Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Μολις μου ειπε ο Κωστας οτι 5 που ξυπνησε η μικρη ηταν ξυπνια,στριφογυριζε τουλαχιστον.γι'αυτο την ξυπνησε η μανα μου πριν λιγο...ρε παιδια μηπως πειναει?Ειχε φαει λιγη ομελετα στις 5, κατα τις 7 ενα τεταρτο του τοστ και ενα μπουκαλι γαλα στις 10.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα μανουλίτσες!!!

Είμαι με πυρετό από χθες το βράδυ,ξεκίνησα με δέκατα αλλά ενώ είχα πάρει κ ντεπόν έφτασε στο 38 κ μετά από κάποιες ώρες ξαναπήρα ντεπόν! 4 φορές σηκώθηκα το βράδυ επειδή μια ζεστενόμουν μια κρύωνα κ παίζει να ήπια 2 λίτρα νερό! Ακόμα βέβαια νοιώθω ένα πράγμα σαν τσούξιμο στα χείλη αλλό πάλι κ τούτο από πυρετό 37,5! Λίγο ο λαιμός πονάει,λίγο τα κόκαλα καλά πάμε! :rolleyes: Αναγκαστηκά ήρθα κ δουλειά γιατί σήμερα θα στείλουμε πρώτη φορά μισθοδοσία μέσω ίντερνετ κ φυσικά δεν ξέρει κανείς άλλος να το κάνει! :rolleyes:

Όπως καταλαβαίνεται με κόβω χλωμή για παιδότοπο γμτ! :-(

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Τι να σου πω, τόσο καιρό δεν έχω ακούσει τίποτα απολύτως από την αδερφή μου που ζει στην επαρχία.

Επίσης ακούω δίεση και μόλις είπαν στις ειδήσεις ότι οι περισσότεροι μετανάστες, αρνούνται να καταγραφούν!:confused: Νομίζω ότι στο όνομα της δημοκρατίας και της ελεύθερης χώρας, ο καθένας κάνει ότι του γουστάρει, αλλά δεν υπάρχουν κυρώσεις :mad: γι'αυτό.

Ετσι θελουμε να λεμε για να συντηρουμε το μπαχαλο που ειμαστε και μας βολευει.

Πιο δημοκρατικο και ελευθερο κρατος απο τον Καναδα και με υψηλο επιπεδο διαβιωσης και ευτυχιας των πολιτων του δεν υπαρχει.

Και δεν εχουν ουτε εναν μεταναστη χωρις χαρτια.

Πρωτον γιατι δινουν χαρτια στον κοσμο σε οσους το δικαιουνται χωρις να τους κοροιδευουν, οσοι δε δικαιουνται φευγουν επιτοπου και οσοι τυχον πανε να το παιξουν μαγκες και να μεινουν, ξερουν οτι και θα πιαστουν και θα φυγουν πακετακι με το πρωτο.

Εδω και χρονο κανουμε να δωσουμε χαρτια ακομα και σε νομιμους και σωστους και δεν πιανουμε τους παρανομους (με τις συνεπειες που βλεπουμε) και οσους πιανουμε απλα τους κραταμε σαν τα ζωα σε κατι κρατητηρια και χρεωνομαστε για να τους ταιζουμε και απο πανω.

