Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλημέρα & καλή εβδομάδα!

Σήμερα δεν έχω καθόλου μα καθολου όρεξη να είμαι στο γραφείο, αν και πέρασα ένα όμορφο ΣΚ. Ο λόγος...το αφεντικό που ούτε λίγο, ούτε πολύ μου είπε ότι θα με απολύσει αφού γυρίσω από την άδεια μου! Με έχει εκνευρίσει απίστευτα από την Παρασκευή. Ήρθε στο γραφείο μου και μου λεει "δεν πάει καθόλου καλά το 2011, ευτυχώς εσύ θα φύγεις με άδεια την κατάλληλη εποχή, αλλά μετα τι θα κάνεις?" :shock: :shock:

Μα πόσο ξεφτίλας μπορεί να είναι, που μου το λεει κατάμουτρα έγκυο γυναίκα, λες και μου είπε το πιο φυσικό πράγμα στον κόσμο! Δεν ξέρω τι έχει στο μυαλό του, τον είδα πολύ cool, την αποζημείωση δεν την σκέφτεται?

Τον Οκτώβρη του 12 που θα μπορεί να με απολύσει θα έχω κλείσει 10ετία στη δουλειά! Να έχει βρει κανένα παράθυρο και το παίζει μάγκας? Είμαι έτοιμη για δικαστήριο!!!

Τι λες βρε Μαρια???Ειναι και ηλιθιος, θα σε απολυσει αφου θα εχεις κανει και το 2ο παιδι σου?μα ειναι εντελως ηλιθιοι ολοι τους!Καλα τι του απαντησες?Ετσι απο περιεργεια..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοίτα εγώ σε ηλιοθιότητες συνήθως δεν απαντάω...του πέταξα ένα "θα δούμε μέχρι τότε", με νόημα, το οποίο δεν ξέρω αν το έπιασε βέβαια. Πάντως αν νομίζει ότι θα μου κάνει πόλεμο νεύρων για να παραιτηθώ είναι γελασμένος!:mad:

n8m8p2.png

X9drp2.png

Μαρία πολύ λάκας....κ είναι κ φίλος σου αν θυμάμαι καλα??? :confused::confused: Αν σου το δώσει κ εγγράφως αυτό κάποιους μήνες πριν,ότι δηλαδή θα απολυθείς,δικαιούσε τη μισή αποζημίωση....δεν το χω ψάξει κ καλά αλλά ξέρω ότι ισχύει! :rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Παντως εγω απο αυτα που σου ειπε καταλαβαινω περισσοτερο οτι παει για κλεισιμο...αστον να λεει,οπως ειπες κι εσυ μεχρι τοτε βλεπουμε, και στην τελικη αν θελει να σου σκασει ενα σωρο λεφτα για να φυγεις...

Διαφημίσεις

fatsaki εγω λεω οτι μαλλον προσπαθει να σε "φοβισει" για να μην παρεις κανονικα τις αδειες σου και τα εξαμηνα, το εχουν κανει σε πολλους, απειλωντας και καλα με απολυση, για να γυρισουν πισω αμεσως στη δουλεια.

κατερινα αφου το παιδι τρωει φαγητα και φρουτα δε θεωρειται παχυ, ουτε καμμια διαιτα μπορεις να του κανεις. Να ερτωγε γλυκα, να το καταλαβω, αλλα τωρα τι να του κοψεις?

τα αλεσμενα θα ηταν προβλημα, αν δεν ετρωγε κομματια, απο τη στιγμη ομως που μασαει και τρωει, τι πειραζει η φρουτοκρεμα?

εμεις πηγαμε χαλκιδα το σκ και απλα ξεθεωθηκα.

πρεπει να παω να καθισω κανα μηνα εκει να τα χασω τα 5 κιλα που θελω.

ολη μερα ετρεχα πισω απο το μικρο στις κουνιες και στη θαλασσα.

το σαββατο αφου μαζευτηκαμε σπιτι κατα τις 9 το βραδυ, η δεσποινα καθοταν με την ξαδελφη μου και μια φιλη της που ετοιμαζοντουσαν να βγουνε βολτα (18 χρονων οι κοπελες)

Ερχεται λοιπον και μου λεει "εγω μαμα θα παω για ποτο στην παραλια με τη μαρια και τη σταυρουλα":rolleyes:

τι τραβηξα για να την κανω να καταλαβει...

