Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποια έχει κάνει εμβρυομεταφορα με κατεψυγμένα ωαρια .Σε αυτη την περίπτωση κάνεις την ovitrelle? 

Εγώ έκανα τον Νοέμβριο με κατεψυγμένα ωάρια, δεν έκανα ovitrelle, μόνο με παρακολουθούν το ενδομητριο 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαλήμέρα,

Ρε πόση κούραση μπορεί να κουβαλάει ένας άνθρωπος? Και να πω ότι κάνω και κάτι, απλά όλη μέρα είμαι στη δουλειά και πιάνομαι στην καρέκλα και μετά καμια χαζοδουλειά στο σπίτι.:confused:

Το φατσάκι μου ρε παιδιά δεν πειράζει τίποτα, είμαι μάλλον από τις τυχερές. Ποτέ δεν ανοίγει συρτάρια, ντουλάπια και αν πάει καμιά φορά και της πω είναι κακό, φεύγει! Είναι πολύ συνεργάσιμη!:D Τι καλό παιδί έχω! :tongue:

Από το σπίτι δεν έχω μαζέψει τίποτα, η μόνη αλλαγή είναι ότι το τραπεζάκι του σαλονιού είναι γυμνό, για να παίζει...τίποτα άλλο!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Καλημέρα κορίτσακια!!!

Χριστίνα σε ένα δωμάτιο προσπαθώ να περιοριζόμαστε αλλά ενδεικτικά θα σου πω...στο δωμάτιο της θέλει να βγάζει τα πάντα από τη ντουλάπα της,στο σαλόνι ανοίγει το σύνθετο κ τα συρτάρια του τραπεζιού κ βγάζει ότι βρει...στη κουζίνα ανεβαίνει πάνω σε καρέκλες-τραπέζι ή ανοίγει τα ντουλάπια,ή την κατάψυξη για να φάει παγάκια:confused:....κ συνεχίζω απαντώντας στην Κατ...η Ζωή τις ασφάλειες τις άνοιξε από 1 χρονού...έκτοτε τις έβγαλα κ έβαλα χοντρά λάστιχα...για καιρό δεν ασχολιόταν...τώρα φυσικά βγάζει κ τα λάστιχα...θέλω να βρω μια γερή ασφάλεια για τη ντουλάπα του παιδικού κ να καθόμαστε εκεί ή θα βιδώσουμε από ένα σύρτι(το λέω καλά?) στη καθεμία κ να ησυχάσουμε! :confused::rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Kαλήμέρα,

Ρε πόση κούραση μπορεί να κουβαλάει ένας άνθρωπος? Και να πω ότι κάνω και κάτι, απλά όλη μέρα είμαι στη δουλειά και πιάνομαι στην καρέκλα και μετά καμια χαζοδουλειά στο σπίτι.:confused:

Το φατσάκι μου ρε παιδιά δεν πειράζει τίποτα, είμαι μάλλον από τις τυχερές. Ποτέ δεν ανοίγει συρτάρια, ντουλάπια και αν πάει καμιά φορά και της πω είναι κακό, φεύγει! Είναι πολύ συνεργάσιμη!:D Τι καλό παιδί έχω! :tongue:

Από το σπίτι δεν έχω μαζέψει τίποτα, η μόνη αλλαγή είναι ότι το τραπεζάκι του σαλονιού είναι γυμνό, για να παίζει...τίποτα άλλο!

Εγω στο τραπεζακι του σαλονιου εκτος απο τραπεζομαντηλο (το εβαλα γιατι το εχει καταχτυπησει..) εχω ενα γυαλινο δισκο με ποτηρι επισης γυαλινο,μεγαλο,το πειραζει που και που αλλα της λεω οχι και φευγει.Την καβα με τα κρασια παλι δεν την πειραζει καθολου, την εχει συνηθισει!Οτι αλλο βλεπω οτι πειραζει επιμονα,κατι κρυσταλλα κλπ τα μαζευω να μην τα φτανει.Τα ντουλαπια-συρταρια τα εχω ασφαλισμενα...μολις ανοιγω κατι τρεχει να μπει μεσα να παρει τιποτα αλλα τη διωχνω!

Εγώ μέχρι πρόσφατα είχα ένα διακοσμητικό με κάτι ποτηράκια πάνω στο τραπέζι του σαλονιού κ δεν το πείραζε...ε κάποια στιγμή πήρε 2 ποτηράκια κ τι έκανε???? τα τσούγκρισε δυνατά λέγοντας γειααααα μααααςς ε σπάσανε στα χέρια της κ φυσικά εξαφανίστηκε κ αυτό...ούτε τραπεζομάντηλο έχω κ ας μου χει κάνει κώλο το τραπεζάκι σέρνοντας τα παιχνίδια....:rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Κορίτσια είμαστε να τα μαζεύουμε και να φεύγουμε από την Αθήνα...

