Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποια έχει κάνει εμβρυομεταφορα με κατεψυγμένα ωαρια .Σε αυτη την περίπτωση κάνεις την ovitrelle? 

Εγώ έκανα τον Νοέμβριο με κατεψυγμένα ωάρια, δεν έκανα ovitrelle, μόνο με παρακολουθούν το ενδομητριο 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλέ ατομική ήταν η λεμονόπιτα γιατί σας έκανε τόσο εντύπωση??? Μάλλον πεινάτε! :tongue::tongue::tongue:

Τραγικό αυτό που συνέβη στον άνθρωπο τη μέρα που θα γεννιόταν το παιδί του....άντε να κάνει αυτή η μάνα γενέθλια τώρα στο παιδί! :-( Που φτάσαμε.... :mad:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Τι να απαντήσω τώρα στη Χριστίνα? Αν ο Αλέξανδρος είναι στάσιμος, τι να πω εγώ για την Αλεξάνδρα? Τίποτα δεν λέει, εκτός από 5-6 λέξεις. Τα καταλαβαίνει όλα, αλλά μούγκα όπως λες κι εσύ! Κι εμείς έχουμε ξελαριγκιαστεί! Κασσιανή θες να προσθέσεις τίποτα επί του θέματος? :mrgreen:

Εν τω μεταξύ παππού δεν λέει με τίποτα...το τι εξάσκηση έχουμε κάνει δεν λέγεται, τίποτα αυτή. Λέει "πα" και σταματάει!:-( Το "που" το λέμε μετά από λίγο λες και "φτύνουμε"

Εχθές ο μπαμπάς της, της έφερε τελικά ένα φούξια καλοκαιρινό μπουφανάκι, ένα τζην σορτσάκι και 2 μπλουζάκια γκρι και κίτρινο! Από παιχνίδια έχουμε ξεκινήσει και παίζουμε polly pocket! Τι ωραίες που είναι, τις ντύνουμε τις ξεντύνουμε...Επίσης μας έφερε κορίνες και παίζουμε μποουλινγκ! Τρελένεται μιλάμε. Κι εγώ έγκυος γυνάικα εχθές είχα κάτσει κάτω και έπαιζα! Δεν θα σας πω πως σηκώθηκα μετά :tongue: πολύ κούραση ρε παιδί!

n8m8p2.png

X9drp2.png

αχ ναι μαρια κι ηθελα να σε ρωτησω τι της πηρε τελικα. ωραια ακουγονται

εμενα παλι η γλωσσα της ιλιανας εχει λυθει πολυ, λεει ακομα περισσοτερα και ακομα καθαροτερα και αρχιζει και μιλαει και πιο σωστα. Πχ παλιοτερα οταν ηθελε να κατεβει απο καπου ελεγε "κατω", προχτες ειπε "να κατεβω"

Τωρα αρχιζει και μας λεει τα μελη του σωματος μας, ενω πριν μονο τα εδειχνε οταν της τα λεγαμε, τωρα λεει, πυτη (= μυτη), τομα (=στομα), ατακια (αυτακια).

Προχτες ηθελε να της κατεβασω το μανικι (γιατι εχει και αυτο το κολλημα, δεν θελει τα μανικια της σηκωμενα, κι εγω της ειχα βαλει κρεμα στο καψιμο και το ειχα σηκωσει) και μου ελεγε πατζακια!!!!!! Κουφαθηκα.

Ιγκαλιαααα (αγκαλια), μαμαμονια (μακαρονια), γιαγια, παππου, ειλινι (την αδελφη μου), ιβαν, λοκι (τα σκυλια μας) οπου εχει και πλακα γιατι η μαμα μου φωναζει συνηθως στο πιο ζωηρο "λοκι τι εκανες" και το επαναλαμβανει και η ιλιανα ολοκαθαρα, λεει πολλα, δεν τα θυμαμαι όλα τωρα, και αρκετα καθαρα πια ωστε να την καταλαβαινω. εχει κανει μεγαλες προοδους τον τελευταιο καιρο

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Να πω κι εγω μερικα που λεει η Τοτα να γελασετε?

