Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Κας ούτε κι εμείς έχουμε κάνει mmr. Καλά τώρα που είμαι και έγκυος θα καθυστερήσουμε κι άλλο! Δεν υπάρχει πρόβλημα μου είπε και μάλιστα ακόμα καλυτερα. Τώρα το γιατί δεν το ξέρω και δεν το πολυεξέτασα το θέμα, αφου δεν το κάνουμς ακόμα...

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαι τα δυο μου παιδια ειναι κοντα...στον βαγγελακη εκανα ολες τις αιματολογικες εξετασεις που επρεπε καθως και για οστικη ηλικια (2 φορες). Ειναι 2,5 χρονια πισω. Η παιδιατρος μου ειπε οτι καλο θα ηταν να παμε και σε παιδοενδοκρινολογο για να παρουμε μια 2η γνωμη. Και η καρολ κοντη ειναι, αλλα αν κρινω απο τα πεθερικα και τον αντρα μου, δεν πρεπει να εχω μεγαλες απαιτησεις!!:tongue::tongue::tongue: Δεν πειραζει, καλα να ειναι και τα υπολοιπα δεν εχουν πολυ σημασια!

Ο βυρωνακος ζυγιστηκε χθες...πηρε 320 γρ σε μια εβδομαδα. Και εγω εχασα ενα κιλο!! Αντε, 4 εμειναν μεχρι να φτασω στο βαρος που ειχα οταν εμεινα εγκυος και άλλα 10 για να ειμαι σουλουπωμένη!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::tongue::tongue:

Μαράκι και εγω απο Η&Μ ψωνιζα ρουχα εγκυμοσυνης, μια χαρα και οικονομικά.

Θελω να γραψω κι αλλα, αλλα ξεχναω τι!!:tongue::tongue::confused::confused:

Οσο για το mmr, μου ειπε η παιδιατρος οτι το κανει μονο οταν μιλησουν κανονικα τα παιδια. Εγω βεβαια δεν ξερω αν θα το κανω καν.

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

NΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΝ ΝΑ ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΛΗΣΤΕΨΟΥΝ.

ΡΙΧΝΟΥΝ ΝΕΡΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙ Ή ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΩΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ.

ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΣΑΣ.

ΑΝΟΙΓΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ

ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΠ' ΕΞΩ, ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ .

ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΕXOYN ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ, ΚΑΛΛΙΘΕΑ & ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ! - ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ!!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

NΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΝ ΝΑ ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΛΗΣΤΕΨΟΥΝ.

ΡΙΧΝΟΥΝ ΝΕΡΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙ Ή ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΩΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ.

ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΣΑΣ.

ΑΝΟΙΓΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ

ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΠ' ΕΞΩ, ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ .

ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΕXOYN ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ, ΚΑΛΛΙΘΕΑ & ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ! - ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ!!

Ναι κ αν δεν περάσω εγώ από την εξώπορτα για κανα δίωρο κάθονται κ περιμένουν πότε θα ανοίξω??:lol::lol::lol:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Σήμερα είμαι κάπως καλύτερα! Χθες είχα όλη μέρα ένα 37,5 με πονοκέφαλο αλλά δεν πήρα τίποτα γιατί έτυχε να μιλήσω με μια φίλη που είναι κ εκείνη έγκυος κ αρρώστησε με το που έμεινε έγκυος κ της είχε πει για τον πυρετό κάθε 6ωρο-8ωρο ντεπόν κ ενδιάμεσα ντουζ για να πέσει ο πυρετός,ενώ εγώ σα χαζή πήρα 2 μέσα σε 5 ώρες προχθές!Ξέμεινα γυρνώντας από τη δουλειά όλη μέρα στη μάνα μου αφού δεν είχα κουράγιο να κάνω βήμα,κοιμηθηκαμε το μεσημερι,κ καταλήξαμε να φύγουμε 9 η ώρα το βράδυ!:shock::tongue:

Σήμερα δεν έχουμε προγραμματίσει κάτι αφού καλύτερα θα ναι να ξεκουραστώ λίγο ακόμη...αύριο αν είμαι καλά κ αφού προβλέπεται πολύ ωραία μέρα λέμε να παμε προς Αυλίδα κ μετά πάλι προς Ευβοια να φάμε τα ψαράκια μας το μεσημέρι! ;););)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλησπέρα κοριτσια τι κανετε?

