Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Να τον χαιρεσαι Μαρια!!!Πολυχρονος και να ειστε παντα καλα ολοι σας!!!

Μαρια δεν μπορω να πω με τοσες χαρμοσυνες εγκυμοσυνες οτι δεν παει καλα το 11, μακαρι μονο να πηγαινει καλα για ολους!Ολα μεσα στη ζωη ειναι κι εμεις πρεπει να τα αντιμετωπιζουμε!

Μπιζελάκι πράγματι είναι πολύ δύσκολο και άσχημο όλο αυτό που περνάει το παδί, αλλά πρέπει να είστε δυνατοί για να το βοηθήσετε να μάθει να ζει με αυτό και όντως το να πας σε ένα ψυχολόγο να σου πει πως να το χειριστείς είναι η καλύτερη λύση. Εμείς είμαστε εδώ για ό,τι χρειαστείς:P:p:p:p

Μαρία να τον χαίρεσαι τον άντρα σου!!!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Πάλι εγω...

Πάντως το 2011 δεν μας πάει και πολύ καλα εδώ μέσα, δεν συμφωνείτε?

το 2011 παει ετσι οπως ειναι και παει η ζωη του ανθρωπου.

ποτε δεν ειναι ολα ροδινα και ποτε ολα ασχημα.

το σκ στη χαλκιδα ειχα ακομα μια "υπενθυμιση" για το πως ειναι η ζωη και ποια ειναι τα σημαντικα και πως (εστω και ηλιθιωδως) πρεπει να χαμογελαμε, να συνεχιζουμε, να σκεφτομαστε τα σημαντικα και να ειμαστε ευγνωμονες για οσα εχουμε.

δεν ξερω αν ειχα σκοπο να σας περιγραψω αυτο που εμαθα και που συνεβη στη φιλη μου.

το σκεφτομουν το σκ, αναλογιζομενη τη Δημητρα και αυτα που της εγραψα για "τριχες" για να παρει λιγο πανω της, να χαμογελασει κλπ.

πηγα λοιπον να δω για λιγο μια φιλη μου, που ειχε απο λαθος μεινει εγκυος σε τριδυμα στα 40 της, ο φιλος της δεν ηθελε να ακουσει περι παιδιων και εκεινη φυσικα δεν ηθελε να ακουσει περι διακοπης κυησης, ακομα και οταν της ειπαν οτι υπαρχει περιπτωση καποιο ή και ολα να πασχουν απο μεσογειακη αναιμια

"εγω τα θελω τα παιδια μου οπως τα στειλει ο Θεος, αλλωστε ειναι δωρο ζωης που εμεινα εγκυος στα 40 μου" ειπε και συνεχισε.

γεννησε παρα πολυ προωρα και τα δυο αγορακια εκαναν δυο επεμβασεις ηδη στην εντατικη νεογνων, στην καρδια και στα ματια. το κοριτσι φαινοταν ενταξει.

τα πηρε σπιτι, μετα αποο φοβερη ταλαιπωρια και ηταν παντα χαμογελαστη, τρισευτυχισμενη και κυριως πολυ ευγνωμων για το δωρο Θεου που ελαβε.

στην πορεια ο πατερας τα ειδε, τα αγαπησε και εγιναν ολοι μια ευτυχισμενη οικογενεια.

τη βλεπω το σαββατο, πιο αυνατη ακομα και παντα χαμογελαστη. Τι κανουν τα παιδια της λεω, ηρθα να μαθω πως πανε.

η μικρη θα βαλει κοχλιακο εμφυτευμα, μου λεει, εχει βαριας μορφης βαρυκοιια και καλα που δεν ακουγα τις διαφορες γυρω γυρω που μου ελεγαν δεν εχει τιποτα το παιδακι, ειναι ο χαρακτηρας της που τη φωναζεις και δεν απανταει:rolleyes:

καλα ρε παιδι μου λεω, 2,5 χρονια με τοσες ιατρικες εξετασεις, δεν ειχε φανει?

ισως μου λεει ειναι απο τις πολυ τοξικες αντιβιωσεις που πηρε στην εντατικη περσι (καγκελο εγω, δεν ηξερα τιποτα).

το κοριτσακι επαθε συστροφη εντερου, πηγε στην εντατικη και εκει επαθε κατι που λεγεται νεκρωτικη κυταρριτιδα (ο 40 χρονια γιατρος της εντατικης μονο αλλη μια φορα το ειχε ακουσει) το οποιο της νεκρωσε τους ιστους του δερματος της κοιλιας, εξαπλωνοταν τρελα και παραλιγο να της νεκρωσει και οργανα, εκανε αφαιρεση ολοκληρου κομματιου απο την κοιλια, με την κοιλια ανοιχτη την εβγαλαν απο την εντατικη για να μην κολλησει αλλα μικροβια και την εβαλαν σε δωματιο να τη φροντιζει η μητερα, την ειχαν ξεγραψει πανω απο 3 φορες και επανηλθε και ισως ολο αυτο να την εκανε και βαρυκοη...

