Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω για την ίδια τράπεζα; Σας είχαν δώσει από το κέντρο κωδικούς για να δείτε το προφίλ των δοτρίων ή σας έστελναν αυτοί όποιον θεωρούσαν συμβατό με τα χαρακτηριστικά σας;

Εγώ δεν επέλεξα  τράπεζα..δεν γνωρίζω την διαδικασία ..

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

κοριτσια μπορει να μου πει καποιος γιατι ενω η Ιλιανα ειναι κατω απο δυο και θα ειναι στην αγκαλια μου, πληρωνει 15 ευρω και 8 ευρω φορους για να ταξιδεψει?

Συνολικα μας κοστιζει 450 ευρω για να παμε, δεν ξερω τελικα αν μας συμφερει αλλα μονο και μονο που σκεφτομαι την επιστροφή μεσα απο τα τεμπη (που πριν 3 χρονια, παλι τριημερο του αγιου πνευματος που ειχαμε ξαναπαει στα παιδια, καναμε απο τον πλαταμωνα μεχρι τα τεμπη 3 ωρες), οποτε χαλαλι μαλλον

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσια μπορει να μου πει καποιος γιατι ενω η Ιλιανα ειναι κατω απο δυο και θα ειναι στην αγκαλια μου, πληρωνει 15 ευρω και 8 ευρω φορους για να ταξιδεψει?

Συνολικα μας κοστιζει 450 ευρω για να παμε, δεν ξερω τελικα αν μας συμφερει αλλα μονο και μονο που σκεφτομαι την επιστροφή μεσα απο τα τεμπη (που πριν 3 χρονια, παλι τριημερο του αγιου πνευματος που ειχαμε ξαναπαει στα παιδια, καναμε απο τον πλαταμωνα μεχρι τα τεμπη 3 ωρες), οποτε χαλαλι μαλλον

Εμεις παντως οσες φορες εχουμε παει και ειδικα Πασχα που υποτιθεται ειναι μεγαλη η εξοδος -εισοδος τελος παντων δεν εχουμε βρει ποτε κινηση, ουτε φετος!5 ωρες ειναι το ταξιδι και με σταση!Καλα η μικρη γιατι πληρωνει?????

Βρε Γιωτακι με τοσα λεφτα πας εξωτερικο!!! Απατεώνες ειναι!! :rolleyes:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

Βρε Γιωτακι με τοσα λεφτα πας εξωτερικο!!! Απατεώνες ειναι!! :rolleyes:

ασε με μωρε το ξερω, το συζητησαμε και με το Νικο, αλλα δεν θελω να ταλαιπωρησω την Ιλιανα. Δεν πειραζει, καθε 3 χρονια παμε θεσσαλονικη, δεν χαλασε κι ο κοσμος.

Αλλα ειναι πραγματικά εξωφρενικο το οτι μπορεις να ταξιδεψεις εξωτερικο με τα μισα λεφτα, και για πας μια ώρα πτηση μεσα στη χωρα σου θες μισο μισθο.

4Rnfp3.png

Αι στα κομματια, με φουντωσατε, και πηρα το Νικο και του λεω δεν δινω 450 ευρω για να παω θεσσαλονικη, συν δωρα συν τι θα χαλασουμε θα μας κοστισει κανα 800 η Θεσσαλονική για να μεινω μεσα σε ενα σπιτι και να παω σε καμια ταβερνα και για κανα καφε.

Του λεω, θα παρουμε μια οποιαδηποτε αλλη μερα αδεια παρασκευή να το κανουμε τριημερο και θα πάμε τότε, και οχι τωρα στην αργια που μας κοστιζει ο κουκος αηδόνι. Και κατσαμε (ολα αυτά από το τηλεφωνο εντωμεταξυ) στο ιντερνετ και βαλαμε ετσι δοκιμαστικά το επομενο απο του αγιου πνευματος ΠΣΚ για να δουμε τι τιμη θα μας δώσει, Και μας εδωσε 297 ευρω ρε παιδια με τις ιδιες πτησεις. Τσαντιζεσαι ή δεν τσαντιζεσαι?

Οποτε μαλλον δεν θα παμε το τριημερο θεσσαλονικη απ' οτι καταλαβαίνετε και αρα συνεχιζω να ψαχνω για προορισμο (χωρις την Ιλιανα αυτή τη φορά).

να ρωτησω και κατι αλλο. Η ιλιανα 23 ΙουΝίου θα είναι 23 μηνων όπου ταξιδευει με το πολυ μειωμενο εισιτηριο. Από εκεί και πανω πληρωνει το 75% της τιμης των εισιτηριων των γονιών και (φανταζομαι οτι) θα έχει και κανονική θεση.

