Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Έχει και ωραία αγορά εκεί, πιες και κανένα καφεδάκι...:tongue:

ναι μωρε,θα παρω και τη μικρη μαζι μου...χθες την πηρα στη διαιτολογο,κοντεψε να ριξει ολο το γραφειο κατω μεχρι που της εδωσε κατι μικυ και μινι σφραγιδες και ησυχασε....το πολυ πολυ πληρωνω να της βαψουν και τα νυχια!!!αλλο που δε θελει!

Ασχετο:εσας ρουχα διαλεγουν καμια φορα?τι θελουν να φορεσουν??:confused:?η εχω περιεργο παιδι?:rolleyes:

Διαφημίσεις

Ε που και που μου δείχνει με το χεράκι της τι θέλει να φορέσει, αλλά σπάνια.

Ρε τι καιρός είναι αυτός πάλι, μου έχει σπάσει τα νεύρα! Πάλι βρέχει, είμαι που είμαι στο γραφείο, βλέπω και τη μουνταμάρα και μου χαλάει τη διάθεση.

Τι χαλιά να μαζέψεις και τι ρούχα να κατεβάσεις? Αφού κάνει κρύο!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Ε που κι που μου δείχνει με το χεράκι της τι θέλει να φορέσει, αλλά σπάνια.

Εμενα προχθες αν δεν της εβαζα το κολαν με τα λουλουδια και τις συγκεκριμενες παντοφλες με τις μπεντέ (πριγκιπισσες...) θα με σκοτωνε!:rolleyes::confused:

Εγω μαζεψα τα χειμωνιατικα,κρατησα μονο τα λεπτα μακρυμανικα και τις πυτζαμες με αποτελεσμα να γινεται χαμος στις ντουλαπες...

Επισης τα εχω παρει με τον παλιοκαιρο που η μικρη ενα βραδυ κρυωνει κι ενα ζεσταινεται...για την ακριβεια μεχρι τις 12-1 λιωνει στον ιδρωτα και μετα κρυωνει...γιατι νομιζεις ξενυχταω τοσες μερες?Ουτε ξερω πως να τη ντυσω και να τη σκεπασω τη νυχτα....

Καλησπέρα.Ηρθα κι'εγώ,δεν ξέρω που βρίσκω το κουράγιο αλλά ήθελα να σας πω τα νέα μου.Σήμερα πήρα τις απαντήσεις απο την βιοψεία του χειρουργείου μου και ο γιατρός μου είπε οτι πρέπει να κάνω χημειοθεραπεία και οτι θα πέρνω ενα χάπι για τα επόμενα 5 χρόνια.Ολα αυτά γιατί είμαι μικρή λέει και θέλει να ζήσω για πολλά χρόνια ακόμα.Αυτό που με στεναχώρησε κι'εβαλα τα κλάματα όταν μου το είπε είναι οτι δεν μπορώ να κάνω παιδί για τα επόμενα 5 χρόνια.Αυτό με γονάτισε.Του λέω μα γιατρέ θα είμαι 40 χρονών τότε θα κάνω παιδί?Και μου λέει και η γυναίκα μου έκανε στα 43,θα μου πεις τώρα τι με νοιάζει για τη γυναίκα σου?Οχι του λέω αλλά εγώ ήθελα να κάνω άλλο ενα παιδάκι σιγά-σιγά κι'εσείς δεν με αφήνετε.Μου λέει θέλεις να κάνεις ενα προβληματικό και παραμορφωμένο παιδί?Αν θέλεις κάνε.Και του είπα οχι φυσικά.Μου λέει μετά τα 5 χρόνια θα δικόψεις το χάπι για 1-2 μήνες και μετά θα μπορείς να κάνεις παιδί.Δηλαδή κάτι που αποκλείω να γίνει.Κανονίσαμε να ξεκινήσω την άλλη βδομάδα.Οι γιατροί μου τα μασάνε με τις παρενέργειες που θα εχει αυτή θερπαεία πάνω μου και εκτός του οτι θα μου πέσουν τα μαλλιά και θα πρέπει να βάλω περούκα δεν ξέρω τι άλλο θα πάθω.Ο άντρας μου τον είδα που ψιλοδάκρυσε κι'αυτός,το ίδιο και οι γονείς μου που κλαίνε απο την ώρα που τους το είπα κι'εγώ δεν ξέρω πραγματικά τι να κάνω.