το μαιο τα βαφτισε τα τριδυμα, πηγε και ταξιδι στην ολλανδια για να φερει προιοντα για τη δουλεια της νωριτερα απο ανταγωνιστες και λεει και δοξα τω Θεω που παει και καλα η δουλεια, γιατι εχει να πληρωσει και ολα αυτα.

Το ποσο ντραπηκα που εγω ημουν ερειπιο απο την κουραση επειδη ετρεχα πισω απο τα (υγιη) παιδια μου και με σπασμενα τα νευρα επειδη η δεσποινα μου ζητουσε πατινι, βολτα με αυτοκινητακι, κιτρινα παπουτσια που ειδε να φοραει η ντορα κλπ κλπ.

Ο καθενας βεβαια με ο,τι εχει ασχολειται και το δικο του προβλημα τον απασχολει και παντα υπαρχει και καποιος που ειναι χειροτερα και ολα αυτα τα κλισε, που καλο ειναι ομως να μην τα ξεχναμε.

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

Μαρια να τον χαιρεσαι τον συζυγο!

παω κι εγω να βρω τον δικο μου, επιτελους σημερα θα βγουμε μια βολτιτσα μονοι μας.

Ευχαριστώ,

Αχ τι καλά, να περάσετε τέλεια!

όσο για τα παραπάνω που γράφεις έχεις δίκιο, αλλά έχω πέσει πολύ σήμερα, αναλογιζόμενη και τα δικά μου...

n8m8p2.png

X9drp2.png

Μαρία να χαίρεσαι τον άντρα σου!!!

Ευχάριστα δυσάρεστα όλα μεσα τη ζωή είναι μόνο που κανείς δεν θέλει τα δυσάρεστα...εγώ από όταν αρρώστησε η μαμά μου κατάλαβα ότι όσα ευχάριστα κ να ρθουν αν υπάρχει άρρωστος άνθρωπος στο σπίτι δεν μπορείς να χαρείς το ίδιο!:rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

γεια σας κοριτσακια

Μαρακι να χαιρεσαι τον αντρα σου πολυχρονος!!!

ο Νικολακης μου ειναι μια χαρα

κοιμηθηκε κατα τις 12 και στι 1.30 που ξυπνησε εκανε σαν τρελος για φαγητο

το τσαι που μου ειπε η γιατρος μας ουτε να το δει

του εκανα ρυζακι λαπα και εφαγε ενα πιατο και μου λεει "καο..." (κι αλλο..)

του βαζω λιγο ακομη και το φαγε μια χαρα

βεβαια ηπιε ελαχιστο νερακι ολη μερα

τωρα ξανακοιμηθηκε.. αργοτερα που θα ξυπνησει τι να του δωσω να φαει?

και για γαλα? το βραδυ?

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

2996652ekymejkd3h.gif

Xαθηκα απο δω αλλα με τις περισσοτερες τα λεω στο φεϊς. Μετακομισαμε, εχουμε αρκετη δουλεια ακομη βεβαια στο σπιτι, αλλα σε γενικες γραμμες εχουμε τακτοποιηθει αρκετα και μας αρεσει πολυ εδω! Χαιρομαι που εχω γειτονισσα τη Γιωτα, και ειναι ομορφα που θα εχω και παρεα στην παιδικη χαρα!

Κασσιανη εντυπωσιαστηκα πραγματικα με τη φιλη σου. Ειναι πολυ δυνατη γυναικα και ευχομαι να μην αντιμετωπισει αλλα προβληματα και να ειναι παντα χαμογελαστη και ευτυχισμενη με την οικογενεια της.

