Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Άντε ρεκοπελιές έτσι μπράβο να μαζευόμαστε σιγά σιγά:):):):) Ναι Ειρήνη κερδίσαμε και θα πάμε με τη μικρή, είδα τη Φωτεινούλα στις φωτογραφίες, φαίνεται πολύ ωραίος ο χώρος!!!!! Όσο για τα δικαστήρια τι να πω, ελπίζω να ξεμπερδέυεις πια με όλα αυτά και να πάρεις και όσα σου χρωστάνε!!! Άντε γιατί το έχουν παρακάνει όλοι!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Άντε ρε κοπελιά που είσαι και σε χάσαμε? Χαμός με το σπίτι ε?!!? Πού θα πάει, θα τα φτιάξεις όλα μωρέ. Τα θηριάκια τι κάνουν καλά?!?!?!?

Καλα ειναι και προσαρμοστηκαν αμεσως! Ευτυχως!

Το Σαββατο ειχαμε παει με τον Αντωνη στην Πλακα στο παιδικο μουσειο, και οταν φευγαμε περασα απο το μαγαζι σας να σε δω αλλα ηταν κλειστο!

age.png age.png

Καλημερα κοριτσια τι κανετε?

Αργησα σημερα να ερθω, γιατι δεν μπορουσα να σηκωθω με τιποτα. Ουτε η Ιλιανα.

Το μαύρσιμα απο το καψιμο εφυγε ευτυχως, και η Ιλιανα ηδη σταματησε τις διαροιες. Μακαρι να ξεμπερδεψαμε με την ιωση αυτη.

Κοριτσια, ψάχνω προορισμο για το τριημερο του Αγιου Πνευματος. Για πειτε ιδεες

4Rnfp3.png

Καλα ειναι και προσαρμοστηκαν αμεσως! Ευτυχως!

Το Σαββατο ειχαμε παει με τον Αντωνη στην Πλακα στο παιδικο μουσειο, και οταν φευγαμε περασα απο το μαγαζι σας να σε δω αλλα ηταν κλειστο!

Ειχα κι εγω προσκληση για να την παω, αλλα πρωτον ειναι λιγο μικρουλα ακομα και δευτερον, με τοσους γαμους και βαφτισεις δεν προλαβα.

Ωραια ηταν?

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Ειχα κι εγω προσκληση για να την παω, αλλα πρωτον ειναι λιγο μικρουλα ακομα και δευτερον, με τοσους γαμους και βαφτισεις δεν προλαβα.

Ωραια ηταν?

Ναι, περασαμε πολυ καλα! Αλλα οντως δεν ειναι για πολυ μικρα παιδακια.

Ναι είχα βάρδια εγώ και έκλεισα λίγο νωρίτερα για να πάμε στη γιορτή του νονού μας:tongue::tongue::tongue:

Το φανταστηκα οτι εκανες κοπανα...!:tongue:

age.png age.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Ειρήνη μα γι'αυτό τρέχω να τελειώσω τις δουλειές μου κ να φύγω για την άδεια μου ανέμελη! :tongue::tongue:

Καλά τι να πω....σήμερα έφυγα από τις 7:30 πήγα στο ίκα έκανα τις μισες εξετάσεις γιατί για τις άλλες μισές πρέπει να πάω ιδιωτικά να τις κάνω κ μετά να πληρωθώ από το ίκα γιατί έχουν χαλάσει κάποια μηχανήματα κ θα τις κάνουν από τον άλλο μήνα ξανά:rolleyes: Κωλοκράτος....μετά πήγα κ λίγο από το λογιστή γιατί έπρεπε να του πάω κάτι χαρτια κ κάθε μέρα δεν προλάβαινα αφού φεύγω κατα τις 2 από δω...κ να μαι! :D

Χθες πήγα κ στο γιατρό....έχω ακροαστικούλια κ τελικα θα πάρω amoxil,aerolin,mucothiol που δεν πειράζουν στην εγκυμοσύνη λεει:confused:! Θα πάρω τον γυναικολόγο μου σήμερα να του τα πω κ να ξεκινήσω αν είναι! :rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Εγω προσπαθω να πεισω τον Κωστα να παμε στο χωριο μου στο Μεσολογγι...ο παππους και η γιαγια μου εχουν να δουν τη μικρη απο περυσι το καλοκαιρι....αλλα θα πρεπει να παρω αδεια απο τη δουλεια γιατι ειπαμε μονο το δημοσιο δουλευει με πνευμα!!!!Για μας ειναι εργασιμη....

