Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 41 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποια έχει κάνει εμβρυομεταφορα με κατεψυγμένα ωαρια .Σε αυτη την περίπτωση κάνεις την ovitrelle? 

Καλημέρα, δεν εκανα ovitrelle αλλά ήμουν σε τεχνητό κύκλο και θυμάμαι ο γιατρός μου είχε πει πως στον τεχνητό κύκλο δεν γίνεται ωορρηξια, βλέπανε το ενδομητριο πως αυξάνεται.

Ετ σε φυσικό κύκλο δεν ξέρω αν χρησιμοποιείται η ovitrelle 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλημερα!Κοντεψα να ερθω με την Παναγιωτα στη δουλεια σημερα....χρειαζεται η μητερα μου ενα χαρτι απο γιατρο για να μην ταξιδεψει και πρεπει να παει σε νοσοκομειο να το βγαλει.Τελικα θα πανε ολοι μαζι στον Αγ.Σαββα με τον πατερα μου, ελπιζω να της το δωσουν αλλιως θα πρεπει να απεργησω αυριο....και κανει και κρυο ρε γμτ, που θα τρεχει το μωρο πρωι πρωι με ταξι κλπ?

Το πρωι τη βρηκα να εχει σκεπαστει μονη της με μια πικε κουβερτουλα που ειχα αφησει στα ποδια της....την ειχα με υπνοσακο και φανελακι τη νυχτα.η βρηκε εκει και σκεπαστηκε!:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαλημέρα

Πρέπει όντως να αρχίσουμε να τα μαθαίνουμε να πηγαίνουν τουαλέτα! Άλλος άθλος κι αυτός. Ακόμα έχει κρύο όμως, δεν είναι για πειράματα.Πιστεύω από Ιούνιο...

Αχ πως θα περάσει κι αυτή η μέρα? Από δουλειά, λιγοστά πράγματ ρε γμτ. και να δούμε που θα βγει αυτό!:rolleyes:

Γιώτα ωραία η βολτούλα με ποδήλατο, το έχω επιθυμήσει πολύ! Τα παιδικά μου χρόνια είναι γεμάτα με αναμνήσεις από ποδηλατοπερίπατους με τις φίλες μου! Σκέψου ότι ποτέ δεν είχα βοηθητικές ρόδες ως παιδί, κατευθείαν με λίγη βοήθεια από τη μάνα μου έμαθα, σε ένα απόγευμα! Τελευταία φορά που έκανα βόλτες ήταν στην Κω το 98, το είχα ως μέσο μεταφοράς για οπουδήποτε στην πόλη και τους 6 μήνες που έκατσα εκεί!Ε είναι και το νησί που προσφέρεται!

n8m8p2.png

X9drp2.png

δημητρα χτες το βραδυ ειχα γραψει ενα κατεβατο και σβηστηκε, οποτε τωρα θα στα πω επιγραμματικα:D

Πιστευω οτι δεν ειναι λαθος που στελνει τη Θωμαιτσα παιδικο, αν και δε δουλευεις, γιατι και οι μαναδες χρειαζονται και αυτες λιγο χρονο για τον εαυτο τους.

Και στο κομμωτηριο μας να παμε και τον καφε μας να πιουμε και απλα τιποτα να μην κανουμε.

Ομως νομιζω οτι αφου δεν δουλευεις, καλο θα ηταν να την εχεις στο μικρο προγραμμα και να γυρναει για υπνο και φαγητο στο σπιτι και οταν αρρωσταινει να την κρατας μεχρι να γινει τελειως καλα, ωστε και αυτη να μην ταλαιπωρειται.

Ως προς τις αρρωστιες πρεπει να σου πω οτι τα παιδια αρρωσταινουν πολυ τον πρωτο χρονο σχολειου, οποτε και αν ειναι αυτος, μαλιστα τα παιδακια που πανε για πρωτη φορα κατευθειαν στο νηπιο στα 5, φαινεται να δειχνουν μεγαλυτερη ευαισθησια σε ιωσεις.

