Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω για την ίδια τράπεζα; Σας είχαν δώσει από το κέντρο κωδικούς για να δείτε το προφίλ των δοτρίων ή σας έστελναν αυτοί όποιον θεωρούσαν συμβατό με τα χαρακτηριστικά σας;

Εγώ δεν επέλεξα  τράπεζα..δεν γνωρίζω την διαδικασία ..

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Πολινα οχι αρκει να μην κανεις εντονη γυμναστικη πχ τρεξιμο, αεροβικη γιατι ο οργανισμος παραγει μια ουσια "δηλητηριο" για το μωρο,με την εννοια της πικρας οχι οτι θα δηλητηριαστει! Αυτο το ειχα ακουσει απο την Παθέκα οταν ειχε γεννησει στην tv. Παντως και μια φιλη μου με 3 μηνων μωρακι που θηλαζει πηγαινει κανονικα, μακαρι να βρεις τροπο και χρονο να πας!!!

Ευχαριστωωωωω Κατ!

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σιχαινομαι τα τιμολογιααααααα, σας το ειπα? Και τις ερευνες αποδοχων και παροχων για τις οποιες βγαζω και τα κωλοτιμολογια σορηδων (δεν ξερω και πως γραφεται).

Εκλεισα και τα εισιτηριακια μου. Μαρια εγω αναρωτιεμαι, πως θα κατσει η Ιλιανα 45 λεπτα στην αγκαλια μου βασικά, τη βλεπω να κοβει βολτες στο διαδρομο του αεροπλανου και να μιλαει με ολο τον κοσμο.

Εμας μια χαρα καθεται στο καθισματακι αλλα μετα θα ειναι και πολυ κουρασμενη.

Οσο για τη μετακινηση εκει, τα παιδια εχουν 2 αυτοκινητα καταρχην (ασε που χωραμε ολοι στο ενα) αλλα για 2 μερες θα την κραταμε αγκαλια, τι να κανουμε.

Τι ωραια πολυ χαιρομαι, ο Νικος ηθελε να αφησουμε την Ιλιανα να παμε καπου μονοι μας παραθαλασσια, να πω την αληθεια κι εγω το ηθελα, αλλα τα παιδια δεν μπορουμε ευκολα να παμε να τα δουμε, ενω κι ενα σκ την αφηνουμε την ιλιανα και φευγουμε, ειναι πιο ευκολο.

4Rnfp3.png

Εγώ πάλι σιχαίνομαι όσους χρωστάνε και είμαι να πέρνω τηλέφωνα ξανά & ξανά! Το τι ψέμα ακούω καθημερινα δε λέγεται!

Μια χαρά θα κάτσει στο αεροπλάνο, θα της μιλάνε και όλοι γύρω σας, θα της δείχνεις και τα περιοδικά που έχει το κάθισμα, θα πάρετε και ένα παιχνιδάκι και φτάσατε!

Όσο για το διήμερο οι δυό μας, πολύ το έχω ανάγκη, αλλά δεν το βλέπω προσεχώς :-(

n8m8p2.png

X9drp2.png

Αν κανείς πάσχει από αναγκαστικό οργασμό τώρα υπάρχει η λύση!!!

Είμαστε κατοχυρωμένοι και επαγγελματικά πλέον! Αυνάνες του κόσμου ενωθείτε!

http://pablo-namaste.blogspot.com/2011/05/blog-post_5826.html

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

:lol::lol::lol::lol::lol: λες να ξεκινήσουμε το άθλημα?:tongue::mrgreen:

n8m8p2.png

X9drp2.png

Γιωτα ενα εχω να πω...η πολλη δουλεια τρωει τον αφεντη και επισης, shame on you!!!!!!!!!!!!:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Μαρια κι εγω το σιχαινομαι αυτο αλλα δεν εχει νοημα πια, αφου πλεον μονο το δημοσιο μας χρωσταει περσινα ξυνα σταφυλια....ακομα δεν εχουν βγαλει ουτε προυπολογισμο οι δημοι!!!

Απο το πρωι το αφεντικο εχει παρει τα υπολοιπα μπροστα του και δε με εχει αφησει σε ησυχια να κανω τιποτα...αυτον τον πηρες?αυτο γιατι δεν το εψαξες???και μιλαμε για μικροποσα απο το 2009 που ελειπα...εμ τωρα που του λειψαν και αποφασισε να παει να τα παρει οι πελατες εχουν...κλεισει!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Γιώτα 45 λεπτά περνάνε μπαμ μπαμ στο αεροπλάνο....τι να πω κ εγώ που στο πήγαινε Βέλγιο θα την έχω(όχι εγώ δηλαδή ο στεφ) 3 ώρες αγκαλιά???? Πως θα κάτσει???? Που σιγά μην κάτσει εδώ δεν έκατσε που ήταν 11 μηνών όταν πηγαίναμε Γερμανία μας είχε ββγάλει το λάδι!:tongue:

Καλέ δεν σας είπα σήμερα εχουμε γεννητούρια...είχαμε 5 αυγά από τα καναρίνια μας κ σήμερα σκάσανε 2 μπορεί να σκάσανε κ άλλα βασικά αλλά τα χει βάλει ο στεφ πάνω από την ντουλάπα κ δεν ανεβαίνω να δω γιατί είναι πολύ ψηλά!:tongue::tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Αχ, εμένα χθες με τρέλανε πάλι η κόρη μου η γλωσσού;);)

Πολυλογία πρωί πρωί ε? Άντε σας αφήνω να ξυπνήσετε να μη μονολογώ και θα τα πούμε σε λίγο πάλι!!!