Καλησπέρα.Ηρθα κι'εγώ,δεν ξέρω που βρίσκω το κουράγιο αλλά ήθελα να σας πω τα νέα μου.Σήμερα πήρα τις απαντήσεις απο την βιοψεία του χειρουργείου μου και ο γιατρός μου είπε οτι πρέπει να κάνω χημειοθεραπεία και οτι θα πέρνω ενα χάπι για τα επόμενα 5 χρόνια.Ολα αυτά γιατί είμαι μικρή λέει και θέλει να ζήσω για πολλά χρόνια ακόμα.Αυτό που με στεναχώρησε κι'εβαλα τα κλάματα όταν μου το είπε είναι οτι δεν μπορώ να κάνω παιδί για τα επόμενα 5 χρόνια.Αυτό με γονάτισε.Του λέω μα γιατρέ θα είμαι 40 χρονών τότε θα κάνω παιδί?Και μου λέει και η γυναίκα μου έκανε στα 43,θα μου πεις τώρα τι με νοιάζει για τη γυναίκα σου?Οχι του λέω αλλά εγώ ήθελα να κάνω άλλο ενα παιδάκι σιγά-σιγά κι'εσείς δεν με αφήνετε.Μου λέει θέλεις να κάνεις ενα προβληματικό και παραμορφωμένο παιδί?Αν θέλεις κάνε.Και του είπα οχι φυσικά.Μου λέει μετά τα 5 χρόνια θα δικόψεις το χάπι για 1-2 μήνες και μετά θα μπορείς να κάνεις παιδί.Δηλαδή κάτι που αποκλείω να γίνει.Κανονίσαμε να ξεκινήσω την άλλη βδομάδα.Οι γιατροί μου τα μασάνε με τις παρενέργειες που θα εχει αυτή θερπαεία πάνω μου και εκτός του οτι θα μου πέσουν τα μαλλιά και θα πρέπει να βάλω περούκα δεν ξέρω τι άλλο θα πάθω.Ο άντρας μου τον είδα που ψιλοδάκρυσε κι'αυτός,το ίδιο και οι γονείς μου που κλαίνε απο την ώρα που τους το είπα κι'εγώ δεν ξέρω πραγματικά τι να κάνω.

Καταρχην να σκεφτεις τον εαυτο σου και το παιδι το οποιο ηδη εχεις.

Γι αυτα τα δυο προσωπα πρεπει να εισαι δυνατη και να ζησεις.

Αλλο παιδι μπορει να μην εκανες και καθολου, ποιος ξερει...

Ζησε γι αυτα που εχεις, να εισαι ευγνωμων που εχεις κατι που αντιμετωπιζεται, καθως υπαρχουν χιλιαδες νεοι ανθρωποι που πεθαινουν στον τοπο απο κατι και προς Θεου, μην σκεφτεσαι τα μαλλια.

Ξερω οτι ειναι στενοχωρο, το εβλεπα κι εγω στον αγ σαββα που ημουν με τον πατερα μου, δεν ξερω πως θα ακουστει αυτο που θα πω, αλλα αυτο ειχα πει και σ' εκεινον και σε οποιον μου εδινε το θαρρος :

Με την επιστημη σημερα εχεις τη δυνατοτητα να επιβιωσεις απο μια ασθενεια που καποτε ηταν θανατηφορα και τωρα ειναι απλως χρονια, θα ζησεις, θα χαρεις το παιδι σου και τη ζωη σου και σε μαραναν οι τριχες?:D

Με χαμογελο το ελεγα και στον μπαμπα μου...

Παρε και μια ωραια περουκα (ΑΝ συμβει, γιατι δε συμβαινει σωνει και ντε σε ολους) και κοιτα τα σημαντικα.

Προσπαθησε να ευθημησεις, γιατι θα σε βοηθησει ακομα και με τις παρενεργειες της χημειοθεραπειας.

Ενας εξαιρετικος ογκολογος ειδικα για μαστο θεωρειται ο Αρδαβανης στον αγ. σαββα. Εγγυημενα απο γυναικα που την ειχε ψαξει πααααρα πολυ και ειχε τα λεφτα να παει οπουδηποτε, αλλα προτιμησε αυτον.

Ειδικα στον αγ. σαββα και ειδικα για το μαστο θεωρουνται κορυφαιοι στην ευρωπη!

Κουραγιο και χαμογελο, εστω και ηλιθιωδως:tongue:

yey2p2.png BN4cp2.png

Καλημερα....

Τωρα ξύπνησα αφου, τελικα κατα τις 05:30 ξαναπεσα μεχρι τις 7 που ξυπνησε η Ιλιανα, σηκωθηκα, την ετοιμασα, την πηγε ο Νικος σταθμος και ξαναπεσα μεχρι που ξυπνησα τωρα.

Ωραια ηταν, ο πρωινος υπνος ειναι τοσο γλυκος... αλλα τωρααα... τρεχατε ποδαρακια μου. Εχω αρκετες δουλειες (κυριως εξωτερικές) και τετοια ωρα που ξεκιναω να δω τι θα πρωτοπρολαβω να κανω.