Εμεις μια χαρούλα, μολις γυρισαμε απο τη νεα μακρη που ειχαμε παει για ψαρακι. Το πρωι πηγαμε σε μια βαφτιση οπου για περιεργο λογο η Ιλιανα δεν φοβοταν καθόλου (δεν μπορω να καταλαβω πριν 2 εβδομαδες τι φοβοταν και δεν ηθελε να μπει καν στην εκκλησια).

Σημερα μαλιστα η βαφτιση ηταν διπλή. Βαφτιστηκανε 2 πρωτα ξαδελφακια και ειχε πολυ πλακα, πολυ κοσμο και πολυ μπερδεμα μεχρι να το καταλαβουμε, και μεχρι να καταλαβουμε τι γινεται με τις μπομπονιερες κλπ. χαχα, ωραια ηταν παντως. Μετα γυρισαμε αλλαξαμε και πηγαμε στη μακρη.

Το βραδακι περιμενουμε το ζευγαρι που θα ερχοταν την προηγουμενη εβδομαδα και αλλο ενα για να δουμε eurovision και δεν ξερω τι να κανω, να μαγειρεψω ή να παραγγειλουμε.

Αυριο πρωι εχει την πρωτη μας ποδηλαταδα και το απογευμα εχω να παω σε ενα γαμο μιας συναδελφου και συνοδος μου θα ειναι ο νονος της Ιλιανας, καθως η νονα ειναι σε προχωρημενη εγκυμοσυνη και δεν θα ερθει και ο Νικος θα κρατησει την Ιλιάνα. Να διευκρινησω οτι και ο νονος της Ιλιανας ειναι πρωην συναδελφος και επισης καλεσμενος στο γαμο.

Χτες το απογευμα συναντηθηκαμε και με την καινουργια μου γειτόνισα Μαριαννα, στο καινουργιο σπιτι για καφεδακι και για να γνωριστουν τα μικρα. Μονο που στο τελος παραγνωριστηκανε και ειχαμε δραματα για ενα καροτσι οπως συνηθως γινεται.

Σας φιλωωωω

4Rnfp3.png

Καλε γιατι δεν γραφει καμια το ΣΚ? Απορια το εχω.

Ουφ, πριν απο λίγο ξύπνησα απο εναν ωραιοτατο διωρο μεσημεριανο υπνο και θα αρχισω σε λιγο να ετοιμαζομαι για το γαμο.

Μπάνιο, μαλλι, να φρεσκαρω λιγο το φορεμα μου. Και πως βαριεμαιαιιι

Χτες τελικά παραγγείλαμε πιτσούλα και περασαμε ωραια, χαζολογωντας με τη eurovision.

Το πρωι δεν πηγα τελικα για ποδηλατο με το Νικο, καθως ήθελε να κάνει πρωτα μια δοκιμαστική για να ξεπιαστεί πριν βάλει την Ιλιανα πανω, οποτε αφου μαγειρεψα την πηρα και πηγαμε παιδική χαρα. Μιλαμε για πολύ ζέστη. Σκασαμε. Εγω φοραγα και τζιν και ηρθα και φουντωσα.

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Nα' μαι κι' εγώ!!!

Γιωτάκι καλά να περάσετε στο γάμο!!

Εμείς λέμε να βγούμε την πρωτη μας βολτούλα αργότερα...με ρωτάει λοιπον ο αντρας μου που θελω να πάμε, βουνο, θάλασσα κλπ...Μέχρι τις κουνιες του απανταω και πολυ είναι!!!!:tongue::tongue::tongue:

Χθες βγηκα να πάρω 2 δωρακια, έστω και αυτο, καλο μου έκανε...:rolleyes::rolleyes:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Καλησπέρα κι'απο μενα.Το Σάβατο περάσαμε ωραία στον παιδότοπο αν και δεν ήταν όπως την πρώτη φορά που είχαμε πάει σε διαφορετικές μέρες με την Χριστίνα,αυτό λέγαμε.Την πρώτη φορά τα πιτσιρίκια παίζανε και δεν μας ενόχλησαν καθόλου.Το Σάβατο ήταν λίγο κολημένα επάνω μας αλλά κατα τ'άλλα καλά ήταν.Γνώρισα και την Αντριάνα που δεν την είχα ξαναδεί,μια χαρά κοπέλα και η κορούλα της πολύ γλυκιά.Η δε Κατερίνα μας πάει για μοντέλο.Πολύ αποτελεσματική με τη δίαιτα της και μ'εκανε να το σκεφτώ κι'εγώ πιο σοβαρά και ελπίζω να ξεκινήσω σύντομα.