Από που να το πήρε η Λένα άραγε; :rolleyes:
Βγάλτε καημένη και τα δύο και τελειώνετε
Το σκ λεω να κατεβασω καλοκαιρινα. Εσεις κατεβασατε? Σημερα θα φτιαξω τα παπουτσια παντως, γιατι μποτες πια ποιος φοραει?
Εγώ φόρεσα πάντως σήμερα μπότες. Καλοκαιρινά κατέβασα σιγά σιγά του μικρού, κυρίως t-shirt που τα αλλάζει δυο δυο ανά ημέρα! Του πήρα και 4 ακόμα από τζάμπο χτες
Γιώτα μια χαρά είναι το ταξίδι με αεροπλάνο με το μωρό! Ταλαιπωρία μηδέν. Δεν ξέρω βέβαια τι ταξίδια έχετε κάνει με τη μικρή , εννοώ πόσο μακριά ήταν...αλλά εγώ σώθηκα με το αεροπλάνο, γιατί η δικιά μου δεν κάθεται με τίποτα στο αυτοκίνητο! Την 1η φορά που έκανε ταξίδι με αεροπλάνο ήταν 3 μηνών. Από τότε έχει μπει πολλές φορές, μια χαρά, μέχρι να μπεις, βγήκες!

Το μόνο μείον είναι το οικονομικό βέβαια. Αν είχα χρήμα, κάθε μήνα στο χωριό θα ήμουν :rolleyes:

Λίγα τα ψωμιά τους ακόμα, από τα 2 και μετά πληρώνουν ολόκληρο εισιτήριο (με μια έκπτωση στους φόρους) :(

WN6Op3.png

allo!!!!!!!!!!!!!!

βροχερη μουντη η σημερινη μερα

μελαγχολικη ε!!!!!!

εχω και την γκρινια του Νικολα γιατι βαριεται και τεντωνει τα χερια κατω και σφιγγεται σαν να μου λεει

"παμε καπου....οπουδηποτε!!!!!!"

αντε να στρωσει ο καιρος αντε σε λιγο εχουμε καλοκαιρι ε!!!!!:confused::confused:

σημερα με επιασε μεγαλη προκοπη!!!

ειχα μαζεψει αμπελοφυλα απο το χωριο και αξιωθηκα σημερα να κανω σαρμαδακια....

ειχα ξανατυλιξει στο χωριο με την

πεθ

αλλα μονη μου να τα κανω ????ποτε

κι εγιναν ...μουρλια!!!!!!!!!!!!!!!!

τελικα ειναι ευκολα απλα θελεις λιγο χρονο στο τυλιγμα

και αν δεν ειχα τον νικολα να προσπαθει να ανεβει στην αγκαλια μου γιατι νομιζε οτι τα σαρμαδακια ηταν ελια:shock::shock::shock: και ηθελα να φαει!!!

και ο μικρουλης μου εφαγε μεχρι που εσκασε...και γιαουρτακι!!

Κατ μην με κοιτας στραβα .... λιγα εφαγα με γιαουρτακι:oops::oops:

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Κατ μην με κοιτας στραβα .... λιγα εφαγα με γιαουρτακι:oops::oops:

xaxaxaxaxa να σου πω,οποτε κανεις γεμιστα να κρατας ενα μικρο χωρο στην ακρη στο ταψι και να γεμιζεις φυλλα με την ιδια γεμιση!σκεπασε τα και με κανα δυο φυλλα απο πανω και θα γινουν!!!!παντως η παναγιωτα τρωει γεμιστα αλλα το ντολμαδακι που αρπαξε προχθες μου το εδωσε πισω...κατα κυρη κατα κορη που λενε!χαζο παιδι!

χθες το απογευμα λοιπον πηγαμε στη παιδικη χαρα της γειτονιας μας!!!

τα περασαμε υπεροχα!!!

δεν ειχε πολλα παιδακια πηραμε και τα κουβαδακια μας

και εγινε χαμος με την αμμο!!!

κι εγω ημουν ξεκουραστη γιατι δεν ειναι μεγαλο το μερος να τρεχω συνεχεια πισω του!!

καπου καπου καθομουν!!

2 ωρες μετα

ξεκινησε να φυγει μονος του:shock::shock::shock::shock:

περιμενε του λεω να μαζεψουμε τα παιχνιδια σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!

και φυγαμε ησυχα ησυχα χωρις κλαματα

με τα ποδια αφου ειναι διπλα μας!!!

10.30

ο Νικολας κοιμοταν και ξυπνησε 9

ενω αλλες μερς κοιμαται μετα τις 11 μπορει κ 12

φυσικα αμεσως τον εβαλα στο μπανιο

και εβγαινε αμμος απο παντου!!! χα!! χα!!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

10.30

ο Νικολας κοιμοταν και ξυπνησε 9

ενω αλλες μερς κοιμαται μετα τις 11 μπορει κ 12

Γιατι νομιζεις τρεχω στις παιδικες χαρες καθε απογευμα????για να κουραζεται και να κοιμαται!αλλα δυστυχως στο δικο μου το παιδι δεν πιανει παντα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...