Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!!!

Χρόνια πολλά με υγεία,αγάπη,χαρά...φυσικά όχι μόνο για μας αλλά για όλο το κόσμο! Οι μέρες αυτές με στεναχωρούν λίγο γιατί σκέφτομαι τι υπάρχει πέρα από τη δική μας καθημερινότητα με όλο αυτό το φαί κ τη ζεστασιά στο σπίτι μας....μακάρι λοιπόν να έρθουν κάποια Χριστούγεννα που δεν θα υπάρχει δυστυχία στο κόσμο!

Μαριάννα μακάρι να βρεις τη βέρα σου!!!! Εμείς είχαμε χάσει τη δικιά μου σε παραλία με άμμο....κ εκεί που έρχεται η σερβιτόρα να παραγγείλουμε καφέ λέει τι ψάχνεται?Λέμε τη βέρα....σκύβει....ααα νατη!!! Κ εμείς ψάχναμε κανα μισάωρο!:lol::lol: Ηρέμησε κ θα εμφανιστεί μπροστά σου!:wink:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια καλημέρα!!!! Χρόνια πολλά και Καλά μας Χριστούγεννα!!!!!! Πολύχρονοι όλοι οι εορτάζοντες:) Χριστινάκι χιλιόχρονη και Αννούλα και Ευδοκία να χαίρεστε τις κορούλες σας!!!!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

642033w7b6w15h6p.gif

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ!

Αννα, Ευδοκια, να χαιρεστε τις κορουλες σας!

Ακομη ψαχνουμε για τη βερα. Ασε που μας δουλευε κανονικα ο Αντωνης χθες, επλαθε διαφορα σεναρια και ψαχναμε κατω και πισω απο καναπεδες, σε πολυθρονες, καροτσι, ριλαξ, καρεκλακι φαγητου, στα ντραμς του, στα φορτηγα του, την πυροσβεστικη, το σκουπιδιαρικο, το γκαραζ, και παει λεγοντας...!:lol:

age.png age.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια και Χρόνια Πολλά!!!!

Χριστινάκι χρόνια σου πολλά, Αννούλα και Ευδοκίτσα να χαίρεστε τα μπουμπουκακια σας!!!!!

Ο μπεμπάκος μου έβγαλε δοντάκι σήμερα σημαδιακή μέρα δεν το περίμενα να πω την αλήθεια γιατί οι άλλοι έβγαλαν πολύ αργότερα το από γευμα λοιπόν έκλαιγε σπαρακτικά και γενικά εδώ και μερικά βράδια μου ήταν ανήσυχος και τσουπ το ανακάλυψα έσκασε μύτη το απόγευμα!!

Φιλιά σε όλες και τα μωρουλίνια σας!!!!

Σιδερένιο Μπετούλα!!!!!!

υπομονή με τις πεθερές κορίτσια εμένα είναι μακρυά....φροντίζει ομως....με νευριάζει και απο το τηλέφωνο!!!

Δεν υπάρχει περίπτωση να γλιτώσεις όσο μακριά και να'ναι!!!! Είναι προγραμματισμένες να μας νευριάζουν, αυτός είναι ο σκοπός τους στη γη.... 015.gif

Εμείς σήμερα το μεσημέρι φάγαμε με κάτι συγγενείς του Γιάννη. Είχα βάλει τον μικρό στο καρότσι όση ώρα τρώγαμε και καθόταν ήσυχα κι ωραία, ώσπου κάποια στιγμή τον πήρε και ο ύπνος (ακόμα απορώ πως τα κατάφερε, μιας και εμένα τα αυτιά μου ακόμα βουίζουν από τις φωνές τους...). Ε λοιπόν τότε της ήρθε της κουνιάδας μου να βγάλει φωτό μαζί του μιας και τον είχαμε ντύσει Αϊ Βασίλη... Τόση ώρα που ήταν ξύπνιος αυτή δεν τον έβγαζε, όταν κοιμήθηκε της κα.....σε.... Και δεν μπορούσε να περιμένει, ήθελε εδώ και τώρα! :evil: Οπότε όλο πήγαινε από πάνω και τον πείραζε... Ρε άστον της έλεγα, θα ξυπνήσει πιο μετά, τίποτα αυτή! Μπα μου λέει δεν τον πειράζω εγώ shocking.gif Έτσι λοιπόν, τα κατάφερε, τον ξύπνησε η %$#%^&**()@#, τον τρέλανε στις φωτό και μετά μου τον έδωσε μιας και ο τύπος άρχισε φυσικά να κλαίει και δεν ηρεμούσε με τίποτα. Τον παίρνει λοιπόν η έξυπνη η πεθερά μου. "Άσε θα τον ηρεμήσω εγώ" (μη χέσω...) Και αφού δεν ηρέμησε τον πήρα και φύγαμε αφού βέβαια τουε την είπα, γιατί δεν κρατήθηκα...

