Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλημέρα μανούλες!!!!

Άννα περαστικά και γρήγορα εύχομαι και κάτσε λίγο και σπίτι γιατί δε σε βλέπω να παίρνεις αλλιώς τα πάνω σου. Ελπίζω να μην είναι τίποτα σοβαρό και να το ξεπεράσεις:P:p:p:p

Κρίμα που δεν τα καταφέραμε να έρθουμε κι εμείς στον παιδότοπο να παίξει η Λένα με τα φιλαράκια της αλλά όπως σας είπα είχα βάρδια στο μαγαζί του μπαμπά μου, οπότε..... Η Λένα πάντως δεν τον έχασε τον παιδότοπο αφού την πήγε ο μπαμπάς της σε έναν που πάμε στην Ηλιούπολη και πήγε και η συνυφάδα μου με τη μικρή οπότε μια χαρά πέρασαν οι ξαδέρφες:tongue::tongue::tongue::tongue:

Γενικά, κ*** κάτω δε βάλαμε το Σαββατοκύριακο, από τις 10:00 το πρωί του Σαββάτου, γυρίσαμε σπίτι μας εχθές στις 21:00! Μετά τη βάρδια τη δικιά μου πήγαμε για φαγητό σε ένα ταβερνάκι με τη μια νονά της μικρής γιατί ο νονός μας είανι Αχιλλέας και γιόρταζε και είχαν και το μωρό τους μαζί (8 μηνών) και ήταν και 2 διδυμάκια 1 μηνά πιο μικρά από τη Λένα που η δικιά μου τα κυνήγαγε να τα φιλήσει και να τα ταϊσει και τα τρέλανε στην πάρλα!!!!!! Μετά πήγαμε για καφέ από τη βαφτιστήρα του Βασίλη που είχε την Τετάρτη γενέθλια να της πάμε το δώρο της και να τους δούμε λίγο και κατά τις 20:30 ανεβήκαμε στην κολλητή μου σην Κάντζα που έκανε τη γιορτή της στο σπίτι της και κάτσαμε μέχρι αργά. Το γοργονίδιο κατά της 23:00 μου λέει "μαμά να πάω στο κεβάτι της Ειρήνης, νύτατσα....." οπότε την έπεσε και κάτσαμε μετά κι εμείς λίγο πιο χαλαρά και μετά πήγαμε για ύπνο στον πεθερό μου γιατί θέλαμε χθες να κάνουμε πρωίπρωί δουλειές.

Λέμε σιγά σιγά να ξεκινήσουμε το project μετακόμιση στην Ηλιούπολη, αλλά αυτόπροϋποθέτει ανακαίνιση άρα πρώτα το σπίτι θέλει ένα καλό ξεκαθάρισμα και ξεμπάζωμα οπότε πιάσαμε το δωμάτιο του Βασίλη πρωί πρωί για να αρχίσουμε επιτέλους από κάπου. Ομολογώ ότι ο καλός μου έκανε πολύ δουλειά και την ώρα που τελειώσαμε το δωμάτιο ήταν αγνώριστο!!!!! Ε, μετά ακολούθησε κλασσικό πρόγραμμα Κυριακής, ήπιαμε καφέ και πήγαμε παιδική χαρά με τον αδερφό του Βασίλη και τη συνυφάδα μου, φάγαμε όλοι μαζί και μετά οι μικρές λυσσάξανε μέχρι που γυρίσαμε σπίτι. Περιττό να σας πω ότι το βράδυ ήταν τόσο πτώμα που όχι απλώς δεν ξύπνησε για νερό, καλά καλά δεν άλλαξε ούτε πλευρό:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Ο δε μπόμπος στην κοιλιά μου όλο το Σαββατοκύριακο με τάραξε στην κλωτσιά, πολύ χοροπηδητό ρε παιδί μου:P:p:p:p:p

Ουφ! Σας ζάλισα πρωί πρωί αλλά τώρα είναι ακόμη άδειο το γραφείο κι έχω χρόνο να σας τα γράψω, ελπίζω να είναι ήσυχη η μέρα και να τα πούμε και αργότερα!!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα!Καλη βδομαδα και ελπιζω να παει ετσι γιατι μουχλιασαμε πια!

Γιωτα που να μπω ολο το σκ?Ο Κωστας εχει το λαπτοπ αγκαλια,εγω απο την κουραση μολις πεφτει η μικρη για υπνο το μεσημερακι ξαπλωνω,τεζα μιλαμε...