Ειναι ομως και στο παιδι.

Για μενα το μεγαλυτερο προβλημα ειναι ο γιατρος σου και ουτε το παιδι ουτε ο παιδικος.

Εαν με λιγο κοκκινο λαιμο και μια μερα πυρετο σου δινει αμεσως αντιβιωση και αεριους (ελεος) σαφως και ειναι της αντιβιωσης και σαφως κοιταει να σε ξεπεταξει γρηγορα.

Ο γιατρος μας που ειναι ιδιαιτερα εμπειρος και ψυχραιμος (και δεν ειναι εναλλακτικος, της κλασσικης ιατρικης ειναι και των φαρμακων), μονο δυο φορες που η δεσποινα ξεπερασε και την 6η μερα πυρετου εδωσε αντιβιωση, φοβουμενος πνευμονια.

Και πραγματι τη δευτερη φορα ειχε κολλησει ο αντρας μου και του γυρισε εκεινου σε πνευμονια.

Γνωμη μου ειναι να αφησεις το παιδι να γινει τελειως καλα και να την ξαναστειλεις, αλλα στην επομενη ιωση να μην δωσεις τιποτα παρα μονο ντεπον και αυτο οταν φτασει 39 και μετα.

Ο πυρετος ειναι η αντιδραση του οργανισμου στον ιο, δεν βοηθαμε οταν τον καταστελουμε πολυ γρηγορα.

Οι αντιβιωσεις οταν υπαρχει μονο ιωση, το μονο που κανουν ειναι να καθιστουν τον οργανισμο ακομα πιο ευαισθητο σε ιους και μικροβια.

Πολυ φιλικα και ζητω εκ των προτερων συγγνωμη για το θαρρος:D

yey2p2.png BN4cp2.png

Παλι κατεβατο εγραψα τελικα:tongue:

Ως προς την τουαλετα, μην σας ανησυχει και τοσο το θεμα τυ καιρου και του κρυου.

Δεν ειναι υποχρεωτικο να τριγυρναει ολη ερα γυμνο το παιδι, μην τυχον και του ερθουν τσισα και δεν προλαβει.

Οταν δεν προλαβαινει καθολου, απλα δεν ειναι ακομα ετοιμο, οποτε ειτε το εχεις γυμνο ειτε οχι, αποτελεσμα μηδεν.

Ετοιμο ειναι οταν αρχισει απο μονο του να θελει να "καθαρισει" και να χρησιμοποιησει την τουαλετα οπως οι μεγαλοι - αυτο ειναι που τα παρακινει, ο μιμητισμος και η διαθεση για "καθαριοτητα".

Ατυχηματα αναγκαστικα θα υπαρξουν, οποτε απλα το αλλαζεις ασχετα με τον καιρο.

Επισης ειναι απαραιτητο να μιλανε επαρκως για να λενε οτι θελουν να πανε τουαλετα.

Και σιγουρα πιστευω πρεπει να εχουν κλεισει τα 2.

Εμενα η δεσποινα τα εβγαλε οριστικα σεπτεμβριο που ηταν 2,5.

Ειχε ξεκινησει απο απριλιο που ηταν 2,2 αλλα ειχε πισωγυρισματα, στα οποια δεν παρενεβαινα καθολου.

Μονη ζητησε να τα βγαλει, μονη να τα ξαναβαλει και μονη της τον σεπτεμβριο εκεινο ειπε μη μου ξαναβαλεις πανα.

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

Εγω παλι λεω οοοταν μαζεψω τα χαλια να ξεκινησω προσπαθειες για κοψιμο πανας...αλλα ρε παιδια δε θα τους φοραμε καθολου πανα ουτε μεσα στο σπιτι δλδ?Καλα εξω εννοειται οτι θα φορανε αλλα και μεσα στο σπιτι???χωρις????

