Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Eυχαριστω πολυ κοριτσια μου!!:D:D

Τελικα θα βγουμε την παρασκευη που ειμαστε πιο χαλαροι, χωρις εξωσχολικες δραστηριοτητες και πρωινο ξυπνημα την επομενη ημερα...:rolleyes::rolleyes:

Α, και το σαββατο εκλεισα κομμωτηριο για ρεκτιφιε!!

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Κοριτσακια καλησπερα!Συγγνωμη που μπαινω στα ξαφνικα στην παρεα σας αλλα χρειαζομαι για την καλυτερη μου φιλη 2 πακετα γκοναλ που δυσκολευεται πολυ να βρει λογω ΙΚΑ και κινδυνευει να ''χασει'' την επομενη της προσπαθεια που κανονικα αρχιζει σε 20 μερες!Εαν σε καποια κοπελα εχουν περισσεψει καποια κουτια και δεν τα χρειαζεται ας μου στειλει ενα προσωπικο μηνυματακι!

Σας ευχαριστω για το χρονο σας

Κοριτσακια καλησπερα!Συγγνωμη που μπαινω στα ξαφνικα στην παρεα σας αλλα χρειαζομαι για την καλυτερη μου φιλη 2 πακετα γκοναλ που δυσκολευεται πολυ να βρει λογω ΙΚΑ και κινδυνευει να ''χασει'' την επομενη της προσπαθεια που κανονικα αρχιζει σε 20 μερες!Εαν σε καποια κοπελα εχουν περισσεψει καποια κουτια και δεν τα χρειαζεται ας μου στειλει ενα προσωπικο μηνυματακι!

Σας ευχαριστω για το χρονο σας

Καλησπέρα.Καλό θα ήταν να απευθυνθείς σ'ενα φόρουμ εξωσωματικής γι'αυτό.Εδώ δεν νομίζω να μπορεί να σε βοηθήσει κάποια κοπέλα.Εύχομαι καλή επιτυχία στη φίλη σου!

SI5Yp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια!!!

Πήγαμε στο γιατρό μου πήρε υλικό για τα χλαμύδια,είδαμε κ το μπεμπάκι! Σταυροπόδι παρακαλώ καθόταν!!! :lol::lol::lol::lol:Κ το κορυφαίο είναι ότι εδώ κ καμιά βδομάδα κ η Ζωή μονίμως σταυροπόδι κάθεται!!!;) Παλι είχαμε διαφορά στον υπέρυχο 2 εβδομάδες αυτη τη φορά κ μετά με έβαλε κ σήκωσα τη λεκάνη με τα χέρια μπουνιές από κάτω κ μετρήθηκε σωστα! Μωρέ να φταίει ο υπέρυχός του ή το λίπος της κοιλιάς που δεν μετράει σωστά???:tongue::tongue::tongue::rolleyes::rolleyes::rolleyes::confused:Αλλάξαμε κ ημερομηνία για την αυχενική γιατί κάτι του προέκυψε για την Παρασκευή κ θα πάμε τελικα την Τρίτη !!! :D:D:D

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημέρα μανούλες!!!!

Πολινάκι να τα χιλιάσετε κι από δω, να είστε ευτυχισμένοι και να χαίρεστε την υπέροχη οικογένειά σας!!!

Άννα νομίζω στην αυχενική θα σου λυθούν όλες οι απορίες οπότε μην ανησυχείς, το μπεμπέκι θα είναι μια χαρά!!!!!

Αχ, εμένα χθες με τρέλανε πάλι η κόρη μου η γλωσσού;);) Καθόμαστε το βράδυ στον καναπέ και κάτι βλακείες έκανε και της λέω "Τι λες μωρέ με δουλεύεις" και απαντάει θρασύτατα: "Ναι! Σε δουλεύω γιατί σ' αγαπάω!!!!!!!!:P:p:p:p:p". Εν τω μεταξύ ο Βασίλης που άκουγε από την κουζίνα μου λέει πάει θα μας τρελάνει αυτό το παιδί και γυρνάει το γοργονίδιο και του λέει "Βρε μπαμπά μου κι εσένα σ' αγαπάω!!!!!!":confused::confused::confused::confused: Αχ, σας το λέω θα ζήσουμε τρελλές στιγμές εφηβείας με τούτη!!!!! Το δε μπόμπο τον τρέλανε στο ζούληγμα χθες και μετά η κοιλιά μου πήγαινε βόλτες κι έβαζε το χέρι της πάνω κι έλεγε στο Βασίλη "Κουνάει πολύ ο αβεφόυλης σήμερα μπαμπά!!!!!"

