασμό με την ηρεμία που αντιμετωπίζεις το θέμα. ΕΥΓΕ και πάλι εύγε, φέρνεις το θέμα στην πραγματική του διάσταση και θα το αντιμετωπίσεις όπως του πρέπει. Είσαι η ασθενής-μοντέλο στα μάτια μου, πρότυπο θα σ'έχω από δω και στο εξής!

Ερώτηση α) υπάρχει τελικά ιστορικό καρκίνου στην οικογένεια; Ασχετα με το που θα κάνεις την γονιδιακή και θα πάρεις την απάντηση, έτσι από περιέργεια. Ερώτηση β) Τα νοσήλεια-φάρμακα κλπ μέσω ασφαλιστικού φορέα τα καλύπτεις ή με ιδιωτική ασφάλεια;

Α και ξέχασα να πω ότι όταν φύγατε όλες απ'τον παιδότοπο, διαπίστωσε ο φαγάνας ότι είχε ξεμείνει το κουτί με τα τσουρεκάκια, τα οποία δεν άφηνε, καθώς επίσης ανακάλυψε κι ένα σακουλάκι με τυροπιτάκια! Η κόρη σου θα γίνει κομψή Δήμητρα αφού της λείψανε, εμένα θα γίνει μπόμπος γιατί μέχρι την άλλη μέρα το βράδυ τα είχε καθαρίσει όλα!

Κατερίνα δεν έχει κανένα τσαντάδικο στη Βεϊκου?
Να πω τι διάβασα εγώ;;; :rolleyes:

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...