Κατ'αρχην ανοιγω το ψυγειο, δειχνει και λεει: αβά, γάλ, ταί (τυρί),μπαμπανα,μαντάν (μανταρινι), επισης ζηταει ακακά (αρακά), πατάτα, μακαόν (μακαρονια), για το βεγγο λεει οτι πέτανα (πεθανε δλδ),μαθαινουμε και μακαβρια εμεις,ολα στη ζωη ειναι...φωναζει κάηκα αμα συγκαει...και οταν μου δινει μανταλακια και της λεω αλλο ενα αυτη επαναλαμβανει καοένα, καοένα...:mrgreen: , το άλογο το λεει άγογο και την κούνια μπελα (μπένα), το αγκαλιά το ζητάει κανονικά...:mad:

Επισης απο τραγουδια ζητάει ένανα (ελενα),γκάγκα και σακί (σακιρα)

Α ζηταει και φέτα..πολύ φέτα!

Ο Νικολας λεει νουνια μπεα (κουνια μπελα)

καο...(κι αλλο)

τιτοτο (μπισκοτο)

αχ κου.. (αχ κουνελακι) και περνει την κιθαρα του να το τραγουδισει σε ροκ ρυθμο κατι που του κανα εγω για πλακα και του μεινε!!!

επισης τραγουδαμε το περνα περνα η μελισσα

Γιωτα και ο Νικολα τρελενεται οταν το παντελονι του ανεβαινει και βγαινει εξω η στρουμπουλη του γαμπα!!

τα μανικια μονο οταν τρωμε ειναι σηκωμενα

αλλιως τα κατεβαζει αμεσως!!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Δεν σας ειπα το κατορθομα του γιου μου.....

την Κυριακη πηγαμε για λιγο στην πεθερα μου και καθομασταν στην αυλη

οπου εδω κ λιγες μερες ο αντρας μου εχει βαλει μια πορτα για να μην μπορει να πηαγαινει στις κοτες ο μικρος και τον χανουμε απο τα ματια μας

φυσικα ο δικος μου μεσα στην γκρινια να ανοιξουμε την πορτα να παει να αλωνησει....

ειναι μια πορτα με πλεγμα

ρε παιδια δε σκαρφαλωσε στο πλεγμα τραβηξε τον συρτη ανοιξε η πορτα φυσικα και βουρ....ετρεξε στις κοτες..:shock::shock::shock::shock:

μειναμε με ανοιχτο το στομα

νομιζα οτι ενα παιδακι στην ηλικια του δεν μπορει να κανει κατι τετοιο:confused::confused:

νομιζα οτι ενα παιδακι στην ηλικια του δεν μπορει να κανει κατι τετοιο:confused::confused:

Και σε συνδυασμο με τις φωτο του που ειδα σημερα ενα εχω να πω: ειναι πολυ αντρας τελικα ο γιος σου!!!!:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εχθές ο μπαμπάς της, της έφερε τελικά ένα φούξια καλοκαιρινό μπουφανάκι, ένα τζην σορτσάκι και 2 μπλουζάκια γκρι και κίτρινο! Από παιχνίδια έχουμε ξεκινήσει και παίζουμε polly pocket! Τι ωραίες που είναι, τις ντύνουμε τις ξεντύνουμε...Επίσης μας έφερε κορίνες και παίζουμε μποουλινγκ! Τρελένεται μιλάμε. Κι εγώ έγκυος γυνάικα εχθές είχα κάτσει κάτω και έπαιζα! Δεν θα σας πω πως σηκώθηκα μετά :tongue: πολύ κούραση ρε παιδί!

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: εστι πρασινη εχω γινει απο την ζηλια μου.....

θελω κι εγω.....να παιξω!!!!

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: εστι πρασινη εχω γινει απο την ζηλια μου.....

θελω κι εγω.....να παιξω!!!!

Εμεις παιζουμε με barbie και μπομπο (bibibo).....ηρθε η ωρα να κανεις μια κορη Δεσποινα!!!:tongue::tongue:

Γεια σας κορίτσια.Απεργία σήμερα και ο μπαμπάς μας δεν δούλευε.Σηκωθήκαμε κατά τις 9:30 μαγείρεψα,κράτησε ο μπαμπάς την μικρή κι'εκανα κάποιες δουλίτσες και μετά την πήγαμε μια βόλτα μέχρι το avenue.Εκανε απ'ολα τα αυτοκινητάκια που ήταν στη σειρά και απο τα μέσα,πέρασε μια ώρα και γυρίσαμε.Φάγαμε και τώρα κοιμάται.Το απόγευμα κάτι πρέπει να κάνουμε αλλά πολύ αέρας.Δεν ξέρω σε σας τι καιρό κάνει αλλά εδώ έχει τρελαθεί στον αέρα.Αφού φοβήθηκα μην μου ξανακρυώσει.Αλλά δεν μπορώ να την κρατάω και συνέχεια μέσα.