Μα είναι δυνατόν να ξυπνήσεις το μωρό για να το βγάλεις φωτό? Πόσο βλάκας πρέπει να είσαι? Αφήστε που τον γέμισε χρυσόσκονη. Είχε βάλει ένα τόνο χρυσόσκονη μεσημεριάτικα λές και πήγε στα μπουζούκια....

Σε γενικές γραμμές είμαι άνθρωπος πολύ ήρεμος, με γαϊδουρινή υπομονή θα έλεγα και σπάνια τα βγάζω από μέσα μου. Αυτοί οι άνθρωποι όμως μου βγάζουν το χειρότερό μου εαυτό και δεν μου αρέσει :-(

Φυσικά το αποτέλεσμα ήταν να τα ακούσει ο Γιάννης στο τέλος, ο οποίος δεν έφταιγε και σε τίποτα, μιας και πάντα εμένα υποστηρίζει...

Sorry για το πρήξιμο, αλλά τα είπα και ξαλάφρωσα!!!! :rolleyes:

eNortjK1UjKxNDQzVLIGXDASuwKh10.png

Θέλω ν'ακούγεται από παντού κιθάρα και τα ντράμς να προκαλούν αντάρα...

Χρόνια πολλά με υγεία και χαρά!!!!

Χρόνια πολλά σε όλες τις εορτάζουσες!!Να σας χαιρόμαστε,κορίτσια,κι εσείς με την σειρά σας να χαίρεστε τις οικογένειές σας!!!

Μαριάννα,εύχομαι να την βρεις την βέρα σύντομα....

Σοφία..coooool....εγώ όποτε πάω στην πεθερά μου είμαι προετοιμασμένη...ευτυχώς ακόμα δεν έχουμε μαλώσει αλλά καμιά κουβέντα ευγενικά αλλά αυστηρά την λέω...η συννυφάδα μου είναι αυτή που δεν μπορώ να την βλέπω μπροστά μου...και δυστυχώς και σήμερα δεν την γλίτωσα...τέλος πάντων....ψυχή βαθιά...

Λίζα μου,μακάρι να ήταν απ'το σκούπισμα το κοκίνισμα αλλά δυστυχώς δεν είναι...απ'τα κουταλάκια επίσης δεν είναι γιατί την τάισα 2 φορές φρούτα με τα ίδια κουταλάκια και ήταν μια χαρά...οπότε σε κάτι έχει αλλεργία που υπάρχει μέσα σ'αυτές τις κρέμες αλλά πως θα καταλάβω σε τί???Την παιδίατρο την έπαιρνα χτες το απόγευμα αλλά δεν την βρήκα οπότε θα πάω Δευτέρα πρωί πρωί να της δείξω και φώτο που τράβηξα να μου πει τί θα κάνουμε....

Έχω δοκιμάσει όλους τους πιθανούς συνδυασμούς φρούτων για να φάει και πήγαν όλοι άπατοι...σήμερα που είμασταν στην μαμά μου για καφέ έφαγε 4-5 κουταλιές "Φρουτογευματάκι" μήλο-μπανάνα!!Το πρωί ίδιος συνδυασμός από φρέσκα μήλο-μπανάνα δεν τον έτρωγε...προτιμάει τα fast food!!!!Τί περίεργο παιδί....

