Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλημέρα.Roulaki δεν υπάρχει πρόβλημα που του έδωσες φρουτόκρεμα σκόνη.Ετσι κι'αλλιώς σε λίγο θα μπορεί να τρώει και απο αυτό.Η διαφορά είναι πως το πρωί το παιδί θα τρώει φρουτόκρεμα απο φρέσκα φρούτα γιατί έχουν όλες τις απαραίτητες βιταμίνες ενώ αυές τις κρέμες τις τρώνε για απογευματινό.Εγώ της δίνω και φαρίν λακτέ και μπισκοτόκρεμα και φρουτόκρεμα αλλά επειδή αρχίσαμε και γιαουρτάκια τρώμε μια μέρα κρέμα και μια γιαούρτι γιατί και αυτές οι κρέμες παχαίνουν περισσότερο όσο να ναι.

SI5Yp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα καλημέρα!!!! Κορίτσια χθες η γοργονίτσα έφαγε την πρώτη της τούμπα:(:confused::(:confused::(:confused: Εκεί που καθόμαστε οι δυό μας στον καναπέ (ακόμη δεν έχω καταλάβει καλά καλά πώς γιατί την κοιτούσα συνέχεια και ήμουν δίπλα της:?::?::?::?::?:) τσουπ κάνει 2 βαρελάκια και πάρτην κάτω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μου έφυγε η μισή μου ζωή μέχρι να συνειδητοποιήσω οτι δεν έπεσε με το κεφάλι, ότι είναι καλά και κλαίει μόνο επειδή τρόμαξε!!!!! Να κλαίει το παιδί, να κλαίω εγώ που είμαι άχρηστη μάνα και μου έπεσε μέσα από τα χέρια...... Ζάσαμε ένα πεντάλεπτο δράμα, την έβαλα στο στήθος για κανα 10λεπτο και μετά μου άρχισε τα γέλια και τα ζουζουνίσματα οπότε σιγουρεύτηκα ότι είναι καλά;););):P:p:D;););) Αλλά εγώ περιττό να σας πω ότι μέχρι το βράδυ ήμουν σε σοκ!!!!!! Ευτυχώς όλα καλα, ο καναπές ήταν πολύ χαμηλός και η μουσίτσα απ' ότι φάνηκε ξέρει να πέφτει μια και κράτησε το κεφάλι της ψηλά και έπεσε με τον πωπό και το μπουτάκι που όσο να το πεις είναι πιο μαλακά και τροφαντά:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Κατά τα άλλα μόλις την κοίμησα για λίγο, ο καλός μου κοιμάται ακόμη κι εγώ λέω να εκμεταλλευτώ την κατάσταση να κάνω καμιά δουλειά μια και χθες λείπαμε όλη μέρα και το σπίτι είναι μπάχαλο!!!!! Μετά λέμε μαζί με τον αδερφό του Βασίλη, τη συνυφάδα μου και τη μικρή μας ξαδέρφη να πάμε τις μικρές καμια βόλτα προς Ζάππειο στα Χριστουγεννιάτικα σπιτάκια:lol::lol::lol:

dWXVp3.png

YqUap3.png

Καλημερα κοριτσια! Χρονια Πολλα!

Μαριαλενα κι εμεις σκεφτομαστε για Ζαππειο, ειμαι σιγουρη οτι θα γινεται χαμος βεβαια, και λεμε να κατεβουμε με το αυτοκινητο για να γλυτωσουμε τουλαχιστον την κοσμοσυρροη στο μετρο. Τωρα αν θα βρουμε να παρκαρουμε καπου ειναι ενα θεμα...:rolleyes:

age.png age.png

Εμεις περασαμε οικογενειακα και χαλαρα τα Χριστουγεννα σπιτι μας, και χθες ειχαμε μαζευτει στο σπιτι μιας απο τις κουνιαδες μου, και περασαμε πολυ ομορφα. Θα ξαναμαζευτουμε στο ρεβεγιον της Πρωτοχρονιας. Ειμαστε 30 ατομα (η πεθερα μου, τα παιδια της, τα εγγονια της και τα δισεγγονα της!). Ειναι υπεροχοι ολοι τους, εχω 3 κουνιαδες κι εναν κουνιαδο, δεν εχω παραπονο απο κανεναν. Και η πεθερα μου ειναι πολυ καλη, το μονο της ελαττωμα ειναι η φλυαρια, που μαλλον συνηθιζεται στις προχωρημενες ηλικιες λογω μοναξιας...