Μιας και ειναι μικροκαμωμενη, αν δηλωσω λίγο αργοτερα την ημερομηνία γεννησης της, το τσεκαρει κανεις? Μου ζητανε κανα χαρτί τύπου ληξιαρχική πραξη γεννησης για επιβεβαίωση?

4Rnfp3.png

Καλα κανατε Γιωτα μου και αλλαξατε ημερομηνιες!!!:D:D

Δε θυμαμαι να σου πω τι εγινε οταν ειχαμε παει με τον βαγγελη σαντορινη αεροπορικως (ηταν περιπου 2 ετων), αλλα ισως κατι ζητανε για να πιστοποιησουν οτι ειναι το παιδι σας. Αλλα δε θελω να σε παρω στο λαιμο μου, ισως καποια κοπελα το γνωριζει με σιγουρια!!

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Γιώτα το ποσό που πληρώνουν τα παιδιά είναι η ασφάλεια επιβάτη(έτσι νομίζω μας την είχαν πει) εμείς με 340 πάμε κ γυρνάμε Βέλγιο κ μάλιστα στο γυρισμο με θέση στη μικρή αφού θα είναι άνω τον 2! Καλά το σκέφτεσαι πάτε άλλη στιγμή...Τώρα για το εσωτερικό δεν ξέρω αν θέλουν κάποιο χαρτί για τη μικρή λογικά κάτι θα θέλουν για να αποδικνύει ότι είναι κ παιδί σας:rolleyes:....μάλλον μέσω ολυμπιακής κοιτάς γιατί μέσω aegean είναι άνω των 2 η αλλαγή στη τιμή κ όχι στους 23 μήνες! Εμείς φαντάσου ότι πετάμε 3 μέρες πριν τα γενέθλια της κ δεν δεχόντουσαν με τίποτα να κλειστεί θέση παρόλο ήταν προς όφελος τους να πάρει θέση!

sjCrp3.pngUhiNp2.png

να ρωτησω και κατι αλλο. Η ιλιανα 23 ΙουΝίου θα είναι 23 μηνων όπου ταξιδευει με το πολυ μειωμενο εισιτηριο. Από εκεί και πανω πληρωνει το 75% της τιμης των εισιτηριων των γονιών και (φανταζομαι οτι) θα έχει και κανονική θεση.

Μιας και ειναι μικροκαμωμενη, αν δηλωσω λίγο αργοτερα την ημερομηνία γεννησης της, το τσεκαρει κανεις? Μου ζητανε κανα χαρτί τύπου ληξιαρχική πραξη γεννησης για επιβεβαίωση?

Τυχαία ρώτησα την αδερφή μου που θα ξέρουν, αν ταξιδέψει ο μικρός, ότι δεν είναι ακριβώς 2 ετών; Και απάντησε ότι και μιας μέρας να είναι πληρώνει κανονικά θέση, το βλέπουν από βιβλιάριο υγείας του

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Η Ελληνική Εταιρεία Μαστολογίας και το κέντρο ψυχοκοινωνικής υποστήριξης γυναικών με καρκίνο του μαστού Έλλη Λαμπέτη, προσφέρει δωρεάν εξέταση μαστού, στις 23 και 24 Μαΐου. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις αίθουσες "Πέλλα" και "Μυκήνες" του Ξενοδοχείου Divani Caravel και είναι αφιερωμένη στη μνήμη της Έλλης Λαμπέτη. Η δωρεάν εξέταση θα αρχίζει από τις 9:00 το πρωί και θα ολοκληρώνεται στις 19:00 το απόγευμα.

WN6Op3.png

Καλημέρα κορίτσια.Εχθές ξεκίνησα κι'εγώ την πρώτη χημειοθεραπεία.Ο γιατρός που με εχει αναλάβει άργησε να έρθει,αφου είχα τελειώσει και το φάρμακο και ήρθε μετά.Χαλάλι όμως η καθυστέρηση γιατί κάθησε και μιλήσαμε 1\12 ώρα και ήταν και οι γονεί; μου και ο άντρας μου μέσα στο δωμάτιο και μας εξήγησε τα πάντα και έλυσε και όλες μας τις απορίες.