MRIip3.png

xnmwp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!!!Η κόρη μου ευχαριστεί κ στέλνει φιλάκια είδικά στα αγοράκια της παρέας! :tongue:

Πάει το σημερινό τραπέζωμα στης μαμάς μου(έχουμε άλλα 3 μέχρι να τελειώσουν οι γιορτές)...σχετικά αναίμακτα αν εξαιρέσουμε ότι πέταξε η πεθερά μου μπηχτή για το όνομα....είπε κ καλά ο πεθερός μου άντε κ με τον Σταύρο παιδιά τώρα κ λέει η πεθερά μου κ εγώ παιδί μεγάλωσα θέλω να ακούσω το όνομά μου κ μετά λέει πλάκα κάνω(γελάσαμε???)....επίσης έφερε στη μάνα μου δώρο μια πιατέλα που είχε βάλει γλυκά αλλά την πιατέλα της την είχα δανείσει εγώ πέρυσι:shock::shock::shock: Επίσης όποτε έρχετε στους γονείς μου πάντα έχει να πάει κ κάπου αλλού μετά κ τρώνε κ μετά από λίγο αρχίζει τα άντε πάαααμε....Κ το καλύτερο με ρώτησε γιατί γιορτάζει η μικρή σήμερά???Μήπως επειδή το όνομά της είναι Ζωή-Χρυσή???Οκ επίσημα θα κάνουμε γιορτή για το Ζωή αλλά δεν πάυει το παιδί να έχει 2 ονόματα κ ακόμα κ αν δεν πάρεις δώρο οφείλεις να ευχηθείς(είπα να της πω αλλά δεν της τα πα):rolleyes:

Όπως καταλαβαίνεις Σοφάκι μου δεν παίζουν οικογενειακές συγκεντρώσεις χωρίς κατι να σε εκνευρίσει....καλό μας κουράγιο γιατί έχουμε πολλάαααα χρονια μπροστά μας!!!!;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Κορίτσια μου ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΥΓΕΙΑ, ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!!!!:D:D:D:D

Αννούλα και Ευδοκίτσα να χαίρεστε τα κοριτσάκια σας!!:lol::lol::lol:

Χριστινάκι πολύχρονη και πάλι (σου έστειλα και sms):lol:

Μαριάννα εύχομαι να βρεθεί η βέρα σου σύντομα (και εγώ κάπου έχω βάλει τη δική μου, ούτε που θυμάμαι που, όμως....:tongue::tongue:)

Μαριλού είμαι σίγουρη ότι περάσατε τέλειαααα χθες!! Πάντα τέτοια!!:D

Μπετούλα καλορίζικο το δοντάκι σας!!:):)

Σήμερα ο βαγγέλης ξύπνησε απύρετος και με διάθεση να αναπληρώσει τις 2 χαμένες ημέρες (δηλ.ζωηρότατος!!!):tongue::tongue: Το μεσημέρι έφτιαξα φιλέτα με κονιάκ, μέλι και θυμάρι, πατατούλες στο φούρνο και είχαμε και τάρτα με πράσα, τυριά, μπέικον από χθες το βράδυ, μια χαρά φάγαμε ήσυχα και απολύτως οικογενειακά!!!:):)

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

καλησπέρα.

η χοριακή της ανεβαινε κανονικα και δεν το εδωσε σημασια προφανως η γιατρος της.

Παρόλλα αυτά συνεχιζει και πάει στην ίδια γιατρό δεν μπορώ να της πω και πολλά.... η καθεμία μας σίγουρα έχουμε εμπιστοσύνη στην - ον γιατρό μας.

Τώρα της είπε πως βλέπει και τα δύο παιδάκια το ένα ζεί και το άλλο όχι.και αυτό που δεν ζει θα εξανιστεί απο μόνο του και δεν θα επηρεάσει το δίδυμο αδερφακι του

Δεν ξέρω κατα πόσο μπορεί να γίνει αυτό με ασφάλεια...εγώ θα φοβόμουν...

το απορροφά ο οργανισμός..

Καλησπέρα κορίτσια!!!Η κόρη μου ευχαριστεί κ στέλνει φιλάκια είδικά στα αγοράκια της παρέας! :tongue:

