Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Ναι σε φυσικό κάνω. Μου την είχε γράψει πριν δούμε αυτά τα 2 αλλά μπορεί να είχε ήδη στο μυαλό του ότι αν προκύψει κανένα να το πάρουμε!

Αν θυμάμαι καλά όταν το συζήτησα με τον δικό μου είχε πει στον φυσικό ότι θα κάνουμε παρακολούθηση και όταν θα είμαι έτοιμη για ωορρηξία ίσως χρειαστεί να κάνουμε μια ovitrelle. Γιατί στον φυσικό κύκλο κάνεις ωορρηξία κανονικά, γι αυτό ενδείκνυται και αν θες να πάρεις και το ωάριο του κύκλου. Το οποίο υποτίθεται το παίρνεις χωρίς μέθη και λένε είναι εντελώς ανώδυνο. Είναι;;; Το έχεις ξανακάνει; Αν τα πάρεις θα ήθελα να μου πεις την εμπειρία σου αν σου είναι εύκολο. 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Magnum? καλε αυτο ειναι τεραστιο! Πως το καταφερες? Εννοω που δεν κανει ακομα ζεστες

Aυτό δεν με πτοεί καθόλου!:tongue:

Και τελικα δεν μου ειπες. Παντοφλακια της πηρες?

Όχι δεν έχω βγει καθόλου αγορά, τώρα πάμε κατευθείαν για καλοκαιρινά!:D

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εσύ με τον φουρνο απο κατω δεν πρεπει να εχεις παραπονα!!!!:tongue::tongue::tongue:

Ναι αν ήμουν στη δουλειά σιγουρα θα έπαιρνα μία φεύγοντας αλλά τώρα???? Μάλλον θα πω του στεφ να φέρει μία φυρνώντας!;):tongue:

Ζηλεύω πολύ ρε κορίτσια τι κακό πράγμα....δεν είναι να λέει κανείς τίποτα μπροστά μου....βέβαια όχι πάντα αλλά αν μου κάτσει τέλος πρέπει να το φάω!:shock:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

καλημερα!!!!

τι μου κανετε?!?!?!

εγω σημερα ειμαι μια χαρα!!

εχει κανα 2-3 μερες που με επιασε ξανα εκεινος ο σπαστικος ξεροβηχας...

μια με ταλαιπωρησε το Πασχα και τωρα μετα απο 2 βδομαδες με επιασε ξανα

πηγα ομως χθες στο γιατρο

σε εναν ορυλα πολυ καλο γνωστο μας

μου δωσε τα φαρμακακια μου και ηδη αισθανομαι καλυτερα!!

αλλα... μου λεει ο γιατρος

θα στο πω τωρα γιατι εισαι μικρη ακομη..πρεπει να χασεις κιλα

κι αυτα επιβαρυνουν το αναπνευστικο

αχχχχ εκεινη την στιγμη ντραπηκα τοσο πολυ:oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:

ηθελα να ανοιξει η γη να με καταπιει

δεν ρωτησα και πολλες λεπτομερειες για το γιατι και πως

το αφησα να περασει ετσι

και μονο που μου το ειπε μου αρκει!!

για το καλο μου το ειπε

αλλα καλα μου κανε!!!

περυσι τετοια εποχη ημουν 5 κιλα λιγοτερα και τωρα ολο προσ τα πανω παω...

ΤΕΛΟΣ

απο σημερα αρχιζω υγειηνη διατροφη!!!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

καλε!!

εσεις οι υπευθυνες του φεις

θελω να ανεβασω φωτο και δεν μπορω!!!!

δεν μου βγαζει την επιλογη για "ανεβασμα φωτοφραφιων...."

θα το δει καποια??

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Χθες αποχαιρετήσαμε τη πιπίλα μας...επειδή θα πήγαινε ο στεφ το βράδυ τα πεθερικά μου στο εξοχικο(που δεν λένε να πάρουν ένα αμάξι κ ή αφήνουν εμάς χωρίς αμάξι ή κάνει το ταξί ο στεφ κ πηγαινοέρχεται βραδιάτικο:rolleyes:) του τη δώσαμε λοιπόν να τη πάει εκεί σε ένα μωράκι γιατί η Ζωή μεγάλωσε πια κ είναι ολόκληρη κοπέλα κ μόνο τα μωρά έχουν πιπίκα! :mrgreen: Την ψιλοζήτησε όσο προσπαθούσα να τη κοιμήσω αλλά χωρίς κλάματα κ δράματα τελικά κοιμήθηκε...κ όχι μόνο αυτό κοιμήθηκε στο κρεβάτι της κ μετά από πολύ καιρό δεν ήρθε στο δικό μας κρεβάτι! Το μόνο περίεργο ήταν ότι πιπίλισε λίγο το χεράκι του Μάριου που είναι ένα κουκλακι που κοιμήθηκε παρέα του....λέτε να το κάνει συνέχεια??μήπως να μην της δίνω κ το Μάριο αλλά κάποιο λούτρινο που δεν θα της αρέσει σίγουρα να το πιπιλάει???