Ωραια περασαμε κι εμεις το σκ, παιδοτοποι,παιδικες χαρες πρωι απογευμα, η παναγιωτα κοιμοταν μεχρι που εφυγα σημερα...ελιωσε με τοση κουραση! Αφου εκτος απο τις παιδικες χαρες της γειτονιας και τον παιδοτοπο χθες επεκταθηκαμε και στην παιδικη χαρα στο Ψυχικο,δεν ξερω αν σας εχω πει,ειναι τελεια αλλα ειχε καυσωνα!!!Εγω δεν μπορω να παρω τα ποδια μου!

Απο δουλειες δεν εκανα τιποτα,μονο ενα πλυντηριο και σιδερωμα και μαγειρεψα πρωτη φορα στη ζωη μου σπανακορυζο, ας οψεται που πρεπει να ειμαι καλη συζυγος και μου φερε ο κυριος το σπανακι απο τη λαικη!Ωραιο ηταν παντως και φαγαμε ολοι!

Πρεπει να κανω δουλειες ρ επαιδια,εχω τη γιορτη του Κωστα το σαββατο αλλα για να κανω σφουγγαρισμα ειδικα πρεπει η μικρη να φυγει για λιγο απο το σπιτι και πως θα γινει αυτο????Και φαγητα θελω να κανω και ουτε ξερω τι...:-(δε νομιζω βεβαια να εχω πολυ κοσμο,ουτε ο αδελφος του δε θα ερθει,οι δικοι του ειναι πανω...ε κανενας απο τη δουλεια του..

Ρε παιδια σας ζηλευω, εμεις μεσα ειμαστε ολο το σκ,μονο σε παιδικες χαρες παμε...δε μπορω να καταλαβω γιατι δεν κανονιζουμε κι εμεις μια βολτα λιγο πιο μακρια,προς θαλασσα με φιλους οπως καναμε παλια....ειναι λιγο μουχλας ο δικος μου αν δεν κανονισω εγω αλλα ειναι δικες του οι παρεες, δεν μπορω να παιρνω εγω τηλ...αλλα τωρα που η μικρη και ολη μερα να ειναι με μιση ωριτσα υπνο στο καροτσι αντεχει ειναι κριμα να κλεινομαστε μεσα και να περιμενουμε πως και πως την κυριακη το απογευμα να αρχισει ο παοκ,ελεος!

Επισης, εγω στον παιδοτοπο ειπια μια χαρα τον καφε μου,δεν ξερω για σας!!!:tongue::tongue:

Αννα πηγες Λευκαντι????Εχει μια ταβερνα που σηκωνεις 4-5 σνιτσελ και απο κατω εχει στρωση μια τηγανια πατατες!!!Εκει εφαγες???(τι θυμαμαι η πεινασμενη....)

Αχ, τώρα που είπες γιορτή ενώ λέγαμε να μην κάνουμε τίποτα ούτε για τη δική μου γιορτή ούτε για της μικρής, αλλά εχθές μου την έδωσε και είπα ότι για τη μικρή θα κάνουμε πισίνα πάρτυ στο μπαλκόνι με 3 παιδάκια μόνο (την ξαδέρφη της και άλλο ένα συνομήλικο κάτι φίλων) και για μένα θα βγούμε για ένα μεζεδάκι με την κλασσική παρέα της Πέμπτης, αφού θα έρθει και η κολλητή μου και 2η νονά της μικρής για ΣΚ. Για το μικρό πάρτυ της Λένας, είμαι πολύ ενθουσιασμένη, θα τους φτιάξω φρουτοχυμούς με ομπρελίτσες και κομμένα φρούτα και τέτοια:tongue::tongue::tongue::tongue:

dWXVp3.png

YqUap3.png

Να πω κι ενα τελευταιο????Θα με κουφανει η κορη μου!!8 μηνες προσπαθω με καραγκιοζιλικια να της δωσω γιαουρτι...Ε,εχθες με το που το ειδε το πηρε στα χερια της και το εφαγε μονη της!:confused::confused:Ολο!Εγω απλα τραβουσα φωτο και καμερα...τετοιο ντοκουμεντο δε μπορουσα να μην το καταγραψω!:confused::confused::confused:

Επισης,Παρασκευη πηγαμε στο γιατρο,εκατσε μια χαρα και την εξετασε,ανεβηκε στη ζυγαρια μονη της! 14,5 κιλα και 89 εκατ.ενταξει μου λεει,οχι διαιτα γιατι ειναι μεγαλοσωμη, σταθερα γευματα απλα και αν γινεται το απογευμα να μην της ξαναδινω φαγητο (λιγο της εδινα βεβαια) αλλα κανα φρουτο,οποτε προχθες εφαγε μια ολοκληρη μπανανα:shock:

Αυτο που με προβληματισε ειναι οτι θελει ντε και καλα να της κοψω τη φρουτοκρεμα για να μην τρωει πια τιποτα αλεσμενο, αφου το παιδι την τρωει γιατι να την κοψω?Και σκετα τα τρωει τα φρουτα βεβαια,χθες το πρωι εφαγε 1 αχλαδι,μιση μπανανα,ειπιε πορτοκαλαδα...

Επισης τα εχω παρει με τον αντρα μου που θεωρει το παιδι χοντρο και του φαινονται πολλα 2φρουτα και ενα γαλα για πρωινο!Να το αφηνω νηστικο καλυτερα???

Διαφημίσεις

Αχ, τώρα που είπες γιορτή ενώ λέγαμε να μην κάνουμε τίποτα ούτε για τη δική μου γιορτή ούτε για της μικρής, αλλά εχθές μου την έδωσε και είπα ότι για τη μικρή θα κάνουμε πισίνα πάρτυ στο μπαλκόνι με 3 παιδάκια μόνο (την ξαδέρφη της και άλλο ένα συνομήλικο κάτι φίλων) και για μένα θα βγούμε για ένα μεζεδάκι με την κλασσική παρέα της Πέμπτης, αφού θα έρθει και η κολλητή μου και 2η νονά της μικρής για ΣΚ. Για το μικρό πάρτυ της Λένας, είμαι πολύ ενθουσιασμένη, θα τους φτιάξω φρουτοχυμούς με ομπρελίτσες και κομμένα φρούτα και τέτοια:tongue::tongue::tongue::tongue:

Πισινα παρτυ????:DΘα ειναι καλος ο καιρος?:rolleyes:Πολυ καλη σκεψη βεβαια!!!!;)Αντε καλα να περασετε!!!!:D:D

Εμένα πάλι κούφανε τον πατέρα του Βασίλη χθες τομεσημέρι. Της λέει μετά το φαγητό "Θέλεις να πάμε στην παιδική χαρά?" Απάντηση το τέρας: "Μπα, θα μείνω σπίτι!". "Και τι θα κάνεις στο σπίτι?" Ξανά απάντηση το τέρας: "ΘΑ ΧΑΛΑΡΩΣΩ ΛΙΓΟ....."

dWXVp3.png

YqUap3.png

Εμένα πάλι κούφανε τον πατέρα του Βασίλη χθες τομεσημέρι. Της λέει μετά το φαγητό "Θέλεις να πάμε στην παιδική χαρά?" Απάντηση το τέρας: "Μπα, θα μείνω σπίτι!". "Και τι θα κάνεις στο σπίτι?" Ξανά απάντηση το τέρας: "ΘΑ ΧΑΛΑΡΩΣΩ ΛΙΓΟ....."

:confused::confused::confused::confused::confused::tongue::tongue::tongue:

Πισινα παρτυ????:DΘα ειναι καλος ο καιρος?:rolleyes:Πολυ καλη σκεψη βεβαια!!!!;)Αντε καλα να περασετε!!!!:D:D

Κοίτα αν είναι όπως ήταν αυτό το ΣΚ, θα είναι μια χαρά. Μη φανταστείς κι εσύ καμιά τρελλή πισίνα, μια φουσκωτή ωραία από το ELC που έχουμε με ένα φοίνικα από πάνω θα τους φουσκώσω, θα έχω και ανοιχτή την πόρτα του δωματίου της οπότε θα μπαινοβγαίνουν και στο δωμάτιο να παίζουν. Ποντάρω στο ότι θα είναι μόνο 3 οπότε θα είναι ελεγχόμενη η κατάσταση και θα πιούμε κι εμείς με τη Ράνια και τη Στέλλα και το καφεδάκι μας στο μπαλκόνι;););)

dWXVp3.png

YqUap3.png

Κατερίνα αφού τα τρωει ολόκληρα τα φρούτα κόφτη τη κρέμα κ συ τι σκάς???

