Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποια έχει κάνει εμβρυομεταφορα με κατεψυγμένα ωαρια .Σε αυτη την περίπτωση κάνεις την ovitrelle? 

Εγώ έκανα τον Νοέμβριο με κατεψυγμένα ωάρια, δεν έκανα ovitrelle, μόνο με παρακολουθούν το ενδομητριο 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

του λεω του μικρου μου χθες

"τι θα φερει ο μπαμπας απο την δουλεια?? λεφτα"

οκο (οχτω) μου λεει αυτος

του λεω οχι επτα λλλεφτα

ξανα "οκο" ο μικρος

Νικολα? τι τρωνε οι κοτουλες?

λεει "μπομπο" !!!!!(καλαμποκι)

και το εφυγε το λεει "εεεφουγε"

και μερικες φορες το φ το λεει με το σ μαζι φσ.....

μετραει μεχρι το δεκα

και τωρα εμαθε να λεει το 4

τωρα να του μαθω κ την ΑΒ!!!!

ξερει μεχρι το Γ

αυτα και αλλα ξερει αλλα σας ζαλισα

κουκουβαααααααααααα

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια και με αν και Τετάρτη καλή εβδομάδα:P:p:p:p:p

Αχ, περάσαμε ΤΕΛΕΙΑ το ΣΚ, αν και τώρα μου φαίνεται ήδη πολύ μακριά με τόση δουλειά που έχει πέσει. Το ξενοδοχείο καταπληκτικό, η Μονεμβασία ανεπανάληπτη και το ότι ήμαστε οι δυό μας με το Βασίλη ακόμη καλύτερο!!!!!!

Στο γραφείο γίνεται ο κακός χαμός από δουλειά και όπως το κόβω έτσι θα πάει όλος ο Μάιος, αλλά που θα πάει, πλησιάζει ο καιρός να σταματήσω:P:p:p

dWXVp3.png

YqUap3.png

Καλημερα κοριτσια, τι κανετε? (μ αρεσει που καθε φορά ρωταω τι κανετε, λες και θα μου απαντήσει κάποιος)...

Εμεις σημερα εχουμε βιντεοσκόπηση στο γραφείο, λόγω των 40 χρόνων που λειτουργούμε στην Ελλάδα, και οπως καταλαβαινετε υπαρχει μια σχετική αναμπουμπούλα. Εχουμε καθαρισει τα παντα απο τα γραφεια μας (clean desk policy), εχουμε κρυψει σε ντουλαπες, συρταρια κλπ (το μαζεμα του οσα βλεπει η πεθερα), φοραμε τα καλά μας, και αναμενουμε τις καμερες και τους σκηνοθετες... χαχα, θα γελασουμε σημερα

4Rnfp3.png

Καλημερούδια κορίτσια!!!

Γιώτα η πλάκα θα είναι να πάει κανεις να ανοίξει καμιά ντουλάπα την ώρα της βιντεοσκόπησης κ να του πέσουν καμιά 20αρια φάκελοι στο κεφάλι! :lol::lol::lol::tongue::tongue::tongue:

Εγώ τα ίδια τρελή δουλειά,τρελή ανακατοσούρα,δεν θέλω να τρώω,δεν θέλω να μαγειρεύω,δεν θέλω να κάνω τίποτα! Χθες έφαγα 3 φρούτα,μία τυρόπιτα,μία φέτα με μαρμελάδα για πρωινό κ μία λεμονόπιτα(ακούς πολίνα?) για βραδυνό! 27/5 τελικά έχουμε αυχενική κ ελπίζω να έχουμε κ καλά αποτελέσματα! ;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημερα!Αννα την τσακισες τη lemon pie τελικα ε?????:P:p

Ειρηνη περαστικα στη μικρη σου!!!!!Οσο για την αγκαλιτιδα εμεις μονο ετσι και με βολτες (καθιστη με τιποτα) κοιμομασταν για κανα χρονο!

Πολινα μη με τσαντιζεις και ειμαι αυπνη!!!Επισης σου ειπα, στο 2ο μηνα κανουν τα μεγαλυτερα διαστηματα υπνου τα σκασμενα....μακαρι να σου εμοιασε!

Λοιπον, ειμαι στη δουλεια μονη μου (ω,τι πρωτοτυπο!!!) ο αλλος απεργει, το αφεντικο ελπιζω να μην ερθει καθολου!Δεν πηρα ταξι, πηρα 1 λεωφορειο,ενα τρολευ, μετρό και περπατησα και κανα χιλιομετρο!

Ειμαι ξενυχτισμενη, φαινεται οτι η κυρια Τετα αν και σκαει και ιδρωνει μεχρι τις 12, κατα τις 5 κρυωνει,επισης κατουριεται και ξυπναει...Και ρωταω εγω,πως σκατα να τη σκεπασω να κοιμηθει ολη νυχτα?Φυσικα μετα το κλασικο διωρο 5-7 που της ελεγα νανι κι αυτη φωναζε μαμακα, κοιμαται ακομα.....

