Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλησπέρα κοριτσάκια και Χρόνια Πολλά!!!!

Χριστινάκι χρόνια σου πολλά, Αννούλα και Ευδοκίτσα να χαίρεστε τα μπουμπουκακια σας!!!!!

Σιδερένιο Μπετούλα!!!!!!

Δεν υπάρχει περίπτωση να γλιτώσεις όσο μακριά και να'ναι!!!! Είναι προγραμματισμένες να μας νευριάζουν, αυτός είναι ο σκοπός τους στη γη.... 015.gif

Εμείς σήμερα το μεσημέρι φάγαμε με κάτι συγγενείς του Γιάννη. Είχα βάλει τον μικρό στο καρότσι όση ώρα τρώγαμε και καθόταν ήσυχα κι ωραία, ώσπου κάποια στιγμή τον πήρε και ο ύπνος (ακόμα απορώ πως τα κατάφερε, μιας και εμένα τα αυτιά μου ακόμα βουίζουν από τις φωνές τους...). Ε λοιπόν τότε της ήρθε της κουνιάδας μου να βγάλει φωτό μαζί του μιας και τον είχαμε ντύσει Αϊ Βασίλη... Τόση ώρα που ήταν ξύπνιος αυτή δεν τον έβγαζε, όταν κοιμήθηκε της κα.....σε.... Και δεν μπορούσε να περιμένει, ήθελε εδώ και τώρα! :evil: Οπότε όλο πήγαινε από πάνω και τον πείραζε... Ρε άστον της έλεγα, θα ξυπνήσει πιο μετά, τίποτα αυτή! Μπα μου λέει δεν τον πειράζω εγώ shocking.gif Έτσι λοιπόν, τα κατάφερε, τον ξύπνησε η %$#%^&**()@#, τον τρέλανε στις φωτό και μετά μου τον έδωσε μιας και ο τύπος άρχισε φυσικά να κλαίει και δεν ηρεμούσε με τίποτα. Τον παίρνει λοιπόν η έξυπνη η πεθερά μου. "Άσε θα τον ηρεμήσω εγώ" (μη χέσω...) Και αφού δεν ηρέμησε τον πήρα και φύγαμε αφού βέβαια τουε την είπα, γιατί δεν κρατήθηκα...

Μα είναι δυνατόν να ξυπνήσεις το μωρό για να το βγάλεις φωτό? Πόσο βλάκας πρέπει να είσαι? Αφήστε που τον γέμισε χρυσόσκονη. Είχε βάλει ένα τόνο χρυσόσκονη μεσημεριάτικα λές και πήγε στα μπουζούκια....

Σε γενικές γραμμές είμαι άνθρωπος πολύ ήρεμος, με γαϊδουρινή υπομονή θα έλεγα και σπάνια τα βγάζω από μέσα μου. Αυτοί οι άνθρωποι όμως μου βγάζουν το χειρότερό μου εαυτό και δεν μου αρέσει :-(

Φυσικά το αποτέλεσμα ήταν να τα ακούσει ο Γιάννης στο τέλος, ο οποίος δεν έφταιγε και σε τίποτα, μιας και πάντα εμένα υποστηρίζει...

Sorry για το πρήξιμο, αλλά τα είπα και ξαλάφρωσα!!!! :rolleyes:

Σοφια καλα εκανες και εγω γινομαι τουρκος οταν μου λενε ξυπνα το μωρο να το δουμε και θα κοιμηθει μετα αφου δεν κλαιει οταν το ξυπνησεις

τι λετε μωρε?????????:mad::-x:-xκαι επειδη ειναι καλο παιδακι θα τον ταλαιπωρουμε χωρις λογο?

πραγματικα οταν δεν καταλαβαινουν σε βγαζουν εκτος εαυτου

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα μανουλες!!!! Χρειάζομαι τα φώτα σας. Η γοργονιτσα έχει βγάλει δυο σπιθουρακια στο πάνω χείλος της επειδή βάζει ό, τι βρει στο στόμα και το ένα μου φαίνεται ότι έχει κάνει ψιλομολυνσουλα μπορώ να της βάλω καμία κρεμουλα; Τι προτείνετε οι παλιές;;;;

dWXVp3.png

YqUap3.png

Η γοργονιτσα έχει βγάλει δυο σπιθουρακια στο πάνω χείλος της επειδή βάζει ό, τι βρει στο στόμα και το ένα μου φαίνεται ότι έχει κάνει ψιλομολυνσουλα μπορώ να της βάλω καμία κρεμουλα; Τι προτείνετε οι παλιές;;;;

Να το κάνουμε "μα" να περάσει?! :rolleyes:

eNortjK1UjKxNDQzVLIGXDASuwKh10.png

Θέλω ν'ακούγεται από παντού κιθάρα και τα ντράμς να προκαλούν αντάρα...