Μου είπε οτι αυτή η θεραπεία που κάνω είναι εντελώς προληπτική όπως σας είχα πει αλλά πρέπει να γίνει γιατί ποτέ δεν ξέρεις.Το καλό με μένα είναι οτι δεν είχε πάει στους λεμφαδένες απλά είθιστε σε όγκους άνω των 5 χιλ να ακολουθείτε θεραπεία.Κάτω απο 5χιλ απλά πέρνεις μόνο το χάπι.Μου είπε οτι δεν παύει να είναι μια επίπονη διαδικασία η οποία όμως θα ξεπεραστεί με τα όποια προβλήματα προκύψουν.Οι οδηγίες που μου έδωσε είναι να αποφεύγω τον ήλιο,μου έδωσε κάποιες ενέσεις που θα κάνω απο αύριοοι οποίες σηκώνουν τα λευκά αιμοσφαίρια γιατί τώρα θα πέσουν και δημιουργούν ενα αίσθημα κόπωσης αλλά με αυτές που θα κάνω θα είμαι εντάξει.

Επίσης μου είπε να προσέχω πολύ τυχόν λοιμώξεις και να μην κολήσω τίποτα γιατί αυτό θα μας πάει πίσω στις θεραπείες.Το καλό είναι είναι καλοκαίρι και δεν υπάρχουν τόσες ιώσεις.

Μετά το τέλος της χημειοθεραπείας θα ξεκινήσω και ακτινοθεραπεία για ενα μήνα.Επιβάλεται και αυτό.Και πάνω που έλεγα οτι θα τελείωνα τον Οκτώβρη,τώρα πάω ενα μήνα μετά.Δεν πειράζει,1 μηνάκι ακόμα και θα τελειώσει κι'αυτό.

Η ζωή μου θα είναι απόλυτα φυσιολογική δηλαδή δεν μου έχει απαγορέψει τίποτα ούτε απο διατροδή,ούτε απο τίποτα.Ακόμα και να δούλευα θα μπορούσα να πηγαίνω στη δουλειά μου είπε,εκτός απο τις μέρες που δεν θα νιώθω εγώ καλά και θα είμαι πεσμένη αλλά τότε θα πρέπει να του το λέω και οποιοδήποτε σύμτωμα παρουσιάσω να τον πέρνω τηλέφωνο.

Στο διάστημα αυτό θα πρέπει να μου κόψει την περίοδο για 3 χρόνια.Αυτό γίνεται και απο μόνο του με το φάρμακο αλλά αν δεν συμβεί θα κάνω κάποιες ενέσεις για να μην έχω περίοδο και αυτό γιατί δεν πρέπει να δουλεύουν οι ορμόνες των ωοθηκών γιατί είναι αυξητικές και θα έχουμε πρόβλημα.Μετά τα 3 χρόνια όμως η περίοδος επανέρχεται κανονικά και μου είπε πως στην μέχρι τώρα καριέρα του δεν του έχει τύχει σε κάποια γυναίκα να μην έχει έρθει.Ωστόσο μας συνέστησε προσοχή ακόμα και τώρα γιατί δεν σημαίνει πως κάποια δεν μπορεί να μείνει έγκυος.

Μου έδωσε ακόμα να κάνω και μια άλλη εξέταση η οποία είναι γονιδιακή,δεν την καλύπτουν τα ταμεία και στοιχίζει 1500 ευρώ.Απο αυτή την εξέταση βλέπουν αν άχεις πάρει αυτό το γονίδιο και αν κάποια στιγμή στη ζωή σου θα νοσήσεις απο καρκίνο.Οι δικοί μου είπαν αμέσως το ναι και θα την κάνω και θα μου την πληρώσουν αυτοί.Κάνει να βγεί 2 μήνες αλλά μου είπε ο γιατρός οτι αυτή η εξέταση μπορεί και να μας αλάξει τα δεδομένα και να ακολουθήσουμε άλλη θεραπεία και να μην κάνω ακτινοθεραπεία μετά αλλά κάτι άλλο που δεν μου είπε.Θα τα πούμε όταν βγουν τα αποτελεσματα.Μας είπε ακόμα οτι επειδή είναι ακριβή αυτή η εξέταση,έχουν κάνει να πληρώνουν μόνο 170 ευρώ τα υπόλοιπα μέλοι της οικογενειας που θέλουν να την κάνουν και είπαμε να την κάνει και η αδερφή μου όταν θα έρθει το καλοκαίρι,έτσι προληπτικά αφού στοιχίζει τόσο λίγο μετά.

Μου έκανε πολύ εντύπωση πως έχει προχωρήσει η επιστήμη και πως αλλάζουν τα δεδομένα στην εξέλιξη μιας τέτοιας θεραπείας απο μια τέτοια εξέταση.

SI5Yp3.png

Ξεχασα να σου ευχηθώ κι'εγώ Πολίνα να ζήσετε και να εκατοστήσετε και να χαίρεστε τα παιδάκια σας!

