Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλημέρα, δεν εκανα ovitrelle αλλά ήμουν σε τεχνητό κύκλο και θυμάμαι ο γιατρός μου είχε πει πως στον τεχνητό κύκλο δεν γίνεται ωορρηξια, βλέπανε το ενδομητριο πως αυξάνεται.

Ετ σε φυσικό κύκλο δεν ξέρω αν χρησιμοποιείται η ovitrelle 

Εγώ δεν έκανα δεν μ είχαν πει τίποτα 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Eγω βρε Μαρια να πω την αληθεια μαζεψα αρκετα χρηματα στην ακρη απο το 6μηνο..δεν πηγαινα πουθενα,δεν ειχα τα καθημερινα εξοδα που εχω οταν πηγαινω στη δουλεια μου...τι να πω!Βεβαια η διαφορα στα χρηματα δεν ηταν και τοσο μεγαλη,200 ευρω ηταν..:rolleyes:

Ασχετο: εχω παρει ενα κουτι αντιβιωση και λαιμος και αφτι πονανε ακομα.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κασσιανή ίσα-ίσα που σ'ευχαριστώ πολύ για την γνωμή σου και σενα και όλα τα κορίτσια.Αλλωστε γι'αυτό σας είπα το πρόβλημα μου για να μου πείτε και τη γνώμη σας.

Αυτό με το ωράριο του παιδικού όπως είπες δεν σου κρύβω πως το σκέφτηκα και αυτό να κάνω απο του χρόνου και να δω πως θα πάει μέχρι τουλάχιστον να βρω μια δουλειά.Θα το συζητήσω και με τις καινούργιες δασκάλες και την υπέυθυνη σπο Σεπτέμβρη.Ο μόνος λόγος που θέλω κι'εγώ να εξακολουθήσει να πηγαίνει σχολείο είναι γιατί βλέπω οτι περνάει καλά και μόνο εκεί περνάει ώρες που παίζει και είναι με άλλα παιδάκια.Με μένα στο σπίτι κάθε πρωί γίνεται μάχη.Εχουμε απίστευτη γκρίνια,εγώ δεν μπορώ να κάνω ούτε μια δουλειά γιατί με θέλει συνέχεια μαζί της και όλη την ημέρα γίνεται αυτό το πράγμα μέχρι να κοιμήθει το μεσημέρι να αποτελειώσω τις δουλειές μου και το απόγευμα που την παίζω και ασχολούμαι περισσότερο μαζί της όλα είναι μέλι γάλα.Αν όμως την κρατήσω εδώ σκέφτομαι δεν θα μπορώ να κάνω τίποτα.Επίσης δεν έχω κανέναν να μου την κρατήσει σε μια ωρα ανάγκης.Και δεν λέω να μου την κρατήσουν για να πάω να πιω καφέ.Αυτό δεν το έχω κάνει ποτέ.Αλλά μιλάω για τις απαραίτητες καθημερινές δουλειές που πρέπει να κάνω στο σπίτι και που δυστηχώς με την μικρή μου που παρα είναι ζωηρούλα δεν μπορώ να κάνω τίποτα.Σήμερα να φανταστείτε που την έχω σπίτι ξεκίνησα να μαγειρεύω στις 10 και τελείωσα στη 1 και δεν έκανα τίποτα φοβερό.Γίγαντες πήγα να φτιάξω και χόρτα έβρασα.Τα οποία είχα καθαρίσει απο χθες βράδυ.Και δεν είναι οτι έτσι ήταν σήμερα.Ετσι είναι πάντα οταν είμαι με την μικρή μαζί.Συνεχώς θέλει απασχόληση.Ο παιδικός είναι μια πολύ καλή λύση για μενα,έχει βέβαια το αρνητικό των ιώσεων.Εχει όμως και πολλά καλά,τα οποία εχω δει στη συμπεριφορά της που μου αρέσουν πολύ.

Οσο για τον γιατρό τώρα μπαίνει κι'αυτός σε επιτήρηση αν και όπως είπα δεν είναι ο γιατρόςτων αντιβιώσεςων αν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος αλλά αυτή την φορά δεν ξέρω γιατί της έδωσε αντιβίωση.Οπως και να χει επειδή δεν είμαι με παρωπίδες κι'εγώ και επειδή δεν θέλω το παιδί μου να παίρνει συνέχεια αντιβίωση θα τον τσεκάρω απο εδώ και πέρα να δω τι παίζει και βλέπουμε.Στην τελική αν δω οτι το πηγαίνει έτσι,τον αλλάζω.

