Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

δημητρουλα ,προσπαθω εδω κ ωρα να σου γραψω....τα γραφω,τα σβηνω

κουραγιο κοπελα μουκ καλη δυναμη!!!!!!!!θα παιρνεισ κουραγιο απο την κορουλα σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τα μαλλακια δεν ειναι τιποτα...τριχεσ,οπωσ σου ειπαν κ τα κοριτσια!!κ μπορει κ να μην σου πεσουν!!!!!!!!!!!ξερω πολλεσ παρομοιεσ περιπτωσεισ που δεν επεσαν τελικα αν κ το περιμεναν!!!!

για το δευτερο παιδακι,προεχει η υγεια σου πανω απο ολα!!

για οτι χρειαστεισ εμεισ ολεσ ειμαστε εδω για σενα!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Δεν μπορω να κοιμηθω παλι, αμαν τι πραγμα ειναι αυτο...

Δημητρα απο το μεσημερι που διαβασα τα νεα σου εχω στεναχωρηθεί πολυ. Σε σκέφτομαι συνέχεια.

Πρέπει να δείξεις πολύ δύναμη και να έχεις πίστη και όλα θα πανε καλά. Θα την ξεπερασετε και αυτη τη δυσκολια οσο μεγαλη κι αν ειναι.

Να σκέφτεσαι οτι εχεις ενα παιδακι που θελει τη μανουλα του κοντα του και δυνατή.

Οπως ειπε και η χριστινα τα υπόλοιπα ειναι δευτερευουσης σημασιας.΄

Όλα θα πανε καλά, πρεπει ομως εσυ πρωτα απ' ολα να το πιστεψεις.

4Rnfp3.png

Καλημέρα κορίτσια.Σας ευχαριστώ πολύ όλες για τα καλά σας λόγια,για την εμψύχωση για όλα.Είναι πολύ σημαντικό έστω το να ακούς μια κουβέντα απο ανθρώπους που έχεις μοιραστεί μαζί τους κάποιες σημαντικές στιγμές της ζωής σου όπως εμείς εδώ έχουμε μοιραστεί όλες την εγκυμοσύνη μας που την ζήσαμε σε όλα τα στάδια,έχουμε μοιραστεί φόβους και αγωνίες για τα παιδιά μας και αυτό μας έχει φέρει πιο κοντά.Γιατί έτσι σας αισθάνομαι.Πολύ κοντά μου,ακόμα και αν δεν έχει τύχει να σας γνωρίσω όλες απο κοντά,αλλά και τα κορίτσια που έχω γνωρίσει.

Οπως είπατε κι'εσείς το πρώτο πράγμα που έχει σημασία αυτή τη στιγμή είναι το κοριτσάκι μου.Θέλω όσο τίποτα να είναι καλά κι'επειδή τα παιδιά έχουν ανάγκη όσο τίποτα στον κόσμο την μαμά τους πρέπει κιέγώ να παλέψω με τον δικό μου τρόπο και να μην αφήσω να την αγγίξει όλο αυτό.Ευτυχώς είναι μικρή και δεν καταλαβαίνει πράγματα που ίσως καταλάβαινε λίγο μεγαλύτερη αν και τώρα τα μικρά είναι πανέξυπνα και μπορούν να καταλάβουν πότε είσαι και πότε δεν είσαι καλά αλλά η ψυχολογία είναι ενα κομάτι που θα το νικήσω και δεν θα αφήσω να μας επηρεάσει,όσο μπορώ τουλάχιστον.

Η αλήθεια είναι οτι απ'ότι θυμάμαι τον εαυτό μου απο μικρή πάντα είχα να αντιμετωπίσω δυσκολίες και να τα βγάλω πέρα,και τελικά πάντα τα καταφερνα.Για διάφορα θέματα.Προσωπικά,επαγγελματικά και διάφορα άλλα.Ενα ακόμα εμπόδιο είναι κι'άυτό.

Εχθές ήρθε το βράδυ ενα φιλικό ζευγαρί που είναι γύρω στα 40 τώρα κι'αυτοί και προσπαθουν να κάνουν παιδάκι και τα λέγαμε και μου είπαν εμεις τι πρέπει να κάνουμε που είμαστε 40 και δεν έχουμε ακόμα παιδί?Και σκέφτηκα οτι τελικά πάντα υπάρχουν και χειρότερα.Οπου και να πεις τον πόνο σου θ'ακούσεις κάτι που θα σε κάνει να πεις δόξα το θέο.