Εν τω μεταξύ χθες κάνανε ο αδερφός του Βασίλη τη Β' Επιπέδου και περιμένουν δεύτερο κοριτσάκι, οπότε θα έχουμε κι άλλη ξαδερφούλα και τον βλέπω το μπόμπο μου να είναι πασάς στα Γιάννενα με τόσες γυναίκες:tongue::tongue::tongue: Βέβαια τώρα που των παιδιών είναι κορίτσι θα έχουμε ένα ματσάκι με το Βασίλη για το όνομα αλλά νομίζω θα τα βρούμε στο τέλος:P

Πολυλογία πρωί πρωί ε? Άντε σας αφήνω να ξυπνήσετε να μη μονολογώ και θα τα πούμε σε λίγο πάλι!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Καλημέρα όμορφες!!!

Κωλόκαιρος γμτ ψιχαλίζει εδώ κ μεθαυριο λένε για 28 βαθμούς??? Με τσακίζει αυτή η αλλαγή κ δεν θα γίνω ποτέ καλά αν δεν ζεστάνει!:rolleyes:

Μαριαλένα με το καλό η δευτερη ανηψούλα!! Για πες τι ονόματα παίζουν να σας λύσουμε εμείς το θέμα! ;););):tongue::tongue::tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημέρα όμορφες!!!

Κωλόκαιρος γμτ ψιχαλίζει εδώ κ μεθαυριο λένε για 28 βαθμούς??? Με τσακίζει αυτή η αλλαγή κ δεν θα γίνω ποτέ καλά αν δεν ζεστάνει!:rolleyes:

Μαριαλένα με το καλό η δευτερη ανηψούλα!! Για πες τι ονόματα παίζουν να σας λύσουμε εμείς το θέμα! ;););):tongue::tongue::tongue:

28 το Σάββατο? Τέλεια γιατί ανησυχούσα για το πισίνα πάρτυ της μικρής στο μπαλκόνι:P:p:p:p:p:p

Μωρέ δεν είναι τα ονόματα καθαυτά που είναι το θέμα, απλά ο καθένας μας θέλει να βγάλει το μπαμπά του (Προκόπη και Γιώργο) αλλά εγώ θεωρώ πως είναι σειρά μου γιατί ξέρω ότι και θα το χαρεί πολύ και πιστεύω ότι με τόση βοήθεια που έχουμε από τους δικούς μου είναι και το σωστό. Επίσης, όλοι του λένε ότι αυτό είναι το σωστό απλά το θέμα του είναι ότι για να συνεχιστεί το γενεαλογικό τους δέντρο όπως είναι τόσα χρόνια πρέπει να βγάλει το μπαμπά του για να συνεχίσουν τα ονόματα να πηγαίνουν ζευγαρωτά δηλαδή από Γιώργο σε Βασίλη και από Βασίλη σε Γιώργο:P:p:p:p:p Anyway, δεν είναι φοβερό θα τα βρούμε γιατί πάντα συνεννοούμαστε με το Βασίλη, απλά θα έχει λίγο σασπένς μέχρι να καταλήξουμε:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

dWXVp3.png

YqUap3.png

Το Λένα που έβγαλες τη μικρή ποιανού είναι ??? μαμάς σου ή πεθεράς σου?? Τώρα συγνώμη κιόλας είναι το όνομα του μπαμπά σου...αλλά Προκόπης??? Όχι ρε κοπελιά!! :tongue::tongue: Τη μαμά σου πως τη λένε?? Βγαίνει σε αντρικό??:tongue::tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια, τι κανετε

Μαριαλενα κι εγω νομιζω το σωστο ειναι να πανε ενα ενα τα ονοματα, αλλα και η συνεχεια των ονοματων ειναι ωραια. Ειμαι σιγουρη οτι θα τα βρειτε ευκολα παντως.

Εμεις τελικα για τριημερο κλεισαμε για Θεσσαλονικη, να παμε στα αγαπημενα μας ξαδελφια. Θα παμε με αεροπλανο (η Ιλιανα θα κανει το πρωτο της ταξιδι με αεροπλανο, χιχι) καθως θα μεινουμε στο σπιτι τους, οποτε θα δωσουμε τα χρηματα στα εισιτηρια να παμε και να ερθουμε ξεκουραστοι.

