Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Aυριο εχουμε επετειο γαμου 10 χρονων, λεμε να παμε ολοι μαζι σ' ενα ταβερνοεστιατοριακι που παμε συχνα, μας ξερουν και δεν θα μας στραβοκοιταζουν!! Θα γελασει καθε πικραμενος!!!:tongue::tongue::tongue:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Aυριο εχουμε επετειο γαμου 10 χρονων, λεμε να παμε ολοι μαζι σ' ενα ταβερνοεστιατοριακι που παμε συχνα, μας ξερουν και δεν θα μας στραβοκοιταζουν!! Θα γελασει καθε πικραμενος!!!:tongue::tongue::tongue:

Ίσα ίσα που θα είναι πολύ ωραία και πολύ τρυφερά!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

μπραβο δημητρουλα!!!!!παντα ετσι να εισαι κοπελα μου!!!!!!!!ολα καλα θα πανε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

πολινακι να τα εκατοστησετε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(στα γραφω απο τωρα, ,γιατι δεν ξερω αν θα καταφερω να μπω κ αυριο...)και γιατι παρακαλω να σασ στραβοκοιτανε????γκρρρρρ!!!!!αντιθετωσ οπου πατε να σασ καμαρωνουν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εγω δηλαδη οπου σασ συναντουσα ,θα σασ καμαρωνα!!!καλα να περασετε!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

πωλινακι, δεν καταλαβαινω γιατι θα γελασει ο καθε πικραμενος... μια χαρα εικονα θα ειστε, μια οικογενεια με τρια ομορφα παιδακια.

Σημερα πηγα γυμναστηριο μετα απο ενα μηνα, και καθως δεν εχω κοιμηθει πολυ καλα τα τελευταια δυο βραδια, ενεργεια ΜΗΔΕΝ. Δεν καταφερα ουτε το μισαωρο να βγαλω, σηκωθηκα κι εφυγα.

Γυρισα σπιτι, ανοιξα τηλεοραση, εφτιαξα ποπ κορν, πινω χυμο, και λαπτοπακι, να χαλαρωσω λιγο χωρις να χρειαστει να πω κουβεντα σε κανεναν. Εκτος απο σας βεβαια.

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα.Και μας μας απογράψανε εχθές το απόγευμα.Σε 10 λεπτά είχαμε τελειώσει.

Η μικρή εχθές μου έκανε το εξής κουφό.Είχαν έρθει οι γονείς μου και όπως καθόμασταν στο μπαλκόνι κατέβασε το παντελόνι της και μου έλεγε πουφ και πουφ.Αυτό το λέει οταν έχει κάνει κακά αλλά έτσι λέει και οταν κάνει τσίσα προφανώς γιατί το καταλαβαίνει.Εχθες επέμενε και ενω της έλεγα να σηκώσει το παντελόνι της μου λέει η μαμά μου,μήπως το παιδί θέλει να πάει στο γιογιό?Τη ρωτάω αν θέλει να κάνει τσίσα στο γιογιό και μου λέει ναι.Πράγματι την πήγα,την έβαλα και έκανε.Μου έκανε πολύ εντύπωση και αναρωτιέμαι αυτό είναι κάτι που σίγουρα εχει δει να το κάνει κάποιο παιδάκι ή τους μαθαίνουνε εκεί?Θα το ρωτήσω βέβαια στην συνάντηση που θα γίνει αλλά ούτως η άλλως σκεφτόμουνα να αρχίσω μια προσπάθεια κιέγώ τώρα το καλοκαίρι στο χωριό.Το κακό είναι οτι αν το ζητάει απο τώρα τι θα κάνω γιατί κι'εχθές κανονικά δεν θα έπρεπε να της ξαναφορέσω την πάνα αφού τα έκανε στο γιογιό.Ετσι δεν είναι?Αλλά έπρεπε να βγούμε έξω οπότε δεν είχα επιλογή.Γι'αυτό λέω οτι είναι δύσκολο εδώ και απο την μια χαίρομαι που σε λίγο καιρό στο χωριό θα έχω την συνατότητα να το κάνω γιατί εκεί ή στη θάλασσα θα είμαστε ή στο σπίτι αλλά επειδή θα κυκλοφορεί συνέχεια στην αυλή με τα ξαδέρφια της δεν θα με νοιάζει να την έχω με το βρακάκι και να κατουρηθεί και πάνω της αρκετές φορές.1-2 θα μάθει κάποια στιγμή,απλά εδώ είναι δύσκολο να το κάνω.Επίσης και το βράδυ που πήγα να την αλλάξω να της βάλω πυτζάμες την ξαναέβαλα στο γιογιό και πάλι κατούρησε εκεί.