SI5Yp3.png

Κοριτσια να σας ρωτησω κατι??? Ο μικρος κοιμηθηκε απο τις 12.30 μεχρι τις 7.00, εφαγε, κοιμηθηκε παλι στις 8.00, ξυπνησε 10.30, ξαναεφαγε και ξαναξυπνησε 13.30 (κι' εγω μαζι!!!). Δε μου φαινεται πολυ φυσιολογικο, λετε να εχει προβλημα η εμοιασε σε μενα που μ αρεσει ο υπνος???:rolleyes::rolleyes::tongue::tongue:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια να σας ρωτησω κατι??? Ο μικρος κοιμηθηκε απο τις 12.30 μεχρι τις 7.00, εφαγε, κοιμηθηκε παλι στις 8.00, ξυπνησε 10.30, ξαναεφαγε και ξαναξυπνησε 13.30 (κι' εγω μαζι!!!). Δε μου φαινεται πολυ φυσιολογικο, λετε να εχει προβλημα η εμοιασε σε μενα που μ αρεσει ο υπνος???:rolleyes::rolleyes::tongue::tongue:

Αυτό σημαίνει πως είναι χορτασμένος και σου κοιμάται περισσότερο.Καλό είναι.

SI5Yp3.png

Η Ζωή κοιμόταν σχεδόν συνέχεια το πρώτο δίμηνο....δεν θυμάμαι να έμενε κ πολύ ξύπνια αφού παρακαλάγαμε για να βλέπουμε τα ματάκια της ανοιχτά!:rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Για τους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς τουλάχιστον εδω Πειραιά ξεκινάνε 20/5 οι εγγραφές...σας βάζω ενδεικτικά την αίτηση από το Πειραιά να δείτε τι χρειάζεται,λογικά πάνω κάτω τα ίδια ισχύουν σε όλους! ;) Και έχετε υπόψη ότι κάνουμε αίτηση για μονο για βρεφονηπιακούς για τα παιδάκια που τον Σεπτέμβρη δεν θα είναι 2,5 χρονών!;)Έντυπο αίτησης εγγραφής - δικαιολογητικών

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Αυτό σημαίνει πως είναι χορτασμένος και σου κοιμάται περισσότερο.Καλό είναι.

Πως να μην ειναι χορτασμενος??? Ολη την ημερα τρωει, παιρνει κατα μεσο ορο 300 γρ την εβδομαδα!!:rolleyes::rolleyes:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Η Ζωή κοιμήθηκε με πολύ κόπο τώρα το μεσημέρι...έψαχνε τη πιπίλα της την οποία αφού της ξαναθύμισα ότι δεν υπάρχει πια γιατί τη δώσαμε σε ένα μωράκι αποφάσισε να πιπιλάει πάλι το χεράκι του Μάριου!Γυρναγε στριφογύρναγε τελικά κοιμήθηκε...υποθέτω ότι θα το ξεπεράσει ε???:confused:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

η μικρουλα μου εχει πυρετακι απο το σαββατο...πολυ ξενυχτι ομωσ....

εφτασε μεχρι και 39,5!!!!πανικοσ εγω..(δεν τον εξωτερικευω οσο μπορω αλλα μου ρχετε τρελα μολισ δω να ανεβαινει το θερμομετρο...).δεν ξερω βρε κοριτσια αλλα δεν ειμαι ψυχραιμη καθολου μα καθολου σε αρρωστειεσ των παιδιων μου....!ποσεσ μα ποσεσ φορεσ θα το πω...ασ πιανω εγω 40 παρα τα μωρα μου 38...τεσπα.

παντωσ δεν δωσαμε τιποτα περα απο λιγο ντεπονακι οταν ανεβαινε κατακορυφα ο πυρετοσ,παρολο που εχουμε και λαιμα...