Οσο για την 2η γνώμη που λέτε θα πάρουμε κι'άλλη μια γνώμη αν και όπως μου είπαν οι γιατροί όλο αυτό γίνεται προληπτικά λόγω του οτι είμαι μικρή σε ηλικία.Δηλαδή αν ήσουν 50 χρονών μου είπε ο γιατρός θα σου δίναμε μόνο το φάρμακο για μερικά χρόνια και τέλος.Επειδή είσαι μικρή όμως πρέπει να εξαλείψουμε κάθε ενδεχόμενο του να αφήσουμε έστω και ενα κύτταρο να πολλαπλασιαστεί.Γι'αυτό και η χημειοθεραπεία.

Ακόμα θα κάνω και μια καινούργια εξέταση η οποία είναι σε πειραματακό στάδιο ακόμα και την κάνουν ορισμένα νοσοκομεία στην Ελλάδα,είναι αυτή με το αίμα αν έχετε ακούσει.Σε λίγα χρόνια θα ανιχνέυεται κάθε είδος καρκίνου έστω απο ενα κύταρρο το οποίο δεν φαίνεται με γυμνό μάτι.Πριν δηλαδή φτάσει να γίνει ακόμα και πολύ μικρός εως ελάχιστος όγκος θα φαίνεται και προλαμβάνεται απο τα κύταρρα και είναι πιο άμεση η αντιμετώπιση του.Εμένα θα μου πάρουν αίμα και θα το στείλουν στο Πανεπιστημιακό Κρήτης.Εκεί γίνεται προς το παρόν.Δεν με πίεσε ο γιατρός να το κάνω,μου είπε αν θέλεις την κάνεις αυτή την εξέταση αλλά επειδή η επιστήμη προχωράει ταχύτατα,είπα να το κάνω γιατί πιστεύω πολύ πως θα έχει αποτέλεσμα.

SI5Yp3.png

Δημητρα κοριτσι μου κι εγω εχθές όλη την μέρα εσενα σκέφτομαι... Είσαι δυνατή αγαπη μου και θα τα καταφέρεις η θετική μας σκέψη μαζί σου!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Καλημέρα κορίτσια. Μόνο έτσι με ψυχραιμία και θετική στάση χρειάζεται να το αντιμετωπίσεις Δήμητρα και φυσικά και καλά θα κάνεις να κάνεις και την επιπλέον εξέταση και ότι άλλο μπορείς και υπάρχει:P:p:p:p:p

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια

Πότε ηρθε η παρασκευη? οεο? Σαν νερο πέρασε κι αυτη η βδομάδα

Κατερίνα καλή επιτυχία με το βιογραφικό που έστειλες!

Αλήθεια τι εγινε Στην διαιτολόγο? Και στον παιδιατρο για την τοτα?

Σίγουρα τα ειπατε στο τσατ αλλα εγω δεν εχω λαπτοπ απο χθες και μπαίνω απο το κινητο...

Καλημέρα,

Πολύ χαίρομαι που το έχεις πάρει τόσο ψύχραιμα Δήμητρα! Και καλά έκανες. όπως είπες όλο αυτό είναι για προληπτικούς λόγους. Είναι απίστευτο το πόσο δυνατός μπορεί να είναι κάποιος όταν του τυχαίνουν δυσκολίες! Και ένα καλό είναι ότι θα δεις τη ζωή με άλλο μάτι πλέον, πιο αισιόδοξο!