SI5Yp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Τι κακό πράγμα κοιμάμαι από τις 10 με τη μικρή κ ξυπνάω από τις 6 :shock: Εχω πιει καφέ έχω φάει πρωινό έχω συμαζέψει κ περιμένω να ξυπνήσει η φαμίλια!Που δεν ξυπνάνε βέβαια κ θα τους ξυπνήσω εγώ σε λίγο!:tongue:

Σήμερα θα πάμε για έκτακτη συνάντηση στο γιατρό γιατί πρέπει να πάρουμε υλικό για χλαμύδια-μυκόπλασμα :confused: μου το έγραφε στις εξετάσεις κ επειδή του είπα ότι θα τις κάνω στο ίκα δεν μου λέει αυτό είναι γυναικολογική εξέταση κ αφού πήγα στο ίκα κ μου εξήγησαν τι είναι τον πήρα κ κανονίσαμε να μου τη κάνει αυτός!;) Οπότε επ ευκαιρίας θα δούμε κ πως πάει το μπεμπάκι!:D

sjCrp3.pngUhiNp2.png

3006949cw1ynbbyya.gif

Βρε παιδια, γιατι κανουν διαφορετικες ερωτησεις στην απογραφη? Τη μαμα μου τη ρωτησαν αν κανει ανακυκλωση, ακομη και ποσες σακουλες πραγματα ανακυκλωνει την εβδομαδα!:shock: Εμας εδω δε μας ρωτησαν τιποτα τετοιο...

Αννα κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης μονο ο γιατρος σου μπορει να παρει κολπικο και τραχηλικο υγρο. Δε μπορεις να πας αλλου για τετοιου ειδους εξετασεις. Καλα αποτελεσματα!

Πολ, να ζησετε, να ειστε ευτυχισμενοι και να χαιρεστε τα παιδακια σας!:D

age.png age.png

Καλημερα!

Αννα...θα προτιμουσες μαζι με σενα στις 6 να εχει ξυπνησει και η μικρη???(βλ.Παναγιωτα η οποια ειχε κοιμηθει και 11...) αυτο το παιδι δεν εχει προγραμμα υπνου,παει και τελειωσε!Δυο βραδυα κοιμηθηκε μεχρι τις 8-9,σημερα τα σκατωσαμε παλι...τα πηρα και με το γαλα της ενω το βραδυ σε 10-15 λεπτα ειχαμε τελειωσει,ειμασταν 20 λεπτα με το μπιμπερο στο στομα να τρεχει....και που και που να καταπινει.Το εβαλα κι εγω στο ποτηρακι με καλαμακι,μου δωσε και μια γιναμε χαλια κι εμεις και το χαλι και το πεταξα!Αιντε πια μ'αυτο το μπελα!:mad:Επισης,εβαλα και τις φωνες, μου τις εβαλε κι αυτη (μα ουτε λιγο δακρυ που φωναξε η μαμα,τιποτα?) και στο τελος μου ειπε μαμα παπαω,γεια κι εφυγα!

Αυτη ρε παιδια λεει και προτασουλες, πχ να ο μπαμπά όταν βλεπει τον αντρα μου...κι απο χθες εχει κολλησει "εμενα,εσενα..."

Κι εγω θα σας χαιρομουν Πολινα ειδικα που στην επετειο σας βγαινεται ολοι μαζι σαν οικογενεια!!Μπραβο σας!

Γυρισα σπιτι, ανοιξα τηλεοραση, εφτιαξα ποπ κορν, πινω χυμο, και λαπτοπακι, να χαλαρωσω λιγο χωρις να χρειαστει να πω κουβεντα σε κανεναν. Εκτος απο σας βεβαια.

Ποσο μα ποσο σε ζηλευω!!!!!!!!!!

Μαριαννα εγω αυτες τις εξετασεις στην εγκυμοσυνη τις ειχα κανει εξω συγκεκριμενα στο 401. Ο γιατρος μου δεν τις εκανε!

Διαφημίσεις

Σας πηρα μονοτερμα αλλα να σας πω και κατι αλλο.Χθες βγηκαμε μια βολτα και ειπα να της παρω κανα κολαν απο ενα μαγαζακι που ψωνιζω εκει κοντα μου για τωρα.Τελικα το κολαν δεν το πηρα, εδωσα 40 ευρω και πηρα 2 σετακια καλοκαιρινα τρέλα!Μολις τα ειδα,δεν τα αφηνα με τιποτα!Φτηνα μου τα αφησε παντως, με ξερουν και στο μαγαζι, απο 56 τα πηρα 40.Κολαν καπρι λαχανι με ενα μπλουζακι με σουρα πανω τιραντε και μανικακι να πεφτει στο πλαι με μαργαριτες κι ενα φουστανακι χιαστι πισω χρωματιστο με κολανακι κι αυτο απο κατω, αφου τα δοκιμασε σημερα και δεν ηθελε να τα βγαλει η τετα!!!!!Χαλαλι της, να παιρνουμε και τιποτα ομορφο τωρα το καλοκαιρι, ολο το χειμωνα με φορμες τον βγαλαμε!