age.png age.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Χθές βγήκαμε κ το ξενυχτίσαμε μετα από πολυυυυυ καιρό!!! Το χρειαζόμουν κ σήμερα νοιώθω σαν να ξαναγεννήθηκα! :tongue::tongue: Η μικρή για πρώτη φορά κοιμήθηκε στη γιαγιά της κ το πρωί περίμενα να την ακούσω για να σηκωθώ αλλά μετά συνηδητοποίησα ότι δεν είναι εδώ! :-( Θα την αφήσω μέχρι το απόγευμα στη μάνα μου γιατί έχω πάρα πολλές δουλειές για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς κ πρέπει να αρχίσω να ετοιμάζω το σπίτι σιγά σιγά!:rolleyes: Σήμερα γιορτάζει κ ο άντρας μου κ ελπίζω να μην έχω απρόσμενες επισκέψεις!:rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!

αννα να χαιρεσε τον αντρουλη σου!!!και μεισ εχουμε να ξενυχτησουμε αιωνεσ!!!!!!

εγω εχθεσ εκανα ολεσ τισ δουλειεσ μου και σημερα αραλικι!!!

εμεισ δεν βλεπω να πηγαινουμε πουθενα σημερα!!

ikkrp2.png

line_line_typew6_beg_d_typew11_time_1234587600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

Καλησπέρα κοριτσάκια!!!!!!

Αννούλα να τον χαίρεσαι τον αντρούλη σου!!!

Εμείς σήμερα φάγαμε πρώτη φορά φρουτάκι... Αχλαδάκι... Αλλά τζίφος! Ξινίλα και αναγούλα ο μικρός...

Πήρε από σένα μου λέει ο Γιάννης που δεν τρώς τα φρούτα... Ναι του λέω, αλλά ούτε το ρυζάλευρο τρώει, αλλά εγώ το τσακίζω... pp024.gif

Εντάξει το φρούτο ήταν πρώτη φορά.. Το ρυζάλευρο όμως? Του δίνω εδώ κι μια βδομάδα και τίποτα... Μήπως να αλλάξω μάρκα? :confused:

eNortjK1UjKxNDQzVLIGXDASuwKh10.png

Θέλω ν'ακούγεται από παντού κιθάρα και τα ντράμς να προκαλούν αντάρα...

Ευχαριστώ κορίτσια!

Σοφάκι μήλο δοκίμασες??? Αν του αρέσει το μήλο μετά από κανα 2 μέρες βάλτου κ αχάδι κ μπανάνα μέσα! Εγώ πάλι τσακίζω ότι αφήνει από φρούτα αν κ να κόψω μόνο για μένα να φάω δεν παίζει!:rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Ευχαριστώ κορίτσια!

Σοφάκι μήλο δοκίμασες??? Αν του αρέσει το μήλο μετά από κανα 2 μέρες βάλτου κ αχάδι κ μπανάνα μέσα! Εγώ πάλι τσακίζω ότι αφήνει από φρούτα αν κ να κόψω μόνο για μένα να φάω δεν παίζει!:rolleyes:

Όχι δεν δοκίμασα ακόμα, μου είπε ο γιατρός, 2 μέρες αχλάδι και μετά 2 μέρες μήλο. Για να δούμε πως θα τα πάει και με το μήλο... Πάντως εντάξει σιγά σιγά τρώει περισσότερο ρυζάλευρο, οπότε ελπίζω να αρχίσει να συνηθίζει...