Εχθές πήγα να πάρω κάτι δωράκια για ένα κοριτσάκι, συγγενών του άντρα μου, 3 μηνών και ένα κοριτσάκι 10 μηνών που βαφτίζεται την Κυριακή! Τι όμορφα ρούχα είναι αυτά ρε κορίτσια, δεν ήξερα τι να διαλέξω. Μου αρέσει που λέω ότι για τη δικιά μου έχω ρούχα από την Άντα, αλλά όπως φαίνεται θα πάρω άλλα τόσα :tongue:

Σήμερα είμαι όρθια από τις 5:30, λόγω αυπνίας(τα καλά της εγκυμοσύνης) και η Άντα μαζί μου! Έκανα και κάτι μαζέματα στο σπίτι, έβαλα πλυντήριο...προκομένο κορίτσι! Δεν το ήξερα ρε Γιώτα μου ότι κι εσύ ήσουν νυχτοπούλι, να μιλάγαμε!:mrgreen:

Πίνω ένα freddaki τώρα με κουλουράκια! Σκέφτομαι πόσο ωραία μέρα είναι η Παρασκευή!

Επίσης εχθές το βράδυ το μικρό φατσόπουλο έδωσε ρεσιτάλ. Δεν σας κάνω πλάκα κλωτσάει από τωρα, αν και νωρίς! Βάζω το χέρι μου και το νιώθει? Δεν ξέρω!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Καλημερα!!!

Δεσποινα δεν πηγαμε χθες στον παιδιατρο σημερα εχουμε στις 8.Τα εχω παρει λιγο και με τον αντρα μου,οχι δεν εχω τσακωθει, απλα δε μπορει κυριε να μην πηγαινεις στο μαθημα σου στο μεταπτυχιακο για να δεις τον ΠΑΟΚ και να μου ζητας να παω με λεωφορεια το παιδι στο γιατρο...εμ,τσιγκουνευομουνα τα λεφτα να βγαλω διπλωμα φατα τωρα Κατερινα...Στη διαιτολογο πηγαμε προχθες,μου αλλαξε καπως τη διαιτα,μου εβαλε κατι παραπανω γιατι της ειπα οτι πειναω λιγο...αλλα δεν θα τα τρωω,τωρα συνηθισα! Εχω χασει 2,5 κιλα, 3 ποντους στη μεση και 2 στην περιφερεια!Ειδα που ηταν η μεζουρα στη μεση πριν και τρελαθηκα!Αλλα το καταλαβαινω κι εγω στις μπλουζες μου!:D:D

Η Τοτα κοιμαται ακομα...ναι ναι κοιμαται απο τις 11 παρα το βραδυ!Μαλλον το παιδι μου ενα βραδυ θα κοιμαται κι ενα οχι...χθες πηγαμε στο πανηγυρι στην Αγ.Γλυκερια με τη μανα μου,ψωνισαμε καποια απαραιτητα, πχ μια πυτζαμα για την Τοτα καλοκαιρινη,ειχα μια μονο...καλτσουλες (μα 12 ζευγαρια 5 ευρω???) για τη μικρη και το μπαμπα της (ειπα να του παρω κι αυτουνου κατι,ολο παραπονιεται..), κατι καρε πολυ ωραια με 3 ευρω, να εχω να αλλαζω ,ειπαμε τα στρωνω γιατι μου εχει κανει το τραπεζακι.... και φυσικα δεν φευγαμε απο εναν παγκο με τα ξυλινα παιχνιδια οποτε της πηρε η μανα μου ενα ξυλοφωνο με μικυ μαους!Ελπιζω να μην το διαλυσει...παιζει πολυ ωραια,βεβαια εγω αρχισα και το παιδι εκλαιγε να μου το παρει!!!Εχω μεγαλα μουσικα σχεδια για την κορη μου!!!

Μετα ηρθε και η διπλανη μου, κατσαμε για καφε και τελικα γυρισαμε 9 παρα,καναμε το μπανιο μας και υπνο!!!!

Α!Ψωνισα και τυρι (ειναι ενας κρητικος με διαφορα ειδη που γυρναει στα πανηγυρια...)και κοβαμε και η μικρη ετρωγε στο δρομο....κοντεψε να ανοιξει τη σακουλα με το λαδοτυρι μονη της....

Μπράβο Κατερίνα, πολύ χαίρομαι που δεν κάνεις πίσω με τη δίαιτα. ίσως δεν την πολυχρειάζεσαι βέβαια, αλλά είναι το πως νιώθεις εσύ!

