Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Mια χαρά και το σπανακόρυζο και τα φασολάκια! Τρελαίνομαι! Επίσης κι εγώ σήμερα αρακά θα φάω στη μανούλα!!! Πάλι καλά που μου μαγειρεύει!

Εσυ πριν λιγο δεν εφαγες ριζοτο με μπριζολα????θα φας και αρακα βρε????:(

Διαφημίσεις

Ξεκινησα να γραφω χθες, αλλα δεν μπορεσα...ολα οσα εγραφα μου εμοιαζαν πολυ "μικρα" και ανοητα. Τελος παντων...

Μαρακι μου κουραγιο και υπομονη κοριτσακι μου...ειναι μια πολυ δυσκολη κατασταση τόσο για εσας, οσο και για τη μικρη, αλλα ειμαι αισιοδοξη οτι η θεραπεια θα βρεθει συντομα :):)

Δημητρουλα ολα καλα θα πανε...καποια στιγμη ολα αυτα θα ειναι απλως μια δυσαρεστη αναμνηση και τιποτε αλλο...οσο για το 2ο παιδακι, μην αγχωνεσαι καθολου. Και εγω στα 40 ειμαι, εκανα τον βυρωνακο και ολα μια χαρα!!

Παλι ξεχναω τι θελω να σας γραψω...δεν θα ειναι σημαντικα μαλλον!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Καλημέρα μανούλες!!!!

Λέμε σιγά σιγά να ξεκινήσουμε το project μετακόμιση στην Ηλιούπολη, ο!

Mariloy πως και σκεφτεστε να φυγετε?? κοντα στην μαμα σου δε μενεις? το λεω γιατι οταν ειναι κοντα οι μαμαδες εχουμε πιο πολυ βοηθεια ε??

Εγω προσπαθω να πεισω τον Κωστα να παμε στο χωριο μου στο Μεσολογγι...ο παππους και η γιαγια μου εχουν να δουν τη μικρη απο περυσι το καλοκαιρι....αλλα θα πρεπει να παρω αδεια απο τη δουλεια γιατι ειπαμε μονο το δημοσιο δουλευει με πνευμα!!!!Για μας ειναι εργασιμη....

Κατερινα να ερθεις στην πολη μας για δουλεια

κι εδω τα παντα ειναι κλειστα και του Αγιου πνευματος

νομιζω και Θεσ/νικη το ιδιο!!!!!!!!!!!!!!

δεσποινακι απο καιρο με εχεισ ρωτησει ,σχετικα με το φορεμα....αλλα ειχα πεσει τοσο πολυ ,τοσο με τα νεα τησ δημητρασ οσο και με του μπιζελιου που δεν μπορουσα να σου απαντησω....

λοιπον ,φορεμα,αν και πηρα και αλλο ενα πολυ καλοκαιρινο τελικα εβαλα το πρωτο!!!!την ημερα τησ βαπτισησ,περα του οτι εβρεχε το πρωι ,μετα μεχρι αργα το απογευμα ειχε 9 μποφορ και κρυοοοοοο!!!!!(θα θυμαστε που προσπαθουσα να στερεωσω τουσ στολισμουσ κ αυτα εφευγαν....).βεβαια του ειχα κανει και καποιεσ αλλαγεσ(κονταμα κτλ) και την προτελευταια ημερα που ειδα κι ετσι χαλια τον καιρο αποφασισα να φορεσω αυτο...

και τελικα ηταν αρκετα ωραιο και πανω μου και απο οτι καταλαβα και απο τα σχολια που μου εκαναν!εν τω μεταξυ για να καταλαβετε ολεσ οι γυναικεσ που ηλθαν ,φορουσαν ολεσ παλτα κ χοντρεσ ζακετεσ!!!(και ηταν 25 απριλιου!!!)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αφου κρυωναμε!εγω δεν εβαλα κατι απο πανω ,εμεινα με το φορεμα...

εννοειται οτι εβαλα αξεσουαρ σε λευκοχρυσο,ασημι πεδιλο,ροζ ζωνη κι ετσι εσπαγε το πολυ μαυρο!!

να σαι καλα βρε ειρηνουλα!!! με θυμηθηκες!!!