Τα ξαδελφια μας εχουν ενα κοριτσακι 1 χρονο μεγαλυτερο απο την Ιλιανα, και περιμενουν διδυμα αγορακια. Οποτε λεμε ειναι μια καλη ευκαιρια να παμε τωρα, πριν γεννησουν, γιατι μετα με 3 παιδια θα ειναι πιο δυσκολο.

4Rnfp3.png

Καλημερα!!!

Μαριλου το ονομα θα το παρει αυτος που βοηθαει!!!Παει και τελειωσε!Εδωσα και γω το ονομα της πεθερας στη μικρη και αυτη πινει καφεδες μακριααα ενω η μανα μου κλεινει 10ωρο σπιτι μου καθε μερα...Δεν πειραζει ομως, ο Μανωλακης θα ερθει,που θα παει;););):P:pεκει δε θα χαρισω σε κανεναν ειδικα τωρα που η κοπελα του κουνιαδου μου εχει πατερα,αδεφο και δεν ξερω τι αλλο με το ιδιο ονομα με τον πεθερο μου!!!!;);)

Ειμαι κομματια,τι το θελω το ξενυχτι?Χθες πηγε ο Κωστας να δει μπαλα στον αδερφο του και με πηρε να με ρωτησει αν θελω να βγουμε με την παρεα του μεταπτυχιακου.Φορτωνω τη μικρη στο λεωφορειο και βουρ στη μανα μου:tongue::tongue:Θα περασω μετα να την παρω αλλα πρεπει να τσακωθω με τη μανα μου πρωτα που θελει να την κρατησει κανα δυο μερες...

Πηγαμε Χαλανδρι σε ενα μπαρακι,ειχα τοση χαρα αλλα πως φαινεται η κουρασμενη μανα-εργαζομενη ρε παιδια...μια στηριζομουν στο ενα ποδι,μια στο αλλο,πονουσα ολοκληρη απο την κουραση...:-(δε μπορουσα να διασκεδασω με τιποτα!Και 1η μερα περιοδου κιολας στο ορθιο δεν εβγαινε..Εν τω μεταξυ τα παιδια οχι μακρια μου ηλικιακα αλλα ποσες διαφορες υπηρχαν μεταξυ μας...ανυπαντρες χωρις υποχρεωσεις κλπ να με ρωτανε που πηγαινουμε οταν βγαινουμε:rolleyes:...τι ωρα ξυπναμε το πρωι, αν ξυπναμε και το σαββατο ιδια ωρα κλπ...αιντε,αιντε....:confused::confused: Παει ,τελειωσε...μονο μαζι σας μπορω να κανω παρεα τελικα...:D:D

Το Λένα που έβγαλες τη μικρή ποιανού είναι ??? μαμάς σου ή πεθεράς σου?? Τώρα συγνώμη κιόλας είναι το όνομα του μπαμπά σου...αλλά Προκόπης??? Όχι ρε κοπελιά!! :tongue::tongue: Τη μαμά σου πως τη λένε?? Βγαίνει σε αντρικό??:tongue::tongue:

Το Λένα είναι της πεθεράς μου αλλά ήταν αδιαπραγμάτευτο κι από τους δυό μας ότι θα βγεί εκείνο, της το έδωσα με μεγάλη μου ευχαρίστηση γιατί άνθρωπος σαν την πεθερά μου σπάνια υπάρχει και τη χάσαμε πολύ νωρίς οπότε δεν υπήρξε καμία αμφιβολία για το πώς θα πούμε τη μικρή. Όσο για το όνομα του μπαμπά μου οκ συμφωνώ κι εγώ ότι δεν είναι και στο τοπ πέντε των αντρικών ονομάτων, αλλά πλέον νομίζω ότι έχουν ξεπεραστεί όλα αυτά με τα ονόματα και επίσης αν του το φωνάζουμε ολόκληρο και όχι υποκοριστικά κλπ. θα είναι μια χαρά.

Καλημερα!!!