Τώρα Κασσιανή για να πω και την αλήθεια, η δικιά μου είναι μουγκοθόδωρος, ούτε νερό δε λέει, οπότε δεν προβλέπεται άμεσα η μετάβαση στην τουαλέτα! Αν δεν μπορεί να μου πει τσίσα πως θα τα καταφέρουμε? :confused: Θα δείξει...πάντως δεν θα την πιέσω και πολύ, όποτε μπορέσει. Απλώς έλεγα καλοκαιράκι για να μπορώ να την αφήνω με το εσώρουχο και να μην κρυώνει αν το μουσκέψει, αλλά κι εμένα να μη με νόιάζει να τη χώσω για πλύσιμο ανά πάσα στιγμή!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Πιστευω οτι δεν ειναι λαθος που στελνει τη Θωμαιτσα παιδικο, αν και δε δουλευεις, γιατι και οι μαναδες χρειαζονται και αυτες λιγο χρονο για τον εαυτο τους.

Εγω πάντως, ειπα στο Νίκο, χωρίς καθόλου τύψεις, οτι μόλις λίγο ξεπερασουμε την οικονομική κρίση, θέλω να βρω κατι πιο χαλαρο να κανω, part time, γιατι θελω λιγη ποιοτητα στη ζωη μου και οχι να τρεχω σαν το σκυλι ολη μερα. Θελω και λιγο χρονο για μενα ρε αδελφε.

Δουλευω απο 18 χρονων με ωραρια τύπου καλημερα σας- καληνύχτα σας.

Μονο τον τελευταιο χρονο απο τοτε που γυρισα τηρω ωραριο αλλα και παλι μεσα στο 8ωρο γινεται της μουρλης

4Rnfp3.png

Εγω πάντως, ειπα στο Νίκο, χωρίς καθόλου τύψεις, οτι μόλις λίγο ξεπερασουμε την οικονομική κρίση, θέλω να βρω κατι πιο χαλαρο να κανω, part time, γιατι θελω λιγη ποιοτητα στη ζωη μου και οχι να τρεχω σαν το σκυλι ολη μερα. Θελω και λιγο χρονο για μενα ρε αδελφε.

Μονο τον τελευταιο χρονο απο τοτε που γυρισα τηρω ωραριο αλλα και παλι μεσα στο 8ωρο γινεται της μουρλης

Χαχαχαχαχα!! Πολυ αισιοδοξη σε βρισκω (για την οικονομικη κριση εννοω, σε όλα τα υπολοιπα συμφωνω 1000%)....:tongue::tongue::tongue:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

κοριτσια στις 15 μαιου ξεκινανε οι εγγραφες για τους κρατικους παιδικους σταθμους

εγω θα τον γραψω κι οτι γινει....

θα τον γραψω και στο χωριο

εκει θα τον παρουν σιγουρα!!!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

Εγω παλι λεω οοοταν μαζεψω τα χαλια να ξεκινησω προσπαθειες για κοψιμο πανας...αλλα ρε παιδια δε θα τους φοραμε καθολου πανα ουτε μεσα στο σπιτι δλδ?Καλα εξω εννοειται οτι θα φορανε αλλα και μεσα στο σπιτι???χωρις????

αμα τους φορατε πανα, δε θα την κοψουνε ποτε.

γι ατυο λεμε οτι πρεπει να μπορεις να συνεννοεισαι με το παιδι για να ξεκινησεις.

πρεπει να γινει συζητηση οτι "απο εδω και μπρος θα πηγαινεις στην τουαλετα οπως οι μεγαλοι και δε θα φορας πανα, οποτε θα πρεπει να λες οτι θελεις τσισα για να σε παμε και να μην τα κανεις πανω σου", βγαζεις την πανα τελειως, ωστε να λερωθει και να καταλαβει οτι πρεπει να το πει και να παει.

αν τα ατυχηματα κρατανε πολυ καιρο και το παιδι στενοχωριεται, εκνευριζεται κλπ και θελει την πανα, του τη φοραμε και ξαναπροσπαθουμε αργοτερα.

Δεν εχεις αδικο, ετσι ειναι, αλλα πρεπει να υπαρχει και η δυνατοτητα.