παλι για τα κιλα της τετας???οτι μολις ειδε τον ακακά (αρακά) προσπαθουσε να σκαρφαλωσει στην καρεκλα και εβαλε μονη της τη σαλιαρα να φαει???????????:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:το σαββατο εφαγε τοσο μοσχαρι με πουρε και φετα που ο κωστας στο τελος της πηρε το πιατο!!!:rolleyes::rolleyes::tongue::tongue::tongue:
βρε σ μην τα λεσ και αυτοματιαζεσαι παλι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:δεν θυμασαι που τον χειμωνα μασ ελεγεσ για το γαλα τησ τοτασ κ τα κιλα και σε λιγεσ μερεσ εκοψεσ μαχαιρι το γαλα???(πλακα κανω ,εννοειται...):tongue::tongue:
οπωσ λεει κ η φιλη μου (του αλλου καφε ,η τσιπουρα)ΣΚΟΡΔΑ Κ ΣΚΟΡΔΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!....και να μην αναρωτιεσαι για τιποτα!!!!μια χαρα ειναι ο μπεμπουλινοσ!!
Η Ζωή κοιμόταν σχεδόν συνέχεια το πρώτο δίμηνο....δεν θυμάμαι να έμενε κ πολύ ξύπνια αφού παρακαλάγαμε για να βλέπουμε τα ματάκια της ανοιχτά!:rolleyes:
αυτο παλι εγω δεν το εζησα με κανενα παιδι μου!!!!!μα και οι δυο μου να ειναι κατα του υπνου?????:confused:
Πως να μην ειναι χορτασμενος??? Ολη την ημερα τρωει, παιρνει κατα μεσο ορο 300 γρ την εβδομαδα!!:rolleyes::rolleyes:
και ξανα λεω.....φτου φτου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εμεισ εδω συνεχιζουμε με απιστευτη γρινα....που λογω ιωσουλασ εχει φτασει στο απροχωρητο!!!!!!!δεν ξερω αλλα ωρεσ ωρεσ μου ρχετε απελπισια!!!...κοντευουμε 8 μηνων και απο το πρωι εωσ το βραδυ μονο κλαμα κ γκρινια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?να ειναι του χαρακτηρα τησ?..:confused:..αλλλα οσο κ να γρινιαζει κ να κλαιει με το που την σηκωσουμε μουγκα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:σχεδον 8 μηνων κ να εχει αγκαλιτιδα???!!!!!δεν σασ λεω για αγκαλιτιδα στα φυσιολογικα πλαισια....προσ θεου,μωρο ειναι ακομα!!!αλλα μιλαω για την υπερβολικη αγκαλιτιδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:!:

αυτα τα νεα μασ!!!!!!

δημητρα περαστικα σασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Μαρια δεν ρωτησα την κουμπαρα μου για τα χαρτια που χρειαζονται για τον παιδικο αφου εβαλε η αννα το λινκ

τα ιδια θα ειναι

θελει και λιγο "σπρωξιμο" η δουλεια

ενω στα χωρια μας παρακαλανε να παρουνε τα παιδακια μας στον παιδικο...

αντε καλο βραδυ και καλη ξεκουραση!!!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Εγω πάντως, ειπα στο Νίκο, χωρίς καθόλου τύψεις, οτι μόλις λίγο ξεπερασουμε την οικονομική κρίση, θέλω να βρω κατι πιο χαλαρο να κανω, part time, γιατι θελω λιγη ποιοτητα στη ζωη μου και οχι να τρεχω σαν το σκυλι ολη μερα. Θελω και λιγο χρονο για μενα ρε αδελφε.

Δουλευω απο 18 χρονων με ωραρια τύπου καλημερα σας- καληνύχτα σας.

Μονο τον τελευταιο χρονο απο τοτε που γυρισα τηρω ωραριο αλλα και παλι μεσα στο 8ωρο γινεται της μουρλης

Περίμενε λίγο, σε καμιά δεκαετία το επανελέγχουμε το θέμα σου :tongue:
Εμμμμ τι νομίζεις ότι θα πω;;;

αυτο παλι εγω δεν το εζησα με κανενα παιδι μου!!!!!μα και οι δυο μου να ειναι κατα του υπνου?????:confused:

εμεισ εδω συνεχιζουμε με απιστευτη γρινα....που λογω ιωσουλασ εχει φτασει στο απροχωρητο!!!!!!!δεν ξερω αλλα ωρεσ ωρεσ μου ρχετε απελπισια!!!...κοντευουμε 8 μηνων και απο το πρωι εωσ το βραδυ μονο κλαμα κ γκρινια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?

αλλα μιλαω για την υπερβολικη αγκαλιτιδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:!:

Χαχαχαχαχα νόμιζα ότι μίλαγες για τον μπράντη τον πίτη για μια στιγμή :cool: Απομόνωσα τις κουβέντες που μου έκαναν άμεσα συνειρμό με Αλέξανδρο. Ευτυχώς η γκρίνια δεν υφίσταται πλέον, είναι ήσυχο παιδάκι σε γενικές γραμμές

Είμαι ψιλορετάλι αυτές τις μέρες, κάθε μέρα και ένα ραντεβού σε άλλη περιοχή, έχω βαρεθεί την οδήγηση και το πήξιμο...

Α, ο μπράντης παραμιλάει! Ολα τα χούγια του πατέρα του πήρε, ζωή να 'χει το παιδί :cool:

WN6Op3.png

Καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!

να ναι καλα αυτο το alter που εχει παιδικα κι ετσι εγω πινω το καφεδακι μου!!!!

σημερα εδω εχει συννεφια

οποτε δεν εχει βολτιτσα..:-(:sad:

ισωσ το απογευμα παμε στην φιλη μας την Χαρα!!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...