Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μαρακι πραγματικα δεν εχω λογια!!!!!απο χτεσ ειμαι διαρκωσ δακρυσμενη οσο σκευτομαι την μικρουλα ιωαννουλα σου....

δεν ξερω τι να σου γραψω,και αν αυτα που θα σου γραψω απαληνουν λιγο τον πονο κ την στεναχωρια σου...

ευχομαι μονο,οπωσ ειπαν και τα κοριτσια ,να βρεθει πολυ συντομα το φαρμακο ή εστω η θεραπεια με τα βλαστοκυταρα.....ψαξτο κι εσυ ,οπωσ σου ειπαν και μακαρι μεσα απο την καρδια μου γρηγορα η μικρη σου ιωαννα να απαλλαγει απο αυτο...

υπομονη κ δυναμη σε εσενα!!!και ναι ,να πασ σε εναν ψυχολογο οπωσ ειπεσ...σιγουρα θα σε βοηθησει!!!!!!!!!να μασ φιλησεισ την ιωαννουλα σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

δεσποινακι απο καιρο με εχεισ ρωτησει ,σχετικα με το φορεμα....αλλα ειχα πεσει τοσο πολυ ,τοσο με τα νεα τησ δημητρασ οσο και με του μπιζελιου που δεν μπορουσα να σου απαντησω....

λοιπον ,φορεμα,αν και πηρα και αλλο ενα πολυ καλοκαιρινο τελικα εβαλα το πρωτο!!!!την ημερα τησ βαπτισησ,περα του οτι εβρεχε το πρωι ,μετα μεχρι αργα το απογευμα ειχε 9 μποφορ και κρυοοοοοο!!!!!(θα θυμαστε που προσπαθουσα να στερεωσω τουσ στολισμουσ κ αυτα εφευγαν....).βεβαια του ειχα κανει και καποιεσ αλλαγεσ(κονταμα κτλ) και την προτελευταια ημερα που ειδα κι ετσι χαλια τον καιρο αποφασισα να φορεσω αυτο...

και τελικα ηταν αρκετα ωραιο και πανω μου και απο οτι καταλαβα και απο τα σχολια που μου εκαναν!εν τω μεταξυ για να καταλαβετε ολεσ οι γυναικεσ που ηλθαν ,φορουσαν ολεσ παλτα κ χοντρεσ ζακετεσ!!!(και ηταν 25 απριλιου!!!)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αφου κρυωναμε!εγω δεν εβαλα κατι απο πανω ,εμεινα με το φορεμα...

εννοειται οτι εβαλα αξεσουαρ σε λευκοχρυσο,ασημι πεδιλο,ροζ ζωνη κι ετσι εσπαγε το πολυ μαυρο!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Γεια σας κορίτσια.Σήμερα πήγα κι'εβαλα κι'εγώ το σωληνάκι που θα μου βάζουν απο εκεί το φάρμακο μεθαύριο που θα ξεκινήσω τις θεραπείες.Ημουν μες στην τρελή χαρά το πρωί,λες και πήγαινα για spa ενα πράγμα.Ο γιατρός,αυτός που μου το έβαλε πολύ καλός,μου εξήγησε τη διαδικασία,μου είπε για τυχόν παρενέργειες και τελικά στο χειρουργείο τα κατάλαβα όλα.Καναμε μέθη και το γέλιο είναι που με ρώταγε ο κουμπαρος μας και του έλεγα οτι κατάλαβα και τα ράματα που μου κάνανε και τα πάντα.Απλως λίγο ζαλάδα ένιωθα.

Εμεινα 2 ώρες μετά στο δωμάτιο και μετά φύγαμε.Μου έδωσε και μια αντιβίωση για 4 μέρες.Το θέμα μου είναι οτι με το που φύγαμε άρχισε να με πονάει και να μην μπορώ να στρίψω το κεφάλι μου,το στρίβω βέβαια αλλά όχι όλο όπως πριν.Δεν πάυει να ειναι ενα ξένο σώμα στον οργανισμό το οποίο θα πρέπει να κρατήσω για 3-4 μήνες.Επίσης με ενοχλεί που φαίνεται γιατί ξεκινάει απο το λαιμό και καταλήγει λίγο πάνω απο το στήθος.Ναι,τοσο μεγάλο είναι.Θα πρέπει να το συνηθίσω τώρα.Αλλα είπαμε αυτά είναι τα λιγότερα.

SI5Yp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκι μου μη δίνεις σημασία, αυτό είναι παροδικό και για να γίνεις καλά!!! Κάθε επιτυχία εύχομαι και μόνο έτσι με αισιοδοξία να προχωράς!!!!!

να σαι καλά Μαριαλένα.Σ'ευχαριστώ πολύ.Η αλήθεια είναι πως ξεκίνησα πολύ δυναμικά και δεν με πειράζει τίποτα πια.Ουτε αυτά που φαίνονται εξωτερικά,γιατί όλα αυτά διόρθωνονται.Και μόνο που είμαι καλά και περπατάω αυτό φτάνει,τώρα ολα τ'αλλα απλά λεπτομέρειες.

SI5Yp3.png

Μπράβο ρε Δήμητρα, πάντα έτσι να είσαι, αισιόδοξη! Όλα καλά θα πάνε!