Εμείς πήγαμε μετά τον παιδότοπο σ'ενα τραπέζι που μας είχαν καλεσμένους στην Αγ.Μαρίνα,ωραία περάσαμε αν κι'εκανε πολύ ζέστη γιατί καθόμασταν έξω στον κήπο που ψήνανε και της μικρής δεν της είχαμε πάρει καπελάκι και την είχα με τον φορμάκι το κοντομάνικο μόνο γιατί αναψοκοκινίσει όλη.Με κούρασε βέβαια γιατί δεν είχαν έρθει τελικά τα κορίτσια των κουμπάρων μας και δεν είχε παρέα.Ηταν 2 άλλα αγοράκια αλλά δεν έδειξε ενδιαφέρον με αποτέλσμα να κόβουμε βόλτες πάνω-κάτω τα σκαλιά και να βγαίνουμε έξω στο δρόμο να της δείχνω κάτι κότες που ήταν σ'ενα φορτηγό που πουλούσαν κάτι γύφτοι.Είχε κοιμηθεί και μόνο 20 λεπτά στο αυτοκίνητο μέχρι να πάμε και μετά κοιμήθηκε στο αυτοκίνητο στις 8:30 που φύγαμε.Ούτε που της άλαξα ρούχα.Την είχα αλάξει απο εκεί και την άφησα να κοιμηθεί με τα ρούχα.Κι'εμείς βέβαια με το που ήρθαμε πέσαμε ξεροί για ύπνο.

Σήμερα την πήγαμε λίγο στην παιδική χαρά εδώ στα Βριλήσσια,ήπιαμε ενα καφεδάκι και μετά γυρίσαμε πάλι για ύπνο και το απόγευμα την πήγαμε μια βόλτα στο πάρκο Πικιώνη στην Φιλοθέη οπού μας άρεσε πολύ και είναι και κοντά μας με το αυτοκίνητο και λέμε να την πηγαίνουμε εκεί καλύτερα γιατί είναι πιο περιορισμένα και έχει και παγκάκια να κάτσεις και εναν κύριο που φτιάχνει καφέ οπότε θα της παίρνω τα κουβαδάκια της και θα αράζουμε εκί που είναι μέσα στη φύση.Το τι ωραία δροσιά είχε δεν λέγετε.

Ουφ,σεντόνι έγραψα πάλι,αλλά τώρα βρήκα χρόνο να σας γράψω.

SI5Yp3.png

Καλησπέρα κοριτσόπουλα. Γιώτα τα σκ γράφουμε λιγότερο γιατί μάλλον μπαίνουμε και λιγότερο. Χτες είχε μια γκρίνια όλη μέρα ο μικρός η οποία αποκορυφώθηκε το απόγευμα που ετοιμαζόμασταν για άτα. Σήμερα πάλι όλο και κάποιος τον έβγαζε πρωί-απόγευμα και βρήκα χρόνο να κάνω λίγες δουλειές. Τώρα πήγε νάνι με τον φάδερ του και ξεκουράζομαι

WN6Op3.png

Καλημέρα κοριτσούδια μου!! Καλή εβδομάδα να έχουμε!:D

Χθες πήγαμε τελικά Λευκαντί στην Ευβοια για φαγητό ωραία φάγαμε,έπαιξε η μικρή κοντά στη θάλασσα,είχε κ παιδάκια που κάνανε μπάνιο κ της δώσανε κ κουβαδάκι με φτυαράκι κ έπαιξε λίγο κ το καταχάρηκε! Στο γυρισμό όμως για Αυλίδα έκανε εμετό λίγο πριν φτάσουμε κ εγώ η έγκυος μάνα με το αλτσχαιμερ είχα ετοιμάσει αλλαξιά να της πάρω μαζί από δω αλλά την είχα ξεχάσει οπότε της βάλαμε μια μπλούζα κ με κάτι κόμπους το κάναμε ένα τρέντυ φορμάκι!:rolleyes:

Εγώ σήμερα είμαι χάλια με βήχα,βράσιμο στο στήθος κ μπούκωμα...το απόγευμα θα πάω σε καναν γιατρό να δούμε τι φάρμακα θα με φορτώσει!:(

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...