Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

ναι χριστινα, ο δημοσιος θελει να δουλευει και η μαμα, και δυστηχως οι περισσοτεροι θελουν να εχουν κοψει και την πανα τα παιδια.
Μα εγώ δουλεύω καρντιά μου, ο άντρας μου είναι άνεργος. Αν κι έχει δελτίο παροχής (γιατί είχε ανοίξει βιβλία) αλλά είχε απαλλαγή από το τεβε, οποτε τώρα δεν μπορεί να δείξει από ικα κάτι γιατί τα τελευταία ένσημα είναι 11/2010. Αλλωστε και να ήταν όλα οκ, μας δεσμεύουν όταν λένε ότι τέλος Αυγούστου το παιδί πρέπει να είναι 2,5 ετών :(

Συμφωνώ με βατράχι, να λέμε ευχάριστα σήμερα (άμα βρούμε). Επίσης συμφωνώ πως έχουμε λαϊκή σήμερα :tongue:

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

να σας πω κι εγω τι εκανα με τα παπουτσια του Νικολα να γελασετε...

του πηραμε για το Πασχα παπουτσια αθλητικα αντιντας 24 νουμερο

ο μικρος φοραει 23

1ο λαθος

η κοπελα μου λεει μια χαρα ειναι να τα φορεσει καιρο

την εμπιστευτηκα τι να κανω εχει εμπειρια στα νουμερα

τα φοραει ο μικρος τις μερες του Πασχα....και ηταν σαν παπουτσομενος γατος

τωρα?!?!?!?

πηγαινω και του περνω αλλα

δεν γινεται το παιδι να εχει βαρκουλες αντι για παπουτσια

τα αντιντας θα τα φορεσει το χειμωνα:shock::shock::shock::shock: τοσο μεγαλα..

2ολαθος

του πηρα ενα πανεμορφο ζευγαρι ναικ ασπρα με κοκκικο σημα της ναικ στο νουμερο του 23 μια χαρα στο ποδαρακι

αλλα.......τα πηρα πανινα

στην 3ηφορα που τα βαλαμε τα παπουτσια ηταν μαυρα

το αποκορυφωμα την Κυριακη στο χωριο

εγιναν.........τα βλεπα και μου σηκωνοταν τα μαλλια

αφου μολις γυρισαμε τα βαλα σε μια λεκανιτσα να μουλιασουν με υγρο απορυπ.και με μια παλια οδοντοβουρτσα ετριβα τα σημεια που ηταν δυσκολα

μετα πλυνηριο

ευτυχως κατι εγινε και καθαρισαν...

ξανα εγω ασπρα πανινα.....ΠΟΤΕ!!!!!!!!

λεω να του παρω απο την λαικη κανενα και να του τα αλλαζω οταν θα θελει να παιζει μα τα χωματα

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Βρε Δεσποινα και τα δικα μας ασπρα puma ετσι γινονται ! Και που να δεις τα δικα μου τα μαυρα μετα την παιδικη χαρα....Κοιτα να συνηθισεις, απο δω και περα το παιδι σου θα γινεται χαλια ολοκληρο! Πως νομιζεις οτι βγηκαν οι διαφημισεις του skip, λερωθειτε ελευθερα?????:tongue::tongue::tongue:

Εν τω μεταξυ η μικρη ξυπνησε 8:30 γιατι τραγουδαγε μονο του το σκυλακι της fisher price...οταν παω σπιτι θα τα αδειασω ολα απο μπαταριες!Μηπως και τη νυχτα τραγουδανε ολα μονα τους?Γιατι οταν σηκωθηκε τη νυχτα και εκλαιγε κοιτουσε κατω τα παιχνιδια της...:rolleyes:

βρε Κατερινα μου οπως ειδες την φωτο με την γλαστρα δεν εχω προβλημα αν το παιδακι μου λερωθει....ισα ισα τον αφηνω να κανει οτι θελει

τα παπουτσια της τοτας ειναι πανινα ή δερματινα?

τα δερματινα ναι μεν λερωνονται αλλα με ενα υγρο πανακι καπως καθαριζουν

για σκεψου ενα ασπρο πανι μεσα στα χωματα........

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

βρε Κατερινα μου οπως ειδες την φωτο με την γλαστρα δεν εχω προβλημα αν το παιδακι μου λερωθει....ισα ισα τον αφηνω να κανει οτι θελει

τα παπουτσια της τοτας ειναι πανινα ή δερματινα?

τα δερματινα ναι μεν λερωνονται αλλα με ενα υγρο πανακι καπως καθαριζουν

για σκεψου ενα ασπρο πανι μεσα στα χωματα........

Α μαλιστα...μιλαμε για πανινο ε?Οχι εμεις κανονικα δερματινα αθλητικα..ναι τα πανινα δεν καθαριζουν....

Βρε Χριστίνα αν το παιδί μέχρι 31/8 είναι 2,5 πρέπει να αυτοεξυπηρετείται κ πάει παιδικό...αν δεν είναι 2,5 πάει βρεφικό όπου πάνε όσα φοράνε κ αυτα που φοράνε πάνα! Ξαναλέω μην απογοητευεσαι υπάρχουν κ οι επιδοτούμενοι μέσω έσπα http://www.eetaa.gr/paidikoi_stathmoi/index.html όπου δεν πειράζει κ να είναι άνεργος κάποιος θα βγει μέσα στο καλοκαιρι! ;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Τη Τζια τη σκεφτομουν κι εγω. Μαριαλενα θα ειστε εκει?

Έτσι λέμε, αν θες πάρε με το απόγευμα να σου πω μερικά μέρη να πάρεις να δεις απλά βιάσου αν θες για Τζιά γιατί πήζει εύκολα το μέρος:P:p:p:p:p

dWXVp3.png

YqUap3.png

Να σας πω τι εκανα???πεινουσα τοσο πολυ που ζεστανα στο μικροκυμματων λιγο ψωμι που ειχα φερει με τα φασολακια για μεσημεριανο και το τρωω...:shock::roll::roll::oops::oops:

Ε εντάξει δε χάλασες τη δίαιτα άρα, απλά τρως το ψωμί σου λίγο νωρίτερα;)

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

αχ κι έχω φέρει για μεσημεριανό μιαωραιότατη στριφτή χορτοτυρόπιττα που μου έφτιαξε η μανούλα μου:):):):):):)

μαριαλενα σταματα, τη νυριζω απο δω!!:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-( εγω εφτιαξα σπανακοπιτα προχθες, και ειχε και πρασο μεσα,ουτε που την ακουμπησα....:-(:sad::-(:sad:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...