Σ'ευχαριστώ Μαρία.Κι'εσύ μην δίνεις σημασία σε αφεντικά.Κοίτα να απολαμβάνεις την εγκυμοσύνη σου και το κοριτσάκι σου και άσε τους άλλους να λένε οτι θέλουν.

SI5Yp3.png

Τελικά μόνο να περνάμε καλα πρέπει να κοιτάμε και όχι να αναλωνόμαστε σε βλακείες!

Μάλλον συμφωνεί και το νινί μαζί μου, γιατί τώρα κουνιέται πάρα πολύ :D

Α δε σας είπα ή Άντα δείχνει σε όλους μας την κοιλιά, μπαμπά, γιαγιάδες, παππούδες και λέει νινί!!! :tongue: Έχει πολύ πλάκα, ιδίως όταν κάποιος έχει και λίγη κοιλίτσα παραπάνω :mrgreen:

n8m8p2.png

X9drp2.png

Τελικά μόνο να περνάμε καλα πρέπει να κοιτάμε και όχι να αναλωνόμαστε σε βλακείες!

Μάλλον συμφωνεί και το νινί μαζί μου, γιατί τώρα κουνιέται πάρα πολύ :D

Α δε σας είπα ή Άντα δείχνει σε όλους μας την κοιλιά, μπαμπά, γιαγιάδες, παππούδες και λέει νινί!!! :tongue: Έχει πολύ πλάκα, ιδίως όταν κάποιος έχει και λίγη κοιλίτσα παραπάνω :mrgreen:

Αστα ενα μωρο μπορει να σε κανει ρεζιλι...οπως η παναγιωτα εμενα για διαφορα πραγματα...:rolleyes::tongue:

Τρωω τα φασολακι τωρα, τελικα το ψωμι χρειαζοταν αυτη τ ηστιγμη, εχω ηδη αηδιασει...φυσικα η παναγιωτα τα εφτυσε και εφαγε μονο πατατα!

Διαφημίσεις

Αστα ενα μωρο μπορει να σε κανει ρεζιλι...οπως η παναγιωτα εμενα για διαφορα πραγματα...:rolleyes::tongue:

Τρωω τα φασολακι τωρα, τελικα το ψωμι χρειαζοταν αυτη τ ηστιγμη, εχω ηδη αηδιασει...φυσικα η παναγιωτα τα εφτυσε και εφαγε μονο πατατα!

κι εγω τρωω σπανακορυζο. μπλιαχ. γιατι καθομαι και φτιαχνω φαγητα που δεν μου αρεσουν?

σημερα θα παρουν οι γονεις μου την ιλιανα, και θα παω γυμναστηριο που εχω να παω απο τη μεγαλη τεταρτη!!!!!!! αφου δεν την ειχαν κρατησει καθολου απο τοτε. Και μαζι με την Ιλιανα, θα ερθει και παστίτσιο......

(καλα κατερινα, σκαω)

4Rnfp3.png

κι εγω τρωω σπανακορυζο. μπλιαχ. γιατι καθομαι και φτιαχνω φαγητα που δεν μου αρεσουν?

σημερα θα παρουν οι γονεις μου την ιλιανα, και θα παω γυμναστηριο που εχω να παω απο τη μεγαλη τεταρτη!!!!!!! αφου δεν την ειχαν κρατησει καθολου απο τοτε. Και μαζι με την Ιλιανα, θα ερθει και παστίτσιο......

(καλα κατερινα, σκαω)

εγω τα μαγειρευω γιατι μου τα ζητανε...εσυ γιατι τα κανεις????δεν ξερω,εγω με αρνι και μακαρονια μεγαλωσα!αυριο θα ψησω μια μπριζολα να φερω!(σπανακορυζο ειχα προχθες...)

Ασχετο:η τετη (ετσι αυτοαποκαλειται πια) με παιρνει καθε μερα στη δουλεια τηλ...κανουμε διαλογο...χαχαχα επισης, ενα αστειο: αμα την πειραζω,γαργαλαω κλπ φωνζει: άτηνα, άτηνα!!!!

Γεια σας κορίτσια.Σήμερα πήγα κι'εβαλα κι'εγώ το σωληνάκι που θα μου βάζουν απο εκεί το φάρμακο μεθαύριο που θα ξεκινήσω τις θεραπείες.Ημουν μες στην τρελή χαρά το πρωί,λες και πήγαινα για spa ενα πράγμα.

Επίσης με ενοχλεί που φαίνεται γιατί ξεκινάει απο το λαιμό και καταλήγει λίγο πάνω απο το στήθος.Ναι,τοσο μεγάλο είναι.Θα πρέπει να το συνηθίσω τώρα.Αλλα είπαμε αυτά είναι τα λιγότερα.

Κατ'αρχάς γουστάρω νοοτροπία, το πήρες πολύ καλά και με χαροποιείς, συνέχισε έτσι και θα περάσει στο πιτς φυτίλι ο καιρός! Οσο για το σωληνάκι, αξεσουαράκι βρε! Αντε, αμα δεν σου αρέσει, ελαφρύ μαντηλάκι στον λαιμό!
Θελωωωωωωω

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...