Χτες το απόγευμα που έτρωγε το ρυζάλευρο, καθώς του τραγουδούσα, τον πήρε ο ύπνος!!!! :tongue: Με πιάνουνε τα γέλια, μισοξυπνάει αυτός, μου σκάει ένα χαμόγελο με μισόκλειστα μάτια και ξανακοιμάται... :lol:

eNortjK1UjKxNDQzVLIGXDASuwKh10.png

Θέλω ν'ακούγεται από παντού κιθάρα και τα ντράμς να προκαλούν αντάρα...

Διαφημίσεις

Δηλαδη τα γευματα γινονται δυο απο αυτον τον μηνα? Ξερω οτι το φρεσκο φρουτο ειναι καλυτερο και το πηρα για δοκιμη για να μην παρω παλι ρυζαλευρο και παει χαμενο. Τελος παντων αυριο θα ερθει η γιατρος και θα μαθω. :rolleyes:

ziZip2.png BhAqp2.png

Καλημερα κοριτσια και χρονια πολλα.

Χθες γιναμε 6 μηνων και επειδη μου τελειωσε το ρυζαλευρο που ετσι κι αλλιως το τρωει με το ζορι, πηρα απο το μινι μαρκετ της γειτονιας μου που ηταν ανοιχτο, φρουτοκρεμα Νουνου με 5 φρουτα και γραφει απο τον 6ο μηνα. Η παιδιατρος που θα ερθει την δευτερα μου ειχε πει οτι στον 6ο θα αρχισουμε φρουτο, αλεσμενο υποθετω. Θα τρωει και απο τα δυο, και φρουτο και κρεμα σε σκονη ή οτι του αρεσει? :confused:

φρούτα το πρωί φρέσκα και το απόγευμα ή γιαούρτι μερικοί γιατροί το προτείνουν ή κρέμα ρυζάλευρο,μπισκοτόκρεμα....εμείς τρώμε και κρεατοχορτόσουπα

Όχι δεν δοκίμασα ακόμα, μου είπε ο γιατρός, 2 μέρες αχλάδι και μετά 2 μέρες μήλο. Για να δούμε πως θα τα πάει και με το μήλο... Πάντως εντάξει σιγά σιγά τρώει περισσότερο ρυζάλευρο, οπότε ελπίζω να αρχίσει να συνηθίζει...

Χτες το απόγευμα που έτρωγε το ρυζάλευρο, καθώς του τραγουδούσα, τον πήρε ο ύπνος!!!! :tongue: Με πιάνουνε τα γέλια, μισοξυπνάει αυτός, μου σκάει ένα χαμόγελο με μισόκλειστα μάτια και ξανακοιμάται... :lol:

κορυφή!!!!!!!!!!!!!!!!!

Άννα να χαίρεσαι τον καλό σου!!!!!!!!

nAcmp3.png

uZRep2.png

Kαλημερα μανουλες!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ παντα με Υγεια Χαρα και Ευτυχια... και καλη Πρωτοχρονια να εχουμε!!!!

Εγω εδω και δυο μερες βρισκομαι στο ... ματι του κυκλωνα!!!!!

Πακεταρω, πακεταρω, πακεταρω, πεταω, πεταω, πεταω... ξαναπακεταρω, ξαναμανα πεταω...

Και ενω ειχα σημερα αλλη μια μερα περιθωριο, λογω λαθους συννενοησης...:confused: η μεταφορικη ερχεται σημερα να κανει τη μεταφορα!!!!

Κοιμηθηκα στις 2, ξυπνησα στις 5 και ακομα δεν εχω τελειωσει!!!!

Γεγονος παντως ειναι, οτι σημερα πρωτα ο Θεος, θα κοιμηθουμε στο καινουριο μας σπιτι!!!

Ευτυχως που χθες προλαβαμε και βαλαμε κουρτινοξυλα και φωτιστικα!! :)

Ο μπεμπης ειναι παντου παρων, μεσα σ΄ολο αυτο το χαμο, γιατι δεν εχω καποιον να τον αφησω... αλλα μια χαρα τα παει ο φατσουλινος μου!!!!

Μαθαινει απο μικρος στη σκληραγωγηση!!! Με Σπαρτιατη μπαμπα... τι αλλο να περιμενε ??? :P:lol:

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...