Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλημέρα,

σας διαβαζω με διακοπές και ξέχασα τι ήθελα να γράψω...:rolleyes:

Πωλίνα να τα εκατοστήσετε πάντα ευτυχισμένοι!!!

Όντως τα μικρά δεν αλλάζουν συχνά νούμερο στα παπουτσάκια. Την βγάζουμε άνετα τη σεζόν με κάθε νούμερο!:D

Πήγα εχθές river west και πήρα από h&m, 3 γκαστρομπλουζάκια και ένα παντελόνι καλοκαιρινό, 70euro όλα! Τώρα θέλω και παπούτσια στρωτά, αλλά δεν βρίσκω :-(

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαρια ψωνισες κι εσυ εχθες τελικα ε???Μπραβο!Εγω για τη μικρη πηρα βεβαια αλλα τωρα γλυκοκοιταζω ενα τοπ στραπλες στα toi&moi...ποτε θα παω να το δω απο κοντα δεν ξερω...

Ναι βγήκα τελικά με τον Αλέξη και την Άντα :D τι να κάνω δεν μου χωράει τίποτα! Καλά για τα κοριτσάκια έχουν απίστευτα πράγματα! Θα είναι κουκλίτσες οι μικρές κυρίες φέτος!

Εχθές πήγε ο Αλέξης να πάρει κάτι κουτιά για να βάζουμε τα παιχνίδια μέσα από το ΙΚΕΑ και εγώ με την Άντα κάτσαμε για χυμό. Της έδωσα το lip gloss και βαφότανε το κορίτσι και μετά έβαφε κι εμένα:tongue: Αχ πάει μου έμοιασε!:D Μας κοίταζε ο κόσμος, αλλά σκασίλα μου. Όταν βγαίνουμε μαζί εγώ γίνομαι πιο παιδί από την Άντα, γενικώς το έχω αυτό με τα πιτσιρίκια!

Και με τα ανήψια μου έτσι έκανα, αλλά να μου πεις τότε ήμουν κι εγώ παιδί:rolleyes:

n8m8p2.png

X9drp2.png

Και τρελαινομαι Μαρια και τον εχω γνωρισει προσωπικα στην Κρητη, η μανα μου ειναι φιλη και με την αδερφη του. Αυτο και το "ητανε μια φορα" ηταν τα νανουρισματα της Παναγιωτας...μονο ετσι ηρεμουσε!

Εχ...μμμμ μολις παρηγγειλα το τοπακι που λεγαμε....ειμαι απαραδεκτη!:tongue::tongue:μα τι εχω παθει????

Παω να τσακισω ενα μηλαρακι!!!χεχεχεχεχε

Εν τω μεταξυ πρεπει να παρω δωρο και στον αντρα μου και το ξεχασα...που θα βρω κανενα καλο τσαντακι ωμου αντρικο???

Διαφημίσεις

Και τρελαινομαι Μαρια και τον εχω γνωρισει προσωπικα στην Κρητη, η μανα μου ειναι φιλη και με την αδερφη του. Αυτο και το "ητανε μια φορα" ηταν τα νανουρισματα της Παναγιωτας...μονο ετσι ηρεμουσε!

Εχ...μμμμ μολις παρηγγειλα το τοπακι που λεγαμε....ειμαι απαραδεκτη!:tongue::tongue:μα τι εχω παθει????

Καλά είναι απίθανος τι να πω!

Χωρίς να το δοκιμάσεις ρε συ? Μακάρι να σου κάτσει όπως το φαντάζεσαι! Με γεια!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Καλά είναι απίθανος τι να πω!

Χωρίς να το δοκιμάσεις ρε συ? Μακάρι να σου κάτσει όπως το φαντάζεσαι! Με γεια!

Κοιτα πηρα το νουμερο που νομιζω οτι θα μου κανει,φαρδια γραμμη ειναι...αν δε μου κανει στην τελικη θα πεταχτω ερμου μια μερα να το αλλαξω

Καλημεραααα. Κάνω μια παρουσιαση 250 σελιδω στο powerpoint και μου εχουν βγει τα ματια. Αλλα πρεπει να την τελειωσω μεχρι αυριο, οποτε σημερα εχω μεινει λιγο εκτος απο εδω, για να συγκεντρωθω να δουλεψω.