Έχω τρομοκρατηθεί...ακούσατε για ένα νεαρό μετανάστη που σκοτώσανε στην περιοχή μου εχθές το βράδυ? Είναι 1-2 στενά κοντά από το σπίτι μου!:shock: Σε αυτή τη γειτονιά που τον σκοτώσανε έμενα μέχρι και πέρυσι!:shock: Τι να πω ρε παιδί μου, προχθές ο καημένος που σκοτώσανε που πήγαινε τη γυναίκα του μαιευτήριο και τώρα αυτό!:-( Αν είχα τη δυνατότητα, έφευγα σήμερα από Αθήνα!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Kαλα τα λες Μαρια να φυγουμε απο την Αθηνα και να παμε σε κανα χωριο!Γιατι το να παμε σε καμια περιοχη καλυτερη απο το κεντρο ειναι απλα μια απατη...διπλα μας θα ειναι το κακο και παλι...ισως οχι στην ιδια πολυκατοικια,στο ιδιο τετραγωνο αλλα διπλα μας!

Αστα Μαρία είναι δράμα η κατασταση στο κέντρο της Αθήνας πια.

Kαλήμέρα,

Και γω δεν μπορω να πω, ειμαι απο τις τυχερες, και η Ιλιάνα δεν πειραζει τιποτα, δεν εχω ασφαλισει τιποτα, και δεν εχω μαζεψει τιποτα. Το δε τραπεζακι του σαλονιού, ήδη το εχω ξαναδιακοσμήσει, οχι με πολλα τζερτζελα βεβαια, μια μεγαλη ξυλινη πιατελα.

Εμενα το μονο που μπορει να πειραξει κατι, ειναι σε ενα συγκεκριμενο ραφι στη βιβλιοθήκη του σαλονιού, σπρωχνει τα βιβλια προς τα μεσα, καμια φορα μπορει και να βγαλει κανενα, αλλα μια φορα στο τοσο.

Δεν εχω παραπονο κανενα

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια να σας ρωτησω κατι??? Ο μικρος κοιμηθηκε απο τις 12.30 μεχρι τις 7.00, εφαγε, κοιμηθηκε παλι στις 8.00, ξυπνησε 10.30, ξαναεφαγε και ξαναξυπνησε 13.30 (κι' εγω μαζι!!!). Δε μου φαινεται πολυ φυσιολογικο, λετε να εχει προβλημα η εμοιασε σε μενα που μ αρεσει ο υπνος???:rolleyes::rolleyes::tongue::tongue:

ια χαρα ειναι το παιδακι, χορταινει και κοιμαται.

Πως να μην ειναι χορτασμενος??? Ολη την ημερα τρωει, παιρνει κατα μεσο ορο 300 γρ την εβδομαδα!!:rolleyes::rolleyes:

Μ' αρεσει που απορεις κι εγω η χαζη απανταω κιολας:tongue:

Τι να απαντήσω τώρα στη Χριστίνα? Αν ο Αλέξανδρος είναι στάσιμος, τι να πω εγώ για την Αλεξάνδρα? Τίποτα δεν λέει, εκτός από 5-6 λέξεις. Τα καταλαβαίνει όλα, αλλά μούγκα όπως λες κι εσύ! Κι εμείς έχουμε ξελαριγκιαστεί! Κασσιανή θες να προσθέσεις τίποτα επί του θέματος? :mrgreen:

Εν τω μεταξύ παππού δεν λέει με τίποτα...το τι εξάσκηση έχουμε κάνει δεν λέγεται, τίποτα αυτή. Λέει "πα" και σταματάει!:-( Το "που" το λέμε μετά από λίγο λες και "φτύνουμε"

Τι να προσθεσω? ας επαναλαμβανε κι ο δικος μου κι ας ηταν και ακαταλαβιστικα.

Σκασιλα του. 10 λεξεις λεει κι αυτες οποτε θελει αυτος.

Κορίτσια είμαστε να τα μαζεύουμε και να φεύγουμε από την Αθήνα...