Μαρια, ειναι μεγαλο το σοκ, το καταλαβαινω. Γνωριζω απο παιδικο διαβητη, ειναι δυσκολη κατασταση, αλλα αν τηρειτε σωστα τις οδηγιες των γιατρων, ολα θα πανε καλα. Και ειμαι κι εγω αισιοδοξη οτι οι ερευνες για τη θεραπεια θα εχουν πραγματι θετικα αποτελεσματα. Χρειαζεσαι ψυχολογικη υποστηριξη οπωσδηποτε, αλλα να ξερεις πως ολα μεσα στη ζωη ειναι. Δεν υπαρχει εγγυηση οτι θα ζησουμε μια ζωη υγιεις και θα φυγουμε ολοι στα βαθια γεραματα.

age.png age.png

Καλημερα!!Ειμαι ενα πτωμα,μαλλον απο τις πολλες παιδικες χαρες,το συνεχομενο τρεξιμο...μεχρι που μαγειρεψα κιολας χθες (φασολακια...μπλιαχ) αφου ο συζυξ ολο παραπονα ειναι οτι δεν τον προσεχω..Μηπως εμενα με προσεχει κανεις?Για ολους εγω τρεχω:(.Αφου η μανα μου ειναι σπιτι τα πρωινα και μαγειρευει και καλυτερα απο μενα,τι σκαει???Ευτυχως η μικρη κοιμηθηκε καλα και σημερα μεχρι που εφυγα δεν ειχε ξυπνησει αλλα ρε παιδια ξυπναει στανταρ μια φορα καθε νυχτα γυρω στις 3 και κλαιει ορθια!Η Παναγιωτα ξυπνουσε και δεν εκλαιγε,μηπως κρυωνει?Εννοειται οτι της εβγαλα και τον υπνοσακο απο χθες..Την αλλαξα βεβαια κιολας και ξανακοιμηθηκε,πολυ κατουρο!:confused:

Μηπως να γραψω και εγω?

Καλημέρα,

Μαρια υπομονη για την μικρουλα , πηγαινε οντως σε καποιον ψυχολογο να σε στηριξη, ψαξε το και με τα βλαστοκυτταρα.. σιγουρα ολα θα πανε καλα, δες το αλλιως η μικρουλα ειναι ενα sweet kid οπως λεει και το σιτε αυτο http://www.sweet-kid.com που ασχολειται με το θεμα..

Ταρα ωραια το να αλλαζεις σπιτι.. δε ξερω αλλοι δε τους αρεσει.. εγω γουσταρω αλλαγες τελικα...

Ειναι 2 χρονια που ηρθαμε εδω και ο Κωνσταντινος ρωταει: μαμα ποτε θα μετακομισουμε παλι βαρεθηκα εδω... κατα μανα κατα γιο...

χαχα

Αννα παρε καμια αδεια να ξεκουραστης .. εχουμε και ενα μωρο στην κοιλιτσα.

Μαρια αρχισε ο πολεμος νευρων στην δουλια? μακαρι να ειχα την ψυχραιμια σου τοτε που ειχε αρχισει και εμενα... σωστα αντιδρας.

Μολις εβαλα τον μικρο στο σχολικο και πινω τον καφε μου απ τις σπανιες μερες που η μικρη κοιμαται ακομη, αλλα γενικα και εχθες ηταν πολυ πεσμενη δε εφαγε και ηταν συνεχεια με υπνηλια.... ο αντρας ειχε πυρετο εχθες και σημερα πηγε και δουλια.. εγω παω σαν...... στην απογραφη... τι μεγαλο λαθος μου.. μακαρι να μπορουσα να κανω πισω..δεν ανοιγουν μου κλεινουν ραντεβου λες και ειμαι γιατρος... ασε... και δε προλαβαινω να κανω και τις δουλιες στο σπιτι..

Απο ευρεση δουλιας στα ιδια.. το απολυτο ΤΙΠΟΤΑ..

εξαντλουντε οι αντοχες μου... μεχρι ποτε?

Μαριαλενα κερδισες στις Les Giraffes μπραβο, ειναι γνωστες μου, να πας , μια νεα προσπαθεια στο κεντρο της Αθηνας. Επισης δε ξερεις ποσο με ανεβαζει οταν διαβαζω το πως περασες τα ΣΚ σου... οσο για την ΛΕΝΑ θεα..

Το δικαστηριο που ειχα με τον προ ΠΡΩΗν εργοδοτη, οχι τον τελευταιο.. ειχε μεγαλη φαση, πηρα και την φωτεινη μαζι, τελικα ο βλακας εστειλε ενα ηλιθιο δικηγορο.. ντρεποταν να μιλησει ο δικηγορος, και αντι για να πληρωσει εμας και να αποσυρουμε την μηνυση(ηταν ποινικο και με εφεση ειχε ηδη καταδικαστει πριν) ελεγε στην προεδρο οτι αυτος επεσε θυμα καποιου αλλου, κτλ.. ταπειρε ο εισαγγελεας και του εχωσε χωρις αναστολη τοση ποινη και χρηματα που στο συνολο τους ειναι περισσοτερα απ αυτα που χρωσταει σε εμας... τι να πεις....

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...