Βρε παιδια, γιατι κανουν διαφορετικες ερωτησεις στην απογραφη? Τη μαμα μου τη ρωτησαν αν κανει ανακυκλωση, ακομη και ποσες σακουλες πραγματα ανακυκλωνει την εβδομαδα!:shock: Εμας εδω δε μας ρωτησαν τιποτα τετοιο...

Εμας μας την κανανε αυτη την ερωτηση παντως.

Σας πηρα μονοτερμα αλλα να σας πω και κατι αλλο.Χθες βγηκαμε μια βολτα και ειπα να της παρω κανα κολαν απο ενα μαγαζακι που ψωνιζω εκει κοντα μου για τωρα.Τελικα το κολαν δεν το πηρα, εδωσα 40 ευρω και πηρα 2 σετακια καλοκαιρινα τρέλα!Μολις τα ειδα,δεν τα αφηνα με τιποτα!Φτηνα μου τα αφησε παντως, με ξερουν και στο μαγαζι, απο 56 τα πηρα 40.Κολαν καπρι λαχανι με ενα μπλουζακι με σουρα πανω τιραντε και μανικακι να πεφτει στο πλαι με μαργαριτες κι ενα φουστανακι χιαστι πισω χρωματιστο με κολανακι κι αυτο απο κατω, αφου τα δοκιμασε σημερα και δεν ηθελε να τα βγαλει η τετα!!!!!Χαλαλι της, να παιρνουμε και τιποτα ομορφο τωρα το καλοκαιρι, ολο το χειμωνα με φορμες τον βγαλαμε!

Κι εγω της ψωνισα χτες 3 κολαν καλοκαιρινα απο το ζαρα για το σταθμο και μια 3αδα βρακακια, γιατι τωρα που θα φοραει φορεματακια να μην φαινεται η πανα, η αν συρθει κατω να μην παρει κανα μικροβιο, να ειναι λιγο πιο προστατευμενη η περιοχη απο κάτω. Ειναι μουρλια, εχουν λουλουδακια, πεταλουδιτσες, τέτοια πραγματα.

Επισης την προηγουμενη εβδομαδα της πηρα ενα μαγιο ολοσωμο και βρηκα ενα στο ζαρα επισης ολοσωμο, αλλα δεν το πηρα γιατι το σκεφτομαι να της παρω κι αλλο ολοσωμο. Εχουμε και το περσινο μπικινι που της ηταν μεγαλο αρα θα το ξαναφορεσει (ηταν 2αρι). Και σκεφτομαι μηπως υπερβαλω, αλλα μου αρεσε πολυ. Hταν Hello Kitty. Ειχε και πολυ ωραια μπικινακια παντως.

4Rnfp3.png

Πωλινακι να ζησετε κοριτσακι μου, να ειστε παντα ευτυχισμενοι.

Ρε κοριτσια, τις προαλλες κοιταζα τις φωτογραφιες απο το groupaki μας στο facebook.

Και λεω πριν ποσους μηνες ειχαμε παει στον παιδοτοπο, τοτε με τα κουπονια. Δεκεμβρης ήταν, Γεναρης, κατι τετοιο. Ποσο πολυ εχουν αλλαξει ολα τα παιδακια απο τοτε εμφανισιακα. Εχουν γινει πιο παιδακια.

Τι ωραια που ειναι.

Εγω παντως την Ιλιανα τη βλεπω αυτο τον καιρο, μερα με τη μερα να αλλαζει σε συμπεριφορα. Φευγει τελειως απο το μωρακι και πηγαινει προς το παιδακι.

Η δε ομιλια της καθε μερα καλυτερευει.

Σημερα εκανε μια βλακεια το πρωι και της φωναξε λιγο ο Νικος, και αντι να ρωτησει "τι εκανε?" οπως κανει συνήθως, ειπε, "τι εκανα?" και μετα ειπε "τι εκανε Ιλιανα?"

4Rnfp3.png

Τα έχω πάρει κρανίο!!!