Εχθές δεν σας είπα,με το που φύγαμε απο το νοσοκομείο με τους γονείς μου και πήγαμε στο σπίτι τους να παραγγείλουμε κάτι να φάμε,πάμε τρώμε,είχαμε πάρει ενα ωραίο ψαρονέφρι με πατάτες και σως που κάνει ενα μαγαζί που πάνε οι δικοί μου εκεί στα Μελίσσια που έχει αργεντίνικη κουζίνα.Με το που τελειώνω το φαγητό το οποίο έφαγα όλο με έπιασε ενας πόνος στο στομάχι μου και είχα τάση για εμετο.Δεν έκανα γιατί πέρνω αντιαιμετικά χάπια και στο νοσοκομείο μου έδωσαν και αντιεμετικό ορό.Απο εκείνη την ώρα μέχρι το βράδυ στις 10 που πήρα το τελευταίο χάπι τότε με άφησε το στομάχι μου και μπόρεσα και κοιμήθηκα.Δεν μπορούσα να πάω να πάρω ούτε την μικρή απο το σχολικό και ευτυχώς που θα καθόταν μαζί μου η μαμά μου και πήραμε στον παιδικό και είπαμε οτι θα την παραλάβει η γιαγιά της την μικρή και είχε και την ταυτότητα της μαζί κι'έτσι δεν κατέβηκα κάτω εγώ.Με 5 χαπάκια και να μην περνάει το στομάχι με τίποτα.Σήμερα είμαι καλύτερα.Ηρθε και ο άντρας μου το πρωί απο τη δουλειά για να κατεβάσει πάλι την μικρή στο σχολικό παρ'ότι του είπα να μην έρθει γιατί αισθανόμουν καλύτερα,αλλά δεν ακούει.Με βοήθησαν πολύ εχθές και η μητέρα μου που κράτησε την μικρή το μεσημέρι και ξάπλωσα λίγο και ο άντρας μου που μου έκανε κάτι απαραίτητες δουλειες και ετοίμασε και την τσάντα της μικρής και την έβαλε και για ύπνο,μου καθάρισε την κουζίνα,πήγε και μας πήρε φρούτα.Μόνη μου δεν θα έκανα τίποτα τόσο χάλια ήμουν χθες.Πρέπει να με πέιραξε πολύ και το φάρμακο αλλά ευτυχώς σήμερα νιώθω τόσο καλά.Θα πρέπει να προσέξω τη διατροφή μου και να τρώω συχνά και μικρά γεύματα για να μην έχω πάλι τέτοια θέματα.

SI5Yp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Δήμητρα πιστεύω ότι θα τα πας μια χαρά γιατί έχεις καλή ψυχολογια κ νομίζω είναι το βασικότερο για να ανταποκριθεί στο μέγιστο βαθμό ο οργανισμός σε μια θεραπεία! ;)

Εγώ βλέπω ότι δεν με πιάνει η αντιβίωση κ να δούμε τι θα γινει...εντωμεταξύ μου έχει δώσει 2 κουτιά κ δεν θα έχω τελειώσει μέχρι την Τρίτη που έχουμε το παπ-α...ξέρει κάποια να με διαφωτίσει αν επηρεάζει το αποτέλεσμα??? ή να πάρω το γιατρό?! :rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Η Ελληνική Εταιρεία Μαστολογίας και το κέντρο ψυχοκοινωνικής υποστήριξης γυναικών με καρκίνο του μαστού Έλλη Λαμπέτη, προσφέρει δωρεάν εξέταση μαστού, στις 23 και 24 Μαΐου. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις αίθουσες "Πέλλα" και "Μυκήνες" του Ξενοδοχείου Divani Caravel και είναι αφιερωμένη στη μνήμη της Έλλης Λαμπέτη. Η δωρεάν εξέταση θα αρχίζει από τις 9:00 το πρωί και θα ολοκληρώνεται στις 19:00 το απόγευμα.

Xριστίνα μπράβο σου που τα ψάχνεις και ενημερώνεσε.Η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία να ξέρετε και όπως μου έλεγε ο γιατρός σε αυτές τις περιπτώσεις είναι και σε ποσοστό 96% ιάσιμος ο καρκίνος του μαστού γιατί στην ιατρική δεν υπάρχει ποτέ 100% αλλά το πάνω απο 90 είναι σαν να λέμε 100.

Κορίτσια είναι μόνο 5 λεπτά απο το χρονό μας.Πιστέψτε με δεν διαρκεί παραπάνω και όσες δεν έχετε πάει ακόμα δτον γυναικολόγο σας εκτός απο τις εγγυούλες που παρακολουθούνται τώρα οι υπόλοιπες αφιερώστε αυτά τα 5 λεπτά.Πρόκειτε για τη ζωή μας και δεν νομίζω να αξίζει τίποτα περισσότερο απο αυτή!

SI5Yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...