Διαφημίσεις

Βατραχακι η αγαπημενη μου λεξη να ακουω απο τη δικια μου ειναι το εφυγα που το λεει: έεβαβα....χαχαχαχα εχει πολυ πλακα...να κοιμοταν κιολας οπως ολα τα μωρακια....:-(:sad::-(:sad:

Ναι κατ αν κ έκανα μια μέρα υπομονή μπας κ μου περάσει! Μ'αρέσει που αυτό πρόσεξες κ όχι ότι δεν έφαγα φαγητό όλη μέρα!:tongue:

Να πείτε της Ζωής να σας πει οχιά διμούτσουνη το Σάββατο...λατρεύω λέμεεεε!:lol::lol::lol::lol::lol:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Ναι κατ αν κ έκανα μια μέρα υπομονή μπας κ μου περάσει! Μ'αρέσει που αυτό πρόσεξες κ όχι ότι δεν έφαγα φαγητό όλη μέρα!:tongue:

Να πείτε της Ζωής να σας πει οχιά διμούτσουνη το Σάββατο...λατρεύω λέμεεεε!:lol::lol::lol::lol::lol:

Προσεχε μην απαντησει η Τετα : γαμέ γαμέ μακάκα....:tongue::tongue::tongue::tongue:

φυσικα δεν ξαναειδαμε λαζοπουλο...

Καλα μαρη να σου πω κατι?Εγω με αυτα που εφαγες ζω ανετα αν ειναι να τελειωσω τη μερα μου με μια λεμονοπιτα!!!!

Καλημέρα κι από μένα...

Σήμερα σηκώθηκα με πονοκέφαλο και τώρα έχω ζαλάδα. Ελπίζω να περάσει σύντομα!

Δέσποινα τα βρήκα τα δικαιολογητικά. Είναι δύσκολο να την πάρουν το ξέρω, αλλά κι εγώ μετά τα Χριστούγεννα ενδιαφέρομαι και βλέπουμε. Πιο νωρίς δεν πρόκειται να την στείλω, για τους λόγους που έχω αναφέρει πιο πάνω.

Μαριλένα πότε σταματάς τη δουλειά? Εγώ Αύγουστο...έχω ακόμα...:-(

Πολίνα μια χαρά ο μπεμπάκος, απόλαυσέ το, όσο κρατήσει ;)

n8m8p2.png

X9drp2.png

Μαριλένα πότε σταματάς τη δουλειά?

Κανονικά 20 Ιουνίου αλλά θα δουλέψω μέχρι 8 Ιουλίου και μετά θα σταματήσω. Α! Επίσης, αυτό που έλεγες για το 6μηνο κι εγώ το σκεφτόμουν πώς θα βγαίνουμε οικονομικά αλλά όπως λέει και η Κατερίνα, η καθαρή διαφορά μου θα είναι 200? και αν υπολογίσεις τα "έξοδα γραφείου" τελικά είμαι σίγουρη ότι θα μου μένουν παραπάνω κιόλας!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

Κι εγω τη λεμονοπιτα προσεξα αννα, οχι οτι δεν εφαγες

Μόλις διεγραψα απο τη βαση δεδομενων μας τον ανθρωπο που σκοτωσανε χτες τα ξημερωματα. Ρε παιδι μου σοκαριστηκα, προσπαθουσα να σκεφτω τι γυναικα, με τι σθενος πηγε και γεννησε, και πως θα ειναι σημερα, τι ατυχο αυτο το παιδακι που μολις γεννηθηκε, ολα αυτα, εχω συγκλονιστεί με αυτη την ιστορια

4Rnfp3.png

Κι εγω τη λεμονοπιτα προσεξα αννα, οχι οτι δεν εφαγες

Μόλις διεγραψα απο τη βαση δεδομενων μας τον ανθρωπο που σκοτωσανε χτες τα ξημερωματα. Ρε παιδι μου σοκαριστηκα, προσπαθουσα να σκεφτω τι γυναικα, με τι σθενος πηγε και γεννησε, και πως θα ειναι σημερα, τι ατυχο αυτο το παιδακι που μολις γεννηθηκε, ολα αυτα, εχω συγκλονιστεί με αυτη την ιστορια

Υπαλληλος σας ηταν??

Ολοι εχουμε συγκλονιστει!Εχθες γυρνουσε η μητερα μου σπιτι της και γινοταν χαμος στην περιοχη...ειχαν κλεισει τους δρομους οι ελληνες να διαμαρτυρηθουν για αλλη μια φορα για την καταντια μας...