Πολίνα να τα εκατοστήσετε!! Κοίτα οι άλλοι δεν νομίζω να σας κοιτάνε περίεργα εμένα η απορία μου είναι αν θα καταφέρετε να φάτε με ησυχία! :tongue::tongue:

Μαριάννα το ίδιο ακούω κ εγώ με την απογραφή ότι διαφέρει το ερωτηματολόγιο....χθες κάνανε στη μαμά μου κ ήταν κ η μικρή εκεί κ έκανε αγάπες στον απογραφέα ο οποιος βάση γούστου μάνας μου ήταν κούκλος! :tongue::tongue::tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημέρα.Και μας μας απογράψανε εχθές το απόγευμα.Σε 10 λεπτά είχαμε τελειώσει.

Η μικρή εχθές μου έκανε το εξής κουφό.Είχαν έρθει οι γονείς μου και όπως καθόμασταν στο μπαλκόνι κατέβασε το παντελόνι της και μου έλεγε πουφ και πουφ.Αυτό το λέει οταν έχει κάνει κακά αλλά έτσι λέει και οταν κάνει τσίσα προφανώς γιατί το καταλαβαίνει.Εχθες επέμενε και ενω της έλεγα να σηκώσει το παντελόνι της μου λέει η μαμά μου,μήπως το παιδί θέλει να πάει στο γιογιό?Τη ρωτάω αν θέλει να κάνει τσίσα στο γιογιό και μου λέει ναι.Πράγματι την πήγα,την έβαλα και έκανε.Μου έκανε πολύ εντύπωση και αναρωτιέμαι αυτό είναι κάτι που σίγουρα εχει δει να το κάνει κάποιο παιδάκι ή τους μαθαίνουνε εκεί?Θα το ρωτήσω βέβαια στην συνάντηση που θα γίνει αλλά ούτως η άλλως σκεφτόμουνα να αρχίσω μια προσπάθεια κιέγώ τώρα το καλοκαίρι στο χωριό.Το κακό είναι οτι αν το ζητάει απο τώρα τι θα κάνω γιατί κι'εχθές κανονικά δεν θα έπρεπε να της ξαναφορέσω την πάνα αφού τα έκανε στο γιογιό.Ετσι δεν είναι?Αλλά έπρεπε να βγούμε έξω οπότε δεν είχα επιλογή.Γι'αυτό λέω οτι είναι δύσκολο εδώ και απο την μια χαίρομαι που σε λίγο καιρό στο χωριό θα έχω την συνατότητα να το κάνω γιατί εκεί ή στη θάλασσα θα είμαστε ή στο σπίτι αλλά επειδή θα κυκλοφορεί συνέχεια στην αυλή με τα ξαδέρφια της δεν θα με νοιάζει να την έχω με το βρακάκι και να κατουρηθεί και πάνω της αρκετές φορές.1-2 θα μάθει κάποια στιγμή,απλά εδώ είναι δύσκολο να το κάνω.Επίσης και το βράδυ που πήγα να την αλλάξω να της βάλω πυτζάμες την ξαναέβαλα στο γιογιό και πάλι κατούρησε εκεί.

Ειναι μια πολυ καλη αρχη, σημαινει οτι καταλαβαινει και θελει μονη της να παει.

Σιγουρα θα το ειδε στον παιδικο, ειναι ενα απο τα καλα που εχει ο παιδικος, οτι βλεπουν τα αλλα και θελουν και εκεινα και γενικα σε βοηθανε πολυ να βγαλεις τις πανες.

Μην αγχωνεσαι ακομα που της φορας πανες, ετσι ειναι το σωστο, αφου κι εκεινη ακομα δεν ζηταει να τις βγαλει τελειως.

Κρατα το λιγο καιρο ετσι και αν την πηγαινεις στο γιογιο οποτε ζηταει και καποια στιγμη που θα θελει και εκεινη, της βγαζεις τελειως.

Βλεποντας και κανοντας ειναι με τις πανες.

Εχεις την πιο σωστη αντιμετωπιση με τη θεραπεια σου και μπραβο σου, θα σε βοηθησει πολυ.

Με τα παπουτσια κι εμεις την εχουμε πατησει.

Ζητησα απο τη νονα να του παρει 23 (ενω φοραει 22), του πηρα κι εγω 23 κατι πανινα κι ενα ζευγαρακι πεδιλα απο μια αλλαγη, αλλα ολα ειναι μεγαλα.

Ελπιζω τον αλλο μηνα να ειναι ενταξει.

Το ιδιο επαθα τωρα με τη δεσποινα.

ενω το 25 της ειναι στενο, το 26 της βγαινει.

Πηρα πατους και κατι γινεται.

yey2p2.png BN4cp2.png

Πωλινα ΘΑ τα εκατοστησετε, ειστε πολυ ωραιο ζευγαρι.

Το οτι θα πατε ολοι μαζι στην επετειο των 10 για φαγητο ειναι η ωραιοτερη εικονα ευτυχιας.

Μ αρεσει να βγαινουμε δυο μας, αλλα και με τα παιδια το διασκεδαζω πολυ.

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...