Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοίτα να δεις...η Ιωάννα γεμικά έπινε περίπου 500-600 γρ/ημέρα...πρινα από 1-1,5 μήνα άρχισε να πίνει γύρω στο 1-1,5 λίτρο την ημέρα και το βράδυ!!!Φυσικά κατουρούσε πολύ σε σημείο που σηκωνόμασταν το βράδυ και αλλάζαμε πιτζάμες σεντόνια κλπ...άρχισε να ζητάει συνέχεια φαγητό,πεινούσε πολύ..και 2-3 μέρες πριν κάνουμε την καλλιέργεια που μας σύστησε η παιδίατρος είχε πολύ ατονία και κούραση...στην καλλιέργεια ούρων στο σάκχαρο είχε +++ ενώ δεν πρέπει να υπάρχει καθόλου ούτε καν στους ενήλικες...επαναλάβαμε την επόμενη μέρα την καλλιέργεια και κάναμε και αιματοληψία και μετά από 2 ώρες πήγαμε στο νοσοκομείο κατεπειγόντως..όταν φύγαμε από το μικροβιλογικό είχαμε σάκχαρο 929 και 2 ώρες μετά έφτασε 1082!!!αν το αφήναμε μερικές μέρες ακόμα θα πηγαίναμε το παιδί σε κώμα στο νοσοκομείο!!!!μας είπαν ότι το προλάβαμε αρκετά νωρίς και ότι κινητοποιηθήκαμε γρήγορα,θα μπορούσε να ήταν και χειρότερα...μείναμε 10 μέρες στο νοσοκομείο της Λάρισας και μετά πήγαμε για άλλε 2 μέρες Θεσσ/νίκη σε μια κορυφαία παιδο-ενδοκρινολόγο η οποία και θα παρακολουθεί το παιδί εφ'εξής...γι'αυτό λέω,τα μάτια σας 1014...και χαζομάρα να είναι πάρτε τηλ τον παιδίατρο....

MRIip3.png

xnmwp3.png

Μαρία κουράγιο.Προσπάθησε οσο μπορείς κιέσύ και ο άντρας σου να φανείτε δυνατοί και να χαμογελάτε όσο μπορείτε για την μικρούλα.Ξέρω οτι τέτοιες στιγμές είναι δύσκολο αλλά έίναι καλύτερα να μην σας βλέπει στεναχωρημένους γιατί τα παιδιά τα εισπράτουν αυτά τα συναισθήματα και στην παρούσα φάση το παιδάκι χρειάζεται να ξεχαστεί και να είναι χαρούμενο κι'ευτυχισμένο.

SI5Yp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα....

τι καλη....

Μπιζελακι μου περαστικα στο κοριτσακι σου δεν ξερω τι αλλο να πω κουραγιο κοπελα μου και οπως ειπε και η Δημητρα εχε πιστη στην επιστημη που κανει θαυματα

ευχομαι πολυ γρηγορα να βρεθει κατι που θα κανει καλα το κοριτσακι σου και θα συνεχισει φυσιολογικα την υπεροχη ζωη της.

κι εγω σε σκεφτομουν πολυ τις τελευταιες μερες..

πραγματικα σου ευχομαι ολα να πανε καλα

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

κοριτσια τα φωτα σας

ο μικρος ξυπνησε και αμεσως εκανε μετο 2 φορες...

μετα του κανα γαλα που φυσικα δεν ηπιε

του κανα χαμομιλακι με μελι αλλα δεν..

ηπιε πολυ νερο και εφαγε 2 φρυγανιες

λιγο μετα τα εβγαλε κι αυτα

η παιδιατρος μου ειπε οτι ειναι ιος

να μεινει νηστικος

2 ωρες μετα την τελευταια φορα που τα εβγαλε να του δωσω λιγο τσαγακι κουταλια κουταλια για να δω αν το στομαχακι του δεχεται τα υγρα

αν τα βγαλει κι αυτα τοτε ρυζι λαπα

πυρετο δεν εκανε αλλα ουτε και διαροια

αν κανει θα βαλουμε υποθετακι

τι αλλο να κανω?

δωστε μου τις συμβουλες σας

πρωτη φορα περναμε κατι τετοιο

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

υπαρχει ιωση βατραχακι, απυρετης γαστρεντερίτιδας 1ου βαθμού.

Μπορεις να του φτιαχνεις ρυζελευρο βανίλια

να του δινεις γαλα χωρις λακτοζη

να βρασεις ρυζακι που θα το φαει κιολας και με το νερό του να του φτιαχνεις το γαλα του που θα πρεπει να ειναι πιο αραιωμενο

και υπαρχει και στο φαρμακειο Almora που μπορεις να του το δινεις με 2 κουταλακια νερο καθε 10 λεπτα.

αυτα τα ειπε γιατρος νοσοκομειου που ειχε μπει συμμαθητρια της Ιλιανας με την ιωση

4Rnfp3.png

Σας ευχαριστώ κορίτσια...πίστη πλέον έχω όπως είπες κι εσύ μόνο στην επιστήμη....στο Θεό την έχω χάσει από την πρώτη στιγμή...δεν πιστεύω πλέον ότι υπάρχει Θεός και έστειλε ένα τέτοιο μαρτύριο σε ένα παιδάκι ούτε καν 2 χρονών...γιατί???να το τιμωρήσει για ποιά αμαρτία?????να τιμωρήσει εμάς μέσω του παιδιού????είναι δίκαιο αυτό??υποτίθεται ότι ο Θεός είναι δίκαιος,πού είναι το δίκαιο σε όλο αυτό που ζούμε τις τελευταίες 20 μέρες???