SI5Yp3.png

ναι μωρε,θα παρω και τη μικρη μαζι μου...χθες την πηρα στη διαιτολογο,κοντεψε να ριξει ολο το γραφειο κατω μεχρι που της εδωσε κατι μικυ και μινι σφραγιδες και ησυχασε....το πολυ πολυ πληρωνω να της βαψουν και τα νυχια!!!αλλο που δε θελει!

Ασχετο:εσας ρουχα διαλεγουν καμια φορα?τι θελουν να φορεσουν??:confused:?η εχω περιεργο παιδι?:rolleyes:

Εννοείται οτι διαλέγει είσαι καλά?!!?!?! Έπρεπε να τη δεις χθες που έφτιαχνε ο αδερφός μου τη βαλίτσα του για να φύγει για Λονδίνο, πήγε τσακ τσακ και έρχεται η καλή σου με τη βαλιτσούλα της με τα ροδάκια και κράταγε και τα ρούχα στο χέρι καιμου λέει "θα φτιάξω κι εγώ τη βαλίτσα μου να πάω στο Λονδίνο!!!":tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

dWXVp3.png

YqUap3.png

Καλησπέρα.Ηρθα κι'εγώ,δεν ξέρω που βρίσκω το κουράγιο αλλά ήθελα να σας πω τα νέα μου.Σήμερα πήρα τις απαντήσεις απο την βιοψεία του χειρουργείου μου και ο γιατρός μου είπε οτι πρέπει να κάνω χημειοθεραπεία και οτι θα πέρνω ενα χάπι για τα επόμενα 5 χρόνια.Ολα αυτά γιατί είμαι μικρή λέει και θέλει να ζήσω για πολλά χρόνια ακόμα.Αυτό που με στεναχώρησε κι'εβαλα τα κλάματα όταν μου το είπε είναι οτι δεν μπορώ να κάνω παιδί για τα επόμενα 5 χρόνια.Αυτό με γονάτισε.Του λέω μα γιατρέ θα είμαι 40 χρονών τότε θα κάνω παιδί?Και μου λέει και η γυναίκα μου έκανε στα 43,θα μου πεις τώρα τι με νοιάζει για τη γυναίκα σου?Οχι του λέω αλλά εγώ ήθελα να κάνω άλλο ενα παιδάκι σιγά-σιγά κι'εσείς δεν με αφήνετε.Μου λέει θέλεις να κάνεις ενα προβληματικό και παραμορφωμένο παιδί?Αν θέλεις κάνε.Και του είπα οχι φυσικά.Μου λέει μετά τα 5 χρόνια θα δικόψεις το χάπι για 1-2 μήνες και μετά θα μπορείς να κάνεις παιδί.Δηλαδή κάτι που αποκλείω να γίνει.Κανονίσαμε να ξεκινήσω την άλλη βδομάδα.Οι γιατροί μου τα μασάνε με τις παρενέργειες που θα εχει αυτή θερπαεία πάνω μου και εκτός του οτι θα μου πέσουν τα μαλλιά και θα πρέπει να βάλω περούκα δεν ξέρω τι άλλο θα πάθω.Ο άντρας μου τον είδα που ψιλοδάκρυσε κι'αυτός,το ίδιο και οι γονείς μου που κλαίνε απο την ώρα που τους το είπα κι'εγώ δεν ξέρω πραγματικά τι να κάνω.

Δήμητρα δεν ξέρω τι να πω..... Μόνο να ξέρεις ότι είμαστε όλες δίπλα σου για να τα λες και να τα βγάζεις από μέσα σου!!!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

Ειλικρινά δεν περίμενα να το ακούσω αυτό Δήμητρα! Είναι πολύ δύσκολο όλο αυτό και ίσως μπορώ να σε καταλάβω, στο ελάχιστο βέβαια! Σίγουρα οι πρώτες μέρες είναι οι χειρότερες και θες το χρόνο σου!

Αλλά...

Μη το βάζεις κάτω, μια χαρά θα τα καταφέρεις!

Να θυμάσαι ότι οι γύρω σου πέρνουν κουράγιο από εσένα και μόνο όταν εσύ τους δείχνεις ότι είσαι καλά, θα είναι κι αυτοί καλά! Αυτό κυρίως για το κοριτσάκι σου!

Η ψυχολογία είναι το παν, να το θυμάσαι αυτό!