Η μάνα μου πήγε σήμερα στο Σωτηρία κ έβαλε ένα μηχάνημα για να της μετράει για 24ωρες τη πίεση...η μικρή είναι στη πεθερά μου σήμερα αλλα επειδή ήρθε για λίγες μέρες κ θέλει οπωσδήποτε να φύγει σήμερα για Αυλίδα ο στεφ μου λεει πάρε άδεια δεν τη ρωτάω καν γιατί θα θέλει να φύγει....κ του απαντάω τι πάει να πει θέλω κ δεν θέλω???οι γονείς υποτίθεται πρέπει να βοηθάνε στην ανάγκη τα παιδιά τους...δηλαδή μόνο απαιτήσεις για ονόματα,για να πέρνουν το αυτοκίνητο κ ένα σωρό άλλα(που δεν τα γράφω γιατί θα σας πέσουν τα μαλλιά) μπορούν να έχουν αλλά όχι για να βοηθάνε??? Δεν τους χαλάμε ποτέ χατήρι για ότι εξυπηρέτηση ζητήσουν....Ε όχι ως εδώ κλάταρα....η μάνα μου έχει τόσο σοβαρό πρόβλημα είναι με το οξυγόνο κ κρατάει τη μικρή κ εκείνη που είναι υγιέστατη πήγε κ μένει στο εξοχικό να γλυτώσει(κ όταν έρχεται δεν μας το λέει μη κ της πούμε να κρατήσει το παιδί)....ε λοιπόν κ εγώ του λέω θα λέω όχι σε πολλά...κ μην περιμένουν ούτε όνομα ούτε καμία άλλη εξυπηρέτηση...τέλος...κ από βδομάδα η μικρή σε παιδικό να πληρώνεις κ μετά βγάλτα πέρα....δεν φταίει κ αυτός αλλα πρεπει να ξεκαθαρίσει η κατάσταση...δεν μπορώ να πληρώνω παιδικό κ φυσικά δεν μπορώ να κάτσω κ σπίτι άνεργη δηλαδή τι να κάνω να κόψω το λαιμό μου ή να βγω στη ζητιανιά????????? λίγο φιλότιμο ρε γμτ.....:-(:-(:-(:-(

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Αντε ας πω τη γνωμη μου κι απο'δω, απαραδεκτη η πεθερα για να μην πω τιποτα χειροτερο, αλλα ας περιμενουμε και την ετυμηγορια μην την κακολογουμε χωρις λογο...λεμε τωρα!

Koριτσια ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας!!!:D:D Δεν ειναι οτι δεν θελω να βγουμε ολοι μαζι, ισα ισα που προχθες που περπατησαμε μεχρι τις κουνιες καμαρωνα για τα 3 μου παιδακια και με κοιτουσαν και αλλες μαμαδες και χαμογελουσαν, αλλα μου εχει λειψει και η εξοδος μονο με τον αντρα μου!!!

Οσο για τα παπουτσια αποφασισα να αγοραζω μονο οταν ειναι και η καρολ μαζι, ολο την παταω, αλλα ειναι και θεμα φορμας, οχι μονο μεγεθους.

Αννα απαραδεκτη η πεθερα, για ακομη μια φορα!!!!:shock:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Δεν ξέρω αν με διάβασες κατ στο τσατ...τελικά ναι θα τη κρατήσει 9-11....θα φύγει δηλαδή ο στεφ από πειραια θα πάει κέντρο...θα πάει κάποιες παραγγελίες που έχει...θα γυρίσει να τη πάρει θα τη φέρει πειραιά κ θα περιμένει να σχολάσω να πάω σπίτι! Αυτα....τα συμπεράσματα δικά σας! ;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

γεια σας κοπελες!!!!!!!!!!!!!

σημερα που λετε μανα κ γιος ξυπνησαμε 10.30!!!!!!

παει η μερα μας

ηθελα και να βγω αγορα τρομαρα μου.....

τελικα εβγαλα ολα τα ρουχα του Νικολα να τα τακτοποιησω γιατι τα ειχα μπερδεψει λιγακι

απο περυση του κανουν σχεδον ολα τα σορτσακια του!!!

ελπιζω και σε 2 μηνες να συνεχισουν να του κανουν!!

αχ εβλεπα και τα πρωτα ρουχαλακια του και παπουτσακια....

τι μικρουλικα που ειναι

και τι χαριτωμενα!!!!

ποτε μεγαλωσαν βρε.....τα μωλακια μας....

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...