Απο λεξούλες λέμε κι'εμείς μπόλικες και έχει αρχίσει και μιλάει μόνη της και λέει αυτά που ξέρει.Ολα μαζί,απο ονόματα μέχρι πράγματα και διάφορα οτι της κατέβει.Εχει πλάκα.Αυτό τις τελευταίες 2 εβδομάδες.Βλέπω οτι προσπαθεί να πει την λέξη που της λες.Την άκουσε και η μαμά μου σήμερα στο τηλέφωνο που κατάλαβε οτι μιλούσα μαζί της η μικρή κι'έλεγε παππού-γιαγιά και μου λέει η μαμά μου αυτή το καλοκαίρι θα λυθεί η γλώσσα της.Θα είναι και με τα ανίψια μου καθημερινά και θα προσπαθεί να συννεοηθεί οπότε θα λυθεί σίγουρα η γλώσσα της.

SI5Yp3.png

Καλησπέρα κορίτσακια!!!

Σήμερα όλο το απόγευμα έκλαιγα κ η Ζωή με κοίταγε κ γέλαγε:rolleyes: Δεν ξέρω τι να κάνω με αυτό το παιδί όπου κ να πάμε πια μέσα στο σπίτι πειράζει τα πάντα ανοίγει όλα τα ντουλάπια βγάζει τα πάντα έξω κ φυσικά εγώ γυρνάω από πίσω κ όλο σκύβω κ μαζεύω...αλλά σήμερα με πόνεσε η κοιλιά μου ρε κορίτσια κ ακόμα με πονάει βασικά κ ξέσπασα....είπα θα το συζητήσω κ με τη γιατρό...δεν μπορεί να καταλαβαίνει όσα της λέμε,να μιλάει τόσο καλά κ να μη μπορούμε να συννενοηθούμε σε ότι αφορά το τι είναι παιχνίδι κ τι όχι...τα παιχνίδια της τα χει χεσμένα κ θέλει να ασχολείται με ότι άλλο έχει μέσα το σπίτι....οκ την έχω αφήσει κ έχει ασχοληθεί λίγο πολύ με όλα αλλά πόσο να την αφήσω να πετάει όλα τα τραπεζομάντηλα κ τα σεντόνια έξω???? Μιλάμε για απελπισία....:-(:-(:-(

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Aννα εγώ επειδή παθαίνω σχεδόν τα ίδια, κλειδώνω τις πόρτες, δωμάτιο, μπάνιο κλπ, για να μην γίνει κάνα ατύχημα και δεν προλάβω και για να μη γίνει το σπίτι βομβαρδισμένο τοπίο. Περιόρισέ την όσο γίνεται. Και μάζεψε τα περιττά (τραπεζομάντηλα; τι είναι αυτό; ) Εγώ στο σαλόνι έχω κάνει ένα Π με καναπέδες και το τραπεζάκι στην άκρη, στη μέση ένα μεγάλο κενό με το χαλί και τα παιχνίδια του. Οι υπόλοιπες πόρτες μη προσβάσιμες, μέχρι κουζίνα φτάνει κι εκεί είμαι κοντά και ελέγχω.

Α να σου πω και κάτι μήπως και δεν το έχεις δοκιμάσει. Τελευταία τον απασχολώ συνέχεια με δουλειές, του δίνω να πετάξει πχ χαρτάκια στα σκουπίδια, να βάλει τα παπούτσια στη θέση του κλπ. Ετσι ας πούμε ότι με βοηθάει και δεν προλαβαίνει να κάνει αταξίες.

Εγώ έχω άλλο θέμα. Ολα τα παιχνίδια του τα πετάει δυνατά κάτω και γελάει, το γουστάρει. Το πρόβλημα είναι πως κινδυνεύεις δίπλα του κι εκτός αυτού μου έχει κάνει τα πλακάκια πολύχρωμα, αφού με τα χτυπήματα τα χρωματιστά αυτοκινητάκια αφήνουν σημάδια κάτω. Προχτές είχε έρθει μια ξαδέρφη μου με το παιδάκι της και παραλίγο να φύγει σημαδεμένο, ξώφαλτσα το πήρε στο κεφάλι με ένα μεγάλο αυτοκίνητο cars που έχει! Κι όσο κι αν φωνάξω ή προσπαθήσω να εξηγήσω, δεν καταλαβαίνει. Απ'την άλλη, όσο πετάει, είναι ήσυχος και δεν γκρινιάζει κι εγώ μπορώ κάπως να κάνω καμιά δουλειά. Τι να κάνω; :rolleyes:

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...