Όσο για τα μαλλιά, είναι απλά τρίχες οι οποίες θα ξαναβγούν, άσε που προχθές μου είπε ο πατέρας μου ότι κάποιο φάρμακο έχει βγει τελευταία που εμποδίζει το πέσιμο των μαλλιών. Του είπαν ότι κοστίζει γύρω στα 500 €. Για εκείνον είναι αργά, αλλά για εσένα πολύ νωρίς! Ρώτα το!

Επίσης εννοείται ότι πρέπει να πάρεις 2η γνώμη!!!

Για ότι χρειαστείς είμαστε μαζί σου!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Τι να πεις τώρα??? Εχω καταστεναχωρεθεί....ήλπιζα ότι θα είχες καλά νέα Δήμητρα αλλά τελικά....σίγουρα όλες ήμαστε εδώ ότι χρειαστείς γιατί δεν έχουμε περάσει κ λίγα όλες μαζί??ε?? Είναι μια δοκιμασία κ θα την ξεπεράσεις! Κ σίγουρα δεν είναι αργά στα 40 να κάνεις δεύτερο παιδί,είσαι πολύ μικρή για να εγκαταλείψεις τα ονειρα σου! Είναι πολύ άδικο όλο αυτό που θα περάσεις αλλά έχεις ένα μουτράκι να κοιτάς κ να παίρνεις κουράγιο!

sjCrp3.pngUhiNp2.png

η Ζωή τις ασφάλειες τις άνοιξε από 1 χρονού...έκτοτε τις έβγαλα κ έβαλα χοντρά λάστιχα...για καιρό δεν ασχολιόταν...τώρα φυσικά βγάζει κ τα λάστιχα...:rolleyes:
Δέστα με κορδέλες, εγώ αυτό έκανα. Βέβαια πλέον βαριέται, τα έχω λύσει και δεν πολυανοίγει.
Κορίτσια είμαστε να τα μαζεύουμε και να φεύγουμε από την Αθήνα...

Έχω τρομοκρατηθεί...ακούσατε για ένα νεαρό μετανάστη που σκοτώσανε στην περιοχή μου εχθές το βράδυ? Είναι 1-2 στενά κοντά από το σπίτι μου!

Μαρία, και στην επαρχία γίνονται διάφορα, μη νομίζεις, πουθενά δεν είσαι ασφαλής... Αλλά εντάξει, στο κέντρο και στην Αχαρνών είναι στέκι, έχεις δίκιο
OΡε κοριτσια εστειλα βιογραφικο σε μια πολυ καλη εταιρεια ΔΙΠΛΑ στο σπιτι μου!
Εκεί που μου έστειλες την άλλη αγγελία;
Καλησπέρα.Ηρθα κι'εγώ,δεν ξέρω που βρίσκω το κουράγιο αλλά ήθελα να σας πω τα νέα μου.Σήμερα πήρα τις απαντήσεις απο την βιοψεία του χειρουργείου μου και ο γιατρός μου είπε οτι πρέπει να κάνω χημειοθεραπεία και οτι θα πέρνω ενα χάπι για τα επόμενα 5 χρόνια.
Κατ'αρχάς κουράγιο και δύναμη. Το 2ο παιδί είναι δευτερευούσης σημασίας τώρα, το θέμα μας είναι να είσαι εσύ καλά και να σε χαίρεται η οικογένεια που έχεις. Κι όπως σου λέει κι η Μαρία, η ψυχολογία παίζει πολύ μεγάλο ρόλο, αλήθεια! Βάλτο πείσμα και θα το ξεπεράσεις, θα δεις! Ένα ένα όμως τα θέματα οκ; Τώρα η υγεία σου, το δεύτερο παιδάκι μετά, αφού γίνεις καλά εσύ! Οσο για τα μαλλιά, καλά σου λέει, τρίχες. Τα κόβεις κοντά αρχικά και όταν κι αν αρχίσουν να πέφτουν, μπαντανίτσα, καπελάκια... κι αν αισθάνεσαι ακόμα άβολα, περουκίτσα ρε παιδί, προσωρινό θα είναι άλλωστε! Πάντως αν συμβεί αυτό, στο υπόσχομαι, όταν βρισκόμαστε για καφέδες θα φοράω μπαντάνα ή καπέλο κι εγώ για συμπαράσταση ;)

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...