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια.

Χρόνια πολλά και στις μπέμπες του forum που γιόρταζαν χτες.

Ο πιτσιποπάκος χτες το απόγευμα έφαγε 150ml κρέμα και ήθελε κι' άλλο:wink:

τα δικά σας μωράκια πόση ποσότητα τρώνε από κρέμα?

Εμείς ακόμα το παλεύουμε με την κρέμα... 40ml του βάζω και τρώει με το ζόρι τη μισή... Αύριο θα ξεκινήσουμε και φρούτα...

eNortjK1UjKxNDQzVLIGXDASuwKh10.png

Θέλω ν'ακούγεται από παντού κιθάρα και τα ντράμς να προκαλούν αντάρα...

εμείς 150 ml τρώμε και αν μετά θέλει κι άλλο τη βάζω λίγο και στο στήθος γιατι η γιατρός μου είπε να μην της δίνω παραπάνω κρέμα και γίνει σα φούσκα :) Αχ ναι βρε αλητακο δώσε μας ένα φιλακι να μας περάσει!!!!!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσακια!!ευχαριστω για τισ ευχεσ σας!!!χρονια πολλα και απο μενα σε ολεσ οσεσ γιορταζαν μαμαδες και μωρακια!!!!

χρονια πολλα σε ολεσ και καλεσ γιορτεσ με υγεια και ευτυχια!!!

εμεισ ωραια τα περασαμε τα χριστουγεννα,το μεσημερι στην πεθερα μου και το βραδυ στουσ γονεισ μου!χορτασε η μικρη κοσμο!!!

δυστυχως τα μελομακαρονα δεν μου πετυχαν!!του χρονου τωρα!!!

ikkrp2.png

line_line_typew6_beg_d_typew11_time_1234587600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

Καλησπέρα κοριτσάκια και Χρόνια Πολλά!!!!

Χριστινάκι χρόνια σου πολλά, Αννούλα και Ευδοκίτσα να χαίρεστε τα μπουμπουκακια σας!!!!!

Σιδερένιο Μπετούλα!!!!!!

Δεν υπάρχει περίπτωση να γλιτώσεις όσο μακριά και να'ναι!!!! Είναι προγραμματισμένες να μας νευριάζουν, αυτός είναι ο σκοπός τους στη γη.... 015.gif

Εμείς σήμερα το μεσημέρι φάγαμε με κάτι συγγενείς του Γιάννη. Είχα βάλει τον μικρό στο καρότσι όση ώρα τρώγαμε και καθόταν ήσυχα κι ωραία, ώσπου κάποια στιγμή τον πήρε και ο ύπνος (ακόμα απορώ πως τα κατάφερε, μιας και εμένα τα αυτιά μου ακόμα βουίζουν από τις φωνές τους...). Ε λοιπόν τότε της ήρθε της κουνιάδας μου να βγάλει φωτό μαζί του μιας και τον είχαμε ντύσει Αϊ Βασίλη... Τόση ώρα που ήταν ξύπνιος αυτή δεν τον έβγαζε, όταν κοιμήθηκε της κα.....σε.... Και δεν μπορούσε να περιμένει, ήθελε εδώ και τώρα! :evil: Οπότε όλο πήγαινε από πάνω και τον πείραζε... Ρε άστον της έλεγα, θα ξυπνήσει πιο μετά, τίποτα αυτή! Μπα μου λέει δεν τον πειράζω εγώ shocking.gif Έτσι λοιπόν, τα κατάφερε, τον ξύπνησε η %$#%^&**()@#, τον τρέλανε στις φωτό και μετά μου τον έδωσε μιας και ο τύπος άρχισε φυσικά να κλαίει και δεν ηρεμούσε με τίποτα. Τον παίρνει λοιπόν η έξυπνη η πεθερά μου. "Άσε θα τον ηρεμήσω εγώ" (μη χέσω...) Και αφού δεν ηρέμησε τον πήρα και φύγαμε αφού βέβαια τουε την είπα, γιατί δεν κρατήθηκα...