Προσπαθούμε να είμαστε καλά πάνω απ'όλα για την Ιωάννα...το παιδί μου..έμαθε από τις πρώτες 3 μέρες κι έλεγε "πρώτα τσουκ (την μέτρηση στο δαχτυλάκι) και μετά μαμ"!!!μεγάλωσε τόσο πολύ και με όλα αυτά δεν το κατάλαβα...πλέον μιλάει κανονικά,έχει πολύ χιούμορ και μεγαλώνει κάθε μέρα όλο και πιό πολύ...όταν την πλησιάζω με την ένεση στο χέρι αρχίζει να κλαίει και να λέει "πρώτα βαμβάκι,πρώτα βαμβάκι"...και όλο αυτό με σκοτώνει...δεν κλαίμε μπροστά της,δεν της δείχνουμε τίποτα απολύτως....αλλά κάποια στιγμή θα πρέπει να το συζητήσουμε και μαζί της,να της εξηγήσουμε κλπ και εκεί θα είναι ένα πολύ δύσκολο κομμάτι....

εγώ αποφάσισα να πάω σε ψυχολόγο γιατί δεν το σηκώνω αυτό το βάρος μόνη μου..ο Κώστας παέι στην δουλειά ενώ εγώ είμαι όλη μέρα σπίτι να παλεύω με ινσουλίνες,μετρήσεις κλπ...

MRIip3.png

xnmwp3.png

Περαστικα Βατραχακι! Αφου δεν κανει διαρροια, δεν ειναι τιποτα!

Εμεις δεν εχουμε περασει γαστρεντεριτιδες κλπ και δεν ξερω αλλα απο οσα εχω ακουσει καλα τα λεει,ρυζι, φιδε κλπ!

Διαφημίσεις

Μαρια καλα θα κάνεις. Να πας θα σε βοηθησει πολύ.

Και εννοειται οταν μεγαλωσει λιγο θα πρεπει να το συζητησετε γιατι θα πρεπει να μαθει να φροντιζει και μονη της τον εαυτο της και να ξερει τι πρεπει να αποφευγει κλπ.

4Rnfp3.png

...και χαζομάρα να είναι πάρτε τηλ τον παιδίατρο....

καλα, εννοειται οτι μετα απο αυτο πηρα κατευθειαν την παιδιατρο για το σημαδι της Ιλιανας που σκουρηνε από τον ήλιο, ενω πριν δεν το ειχα σκοπο

4Rnfp3.png

Μπιζελακι το σοκ ειναι μεγαλο τωρα και θα σας παρει καιρο και να το χωνεψετε και να το συνηθισετε.

Δεν εχει νοημα βεβαια να ψαχνετε να βρειτε αν και τι φταιει, καθως αυτη η παθηση υπαρχει εκ γενετης, ειναι γονιδιακη και οχι κληρονομικη. Κληρονομικος σε ενα βαθμο ειναι ο αλλος διαβητης, που συνηθως εμφανιζεται σε μεγαλη ηλικια.

Θα τη βοηθησετε πολυ, αν το δειτε ψυχραιμα, για να μπορεσει και εκεινη να το αντιμετωπιζει καλυτερα και να τη μαθετε να ζει με αυτο.

Τα ατομα με διαβητη 1 μπορουν να ζησουν μια απολυτα φυσιολογικη ζωη, οι περιορισμοι υπαρχουν μονο στο φαγητο, με την εννοια οτι χρειαζονται μετρησεις και προσοχη.

Κατα τ' αλλα τα παντα μπορει να κανει το παιδι.

Ειναι βεβαια και ταλαιπωρια και αγχος μεγαλο.

Υπαρχουν καποιες τελευταιες ερευνες νομιζω για εγχυση βλαστοκυτταρων στο παγκρεας.

Διαβασε και ψαξτο πολυ και επικοινωνησε και με τους σχετικους συλλογους, θα σε βοηθησουν πολυ και ψυχικα, αλλα και σε ζητηματα ιατρικα και καθημερινα - πρακτικα.

Δε φανταζεσαι ποσο λυπαμαι, αλλα μου φαινεται ανοησια και που στο λεω, ειναι τοσο λιγο μπροστα σε αυτα που προφανως θα νιωθεις.

Ελπιζω τα παραπανω σε κατι να σε βοηθησουν και αν χρειαστεις το παραμικρο εδω στην αθηνα, μη διαστασεις να επικοινωνησεις μαζι μου. Για ο,τιδηποτε!

yey2p2.png BN4cp2.png

Όλο αυτό με το μπιζελάκι με έχει ρίξει πολύ σήμερα! Κι εμείς έχουμε ήδη γράψει εξετάσεις αιματολογικές για την Άντα μου! Λέγαμε αρχές του άλλου μήνα να πάμε να δούμε που βρίσκεται, έτσι ένα γενικό τσεκ απ, προληπτικά! Τώρα λέω πάλι καλά που προνοήσαμε! Μου φαίνεται θα το επισπεύσω με όλα όσα διάβασα!

Τι πράγματα είναι αυτά που συμβαίνουν στα αγγελούδια? Δεν είναι δυνατόν!

Όπως είπε και η Δήμητρα, που περνάει δύσκολη φάση, καλύτερα όλα να τυχαίνουν σε εμάς και όχι στα μωρά μας!

Σήμερα έχει γενέθλια και ο άντρας μου, αλλά με όλα αυτά δεν το ανέφερα! Σκέφτομαι να του μαγειρέψω και να του πάρω και τουρτίτσα. Μεταξύ μας δηλαδή θα το γιορτάσουμε! Με όλα όσα περνάω τελευταίως τον έχω λίγο παραμελήσει τον καημένο και λυπάμαι πολύ γι αυτό! Θα φτιάξουν όμως γρήγορα τα πράγματα.

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...