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Βατραχάκι σίγουρα επηρεάζει....αλλά εγώ τουλάχιστον από φωτό δεν σε βλέπω κ τόσο παχιά πια....κ καπνίζεις κιόλας αν θυμάμαι καλά...αντί να σου πει να κόψεις το τσιγάρο σου είπε να χάσεις κιλά???έχεις κάποιο χρόνιο πρόβλημα με το αναπνευστικό???

sjCrp3.pngUhiNp2.png

οι φωτογραφιες ξεγελανε....σιγουρα

πρεπει να χασω...

για το τσιγαρο μου ειπε ουτε ενα

αλλα εγω ετσι κι αλλιως καναω κανα δυο τσιγαρα την ημερα

και με το αναπνευστικο

κανα δυο φορες το χρονο με πιανει αυτος ο βηχας μετα απο καποιο κρυωμα

οπως εγινε και τωρα

αλλα την πρωτη φορα που με επιασε και πηγα στο νοσοκομειο μου δωσαν κατι σκονακια και ενα σιροπι που δεν με βοηθησαν καθολου

και τωρα με ξαναπιασε

για 2 βδομαδες μου δωσε ενα χαπι

για 10 μερες σιροπι

και 10 μερες εισπνοες

και στο νοσοκομειο τοτε μου ειχαν πει "δεν εχεις κατι.."

Καλημέρα κορίτσια.Η μικρή είναι καλύτερα απο χθες.Ολη μέρα απύρετη,κοιμήθηκε και το βράδυ χωρίς να σηκώσει πυρετό αλλά μου ξύπνησε μια φορά κατά τις 5 παρά και ήθελα να την πάρω αγκαλιά,τελικά της έφτιαξα γάλα γιατί δεν είχε πιεί πριν πέσει για ύπνο και μάλλον την έπιασε πείνα και μετά απο λίγο την ξαναπήγα στο κρεβάτι της αλλά δεν κοιμήθηκε αμέσως.Εμένα με πήρε ο ύπνος αλλά την άκουγα που μίλαγε και χουζούρευε.

Το μόνο που άκουγα όλο το βράδυ ήταν ο αέρας.Τι πράμα είναι αυτό?Ευτυχώς δεν έβρεξε όπως άκουσα χθες γιατί είχα ξεχάσει να μαζέψω κάτι ρούχα που είχα απλώσει αλλά τουλάχιστον πρόλαβα και μάζεψα τα μαξιλάρια απο το σαλονάκι έξω γιατί σήμερα δεν θα έβρισκα τίποτα με τόσο αέρα.

SI5Yp3.png

Διαφημίσεις

και με το αναπνευστικο

κανα δυο φορες το χρονο με πιανει αυτος ο βηχας μετα απο καποιο κρυωμα

οπως εγινε και τωρα

αλλα την πρωτη φορα που με επιασε και πηγα στο νοσοκομειο μου δωσαν κατι σκονακια και ενα σιροπι που δεν με βοηθησαν καθολου

και τωρα με ξαναπιασε

για 2 βδομαδες μου δωσε ενα χαπι

για 10 μερες σιροπι

και 10 μερες εισπνοες

και στο νοσοκομειο τοτε μου ειχαν πει "δεν εχεις κατι.."

Με πιάνει και μετά αυτός ο βήχας Δέσποινα μετά απο κρύωμα όπως λες.Εμένα μου είχαν δώσει και κάτι γαργάρες που βοήθησαν πολύ να μαλακώσει λίγο.Περαστικά σου εύχομαι.

SI5Yp3.png

Καλημερα κι απο μενα κοριτσια.

Οντως πολυ αερας.

Αννα ηθελα να σε ρωτησω, πως τα πατε με το θεμα της πανας με τη Ζωούλα?

Γιώτα τίποτα άστα φοβαμαι ότι έχω κάνει μεγάλη πατάτα με αυτό το θέμα γιατί όσο μου τα έλεγε(επειδή την είχα βάλει μια φορά που το ζήτησε κ έκανε τσίσα) δεν αξιώθηκα να πάρω το γιογιό κ αφού το πήρα στην αρχή πάλι μου έλεγε αλλά δεν έκανε τίποτα....τώρα πια δε λέει τίποτα κ τα κάνει στη πάνα της! :-( Δεν ξέρω πως να το χειριστώ...υποθέτω θα αρχίσει να μου το λέει πάλι μόνη της ή να τη βάζω κάθε φορά λίγο αφού πει νερό μπας κ μάθει??? :confused:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

η μαμα μου ετσι το εκανε οπως λες. Μας εβαζε (ηταν ομως σπιτι μαζι μας και ηξερε το προγραμμα μας) οταν περιπου τα καναμε και σιγα σιγα το μαθαμε. Επειδη ομως εσεις τη μικρη την εχετε λιγο περα δωθε αυτο το διάστημα, και πιθανότατα να μην εχουν ολοι την ιδια τακτική, πχ η πεθερα σου ή η μαμα σου μπορει να μην το κανουν ετσι, καλυτερα ισως να το αφηνες για λιγο καιρο, μεχρι να ειναι πιο ετοιμη και που θα την εχει ενας ανθρωπος υπο την επιβλεψη του ή τουλαχιστον λιγοτεροι. Για να μην μπερδευεται και η ιδια, γιατι αν εσυ την βαζεις στο γιογιο αλλα η πεθερα σου οχι, νομιζω οτι θα την δυσκολεψει

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...