Μα είναι δυνατόν να ξυπνήσεις το μωρό για να το βγάλεις φωτό? Πόσο βλάκας πρέπει να είσαι? Αφήστε που τον γέμισε χρυσόσκονη. Είχε βάλει ένα τόνο χρυσόσκονη μεσημεριάτικα λές και πήγε στα μπουζούκια....

Σε γενικές γραμμές είμαι άνθρωπος πολύ ήρεμος, με γαϊδουρινή υπομονή θα έλεγα και σπάνια τα βγάζω από μέσα μου. Αυτοί οι άνθρωποι όμως μου βγάζουν το χειρότερό μου εαυτό και δεν μου αρέσει :-(

Φυσικά το αποτέλεσμα ήταν να τα ακούσει ο Γιάννης στο τέλος, ο οποίος δεν έφταιγε και σε τίποτα, μιας και πάντα εμένα υποστηρίζει...

Sorry για το πρήξιμο, αλλά τα είπα και ξαλάφρωσα!!!! :rolleyes:

Εγω Σοφακι θα της έλεγα πολλα.Γιαυτο δεν τα πάω καλα με την λεγαμενη γιατι της λέω πολλα.... δεν την χρωστάω τιποτα και δεν την χαρίζω τίποτα....και φυσικά με τίποτα τον ύπνο τησ κόρης μου....(οσο αναφορά την δική σου περίπτωση)την χαζή δεν την κάνω με τίποτα και για κανέναν .μπορεί να ακουγομαι κάπως...αλλα μου έχει σπασει τα νέυρα με τα υπονοουμενά της, και την πονηρια δεν την αντέχω...θέλω ξεκάθαρες κουβέντες.

Και δεν θα ξεχάσω ποτε κατι που μου είπε πριν 2 χρόνια ''δεν έχω κλαψει ποτέ'' εγω αυτούς τους ανθρώπους τους φοβάμαι.Είναι πολύ παράξενος χαρακτήρας και ποτε δεν πρόκειται να πάω με τα νερά της....Στο γαμου συζητουσαμε που θα γίνει......και αφου βγηκε ομοφωνα η αποφαση και τα κλεισαμε ολα.... μετάνιωσε....ηθελε αλλου ετσι ξαφνηκα ενα πρωι....που λενε....

η πρωτη και η τελευταια φορα που έκανα πίσω....

nuidsoz2w.png

vnqfr9cay.png

καλησπέρα κορίτσια...και η δικιά μου δεν σταμάτησε να χορεύει και να κάνει τα τρελά της...το πρωί πήγαμε βόλτα και κοιμήθηκε και ήπιαμε καφεδάκι ήρεμα και ωραία στην πλατεία Ευόσμου στον ήλιο...απλά η δικιά μου δεν τρώει πολύ την σούπα της από τότε που έβαλα μοσχάρι ίσως να χορταίνει και την κρέμα δεν την θέλει καθόλου...δεν της αρέσει..νουνου θα πάρω πάλι...nutricia δεν μας έκατσε...με το ζόρι 2-3 κουταλιές...κοιμήθηκε νπριν μισή ώρα από τις 6 και 30 που ξύπνησε..με τέντωσε!!!!

Σοφάκι είναι λίγο μα...μένη η κουνιάδα σου...αλλά έπρεπε να της τα ψάλλεις και μετά να φύγεις..τέσπα,καλή καρδιά

nAcmp3.png

uZRep2.png

Καλημερα κοριτσια και χρονια πολλα.

Χθες γιναμε 6 μηνων και επειδη μου τελειωσε το ρυζαλευρο που ετσι κι αλλιως το τρωει με το ζορι, πηρα απο το μινι μαρκετ της γειτονιας μου που ηταν ανοιχτο, φρουτοκρεμα Νουνου με 5 φρουτα και γραφει απο τον 6ο μηνα. Η παιδιατρος που θα ερθει την δευτερα μου ειχε πει οτι στον 6ο θα αρχισουμε φρουτο, αλεσμενο υποθετω. Θα τρωει και απο τα δυο, και φρουτο και κρεμα σε σκονη ή οτι του αρεσει? :confused:

ziZip2.png BhAqp2.png

Καλημέρα κορίτσια.

Ο πιτσιποπάκος εξακολουθεί να τρώει σαν τρελός την κρέμα του κάθε απόγευμα.

Ρουλάκι εμείς φρούτα θα αρχίσουμε σε ένα μήνα και σε 15 ημέρες τα λαχανικά, οπότε δεν ξέρω τι να σου πω....

Πάντως καλύτερα να προτιμήσεις τα αλεσμένα φρέσκα φρούτα από τις σκόνες.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...