Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω για την ίδια τράπεζα; Σας είχαν δώσει από το κέντρο κωδικούς για να δείτε το προφίλ των δοτρίων ή σας έστελναν αυτοί όποιον θεωρούσαν συμβατό με τα χαρακτηριστικά σας;

Εγώ δεν επέλεξα  τράπεζα..δεν γνωρίζω την διαδικασία ..

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Μωρε κι εγω δεν εχω τετοια κολληματα,ισα ισα που δε μ'αρεσει να βγαινω να διασκεδασω οπως πχ την πρωτοχρονια που μου πιασε η αλλη την κουβεντα παιδια και πεθερες και δεν ακουσα λιγο μπουζουκακι...απλα δε μπορουσα να συνεννοηθω χθες με τις ξανθιες που ολη την ωρα χοροπηδουσαν πανω κατω αμεριμνες και κανονιζαν latin για αυριο...:confused::rolleyes::(

Καλά ναι αυτές είναι ειδική κατηγορία άστο, εγώ δε μπορούσα ούτε προ γάμου και παιδιών να συνεννοηθώ :tongue::tongue::tongue:

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλά ναι αυτές είναι ειδική κατηγορία άστο, εγώ δε μπορούσα ούτε προ γάμου και παιδιών να συνεννοηθώ :tongue::tongue::tongue:

:D:D:D:D:D

εχω καμια 40αρια τιμολογια να βγαλω κι εσεις εχετε πιασει την παρλα και δεν με αφηνετε να συγκεντρωθωωωωωωω

4Rnfp3.png

:D:D:D:D:D

εχω καμια 40αρια τιμολογια να βγαλω κι εσεις εχετε πιασει την παρλα και δεν με αφηνετε να συγκεντρωθωωωωωωω

Κάτσε ρε κοπελιά έχει λιώσει το κορμί μου 1,5 μήνα τώρα και σήμερα που είπα να δουλέψω πιο χαλαρά και να πω καμιά κουβέντα μου τη λες κιόλας:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Δε σας είπα πήγα και στο ΙΚΑ πρωί πρωί για τις εξετάσεις μου, όλα μια χαρά φτου! φτου! μην το ματιάσω το ΙΚΑ μας, ποτέ δεν περιμένω!!! Αυτό το μήνα είπα να δοκιμάσω και την τυχή μου με υπέρηχο μέσω ΙΚΑ (μια και όπως σας έχω πει ο γιατρός μου είναι κατά των υπερήχων πέρα από τους 3 μεγάλους) και θα πάρω σε λίγο να κλείσω ραντεβού να δω τι θα μου πούνε!

dWXVp3.png

YqUap3.png

δεν στη λεω βρε κοριτσι, απλα οταν μιλατε, εχω κι εγω ανοιχτό το ιντερνετ και παρακολουθω, και δεν αφοσιωνομαι στην τοοοοοοοσσσσσσοοοοο αγαπημενη μου εργασια.

Το σκ λεω να κατεβασω καλοκαιρινα. Εσεις κατεβασατε? Σημερα θα φτιαξω τα παπουτσια παντως, γιατι μποτες πια ποιος φοραει?

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Εγω τα κατεβσα ,εχω κρατησει απο χειμωνιατικα μονο λεπτες μακρυμανικες με αποτελεσμα να φορα συνεχεια κοντομανικο με ζακετα..παλιοκαιρος!σημερα ηρθα με κοντομανικο,ζακετα και δερματινο!:(

Καλημέρα,

Είχε πει για βροχή ρε παιδιά σήμερα? :confused: :confused:

Κατ όντως δύσκολο πλέον να συζητάμε με ανύπαντρες κοπέλες που δεν έχουν και παιδάκια. Άλλα ενδιαφέροντα!

Μαριαλένα, σε καταλαβαίνω απόλυτα για το όνομα. Έχεις κι εσύ τα δίκια σου! Κι εγώ έτσι σκέφτομαι. Στο 2ο μπεμπέκι νομίζω πρέπει και η μαμά να κάνει το κέφι της. Τι στο καλό, τόση ταλαιπωρία περνάμε. Δεν έχει σημασία αν το όνομα θα είναι από τους γονείς μας, μπορεί να είναι και άσχετο, αλλά να το έχουμε επιλέξει εμείς οι μαμάδες! Εγώ ήθελα πάντα να βγάλω τη μαμά μου, μου αρέσει και το όνομά της. Η καημένη έχει μεγαλώσει 3 εγγόνια και όνομα δεν άκουσε, παρόλα αυτά δεν μιλάει καθόλου! Αλλά το θέμα είναι ότι το νιώθω και το κάνω! Ευτυχώς που το 2ο είναι κοριτσάκι. Αν ήταν αγόράκι, κι εγώ το ίδιο θα πάθαινα με σένα. Ο πεθερός καλός και χρυσός είναι αλλά το όνομά του αίσχος και τον φωνάζουν Γιάννη, άσχετο δηλαδή, άρα τι νόημα έχει?