Σας φιλωωωω. Προτελευταια παρασκευή σημεραααααα, μπουχουχουου

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

α καλα δεν σας ειπα....

χτες πηγαμε παιδιατρο, κοντεψε να με μουρλανει η χαζη.

Αφου την κοιταζε απο αναπτυξη πως παει, ομιλια, και μου λεει πολυ καλα κλπ., τη μετραμε σε ύψος και κοιταζοντας τις καμπύλες μου λέει.

Ειναι κοντούλα.

Ναι της λεω κι εγω το ξερω.

Εχετε μου λεει κληρονομικότητα σε κοντό ύψος.

Ε, της λεω η πεθερα μου ειναι 1,55.

Δαγκώνεται.

Μου λεει, απο Σεπτέμβρη, θα κανουμε μία γενική αίματος και θα δούμε μηπως της δώσουμε αυξητική ορμόνη!!!! Κόκκαλο εγώ.

της λεω κι εγω ημουν πολύ κοντό παιδί μεχρι τα 15 που αδιαθετησα, μετα πηρα μπόι και εφτασα στα φυσιολογικά.

Επιμένει, είναι πολύ κοντή. Είναι στο 3ο Διεθνές στανταρ για νανισμό. Ξανά Κόκκαλο εγω.

Της λεω ΤΙ?

Και μου λεει, ειναι 2 χρονων και 10 μηνων ετσι?

Οχι καλε της λεω, 1 έτους και 10 μηνών.

Ειχε κανει λαθος στο μέτρημα η βλαμμενη και νομιζε ότι η Ιλιανα ειναι ενα χρονο μεγαλύτερη και μου απανταει,

αααα καλα εκανα λαθος, και σε ειδα τοσο ανετη οταν μου ελεγες για την πεθερα σου και με κουφανες. Λεω δεν ανυσηχει αυτη η μανα?

Εσυ πηγα να της πω να δεις τι μου εκανες.

4Rnfp3.png

α καλα δεν σας ειπα....

χτες πηγαμε παιδιατρο, κοντεψε να με μουρλανει η χαζη.

Αφου την κοιταζε απο αναπτυξη πως παει, ομιλια, και μου λεει πολυ καλα κλπ., τη μετραμε σε ύψος και κοιταζοντας τις καμπύλες μου λέει.

Ειναι κοντούλα.

Ναι της λεω κι εγω το ξερω.

Εχετε μου λεει κληρονομικότητα σε κοντό ύψος.

Ε, της λεω η πεθερα μου ειναι 1,55.

Δαγκώνεται.

Μου λεει, απο Σεπτέμβρη, θα κανουμε μία γενική αίματος και θα δούμε μηπως της δώσουμε αυξητική ορμόνη!!!! Κόκκαλο εγώ.

της λεω κι εγω ημουν πολύ κοντό παιδί μεχρι τα 15 που αδιαθετησα, μετα πηρα μπόι και εφτασα στα φυσιολογικά.

Επιμένει, είναι πολύ κοντή. Είναι στο 3ο Διεθνές στανταρ για νανισμό. Ξανά Κόκκαλο εγω.

Της λεω ΤΙ?

Και μου λεει, ειναι 2 χρονων και 10 μηνων ετσι?

Οχι καλε της λεω, 1 έτους και 10 μηνών.

Ειχε κανει λαθος στο μέτρημα η βλαμμενη και νομιζε ότι η Ιλιανα ειναι ενα χρονο μεγαλύτερη και μου απανταει,

αααα καλα εκανα λαθος, και σε ειδα τοσο ανετη οταν μου ελεγες για την πεθερα σου και με κουφανες. Λεω δεν ανυσηχει αυτη η μανα?

Εσυ πηγα να της πω να δεις τι μου εκανες.

Ασχολιαστη πραγματικα...ΑΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗ και απαραδεκτη επισης!Της φανηκε αυτη η μουριτσα για 3 χρονων????

Ενταξει μωρε, ενα χρονο στο μετρημα εκανε λάθος η γυναικα, χαχαχαχα. Εχει ενα θεμα με το μετρημα γενικοτερα. ολο λαθος τη βγαζει την ιλιανα ηλικιακα.