Καλημερούδια

Τι πονοκέφαλος μάνα μου, λες και ξενύχτησα ως το ξημέρωμα χτες! Βέβαια δεν πήγα και νωρίς για ύπνο (2.30) αλλά δεν είναι πρώτη φορά. Και μάλιστα τι ώρα ξυπνήσαμε νομίζετε; 10.30 παρακαλώ! Κι ο μικρός όμως πήγε αργότερα για νάνι (11+) οπότε άργησε να ξυπνήσει. Ηταν να στρώσει ο ύπνος (θυμάστε τον 1ο ενάμιση χρόνο τι τραβούσα), τώρα είμαστε κλάση Πολίνα (εγώ πάντα ήμουν, ο μικρός άλλαξε χαχα)

Χτες τον πήγα βόλτα στο άλσος του Προμπονά. Είναι πολύ ωραία, οι κούνιες μια χαρά (περιφραγμένες μέσα στο άλσος) και γενικά αξίζει μια βόλτα. Το μόνο ας πούμε αρνητικό ήταν ότι μείναμε ως αργά και λίγο φοβόμουν μόνη με τον μικρό, οπότε φύγαμε την ώρα που έφευγαν και τα άλλα παιδάκια με τους γονείς μη μείνουμε τελείως μόνοι.

Α χτες πέρασα για λίγο κι από το νέο εμπορικό το ρίβερ γουέστ. Εχει μαγαζιά με ρούχα αξεσουάρ παπούτσια κλπ και ένα καρφούρ μέσα (και κάνα τσιμπολόγημα). Εγώ μιας κι ήταν στον δρόμο έψαχνα κάνα κομπιουτερομάγαζο η κακομοίρα που κάτι χρειαζόμουν αλλά τελικά χάζεψα λίγο στα peackocks, next & vertice και έφυγα τρέχοντας πάλι για δουλειά.

Πως είναι τα άρρωστα μωράκια σήμερα; Ελπίζω καλύτερα.

Ο μπραντ είχε μια τρομερή καταρροή που ξεκίνησε το Σάββατο και την Κυριακή ήταν τελείως χάλια. Σήμερα είναι σχεδόν τέλεια. Τόσες λίγες μέρες συνάχι; Βρε μπας και κάνα δόντι το έκανε, σε συνδυασμό με τα σπιθουράκια και τον ερεθισμό στον πωπό;

Κι ένα τελευταίο και κλείνω το σεντόνι: νομίζω ότι έχει μείνει στάσιμος στην ομιλία ο Αλεξ. Βέβαια ότι κι αν πεις το επαναλαμβάνει (συνήθως στο ακαταλαβίστικο αλλά κάνει φιλότιμες προσπάθειες) αλλά δεν τα χρησιμοποιεί νομίζω πολύ μετά. Το μόνο θετικό είναι ότι λέει και μερικές ιταλικές λέξεις, αφού εγώ του λέω πχ μαλλιά κι ο πατέρας του καπέλι κι έτσι εξοικιώνεται και με τις δύο. Αλλά πχ με τα χρώματα, πόσες φορές του τα έχω πει; Μόλις δει μπλε ενθουσιάζεται κι αρχίζει να ουρλιάζει μπε μπε μπε κι επίσης αναγνωρίζει και το γκρι (γκι) αλλά στα άλλα μούγκα. Από αριθμούς μόνο το τία λέει. Οχι και ναι δεν χρησιμοποιεί (το ναι το λέει μόνο όταν μιλάει στο τηλ). Λέει όμως βλάχικα το "τι άμο" και με λιώνει ο αλητάκος (τι άμουυυυυυ) :cool:

Μήπως κάνω κάτι λάθος και δεν προχωράει ο κύριος; Μπας και του μιλάω λίγο και θέλει παραπάνω; Εγώ νιώθω ότι μιλάω ακατάπαυστα αλλά δεν ξέρω... (τέλος σεντονιού, κάντε πάρτυ τώρα)

WN6Op3.png

Οχι βρε Χριστινα αφου προσπαθει και τα λεει ετσι οπως τα λεει, τι στασιμος λες πως ειναι???Και η Παναγιωτα επαναλαμβανει οτι της λες αλλα με το δικο της τροπο...δε θα εχει παρει μαλλον απο τον πατερα της που οπως λεει η πεθερα μου εκτος του οτι ειχε καθαρισει απο πανες 9 μηνων....μιλουσε πεντακαθαρα απο 12 μηνων...:confused::confused::?:?ειχε παιδι θαυμα αυτη φαινεται...

Α!ψωνισα παλι χθες..σταματησα Πατησιων μπηκα στο ζαρα,πηρα ενα κολαν και ενα τιραντε μπλουζακι της μικρης (εννοειται, τι για μενα θα ψωνιζα?) και απο τα μανταρινο ενα μωβ μπολερο (φτηνο κιολας, 11 ευρω) να το φορεσει με φορεμα καλοκαιρινο 29 του μηνος που εχουμε γαμο!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...