Διαφημίσεις

Καλημερούδια σας. Μπιζέλι μην κλαις, μη στεναχωριέσαι. Θα μπει σε μια διατροφική ρουτίνα το παιδάκι και θα είναι καλύτερα τα πράγματα. Σε καταλαβαίνω με τις ενέσεις πρώτα απ'όλα και μετά (εκτός απ'τη σοβαρότητα της ασθένειας) για το ότι το παιδάκι θα στερείται. Ομως βρε Μαρία μου, μέσα στη μαυρίλα σου, σκέψου σε παρακαλώ ότι δεν είναι κάτι που θα του κοστίσει τη ζωή του (χτύπα ξύλο παναγία μου) ούτε και να του αφήσει κάποιο πρόβλημα. Εφόσον βέβαια είστε βράχοι εσείς και το προσέχετε, εννοείται αυτό. Συμφωνώ πάντως μαζί σου για την ψυχολογική υποστήριξη και μπράβο που το σκέφτηκες, σωστά θα πράξεις!

Και τώρα σε πιο ανώδυνα θεματάκια... Απογοητεύτηκα με τους παιδικούς στην πόλη μας. Κατ'αρχάς βλέπω στα δικαιολογητικά ότι πρέπει να είναι κι οι δύο εργαζόμενοι με βεβαίωση τελευταίου μήνα πληρωμής. Οπότε άντε γεια. Επίσης μέχρι 31/8 λέει το παιδί πρέπει να είναι 2 1/2 ετών και να αυτοεξυπηρετείται. Κι επειδή δεν το κόβω να έχουμε χρήματα για ιδιωτικό... θα περάσει κι αυτή τη χρονιά στο σπίτι ο μπράντης :-(

WN6Op3.png

ναι χριστινα, ο δημοσιος θελει να δουλευει και η μαμα, και δυστηχως οι περισσοτεροι θελουν να εχουν κοψει και την πανα τα παιδια.

Διαφορετικά σου λεει πληρωνε. Ποιος ειπε κωλοκρατος? Η Αννα?

4Rnfp3.png

Εμας ο δημος μας επειδη εδιωξε τους συμβασιουχους μου ελεγε μια κοπελα με διδυμα προχθες που το πρωι τα κραταει ο αντρας της και το απογευμα αυτη...οτι ουτε ξερουν αν και ποσα παιδακια θα παρουν του χρονου!Τι να λεμε τωρα?Εδω δε μπορουν να μαζεψουν τα σκουπιδια, 5 μερες τα ειχαν αφησει..Αν ερθετε σπιτι μου δε μπορειτε να βγειτε στο μπαλκονι!Τι αναπνεει το παιδι μου!!!!

Καλημέρα, βλέπω απαρτία σήμερα!

Περάσαμε καλά εχθές, κάναμε τα γενέθλια του μπαμπά μας και η Άντα έσβησε κι αυτή κεράκι! Βέβαια μετά είχα απίστευτη λάτζα, αλλά δεν πειράζει, χαλάλι!

Ειρήνη ναι, ξεκίνησε ο πόλεμος στη δουλειά! Βλέπει ότι δεν αντιδρώ και όλο έρχεται και μου λέει βλακείες, αλλά δεν θα με εκνευρίσει αυτός, εγώ θα τον τρελάνω!

Με όλα αυτά εχθές(ξέρετε για το μπιζέλι, δεν μπορώ να το βγάλω από το μυαλό μου) ξέχασα να σας πω ότι την Κυριακή είχαμε πάει σε μια βάφτιση στου Φιλοπάππου! Μετά ήπιαμε καφέ δίπλα στο zonars. Παιδιά ήταν υπέροχα ,είχα πολύ καιρό να περάσω από εκεί. Μάλλον η επόμενη συνάντησή μας θα πρέπει να είναι προς τα εκεί!:D

n8m8p2.png

X9drp2.png

καλημερα!!!

σημερα ΘΕΛΩ η μερα να ειναι διαφορετικη απο την χθεσινη η οποια εκλεισε με μια απωλεια ενος φιλου του αντρα μου

ανακοπη μολις 35 χρονων...

οποτε σημερα να λεμε μονο χαρουμενα!!!

ο Νικολας μου ειναι μια χαρα απο χθες το πρωι που ειχε την τελευταια εξαγωγη δεν εκανε ξανα!!

βεβαια τον εχω στην διαιτα το καημενουλη μου...

σημερα εχουμε λαικη και θα παμε μια βολτιτσα!!

Χριστινα

εδω οι δημοτικοι εχουν κλεισει γιατι ο δημος μας δεν εχει τα χρηματα να τους λειτουργησει...

στους κρατικους υπαρχουν και βρεφικα τμηματα οπου πανε και μωρακια πιο μικρα απο τα δικα μας

για το παμπερς το λεω

Ταρα

καλος μας ηρθες!!!

Κατ

πουλα το και παρε ρετιρε να μην σε ενοχλει κανεις και ο ηχος απο το σκουπιδιαρικο να μην φτανει το ρετιρε:tongue::tongue::tongue::tongue:

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...