Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω για την ίδια τράπεζα; Σας είχαν δώσει από το κέντρο κωδικούς για να δείτε το προφίλ των δοτρίων ή σας έστελναν αυτοί όποιον θεωρούσαν συμβατό με τα χαρακτηριστικά σας;

Εγώ δεν επέλεξα  τράπεζα..δεν γνωρίζω την διαδικασία ..

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!!!

Δήμητρα πιστεύω ότι θα τα πας μια χαρά γιατί έχεις καλή ψυχολογια κ νομίζω είναι το βασικότερο για να ανταποκριθεί στο μέγιστο βαθμό ο οργανισμός σε μια θεραπεία! ;)

Εγώ βλέπω ότι δεν με πιάνει η αντιβίωση κ να δούμε τι θα γινει...εντωμεταξύ μου έχει δώσει 2 κουτιά κ δεν θα έχω τελειώσει μέχρι την Τρίτη που έχουμε το παπ-α...ξέρει κάποια να με διαφωτίσει αν επηρεάζει το αποτέλεσμα??? ή να πάρω το γιατρό?! :rolleyes:

Σίγουρα να πάρεις τον γιατρό σου Αννα και να του το πεις.Αν και δεν νομίζω να έχει να κάνει αυτή εξέταση με το αν παίρνεις αντιβίωση ή οχι αλλά για καλό και κακό ρώτησες τον.Και αυτό το λέω γιατί κι'εγώ έπαιρνα αντιβίωση σε όλη σχεδόν την εγκυμοσύνη αλλά δεν είχα πρόβλημα με τις εξετάσεις.Τις έκανα κανονικά.

SI5Yp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα Παρασκευή, Παρασκευήηηηηη,

Δήμητρα όλα καλά! Πολύ χαίρομαι που μας έγραψες, σε σκεφτόμουν πολύ εχθές και να σήμερα πρωί πρωί διάβασα τα νέα σου! Είναι λογικό να έχεις ζαλαδούλες κόπωση κ.α. Το βλέπω και στον πατέρα μου. Και σε αυτόν έδωσαν αυτές τις ενέσεις για να ανέβουν τα λευκά αιμοσφαίρια Βέβαια σε καμία περίπτωση οι περιπτώσεις σας δεν είναι συγκρίσιμες!!! Απλά κάνετε παρόμοια θεραπεία!

Άννα δεν νομίζω ότι θα έχεις θέμα με την αντιβίωση! Δεν επηρεάζει πουθενά τα υπερηχογραφήματα.

Σήμερα με έχουν καλέσει σε μια επίδειξη με χειροποίητα μπιζού. Δεν ξέρω σκόμα αν θα πάω...:rolleyes:

n8m8p2.png

X9drp2.png

Βρε Μαρία τα χεις κ πρόσφατα:P...για τις αιματολογικές λέω του παπ-α μήπως επηρεάζει! :confused: Μη μου βγάλει 1/10 για σύνδρομο λόγω αντιβίωσης....θα πάρω το γιατρό να με διαφωτίσει μετά κ για να τον ενημερώσω ότι 2 κουτιά αντιβίωση πρέπει να πάρω γιατί δεν του το διευκρίνησα! :rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημερα!!!

Εχω ερθει απο νωρις αλλα ειπα να καθαρισω λιγακι εδω μεσα για να μη μου τη λενε...Αποψε κοιμηθηκαμε μια χαρα, ευτυχως γιατι ειμασταν ολοι πτωματα χθες, ειδικα εγω εκανα ενα σωρο δουλειες χθες με την τετα στα ποδια μου να με τραβαει...δεν πειραζει,πηγαινοερχοταν κι αυτη και κουραστηκε περισσοτερο!:tongue:Αυριο δεν βλεπω να ερχεται κανεις για τη γιορτη του Κωστα κι ετσι δε μαγειρευω τιποτα, οποιος ερθει αντε κανενα ποτακι και το πολυ πολυ παραγγελνουμε απ'εξω.

Δημητρα ολα καλα θα πανε και θα ερθει πολυ γρηγορα και ο Νοεμβρης να τελειωνει! Δεξου οποιαδηποτε βοηθεια απο τον αντρα σου και τους γονεις σου!Η εξεταση που λες ειναι αυτη στο Νοσοκομειο Ηρακλειου?Τοσο κοστιζει??

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!