Πήγα εχθές και κοίταζα ρούχα εγκυμοσύνης. Ρε τι βλακείες είναι αυτές που έχει το Λητώ:shock: τελείως "θείτσικα" ρούχα που λέω κι εγώ! :tongue:

Πήρα μόνο ένα λινό παντελονάκι με λάστιχο στους αστραγάλους και επάνω στη μέση, ποοοοολύ άνετο. Να δω τι θα βάλω από πάνω τώρα, αισθάνομαι χοντρή!:rolleyes:

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Μπράβο Κατερίνα, πολύ χαίρομαι που δεν κάνεις πίσω με τη δίαιτα. ίσως δεν την πολυχρειάζεσαι βέβαια, αλλά είναι το πως νιώθεις εσύ!

Πήγα εχθές και κοίταζα ρούχα εγκυμοσύνης. Ρε τι βλακείες είναι αυτές που έχει το Λητώ:shock: τελείως "θείτσικα" ρούχα που λέω κι εγώ! :tongue:

Πήρα μόνο ένα λινό παντελονάκι με λάστιχο στους αστραγάλους και επάνω στη μέση, ποοοοολύ άνετο. Να δω τι θα βάλω από πάνω τώρα, αισθάνομαι χοντρή!:rolleyes:

Κοριτσάκι εγώ με το H&M την έχω καταβρεί είναι πολύ ωραία τα ρούχα εγκυμοσύνης που έχει!!!!!! Άσε εγώ νιώθω σα μπογαλάκι μεν, αλλά το καταυχαριστιέμαι δε:tongue::tongue::tongue::tongue:

dWXVp3.png

YqUap3.png

Μπράβο Κατερινακι! Την δευτέρα θα την ξεκινήσω κι εγώ! Αφού έχεις και καλά αποτελέσματα!;)

Να σας πω και για τον ανιψιό μου τον Σωκράτη? Μια ηλικία με τον Νικόλα αλλα μιλάει σαν μεγάλος άνθρωπος!

Μου έλεγε η νυφη μου οτι χθες το πρωι ηταν οι 2τους στην κουζίνα ο Σωκράτης έτρωγε το φρουτάκι του ενω το ράδιο επαιζε μια ζεμπεκια και ξάφνου λεει στην μαμά του κατέβασε με θελω να χορέψω.

Τον κατεβάζει η μαμα του απο το καρεκλάκι ρίχνει την ζεμπεκιά του και της λεει εντάξει τωρα ανεβασέ με στο καρεκλάκι μου...

Θα μας κουΦάνουν αυτα τα πιτσιρίκια ε?!?!

Εχθές λοιπόν μου ηρθε και περίοδος μετα απο 14 μερες καθυστέρηση 2 τεστ αρνητικα και εναν άντρα μεσα στο αγχος να πάς στο γιατρο..μου λεγε συνέχεια

Εγω ήξερα οτι είναι σαν την προηγουμενη φορά και απλά περίμενα

Αν όμως μου τύχει ξανά κάτι τέτοιο θα πάω στο γιατρο.

Ισως συμβαίνει κάτι...

Αυτο που δεν περίμενα είναι η απογοήτευση του άντρα μου οταν του ειπα οτι μου ήρθε..

Του λεω αν είναι να το ξεκινήσουμε σοβαρα το θέμα...;););)

Εχθές λοιπόν μου ηρθε και περίοδος μετα απο 14 μερες καθυστέρηση 2 τεστ αρνητικα και εναν άντρα μεσα στο αγχος να πάς στο γιατρο..μου λεγε συνέχεια

Εγω ήξερα οτι είναι σαν την προηγουμενη φορά και απλά περίμενα

Αν όμως μου τύχει ξανά κάτι τέτοιο θα πάω στο γιατρο.

Ισως συμβαίνει κάτι...

Αυτο που δεν περίμενα είναι η απογοήτευση του άντρα μου οταν του ειπα οτι μου ήρθε..

Του λεω αν είναι να το ξεκινήσουμε σοβαρα το θέμα...;););)

χαχαχαχαχαχα α τα θελει ο ...του!!!!ε αντε μωρε ξεκινηστε!κι ο δικος μου ετσι κανει οποτε μου ερχεται,ειδικα τους τελευταιους 2 μηνες....εγω την περιμενω 2-3 μερες τωρα αλλα δεν αγχωνομαι!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...