Οπως ειπα, συμβαινουν αυτά. Ενα μυαλο χειμωνα καλοκαιρι

4Rnfp3.png

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

δημητρουλα ,δεν ξερεισ ποσο πολυ χαρηκα που σε διαβασα ετσι!!!!ειμαι σιγουρη οτι θα το αντιμετωπισησ κοριτσι μου!!!!και ναι ,αυτο που σκευτηκεσ για το δευτερο παιδακι ετσι ειναι.....εισαι 35 και εχεισ ηδη ενα παιδακι να σου χαριζει απλοχερα την αγαπη του!και που ξερεισ?πρωτα ο θεοσ ,οταν τελειωσει το χαπι ,αν το θελησεισ μπορει και να εχεισ και δευτερο,μη σου πω και τριτο παιδακι!!!!μπροστα ειναι τα χρονια!!!ακομα εισαι μικρουλα!!τωρα πια οι γυναικεσ γενναν μεχρι τα 45 μην σου πω και παραπανω!!!ολα θα πανε πολυ πολυ καλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

παω για δουλιτσεσ ,μπηκα ισα ισα να δω τι κανει η δημητρα.......τωρα φευγω τρεχοντασ....

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Δεν παω καθολου καλα,παλι φουστανακια για την Παναγιωτα κοιταω...

Εν τω μεταξυ εχω ξεπαγιασει...εσεις κρυωνετε????

Eiδες πως γινόμαστε όταν κάνουμε μωρά? Κάποτε απορούσα με τη μαμά μου, όλο για εμάς ψώνιζε! Για εκείνη πολύ σπάνια. Τα ίδια κάνω κι εγώ τώρα. ότι της αγοράζω, νιώθω λες και είναι για μένα και χαίρομαι!

Συννέφιασε πάλι μωρέ, πάει ο ήλιος, γι'αυτό κρυώνεις!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Eiδες πως γινόμαστε όταν κάνουμε μωρά? Κάποτε απορούσα με τη μαμά μου, όλο για εμάς ψώνιζε! Για εκείνη πολύ σπάνια. Τα ίδια κάνω κι εγώ τώρα. ότι της αγοράζω, νιώθω λες και είναι για μένα και χαίρομαι!

Συννέφιασε πάλι μωρέ, πάει ο ήλιος, γι'αυτό κρυώνεις!

Α μπα...απο το πρωι κρυωνω...ετσι κι αλλιως εδω που ειμαι ο ηλιος δε με πιανει.

Η μανα μου παντως μου ψωνιζει ακομα και να'λεγα οτι εχει...λες και δε μπορω να παρω μονη μου της λεω,πετας τα λεφτα σου!

Καλε κι εγω οσο διαβαζα τρελαθηκα, λεω καλα ας πουμε οτι δεν ειναι και ψηλη η Ιλιανα, αλλα να θελει και αυξητικη να της δωσει η αλλη...

Εκει κολαει η εξυπναδα της παιδιατρου που ειδα της προαλλες, η οποια τσαντιστηκε γιατι δεν εχω κανει στον αγγελο το μμρ επειδη φοβαμαι να το κανω πριν τα 2 και μου λεει "αφου το λεμε εμεις οι γιατροι, ειναι ασφαλες" (κοινως ποια εισαι εσυ που θα εχεις και αποψη)

στο γιατι πολλοι γιατροι στην αμερικη λενε οχι πριν τα 2, δεν ειχε απαντηση και μου λεει "θα κλεινεις τα ματια και θα εχεις εμπιστοσυνη στο γιατρο"

ευτυχως της λεω που δεν το εκανα, γιατι θα ειχα γεννησει ενα υγιεστατο κοριτσακι και θα το επαιρνα απο το μαιευτηριο με εγκεφαλικες βλαβες απο τον ικτερο (αν ειναι δυνατον εν ετει 2007...) γιατι ο γιατρος απλα δεν ειχε διαβασει μια γραμμουλα στο φακελο.

Ανθρωπινο μεν, αλλα...:rolleyes:

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...