μεχρι που μου ειπε "μην ανησυχεις μαμα, εγω δε θα πιω ποτο, για παρεα θα παω":confused:

yey2p2.png BN4cp2.png

Καλημέρα κορίτσια...Ξέρω ότι χάθηκα για πολύ καιρό και δεν έχω προλάβει καθόλου να διαβάσω τα νέα σας..ελπίζω να είστε όλες καλά...

Μπήκα για λίγο για να σας γράψω τα δικά μας άσχημα νέα και ελπίζω από τη δικιά μας εμπειρία να βοηθήσω κι άλλες μανούλες να αναγνωρίζουν και να κινητοποιούνται πιό έγκαιρα σε ότι αφορά τα παιδιά τους...Δυστυχώς στις 27/4 πήγαμε κατεπειγόντως την Ιωάννα στο νοσοκομείο όπου μας είπαν ότι έχει Παιδικό Διαβήτη τύπου 1!!!!!Ξέρω ότι θα πάθετε σοκ μόλις το διαβάσετε αλλά δυστυχώς έτσι είναι η κατάσταση και είναι μη αναστρέψιμη...προσέξτε τα ύπουλα συμπτώματα:πολύ νερό,πολλά ούρα,πολυφαγία και ατονία....αυτά ήταν τα δικά μας συμπτώματα και δυστυχώς πήγαμε με τιμή σακχάρου 1082!!!Από'δω και πέρα η ζωή μας άλλαξε εντελώς...η Ιωάννα κάνει 4 ενέσεις ινσουλίνης την ημέρα και τρώει τα πάντα σε ορισμένο ωράριο και ζυγισμένα στο ελάχιστο γραμμάριο....Εμείς με τον Κώστα έχουμε καταρεύσει πλήρως και δεν μπορούμε να το συνειδητοποιήσουμε ακόμα....για'μένα πλέον Θεός δεν υπάρχει (όσο σκληρό ή υπερβολικό κι αν ακούγεται)...

Ελπίζω να καταφέρω να ξαναμπώ σύντομα..σας φιλώ και ελπίζω και πάλι να είστε όλες καλά....

MRIip3.png

xnmwp3.png

Πραγματικά έχω πάθει σοκ!:shock::shock::shock: Τι λες ρε Μαρία???? Ο παιδίατρος σας δεν είχε δει τίποτα περίεργο στο παιδί???? Και από τι το έπαθε δηλαδή? Έχετε στην οικογένεια κληρονομικότητα??? Και για όλη της τη ζωή θα κάνει ινσουλίνες???

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Δυστυχώς Αννούλα μου όχι,η παιδίατρος δεν θα μπορούσε να το δει νωρίτερα...δεν έχει κανένας από μας κληρονομικότητα στον διαβήτη και γι'αυτό την λένε και "ύπουλη ασθένεια"...αν δεν εμφανιστούν αυτά τα 4 συμπτώματα που έγραψα παραπάνω δεν μπορείς να το καταλάβεις....

όσο για το πως εμφανίστηκε...όλοι μας λένε ότι υπήρχε στα γονίδιά της,στα κύτταρά της και απλά θα εμφανιζόταν κάποια στιγμή..είτε τώρα είτε σε 2-5-10 χρόνια!!δεν θα την γλιτώναμε ότι και να κάναμε....

Ινσουλίνες θα κάνει εφ'όρου ζωής εκτός και βρεθεί θεραπεία...τώρα θέλουμε να το ψάξουμε με βλαστοκύτταρα να δούμε τί θα κάνουμε...

MRIip3.png

xnmwp3.png

Κι εγω σοκ εχω παθει Μαρια, μακαρι να ειναι αναστρεψιμη η κατασταση για το κοριτσακι σου!Ειλικρινα σκεφτομουν τι μπορει να εγινε και να σε χασαμε, δεν περασε απο το μυαλο μου οτι μπορει να συνεβη κατι με τη μικρη, δεν ξερω τα περι της ασθενειας απλα σας ευχομαι να μην ταλαιπωρεστε για καιρο και να πανε ολα καλα!Το μονο που γνωριζω απο τετοια περιπτωση ειναι οτι απλα πρεπει να ειστε πολυ προσεκτικοι με τη διατροφη και θα συνηθισετε κι εσεις και το παιδι.Μακαρι ομως και παλι να μπορει να αναστραφει οσο ειναι μικρουλα!