Εγω ας πουμε δεν ειχα την επιλογη να μην εργαζομαι, αλλα οσο μπορω ρυθμιζω τις δουλειες μου, ωστε να εχω ανθρωπινο προγραμμα και φυσικα οταν ειμαι σπιτι, ειμαι 100% αφοσιωμενη στα παιδια.

Αυτο το σκεφτομαι παντα, την ποιοτητα ζωης, να κοιταω πισω αργοτερα και να θυμαμαι ωραιες στιγμες και οχι ανελεητο τρεξιμο.

Γι αυτο και οι φιλοδοξίες μου αναθεωρηθηκαν ριζικα.

Πλεον με ενδιαφερει να κανω τη δουλεια μου αριστα γιατι με τρωει το φιλοτιμο και η συνειδηση μου (λιγο και ο εγωισμος του να κερδιζω:rolleyes:) και ας μην εχω το τεραστιο γραφειο με τους εικοσιοκτω υπαλληλους που σκεφτομουν καποτε και ολοι υπολογιζαν οτι θα κανω.

Μολις ειδα τα μουτρα της κορης μου στην αιθουσα τοκετου, μου φυγε η ορεξη:tongue:

Αλλα εχουν και οι μανουλες δικαιωμα στην ξεκουραση και στον προσωπικο χρονο και τα παιδακια ειναι καλο να το μαθαινουν και αυτο.

yey2p2.png BN4cp2.png

Χαχαχαχαχα!! Πολυ αισιοδοξη σε βρισκω (για την οικονομικη κριση εννοω, σε όλα τα υπολοιπα συμφωνω 1000%)....:tongue::tongue::tongue:

Ετσι ειναι... μαλλον στη συνταξη θα βγουμε για να δουμε αλλαγη.

Αρνουμαι ομως (οσο ειναι εφικτο βεβαια) να μη ζω τη ζωη μου περιμενοντας ποτε θα φυγει το θεριο.

Οσο μπορω θα περασω καλα, γιατι ποιος ξερει, μπορει να φυγω εγω πριν απο την κριση και τοτε...στο βροντο τα προγραμματα και τα σχεδια για το μετα.

φευγωωωω, εχω τρελο προγραμμα παλι σημερα.

περιλαμβανει και κομμωτηριο μετα της θυγατρός μου:D

yey2p2.png BN4cp2.png

κοριτσια στις 15 μαιου ξεκινανε οι εγγραφες για τους κρατικους παιδικους σταθμους

εγω θα τον γραψω κι οτι γινει....

θα τον γραψω και στο χωριο

εκει θα τον παρουν σιγουρα!!!

Ξέρεις τι δικαιολογητικά χρειάζονται?

n8m8p2.png

X9drp2.png

Κασσιανή μια χαρά τα λες, συμφωνώ...κι με εσένα Γιώτα! Το θέμα είναι να μπορείς να το κάνεις κιόλας.

Εγώ ας πούμε τώρα που θα πάρω το 6μηνο, το σκέφτομαι από τώρα ότι θα παίρνω πολύ λιγότερα χρήματα ανά μήνα από ότι παίρνω τώρα και ζορίζομαι! Από την άλλη σκέφτομαι όμως ότι πρέπει να το κάνω για τα μωράκια μου! Δεν μπορώ να σκεφτώ ότι θα στείλω την Άντα παιδικό και το μικρό στη μαμά μου, γιατί θα τα έχω όλο το χειμώνα άρρωστα. Η Άντα θα μου κουβαλήσει όλες τις ιώσεις σπίτι και σε συνδυασμό με το νεογέννητο...ούτε να το σκεφτώ δεν θέλω! Θα κάνουμε λίγο υπομονή οικονομικώς...

Άσχετο, ο μπαμπάς μας σήμερα δούλευε κοντά σε sprider και ψώνισε για την κόρη του. Ανυπομωνω να δω τι ρουχαλάκια της πήρε! Επίσης λέει δίπλα ήταν και τα jumbo και της πήρε και παιχνιδάκια.Χαζομπαμπάς!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...