Στο Λευκαντί ψαράκι έφαγα είχε κ σνίτσελ πάντως εκεί που κάτσαμε...ήταν μια ταβέρνα με τσουλήθρα κ κούνιες! ;) Αφού μουχλιάζει ο δικός σου(τον δικό μου τον ξεμούχλιασα γιατί μια από τα ίδια είναι) το Σάββατο κανονίζουμε να βρεθούμε Χαλκίδα κ να πάμε πουθενά για φαγητό??? ;);););) Εμείς θα πάμε σίγουρα γι'αυτό στο λέω...:tongue:

Μαριαλένα πολύ πλάκα το 'τέρας' :tongue::tongue::tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Η αληθεια ειναι οτι αν και ο καιρος ειναι χαλια ολη τη βδομαδα,ευτυχως μας κανει καλα σκ!!!!!

Αντε ριξτε καμια ιδεα τι να μαγειρεψω το αλλο σαββατο για τη γιορτη!Θα ξεκινησω σιγα σιγα να φτιαχνω πραματα να τα βαζω καταψυξη (οσα μπορουν να μπουν βεβαια..)λεω για κανα πυρεξ κρεπες με κοτοπουλο,μπεηκον και μπεσαμελ..καμια τυροπιτα κουρου, κανα ρολο κοτοπουλο με πατατες...τι αλλο??:rolleyes:Δεν μου λεει και ποσα ατομα θα ειναι.

ΑΝΝΑ το σαββατο γιορταζει ο Κωστας!Ο αντρας μου!Ποσες φορες θα το πω????

Τι αλλο μπορω να βαλω σε σαλατα μαρουλι-ροκα-παρμαζανα-λιαστη ντοματα????Καρυδια μαλλον μπορω αλλα καπου ειδα οτι βαζεις και φρουτο σε κυβους???Μηλο αχλαδι...ξερετε τιποτα??:rolleyes:

καλημερα καλη εβδομαδα.

Ξενυχτησαμε χτες στο γαμο, αλλα ηταν ωραια, γιατι ηταν wedding party σε ενα χωρο, οχι δεξιωσεις κλπ οποτε ημασταν και ολα τα παιδια απο το γραφειο και περασαμε τελεια, χορεψαμε, ηπιαμε...

Και στα δικα σας οι ελευθερες χαχχαα

Η Ιλιανα ειναι με διαροιες, καθως υπαρχει εξαρση γαστρεντεριτιδας στο σταθμο, αλλα απ' οτι φαινεται το περναει τελειως στο ποδι. Λιγο τη διατροφη της προσεχω μονο, κατα τα αλλα ειναι ορεξατη, κεφατη κλπ.

Χτες που την πηγα παιδική χαρα, επειδη εκανε πολυ ζεστη, της εβγαλα το μακρυμανικο που φοραγε και την αφησα με το φανελακι το κοντομανικο. Αντιηλιακή ομως της ειχα βαλει μονο στο προσωπο και σημερα το πρωι ειδα το σημαδι απο το καψιμο να εχει σκουρύνει πολυ, και πηγαινε τοσο καλα. Σκατα τα εχω κανει με αυτο το καψιμο γμτ

4Rnfp3.png

Καλημέρα & καλή εβδομάδα!

Σήμερα δεν έχω καθόλου μα καθολου όρεξη να είμαι στο γραφείο, αν και πέρασα ένα όμορφο ΣΚ. Ο λόγος...το αφεντικό που ούτε λίγο, ούτε πολύ μου είπε ότι θα με απολύσει αφού γυρίσω από την άδεια μου! Με έχει εκνευρίσει απίστευτα από την Παρασκευή. Ήρθε στο γραφείο μου και μου λεει "δεν πάει καθόλου καλά το 2011, ευτυχώς εσύ θα φύγεις με άδεια την κατάλληλη εποχή, αλλά μετα τι θα κάνεις?" :shock: :shock:

Μα πόσο ξεφτίλας μπορεί να είναι, που μου το λεει κατάμουτρα έγκυο γυναίκα, λες και μου είπε το πιο φυσικό πράγμα στον κόσμο! Δεν ξέρω τι έχει στο μυαλό του, τον είδα πολύ cool, την αποζημείωση δεν την σκέφτεται?

Τον Οκτώβρη του 12 που θα μπορεί να με απολύσει θα έχω κλείσει 10ετία στη δουλειά! Να έχει βρει κανένα παράθυρο και το παίζει μάγκας? Είμαι έτοιμη για δικαστήριο!!!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...