Επισης προβληματιστηκα τωρα, η παναγιωτα εχει τα 3 πρωτα συμπτωματα...και καλα στο νοσοκομειο πως καταληξατε?γιατι ενταξει ενα παιδι δεν το πας στο νοσοκομειο για κανενα απο αυτα τα συμπτωματα..

Διαφημίσεις

Τι λες ρε Μαράκι!!! Ατιμη παλιοαρρωστια. Δυστηχως ειναι ετσι οπως τα λενε, αν το εχεις, θα σου εκδηλωθει καποια στιγμη. Απλα το μωρο σου ηταν ατυχο που του εκδηλωθηκε τοσο νωρις. Ετσι ηταν και ο πρωην αντρας της αδελφης μου, που του εκδηλωθηκε στα 15 και ηταν σε κωμα περιπου για 1-2 μερες.

Παντως ακουγεται οτι μεσα στα επομενα 5 χρονια θα εχει βρεθει το φάρμακο για τον παιδικό διαβήτη. Το εύχομαι

Καταλαβαινω οτι σας εχει ερθει κεραμιδα, αλλα δυστηχως πρεπει να μαθετε να ζειτε με αυτο στην καθημερινοτητα σας οσο δυσκολο και να ειναι, και πιστευω (ο εξω απο το χορο που πολλα τραγουδια λεει), να το προσεξετε οσο γινεται χωρις να το κανετε μεγαλο θεμα, και αυτο για το μωρο σας.

Καλή δύναμη

4Rnfp3.png

Μαρία μου κι'εγώ έχω πάθει σοκ.Φαντάζομαι πόσο μάλλον εσείς.Τι να σου πω δεν ξέρω.Περνάω κι'εγώ μια πολύ δύσκολη φάση και λέω τουλάχιστον οτι παθαίνω να το παθαίνω εγώ και ποτέ το παιδί μου.Αυτό πονάει το γονιό περισσότερο.Σου εύχομαι να το ξεπεράσετε και να βγείτε απο αυτό όσο πιο ανώδυνα γίνεται.Εχω 2 περιπτώσεις με διαβήτη και ξέρω πως είναι.Οπως είπες κι'εσύ καλά θα κάνετε να το ψάξετε και με τα βλαστοκύταρα και με οτι άλλο σας πουν να κάνετε.Αλλά μην το βάζετε κάτω.Η επιστήμη κάνει θαύματα!

SI5Yp3.png

Πω πω πολύ κρίμα ρε γμτ να το τραβάει όλο αυτό το παιδί! Μακάρι να έδινε όλες τις αρρώστιες σε μας ο Θεός κ να μεγάλωναν ανέμελα τα παιδάκια μας! Η επιστήμη προχωρά συνέχεια εύχομαι να μπορεσει να λυθεί το πρόβλημα του παιδιού γιατί είναι κρίμα μια ζωή να είναι εξαρτημένο από την ινσουλίνη....:-(:sad::-(:sad:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Αχ κορίτσια,σας ευχαριστώ..ειλικρινά δεν μπορώ να σας περιγράψω το πως αισθάνομαι....ψάχνω να βρω όλη μέρα λύση,το μυαλό μου στριφογυρίζει συνέχεια,ψάχνω έστω γαι μία ελπίδα να μπορέσω να βοηθήσω το κοριτσάκι μου...κάθε φορά που της κάνω την ένεσή της λέω χίλιες φορές να κάρφωνα ένα μαχαίρι στην καρδιά μου...όλο αυτό σε κάνει να νιώθεις τόσο αβοήθητος,κακός γονιός,έχεις τύψεις και ενοχές ότι κάτι δεν έκανες καλά,ότι κάπου κάτι δεν πρόσεξες....κι όμως δεν είναι έτσι...δεν φταίει κανένας,ούτε εγώ,ούτε ο Κώστας και πόσο μάλλον η Ιωάννα...και αυτό είναι που σε κάνει να τρελαίνεσαι...ποιόν να κατηγορήσεις???με ποιόν να τα βάλεις??από ποιόν να ζητήσεις ευθύνες????αχ...τί άλλο να πω...είμαι πραγματικά σοκαρισμένη και απογοητευμένη και χίλια δυό αλλα συναισθήματα...

MRIip3.png

xnmwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...