n8m8p2.png

X9drp2.png

Εγώ ευτυχώς τα έχω όλα κάτω...χθες προχθες μάλιστα καλοκαιρινές μπλούζες έβαλα!!! :tongue::tongue: Σήμερα με μανίκι 3/4! ;)

Πω πω το αφεντικό θα ανοίξει κ άλλο φούρνο στο Μοσχάτο μέχρι 15/5....άραγε θα πάρω άλλη άδεια φέτος??? Θα εμπλακώ πουθενά(εννοώ αν θα με χρειάζεται κ εκεί) ??? Ιδέα δεν έχω....θα δείξει μάλλον μέχρι να στο στήσει θα μάθω κ εγώ! :rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια, τι κανετε

Μαριαλενα κι εγω νομιζω το σωστο ειναι να πανε ενα ενα τα ονοματα, αλλα και η συνεχεια των ονοματων ειναι ωραια. Ειμαι σιγουρη οτι θα τα βρειτε ευκολα παντως.

Εμεις τελικα για τριημερο κλεισαμε για Θεσσαλονικη, να παμε στα αγαπημενα μας ξαδελφια. Θα παμε με αεροπλανο (η Ιλιανα θα κανει το πρωτο της ταξιδι με αεροπλανο, χιχι) καθως θα μεινουμε στο σπιτι τους, οποτε θα δωσουμε τα χρηματα στα εισιτηρια να παμε και να ερθουμε ξεκουραστοι.

Τα ξαδελφια μας εχουν ενα κοριτσακι 1 χρονο μεγαλυτερο απο την Ιλιανα, και περιμενουν διδυμα αγορακια. Οποτε λεμε ειναι μια καλη ευκαιρια να παμε τωρα, πριν γεννησουν, γιατι μετα με 3 παιδια θα ειναι πιο δυσκολο.

Γιώτα μια χαρά είναι το ταξίδι με αεροπλάνο με το μωρό! Ταλαιπωρία μηδέν. Δεν ξέρω βέβαια τι ταξίδια έχετε κάνει με τη μικρή , εννοώ πόσο μακριά ήταν...αλλά εγώ σώθηκα με το αεροπλάνο, γιατί η δικιά μου δεν κάθεται με τίποτα στο αυτοκίνητο! Την 1η φορά που έκανε ταξίδι με αεροπλάνο ήταν 3 μηνών. Από τότε έχει μπει πολλές φορές, μια χαρά, μέχρι να μπεις, βγήκες!

Το μόνο μείον είναι το οικονομικό βέβαια. Αν είχα χρήμα, κάθε μήνα στο χωριό θα ήμουν :rolleyes:

n8m8p2.png

X9drp2.png

λημερα και απο μια ξεκουραστη μανα!!!

Ο Βυρωνέλης κοιμηθηκε απο 1.30 εως 9.30 και στο καλαθι του (οχι διπλα μου στο κρεββατι)!!!:D:D:D Κατερίνα, δε στελνεις την Τοτα μια βολτα να της κανουμε ιδιαιτερα για τον υπνο?? :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Μαριαλενα νομιζω οτι το σωστο ειναι να δωσετε το ονομα του μπαμπα σου...

Μαρακι κι εδω τα ρουχα ολα μαζι ειναι!!:tongue::tongue:

Βρε κοριτσια ειδα τον εαυτο μου στον ολοσωμο καθρεφτη κι επαθα σοκ!! Τι μπουτια, τι κοιλια, χαλια μαυρα!!!:(:( Θελω ν' αρχισω λιγη γυμναστικη απο τον επομενο μηνα, λετε να υπαρχει προβλημα με το θηλασμο???

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Πολινα οχι αρκει να μην κανεις εντονη γυμναστικη πχ τρεξιμο, αεροβικη γιατι ο οργανισμος παραγει μια ουσια "δηλητηριο" για το μωρο,με την εννοια της πικρας οχι οτι θα δηλητηριαστει! Αυτο το ειχα ακουσει απο την Παθέκα οταν ειχε γεννησει στην tv. Παντως και μια φιλη μου με 3 μηνων μωρακι που θηλαζει πηγαινει κανονικα, μακαρι να βρεις τροπο και χρονο να πας!!!

Παντως γνωμη μου ειναι να μην πας και "χτυπιεσαι" πολυ, ασκησουλες ηρεμα ,χωρις ενταση γιατι οσο να ναι αν κουραζεσαι, ιδρωνει κλπ (εγω και με τις δουλειες του σπιτιου το παρατηρουσα αυτο) ,ερχεται και καλοκαιρι,κανεις περισσοτερες καυσεις και ισως μειωθει η παραγωγη σου.

ΥΓ:Η Τέτη σήμερα στη μανα μου κοιμηθηκε 10-8...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...