Μαριλου το ονομα θα το παρει αυτος που βοηθαει!!!Παει και τελειωσε!Εδωσα και γω το ονομα της πεθερας στη μικρη και αυτη πινει καφεδες μακριααα ενω η μανα μου κλεινει 10ωρο σπιτι μου καθε μερα...Δεν πειραζει ομως, ο Μανωλακης θα ερθει,που θα παει;););):P:pεκει δε θα χαρισω σε κανεναν ειδικα τωρα που η κοπελα του κουνιαδου μου εχει πατερα,αδεφο και δεν ξερω τι αλλο με το ιδιο ονομα με τον πεθερο μου!!!!;);)

Ειμαι κομματια,τι το θελω το ξενυχτι?Χθες πηγε ο Κωστας να δει μπαλα στον αδερφο του και με πηρε να με ρωτησει αν θελω να βγουμε με την παρεα του μεταπτυχιακου.Φορτωνω τη μικρη στο λεωφορειο και βουρ στη μανα μου:tongue::tongue:Θα περασω μετα να την παρω αλλα πρεπει να τσακωθω με τη μανα μου πρωτα που θελει να την κρατησει κανα δυο μερες...

Πηγαμε Χαλανδρι σε ενα μπαρακι,ειχα τοση χαρα αλλα πως φαινεται η κουρασμενη μανα-εργαζομενη ρε παιδια...μια στηριζομουν στο ενα ποδι,μια στο αλλο,πονουσα ολοκληρη απο την κουραση...:-(δε μπορουσα να διασκεδασω με τιποτα!Και 1η μερα περιοδου κιολας στο ορθιο δεν εβγαινε..Εν τω μεταξυ τα παιδια οχι μακρια μου ηλικιακα αλλα ποσες διαφορες υπηρχαν μεταξυ μας...ανυπαντρες χωρις υποχρεωσεις κλπ να με ρωτανε που πηγαινουμε οταν βγαινουμε:rolleyes:...τι ωρα ξυπναμε το πρωι, αν ξυπναμε και το σαββατο ιδια ωρα κλπ...αιντε,αιντε....:confused::confused:

Ναι αυτό είναι ένα θέμα που το αντιμετωπίζω συχνά με τη δικιά μου την παρέα όταν βγαίνουμε (μιας και του Βασίλη η παρέα έχουν πια όλοι παιδιά οπότε είμαστε στο ίδιο μήκος κύματος). Αλλά να σου πώ κάτι μουκάνει και λίγο καλό νομίζω γιατί συζητάω και για τίποτα άλλα εκτός από το να κουκουβαγιάζω για τη Λένα όλη μέρα:P:p:p:p

dWXVp3.png

YqUap3.png

Χαχαχαχ Κατερίνα....σαν την συννυφάδα μου που με ρώτησε στο πάρτυ πότε θα κανονίσουμε να πάμε στο βινύλιο για χορό...κ μετά μου λέει α ξέχασα είσαι κ έγκυος...μωρέ της λέω το μέσα το παίρνω μαζί μου τη Ζωή δεν έχω που να αφήσω!!!:shock::shock::tongue::tongue::tongue:

Το δε κορυφαίο τωρα που είπα συννυφάδα....έχουν βρει ένα σπίτι που τους αρέσει σχεδόν δίπλα μας....το σκέφτονται....ελπίζω να το κλείσει κανας άλλος γιατί σίγουρα θα τη βγάζουν εδώ παρέα μας! Το δήλωσε κ ο κουνιάδος μου μετά τη δουλεια θα έρχεται για καφέ! :shock::rolleyes::confused:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Ναι αυτό είναι ένα θέμα που το αντιμετωπίζω συχνά με τη δικιά μου την παρέα όταν βγαίνουμε (μιας και του Βασίλη η παρέα έχουν πια όλοι παιδιά οπότε είμαστε στο ίδιο μήκος κύματος). Αλλά να σου πώ κάτι μουκάνει και λίγο καλό νομίζω γιατί συζητάω και για τίποτα άλλα εκτός από το να κουκουβαγιάζω για τη Λένα όλη μέρα:P:p:p:p

Μωρε κι εγω δεν εχω τετοια κολληματα,ισα ισα που δε μ'αρεσει να βγαινω να διασκεδασω οπως πχ την πρωτοχρονια που μου πιασε η αλλη την κουβεντα παιδια και πεθερες και δεν ακουσα λιγο μπουζουκακι...απλα δε μπορουσα να συνεννοηθω χθες με τις ξανθιες που ολη την ωρα χοροπηδουσαν πανω κατω αμεριμνες και κανονιζαν latin για αυριο...:confused::rolleyes::(

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...