Έχω τρομοκρατηθεί...ακούσατε για ένα νεαρό μετανάστη που σκοτώσανε στην περιοχή μου εχθές το βράδυ? Είναι 1-2 στενά κοντά από το σπίτι μου!:shock: Σε αυτή τη γειτονιά που τον σκοτώσανε έμενα μέχρι και πέρυσι!:shock: Τι να πω ρε παιδί μου, προχθές ο καημένος που σκοτώσανε που πήγαινε τη γυναίκα του μαιευτήριο και τώρα αυτό!:-( Αν είχα τη δυνατότητα, έφευγα σήμερα από Αθήνα!

Και ομως η εγκληματικοτητα στην αθηνα μειωθηκε και αυξηθηκε στην επαρχια.

Για πουθενα δεν ειναι γενικως με τετοια οικονομικη κριση και με τοσους παρανομους μεταναστες.

Στον Καναδα δεν εχει εγκληματικοτητα γιατι και οικονομικα ειναι καλα ο κοσμος, αλλα και ολοι οι ξενοι ειναι πληρως καταγεγραμμενοι, οποτε εχουν και την εννοια οτι δε θα ξεφυγουν.

Εκει βεβαια εχει αυτοκτονιες λογω του καιρου.

Διαλεγετε και παιρνετε:rolleyes:

yey2p2.png BN4cp2.png

Και ομως η εγκληματικοτητα στην αθηνα μειωθηκε και αυξηθηκε στην επαρχια.

Για πουθενα δεν ειναι γενικως με τετοια οικονομικη κριση και με τοσους παρανομους μεταναστες.

Στον Καναδα δεν εχει εγκληματικοτητα γιατι και οικονομικα ειναι καλα ο κοσμος, αλλα και ολοι οι ξενοι ειναι πληρως καταγεγραμμενοι, οποτε εχουν και την εννοια οτι δε θα ξεφυγουν.

Εκει βεβαια εχει αυτοκτονιες λογω του καιρου.

Διαλεγετε και παιρνετε:rolleyes:

Τι να σου πω, τόσο καιρό δεν έχω ακούσει τίποτα απολύτως από την αδερφή μου που ζει στην επαρχία.

Επίσης ακούω δίεση και μόλις είπαν στις ειδήσεις ότι οι περισσότεροι μετανάστες, αρνούνται να καταγραφούν!:confused: Νομίζω ότι στο όνομα της δημοκρατίας και της ελεύθερης χώρας, ο καθένας κάνει ότι του γουστάρει, αλλά δεν υπάρχουν κυρώσεις :mad: γι'αυτό.

n8m8p2.png

X9drp2.png

αχχχ, τι ωραια, δεν εχουμε δουλεια σημερα, εχουν φυγει και τα 2 αφεντικα και κολοβαραωωωωωω, πολυ το χαίρομαι

O δικος μου δεν εχει ερθει ακομα,ειμαι μονη μου και κατουριεμαι κιολας...:)αλλα δουλευω!

Ρε κοριτσια εστειλα βιογραφικο σε μια πολυ καλη εταιρεια ΔΙΠΛΑ στο σπιτι μου!Τους ενδιαφερει να μενεις κοντα, πολυ καλη θεση!Καντε κανα σταυρο να με παρουν να ζησω κι εγω αυτη την ποιοτητα ζωης να ειμαι διπλα στη δουλεια μου!!!!Εχω αγχωθει πολυ , πηρα τηλ και μου ειπαν οτι ακομα δεν εχουν αρχισει τις συνεντευξεις...

αχχχ, τι ωραια, δεν εχουμε δουλεια σημερα, εχουν φυγει και τα 2 αφεντικα και κολοβαραωωωωωω, πολυ το χαίρομαι

Κοπελιά με τον πόνο μας παίζεις που πάλι δεν ξέρω τι να πιάσω και τι να αφήσω?!?!!?!?

O δικος μου δεν εχει ερθει ακομα,ειμαι μονη μου και κατουριεμαι κιολας...:)αλλα δουλευω!

Ρε κοριτσια εστειλα βιογραφικο σε μια πολυ καλη εταιρεια ΔΙΠΛΑ στο σπιτι μου!Τους ενδιαφερει να μενεις κοντα, πολυ καλη θεση!Καντε κανα σταυρο να με παρουν να ζησω κι εγω αυτη την ποιοτητα ζωης να ειμαι διπλα στη δουλεια μου!!!!Εχω αγχωθει πολυ , πηρα τηλ και μου ειπαν οτι ακομα δεν εχουν αρχισει τις συνεντευξεις...

Μακάρι κοριτσάκι μου στο εύχομαι:P:p:p:p:p

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...