Δημητρουλα καλη αρχη!!! χαιρομαι που ξεκινησες με καλη διαθεση!!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

πηγαμε και λαικη αλλα πολυ αερα βρε κοροτσια

φοβηθηκα μην μας ερθει καμια ομπρελα στο κεφαλι:shock::shock::shock:

πηγα και ψαρα πηρα τα ψαρακια μου και γυριζοντας στο σπιτι δε βλεπω την σακουλα απο τα ψαρια...που ειναι τα ψαρια οεο????

τελικα τα ξεχασα στον ψαρα

αντε παλι πηγα να τα παρω

την προηγουμενη τριτη ειχα παρει ενα τραπεζομαντηλο πλαστικο κι εκεινο δεν ηρθε σπιτι..

τα βαζω κατω απο το καροτσι και μου πεφτουν απο τα πλαγια:confused::confused::confused:

σημερα το παρατηρησα

ο αντρς μου πρεπει να εβαλε αναποδα το δυχτακι....

παντως πολυ συχνα τα χανω...

δε βαριεσαι μικρης αξιας ειναι

ο Νικολας μου περνει ττο τηλεφωνο κ λεει "παπαλωωωω??" παρακαλω...

και προσπαθει να τραγουδησει ενα τραγουδακι με την αλφαβητα:rolleyes::rolleyes:

κουκουβααα!!!!!!!!!!:P:p:p:p:p

Ήρθα κ εγώ....ευτυχώς ο στεφ όποτε έχει κανα δρομολόγιο από δω μας μαζευει κ μας φέρνει σπίτι...τι κ αν αργώ να ρθω μόνο που δεν ανεβάζω το καρότσι μου φτανει!!!

Μπλιαχ για το μενού σας σήμερα...μόνο τη μπριζολίτσα της Μαρίας θα χτύπαγα! :P

Δήμητρα τσακιρ κέφι βλέπω με τη μέθη βρε :tongue::tongue: Όλα καλά θα πάνε κ όπως είπε κ η Χριστίνα ένα φουλάρι στο λαιμό κ δεν φαίνεται τίποτα!!! Θυμήθηκα τώρα μια φίλη μου που έχει τραχειοτομή στο λαιμό κ μια ουλή από το λαιμό μέχρι ανάμεσα στο στήθος κ ουδέποτε την ένοιαξε πως φαίνεται στους άλλους μονίμως με ντεκολτε είναι...κ καλά κάνει αφού πέρασε μεγάλο γολγοθά κ εκείνη με την υγεία της!;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

ΒΑΡΙΕΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙ

εγω τα μαγειρευω γιατι μου τα ζητανε...εσυ γιατι τα κανεις????δεν ξερω,εγω με αρνι και μακαρονια μεγαλωσα!αυριο θα ψησω μια μπριζολα να φερω!(σπανακορυζο ειχα προχθες...)

Ασχετο:η τετη (ετσι αυτοαποκαλειται πια) με παιρνει καθε μερα στη δουλεια τηλ...κανουμε διαλογο...χαχαχα επισης, ενα αστειο: αμα την πειραζω,γαργαλαω κλπ φωνζει: άτηνα, άτηνα!!!!

Γιατι δεν μπορουμε να τρωμε μονο κρεας και μαμαμονια, πρεπει να τρωμε και καμια πρασιναδα να παιρνουμε και καμια βιταμινη (τσ τσ τσ, τι νοικοκυρα που ειμαι).

Και νταξ μωρε, το τρωω απλα δεν πεθαινω κιολας. Απλα δεν ειχα παρει ουτε λιγη φετα, ουτε ψωμι, και ευτυχως μια συναδελφος δεν ηθελε τις πιτουλες απο τα σουβλακια-καλαμακια που ειχε παρει, και μου τις εδωσε και κατεβηκε καπως καλυτερα.

1η ιουνίου εκλεισα ραντεβου με εναν παιδορθοπεδικο για το ζαβο δακτυλακι στο ποδι της Ιλιανας. Να δουμε αν θα κανουμε κατι ή θα το αφήσουμε.

Παντως κι εμεις, ασχετως η οχι αυξητικής ορμόνης, γενικές εξετασεις αιματος θα της κανουμε της Ιλιανας το Σεπτέμβρη. Να ρωτησω, οδοντριατρο και οφθαλμιατρο ποτε τα παμε πρωτη επισκεψη?

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...