Πάει το σημερινό τραπέζωμα στης μαμάς μου(έχουμε άλλα 3 μέχρι να τελειώσουν οι γιορτές)...σχετικά αναίμακτα αν εξαιρέσουμε ότι πέταξε η πεθερά μου μπηχτή για το όνομα....είπε κ καλά ο πεθερός μου άντε κ με τον Σταύρο παιδιά τώρα κ λέει η πεθερά μου κ εγώ παιδί μεγάλωσα θέλω να ακούσω το όνομά μου κ μετά λέει πλάκα κάνω(γελάσαμε???)....επίσης έφερε στη μάνα μου δώρο μια πιατέλα που είχε βάλει γλυκά αλλά την πιατέλα της την είχα δανείσει εγώ πέρυσι:shock::shock::shock: Επίσης όποτε έρχετε στους γονείς μου πάντα έχει να πάει κ κάπου αλλού μετά κ τρώνε κ μετά από λίγο αρχίζει τα άντε πάαααμε....Κ το καλύτερο με ρώτησε γιατί γιορτάζει η μικρή σήμερά???Μήπως επειδή το όνομά της είναι Ζωή-Χρυσή???Οκ επίσημα θα κάνουμε γιορτή για το Ζωή αλλά δεν πάυει το παιδί να έχει 2 ονόματα κ ακόμα κ αν δεν πάρεις δώρο οφείλεις να ευχηθείς(είπα να της πω αλλά δεν της τα πα):rolleyes:

Όπως καταλαβαίνεις Σοφάκι μου δεν παίζουν οικογενειακές συγκεντρώσεις χωρίς κατι να σε εκνευρίσει....καλό μας κουράγιο γιατί έχουμε πολλάαααα χρονια μπροστά μας!!!!;)

ε..να μην ρίξει το φαρμάκι η κακίστρω...να την χαίρεσαι κορίτσι μου..

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ

Χριστινάκι Χρόνια πολλά

Ευδοκία ότι επιθυμείς για το μωράκι σου

εμείς Θεσσαλονίκη από χτες το μωρό μέσα στην υπερένταση από τις φωνές και τα τραγούδια δεν μπορούσα να την κοιμήσω και όλοι πάνω από το κεφάλι μου,μάλωσα και με τον καλό μου γιατί αραχτός και δεν ήρθε λίγο να με ξεκουράσει αλλά μετά οκ...με έκανε και έκπληξη..κάναμε στάση στην Ξάνθη σε έναν πελάτη..εγώ πήγα στο mothercare και ξαφνικά με καλεί σε ένα κοσμηματοπωλείο και λέει διάλεξε ότι θες..πήρα ένα μονόπετρο με μια κοτρώνα νααααααααα..δεν ξέρω πόσο το μαλλί κι ας πληρωθεί από το κοινό ταμείο!!!

Μαριάννα ελπίζω να βρεθεί η βέρα..δεν μπορεί να εξαφανίστηκε...

nAcmp3.png

uZRep2.png

Καλημέρα και Χρόνια πολλά.Να χαίρεστε τα παιδάκια σας όσα γιόρταζαν εχθές.Απ'ότι βλέπω στα σόγια καμία δεν περνάει καλά αλλά κορίτσια τι να κάνουμε.Υπομονή.Άγιες μέρες είναι,θα περάσουν.Άλλωστε εμείς έχουμε τα παιδάκια μας να ασχολούμαστε και σιγά μην ασχολήθούμε μαζί τους μέρες που είναι.Εμείς εχθές είχαμε πάει στους κουμπάρους μας που μας είχαν τραπέζι και περάσαμε καλά.Μετά πήγαμε απο τα πεθερικά μου μια βόλτα μιας και γιόρταζε και η κουνιάδα μου,ήπιαμε ενα καφεδάκι και φύγαμε γιατί η μικρή απο το πρωί είχε κουραστεί και άρχισε να γκρινιάζει λίγο.Και του χρόνου να μαστε καλά και να περάσουμε καλύτερα.

SI5Yp3.png

Καλημερα!!!!

Χρονια πολλα με υγεια και χαρα

πολυχρονες και ολες οι εορταζουσες και οσο μπεμπακια γιορταζουν

εχθες τελειωσαμε με τα τραπεζοματα ο μικρουλης μου εδωσε παρασταση ηταν το πιο γλυκο αγιοβασιλακη!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

φυσικα απο τις αγκαλιες και τον πολυ τον κοσμο δεν μπορεσε να κοιμηθει.....ειδε και τα ξαδερφακια του και τρελαθηκα

απο ολη την ημερα κοιμηθηκε στις 9 το βραδυ και φυσικα ακομη κοιμαται

σημερα θα παμε στο χωριο να ευχηθουμε στον παππου μας που εχει γενεθλια(μπαμπας μου):-P:-P:-P

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...