Εχω ερθει απο νωρις αλλα ειπα να καθαρισω λιγακι εδω μεσα για να μη μου τη λενε...Αποψε κοιμηθηκαμε μια χαρα, ευτυχως γιατι ειμασταν ολοι πτωματα χθες, ειδικα εγω εκανα ενα σωρο δουλειες χθες με την τετα στα ποδια μου να με τραβαει...δεν πειραζει,πηγαινοερχοταν κι αυτη και κουραστηκε περισσοτερο!:tongue:Αυριο δεν βλεπω να ερχεται κανεις για τη γιορτη του Κωστα κι ετσι δε μαγειρευω τιποτα, οποιος ερθει αντε κανενα ποτακι και το πολυ πολυ παραγγελνουμε απ'εξω.

Δημητρα ολα καλα θα πανε και θα ερθει πολυ γρηγορα και ο Νοεμβρης να τελειωνει! Δεξου οποιαδηποτε βοηθεια απο τον αντρα σου και τους γονεις σου!Η εξεταση που λες ειναι αυτη στο Νοσοκομειο Ηρακλειου?Τοσο κοστιζει??

Οχι Κατερίνα,αυτή της Κρήτης είναι η άλλη εξέταση των κυτάρων,αυτή κοστίζει 200ευρώ το τρίμηνο για 1 χρόνο που θα την κάνω.Αυτή που θα κάνω αφορά τον γονιδιακό έλεγχο.Αν έχεις δηλαδή πάρει το γονίδιο για να παρουσιάσεις κάποια στιγμή στη ζωή σου.

SI5Yp3.png

Κοπελιες, πρεπει να παρω σωρο στον αντρα μου για αυριο, λεω να του παρω ενα τσαντακι ωμου γιατι του εχει χαλασει το παλιο, που να παω????:rolleyes:

Eγώ ψάχνω μήνες να του πάρω ενα τσαντάκι μέσης που φοράει το οποίο όμως είναι μεγάλο μέγεθος και του το έχουν φέρει απ'έξω και δεν μπορώ να βρώ πουθενά.Ολο τα μικρά κλασικά μου δείχνουν και δεν του κάνουν αυτά.Δεν χωράνε τίποτα.Εχω ψάξει σε όλες τις εταιρείες.Καμία δεν βγάζει μεγάλο μέγεθος.

SI5Yp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια

γραφειο σημερα, καθως επειδη η διπλανη κοπελα παραιτηθηκε δεν γινοταν ο οροφος να μεινει μονος, οποτε ηρθα, και θα ερθω και τις επομενες 2-3 οποτε την μία και τελευταία παρασκευή που μου απομενει θα την παρω καποια στιγμη τον Ιούνιο ή τον Ιούλιο. Θα δω ποτε.

Οποτε απο σημερα κι εγω 5νθήμερο στο γραφειο.

Εμεις εχουμε να παμε σε κατι παιδικα γενεθλια στη γλυφαδα σημερα οποτε καπακι μετα απο δω φυγαμε για νοτια. Ειπα και του Νικου να ερθει να μας βρει, να κανουμε και καμια βολτα μετα εκει και να ανεβουμε.

Τελικα θα παμε τριημερο στη Θεσσαλονικη, αφού μπηκαμε στο site της Aegean και βρηκαμε αρκετα πιο φτηνα εισιτηρια, που θα μας κοστισουν 300 Ευρω. Ε αυτα τα λεφτα τα δινω (εστω κι αν ακομα πιστευω οτι ειναι λίγο ακριβα), αλλα δεν πειραζει.

Κατερινα τσαντακι ώμου τι στυλ θέλεις, σπορ, δερματινο?

4Rnfp3.png

Κατερινα τσαντακι ώμου τι στυλ θέλεις, σπορ, δερματινο?

Οχι πολυ κυριλε,σκετο δερμα δλδ,σοβαρο μεν αλλα λιγο σπορ:shock:

Επισης, θελω τη θεση της κοπελας που παραιτηθηκε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κατερινακι ευχαριστω, τωρα το ειδα, αλλα οπως ειδες κλεισαμε τελικα

4Rnfp3.png

Οχι πολυ κυριλε,σκετο δερμα δλδ,σοβαρο μεν αλλα λιγο σπορ:shock:

Επισης, θελω τη θεση της κοπελας που παραιτηθηκε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εχει ηδη καλυφθει δυστηχως, και πιστεψε με, δεν τη θελεις;)

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...